12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
kissssss #9253 már három vagy négy éve bolyonganak fel alá... -
G_ArchAngel #9252 Ha jol tudom a jelenlegi benzinek szavatosaga 3-4 honap, max 1 evig tudjak igenytelenebb motorok feldolgozni. Szerintem ennel hosszabb ideje all ott sok auto...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.10.13. 18:51:53 -
#9251 akkor benzint. abból van elég a soksok kocsiból amik vannak az út mentén. nomindegy. a lényeg hogy valahogy ott kellett volna kinyírni őket. -
#9250 milyen olajat? napraforgó olajat? vagy arra az olajra gondolsz amiből üzemanyag készül? esetleg fűtőolajra?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyanítom egyikből se lehet már olyan sok a környéken :D
egyébként nem kicsalták őket, hanem maguktól elindultak, hiszen az egyik kamion ami az útjukat állta lezuhant, ezzel kezdődött az epizód, de lehet épp kimentél popcorn-ért a konyhába
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.10.13. 14:01:34 -
#9249 hát ez elég jó rész volt, mondjuk totál logikátlan hogy minek csalták ki őket abból a veremből. csak kis olajat kellett volna rájuk spriccelni és elégetni a zombikat ott helyben tömegével. -
G_ArchAngel #9248 Pont ezert mutattak, hogy idonkent 1-1 atpaszirozza magat a ket kamion kozotti resen - ezek voltak az idonkent felbukkanok szerintem -
eddaniel #9247 nem baj megnézem még párszor amíg jön az új rész. :)
egyébként a 601 után elkeztem előről az 5.-ik évadot mert nem mindenre emlékszem, hiába na, az a sok pia simára csiszolja az ember agytekervényeit :) -
Micsu #9246 azért sírtak gondolom az elején hogy nem állnak még készen mert ezeket az apróságokat mint a boltnál lévő zombik megölését is el akarták még intézni -
StrikeFor #9245 láttam és annyi erővel vihettek volna oda még 8-at meg 32 autót torlasznak...vagy építhettek volna oda falat vagy csak simán leomlasszák a bánya szélét......na mindegy csak ezek akkora blődségek ami nekem nevetségessé teszi az egészet -
Micsu #9244 jah csak épp az maradt ki neked ha túl sokan lesznek akkor ki tudnak szökni ergo csak egy darabig lenne tökéletes hely -
Arhenius #9243 Lehet nem vetted észre, a 2 kamion zárta el az utat a bányából, és az egyik alatt pont beszakadt a szikla, így megnyílt az út a zombik előtt.
Mondjuk azt nem értem hogy miért nem tudtak átmennie a kamionok alatt...
Nem volt rossz rész, de sok dolgot gyengén oldottak meg.
Mint éldául azt a kis házat ahova Glenn ment 2 másikkal kinyírni a zombikat, előtte meg mutatták hogy ott voltak 10-en.. miért nem rendezték le akkor ?
Meg az összes zombi bent van a bányában ezért nem láttak sokat alexandria körül... de amikor az erdőben bóklásznak, vagy amikor megtalálják a bányát akkor mindig (!!) előkerül jópár.
A zombik mennek szépen libasorban Daryl mögött poroszkálva, de ha csak mászkálnak az emberek lábon akkor a zombik majdnem mindig futnak utánuk...
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2015.10.12. 23:53:44 -
StrikeFor #9242 épp ésszel belegondolva tökéletes helyen voltak abban a kőbányában! nagy ésszel viszont kicsalták őket! gratula! -
#9241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na vajon ki nyomja a dudát?
a pap talált egy hajókürtöt a pinyóban, aztán hírdeti az igét... vagy nem tudom
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.12. 23:31:37 -
#9240 húha elég jól indult az évad. 16 részes lesz ez is? -
-
StrikeFor #9238 hát ez a rész bődületesen szar lett és nevetséges.........a legszebb az volt amikor nekisétáltak az alumínium kerítésnek és szétrobbant a fejük.........kész! azt már meg sem említem,hogy azt a 135.000 Zombit,hogyan terelte Daryl a motorjával ami 2km-re volt a horda felétől............ -
#9237 Dehát ott a válasz a posztodban... -
haxoror #9236 -
#9235 nkem úgy tűnik bármi is volt a terv, el lett baszva :D -
Evoluti0N #9234 1 órán keresztüli zombiirtást akartál volna nézni? -
#9233 Te mit néztél? -
#9232 Nagyon figyelmesen nézted ,látom :D -
eddaniel #9231 Akinek ez a rész nem tetszett, az nézze amit gondolok. Ennyi zombit még nem mutattak ecerre, kiváncsi vagyok hova csalják őket? A szakadékba amit az elején mutattak, vagy éppen ellenkezőleg onnan csalták el őket? na majd ehy hét mulva mindeki derül. -
#9230 Direkt írtan pénteken, hogy készüljetek :,/ -
Madi92 #9229 Végig élveztem. Szerencsére kevesebb volt az akció, az öldöklés, de még így is több a kelleténél... -
G_ArchAngel #9228 Végigszenvedtem. Szerencsére kevesebb volt a dráma, nyáladzás, de még így is több a kelleténél... -
#9227 visszaemlékezés -
G_ArchAngel #9226 Csak nálam ff vagy ez a visszaemlekezése miatt van? -
kissssss #9225 okt, 12.... már el is felejtetem, komolyan ha ti ketten nem irtok ide eszembe se jutott volna hogy most van a kezdés :)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.12. 14:02:44 -
#9224 Nem volt rossz, kíváncsi vagyok, hogy ebben az évadban mire fog kimenni a játék. -
#9223 Hatalmas lett az idénynyitó 10/10! :) -
#9222 Hohó, hétfőn már lehet nézni az új évadot! Kezdődik! -
#9221 -
Prof William #9220 A nap amikor Rick szörnyű hibát követett el...
-
Quantumleap #9219 Szerintem ez maradjon meg a Walking Dead topikjának. Ne kezdjünk el migránsozni! -
#9218 tudtam én hogy csalsz :D
-
#9217 Húú, jó lesz az új évad -
StrikeFor #9216
-
#9215 de talán majd most hogy rá vannak kényszerülve... arra megy majd a lóvé. -
Dobronski #9214 az jó, mert ahhoz nem értenek. nevetséges a cgi-jük