12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • banita32
    Lehet hogy szentségtörés amit most írok (de az is lehet hogy volt már róla szó). Annak ellenére hogy imádom a sorozatot van pár dolog ami néha kicsit zavar. De az is lehet hogy csak én vagyok ilyen kis... szőrszálhasogató :)
    1. Tele vannak a falvak, városok hullákkal de sehol egy légy, patkány, egér - kivéve ha dramaturgiai szempontból épp nem kell
    2. Ahogy kedvenc gyermekkori filmemben is elhangzott "csak az a szép zöld gyep". Most mondja már meg nekem valaki hogy ki nyírja a füvet, bokrokat, fákat???
    3. És eltelt cirka 5 év (bár ez most épp megcáfolódott) és senki nem esett teherbe? Tudom én hogy a stressz nem kedvez a gyermekáldásnak na de ennyire?
  • Sequoyah
    Azt en is utalom, de szerencsere most nem ez volt a helyzet, mert volt benne tartalom, tortenes es jellemrajz, ami a kesobbiek szempontjabol is fontos lesz.
  • DasIsFuck
    Nem az a baj, hogy nem a zombikról szól, azzal nem is lenne bajom, hanem az, hogy a semmiről szól 42 percen keresztül.
  • Sequoyah
    Nekem mindig tetszettek az ilyen kitero reszek. Ha minden resz a zombikkal valo epic osszecsapasokrol szolna az hamar uncsiva valna...
    Nameg a budzse se birna, minden sorozatban vannak lajtosabb reszek.
  • Quantumleap
    Most miért? Biszex nem lehet?
  • Quantumleap
    Egy idő után frissíteni kell. És ha valaki, hát Glenn eléggé ellaposodott mostanára.
  • eddaniel
    Az nem vér volt, hanem repedezik a fal, gondolom nem bír ki ennyi (Johnnie) walker-t.
  • DasIsFuck
    Na ez a baj ennél a sorozatnál, ha a főkaraktereket megölésével akarnak drámázni.
    Igazából mi másért néznéd a twd-t mint néhány karakterért?(rick,glenn,maggie,carol)
    Az ő kalandjaik az érdekesek nem a drámázásuk, mert az általában nem működik és nem is tud már a twd elé kötni.
  • DasIsFuck
    A morganas rész engem annyira elkedvetlenített a sorozattól, hogy most az új résszel együtt tudtam csak megnézni azt a részt.
    Két igen gyenge epizódon vagyunk túl szvsz.
  • DasIsFuck
    Amúgy akartam már említeni, hogy mekkora lámaság volt már ez a buzi vonal behozatala, mert elég gyorsan és jelentéktelenül elgáncsolták miközben az előző évadban meg viszonylag kiemelten is foglalkoztak vele...
  • Prof William
    Meleg a pali de majd az első Maggievel végrehajtott (Glenn miatti) szomorúszex után rájön, hogy eddig rossz úton járt. :)
  • Balázs 17
    most jon az, hogy megsem vagyok meleg, eddig rossz uton jartam... igazi halivudi hulyeseg lenne :D
  • IXEMGabeo
    Viszont az Arront jatszo szinesz baromi jo...jo paros lenne Maggievel, ha esetleg Glenn ott maradna...kar, hogy langyi a csavo, de az uj karakterek kozul remelhetoleg o tuleli es alkalomadtan megy tovabb a csipet csapattal...
  • botyika
    szerintem izgalmas érdekes
  • Dagohun74
    Botox elvonása van. De lehet csak megéget régen és plasztikázták. Elég fura olyan mintha ráncos is lenne meg nem is.
  • RatBaG #9598
    szegénynek olyan ijesztő az ábrázata, hogy így alapból is elmenne a walkernek...
  • Balázs 17
    a vért gondolom

aki Deannat játssza nagyon irritáló nekem, eddig se bírtam a színésznőt, de a mostani rész után ránézek és rosszul vagyok :D
    Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.11.10. 10:49:37
  • Dagohun74
    A rész végén mikor a kerítést mutatták, volt valami amit látni kellett volna?
  • Lópikula
    nulla rész volt a sorozat is nulla
  • Prof William
    A Walking lassan átmegy ilyen "rakjunk a az utolsó 5 percbe valami izgit hogy az ember majd várhassa következő szintén unalmas részt aminek a végén majd ismét lesz valami izgalmas..."

Fel kellene turbózni a bannerképet ilyen "Save Glenn!" + "I want to believe" szövegekkel + pár virággal. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.10. 08:22:32
  • IXEMGabeo
    banner
  • IXEMGabeo
    hasonlo erzesem volt...csak egy egy jelenet volt benne...mondjuk azt atlag volt, de azert akadtak benne hajmereszto mozzanatok...Deannabol lesz Carol 2.0? XDDD
  • bega82
    Elaludtam ezen a részen. Az utolsó jelenet viszont fasza volt. (Igen, ott megint ébren voltam )
  • Jim Morrison
    szupi a banner :C
  • haxoror
    Remélem a következő részben végre történni fog valami :/
  • Quantumleap
    Na, tippre, szerintem a szünet előtti utolsó epizód végén fogjuk megtudni, hogy mi történt Glennel.
  • Seth
    Mi ez a banner? LOL :D
  • Lópikula
    mivel Superman halhatatlan Glen meg nem az

Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.09. 14:53:16
  • Prof William
    Lori tuti, hogy él, hiszen még telefonálgatott is utána Rick-el. :)
  • G_ArchAngel #9584
    "Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek"

egy zombis sorozat topikjaban...

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.11.09. 12:29:04
  • böröczk
    Carl: No, i didn't loose her. I killed her.

Nyugi már.

Btw ez a rész nem volt jó. Már "hiányoltam" ezeket a töltelék epizódokat.
  • Lópikula
    Amúgy megnyugtatom a kedélyeket, mivel épp mostanában éreztem, hogy a sorozat végre kezd önmaga lenni, tuti elrontják ezt Glen csodás megmenekülésével. Ezután már csak azt várom Lori mikor tér vissza, hisz az ő halálát se mutatták premier plánba ERGO életben van :DD.
  • IXEMGabeo
    ja...pont ezert nem banom, hogy feltunt a sorozatban ujra...erdekes lehet meg a tovabbiakban...

Gabriel atyat meg Saschat en sem sajnalnam, de vele nincs bajom...

Amugy talan az elso olyan epizod volt, ami huzamosabb ideig a multban jatszodott...meg talan az elso evadban voltak ilyen epizodok Rickrol, Shanerol, Darrylrol ami kis mertekben a multbol meritett jeleneteket...
  • böröczk
    Es legalabb van tema, ami porgeti a forumokat, van kibeszelni valo.

Szerintem nem csak a karakter irto jo, de a szinesz is tokeletesen teszi a dolgat. En is remesen sajnalnam, ha kiszallna a csapatbol.

Az tuti,hogy eddig a 6. evadbol egy percet se untam.
  • Devv
    Igen, van itt egy pár minden alul múló arc...
  • Kaplan
    Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen parasztnak lenni a másikkal, akinek esetleg más a véleménye? Elképesztő mértékű suttyóság jellemez néhány megnyilvánulást.

Igen, ezt valójában nehezen élhetné túl Glenn, de mindenkit foglalkoztat a kérdés, tehát valamit nagyon jól csináltak a sorozat készítői. Számomra egy szimpatikus karakter volt, akit nagyon sajnálnék, örülnék, ha valahogy túlélné, de jelenleg nem tudok olyan verziót felajánlani erre, amitől ne válna hiteltelenné a cselekmény. Meglátjuk, minden esetre engem érdekel ez a kérdés. A kurva anyámat?

Biztos, nem biztos, hogy meghalt, fogalmunk sincs, találgatunk csak. Mivel nem mi vagyunk a készítői a sorozatnak, jelen esetben nekünk ez a 'dolgunk', ezért ölre menni a mással, vagy lealacsonyítóan beszélni róla ritka ellenszenves dolog. Bocs, csak ez kibukott belőlem.
  • böröczk
    Annyira illik hozzad az sg forum neved.

Szoke csajnal szerintem Maggie hugara "gondolt".
  • Quantumleap
    Melyik szőke picsát?
  • Lópikula
    Ne foglalkozz már velük, addig amíg valakit a filmvásznon nem egy az egyben lőnek agyon ezek reménykednek, ő dolguk. Mikor azt a szőke picsát agyonlőtték akkor is ment itt a brainstorm h túlélhette. Én jókat nevetek. Ha Glen életben maradt akkor az egy akkora dramaturgiai hiba, hogy kábé részemről lőttek is a sorozatnak. Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek LOOOL. Ki a bánat ez a Glen hagyjuk már. Rakjátok be otthon windows háttérképnek is. Mellesleg zombi világ már alapból baromság, de szórakoztató. Rothad az izmuk de mágiával mozognak mi? Kábé úgy kezelik itt páran ezt a WD-t mintha valami valóságshow lenne. Elemzik a storyt, mintha bármi valóságalapja lenne. HAHA
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.08. 21:03:51
  • SzinesGeza
    Azt meg már ellőtték Sophia-val. Túl nagy klisé lenne.