12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
banita32 #9613 Lehet hogy szentségtörés amit most írok (de az is lehet hogy volt már róla szó). Annak ellenére hogy imádom a sorozatot van pár dolog ami néha kicsit zavar. De az is lehet hogy csak én vagyok ilyen kis... szőrszálhasogató :)
1. Tele vannak a falvak, városok hullákkal de sehol egy légy, patkány, egér - kivéve ha dramaturgiai szempontból épp nem kell
2. Ahogy kedvenc gyermekkori filmemben is elhangzott "csak az a szép zöld gyep". Most mondja már meg nekem valaki hogy ki nyírja a füvet, bokrokat, fákat???
3. És eltelt cirka 5 év (bár ez most épp megcáfolódott) és senki nem esett teherbe? Tudom én hogy a stressz nem kedvez a gyermekáldásnak na de ennyire? -
Sequoyah #9612 Azt en is utalom, de szerencsere most nem ez volt a helyzet, mert volt benne tartalom, tortenes es jellemrajz, ami a kesobbiek szempontjabol is fontos lesz. -
#9611 Nem az a baj, hogy nem a zombikról szól, azzal nem is lenne bajom, hanem az, hogy a semmiről szól 42 percen keresztül. -
Sequoyah #9610 Nekem mindig tetszettek az ilyen kitero reszek. Ha minden resz a zombikkal valo epic osszecsapasokrol szolna az hamar uncsiva valna...
Nameg a budzse se birna, minden sorozatban vannak lajtosabb reszek. -
Quantumleap #9609 Most miért? Biszex nem lehet? -
Quantumleap #9608 Egy idő után frissíteni kell. És ha valaki, hát Glenn eléggé ellaposodott mostanára. -
eddaniel #9607 Az nem vér volt, hanem repedezik a fal, gondolom nem bír ki ennyi (Johnnie) walker-t. -
#9606 Na ez a baj ennél a sorozatnál, ha a főkaraktereket megölésével akarnak drámázni.
Igazából mi másért néznéd a twd-t mint néhány karakterért?(rick,glenn,maggie,carol)
Az ő kalandjaik az érdekesek nem a drámázásuk, mert az általában nem működik és nem is tud már a twd elé kötni. -
#9605 A morganas rész engem annyira elkedvetlenített a sorozattól, hogy most az új résszel együtt tudtam csak megnézni azt a részt.
Két igen gyenge epizódon vagyunk túl szvsz. -
#9604 Amúgy akartam már említeni, hogy mekkora lámaság volt már ez a buzi vonal behozatala, mert elég gyorsan és jelentéktelenül elgáncsolták miközben az előző évadban meg viszonylag kiemelten is foglalkoztak vele... -
Prof William #9603 Meleg a pali de majd az első Maggievel végrehajtott (Glenn miatti) szomorúszex után rájön, hogy eddig rossz úton járt. :) -
Balázs 17 #9602 most jon az, hogy megsem vagyok meleg, eddig rossz uton jartam... igazi halivudi hulyeseg lenne :D -
IXEMGabeo #9601 Viszont az Arront jatszo szinesz baromi jo...jo paros lenne Maggievel, ha esetleg Glenn ott maradna...kar, hogy langyi a csavo, de az uj karakterek kozul remelhetoleg o tuleli es alkalomadtan megy tovabb a csipet csapattal... -
#9600 szerintem izgalmas érdekes -
Dagohun74 #9599 Botox elvonása van. De lehet csak megéget régen és plasztikázták. Elég fura olyan mintha ráncos is lenne meg nem is. -
#9598 szegénynek olyan ijesztő az ábrázata, hogy így alapból is elmenne a walkernek... -
Balázs 17 #9597 a vért gondolom
aki Deannat játssza nagyon irritáló nekem, eddig se bírtam a színésznőt, de a mostani rész után ránézek és rosszul vagyok :D
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.11.10. 10:49:37 -
Dagohun74 #9596 A rész végén mikor a kerítést mutatták, volt valami amit látni kellett volna? -
#9595 nulla rész volt a sorozat is nulla -
Prof William #9594 A Walking lassan átmegy ilyen "rakjunk a az utolsó 5 percbe valami izgit hogy az ember majd várhassa következő szintén unalmas részt aminek a végén majd ismét lesz valami izgalmas..."
Fel kellene turbózni a bannerképet ilyen "Save Glenn!" + "I want to believe" szövegekkel + pár virággal. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.10. 08:22:32 -
IXEMGabeo #9593 banner -
IXEMGabeo #9592 hasonlo erzesem volt...csak egy egy jelenet volt benne...mondjuk azt atlag volt, de azert akadtak benne hajmereszto mozzanatok...Deannabol lesz Carol 2.0? XDDD -
bega82 #9591 Elaludtam ezen a részen. Az utolsó jelenet viszont fasza volt. (Igen, ott megint ébren voltam ) -
#9590 szupi a banner :C -
haxoror #9589 Remélem a következő részben végre történni fog valami :/ -
Quantumleap #9588 Na, tippre, szerintem a szünet előtti utolsó epizód végén fogjuk megtudni, hogy mi történt Glennel. -
#9587 Mi ez a banner? LOL :D -
#9586 mivel Superman halhatatlan Glen meg nem az
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.09. 14:53:16 -
Prof William #9585 Lori tuti, hogy él, hiszen még telefonálgatott is utána Rick-el. :) -
G_ArchAngel #9584 "Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek"
egy zombis sorozat topikjaban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.11.09. 12:29:04 -
#9583 Carl: No, i didn't loose her. I killed her.
Nyugi már.
Btw ez a rész nem volt jó. Már "hiányoltam" ezeket a töltelék epizódokat. -
#9582 Amúgy megnyugtatom a kedélyeket, mivel épp mostanában éreztem, hogy a sorozat végre kezd önmaga lenni, tuti elrontják ezt Glen csodás megmenekülésével. Ezután már csak azt várom Lori mikor tér vissza, hisz az ő halálát se mutatták premier plánba ERGO életben van :DD. -
IXEMGabeo #9581 ja...pont ezert nem banom, hogy feltunt a sorozatban ujra...erdekes lehet meg a tovabbiakban...
Gabriel atyat meg Saschat en sem sajnalnam, de vele nincs bajom...
Amugy talan az elso olyan epizod volt, ami huzamosabb ideig a multban jatszodott...meg talan az elso evadban voltak ilyen epizodok Rickrol, Shanerol, Darrylrol ami kis mertekben a multbol meritett jeleneteket... -
#9580 Es legalabb van tema, ami porgeti a forumokat, van kibeszelni valo.
Szerintem nem csak a karakter irto jo, de a szinesz is tokeletesen teszi a dolgat. En is remesen sajnalnam, ha kiszallna a csapatbol.
Az tuti,hogy eddig a 6. evadbol egy percet se untam. -
#9579 Igen, van itt egy pár minden alul múló arc... -
#9578 Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen parasztnak lenni a másikkal, akinek esetleg más a véleménye? Elképesztő mértékű suttyóság jellemez néhány megnyilvánulást.
Igen, ezt valójában nehezen élhetné túl Glenn, de mindenkit foglalkoztat a kérdés, tehát valamit nagyon jól csináltak a sorozat készítői. Számomra egy szimpatikus karakter volt, akit nagyon sajnálnék, örülnék, ha valahogy túlélné, de jelenleg nem tudok olyan verziót felajánlani erre, amitől ne válna hiteltelenné a cselekmény. Meglátjuk, minden esetre engem érdekel ez a kérdés. A kurva anyámat?
Biztos, nem biztos, hogy meghalt, fogalmunk sincs, találgatunk csak. Mivel nem mi vagyunk a készítői a sorozatnak, jelen esetben nekünk ez a 'dolgunk', ezért ölre menni a mással, vagy lealacsonyítóan beszélni róla ritka ellenszenves dolog. Bocs, csak ez kibukott belőlem. -
#9577 Annyira illik hozzad az sg forum neved.
Szoke csajnal szerintem Maggie hugara "gondolt". -
Quantumleap #9576 Melyik szőke picsát? -
#9575 Ne foglalkozz már velük, addig amíg valakit a filmvásznon nem egy az egyben lőnek agyon ezek reménykednek, ő dolguk. Mikor azt a szőke picsát agyonlőtték akkor is ment itt a brainstorm h túlélhette. Én jókat nevetek. Ha Glen életben maradt akkor az egy akkora dramaturgiai hiba, hogy kábé részemről lőttek is a sorozatnak. Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek LOOOL. Ki a bánat ez a Glen hagyjuk már. Rakjátok be otthon windows háttérképnek is. Mellesleg zombi világ már alapból baromság, de szórakoztató. Rothad az izmuk de mágiával mozognak mi? Kábé úgy kezelik itt páran ezt a WD-t mintha valami valóságshow lenne. Elemzik a storyt, mintha bármi valóságalapja lenne. HAHA
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.08. 21:03:51 -
SzinesGeza #9574 Azt meg már ellőtték Sophia-val. Túl nagy klisé lenne.