The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Egy ilyen apokaliptikus világba szerintem neked is más lenne az értékrended😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Nem is a cliffhanher volt a lényeg, azt már úgyis tudtuk, hogy ki lesz a következő fő ellenség, de igazából az is eggyértelmű volt, hogy rickék átveszik a helyet a kérdés az volt, hogy hogy jutnak el odáig a szálak.

precision
nekem most ez a cliffhanger nem ütött akkorát, nincs az a mikor jön már az új rész érzésem

Bazinga!

BoneDragon
Akkor jól megkavarták a sztorit.

Áhh, már lehetne október, brutális rész volt!!!
Utálom az évadzárókat!<#rinya><#idiota>

precision
simán megtenné ha arra kerülne a sor... Ricket is állandóan hergeli, kisgyereket fenyeget... érzelemmentes robot lett, lásd az egyik legdurvább részt a két kislánnyal
de ez csak az én véleményem... nálam az aki rezzenéstelen arccal fenyeget embereket és gyerekeket azzal, hogy megöli őket ha neki nem tetszik valami, vagy teljesen tárgyilagosan érzelem mentesen beszél emberek megöléséről az nálam kimeríti a pszichopata fogalmát
persze lehet szépíteni, hogy a túlélésért mindent... de nálam az előre tervezett és az ilyen fokú érzelem mentesség már ezen a kategórián már túl mutat, negatív értelemben
no de semmi baj ha ti nem így látjátok 😊

Bazinga!

desigo
acsati
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ő Deanna kezében volt, Rick meg elfordult tőle, mint egy robot mikor kapta az engedélyt 😄
szerintem Rick nem Petet lőtte le, hanem a faszikámat mielőtt zombi lesz

de csak én érzem így 😄
Miről beszéltek? Carol mikor ölt meg bárkit is kegyetlenül, saját érdekből?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A börtön után de még Washington elôtt visszamennek érte Rick-ék. Azt hiszem összejön Michonne-nal, de nagy szerepe nincs ( lehet tévedek, rég olvastam ), aztán megharapja egy zombi, és akkor rájön hogy mégis nagyon élni akar. Próbálják megmenteni, levágják a karját, de nem sikerül, elkezd hallucinálni majd meghal. Kb mint Tyrese egy pár résszel ezelôtt, szerintem neki adták a képregény Morgan halálát.
Valaki spoilerba leírná, hogy a képregényben, Morgan szála hogy alakul?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

"Miért pszichopata az, aki képes bármire a szerettei és önmaga védelmében?"

Ez nagyon jól hangzik, csak hülyeség. Ha mondjuk téged lôtt volna Shane lábon hogy otthagyjon a zombiknak csak azért hogy megmentse a szeretteit ( Carl-t és Lorit is ) akkor rögtön megváltozna a véleményed szerintem.
" szó nélkül gyilkolna, nőt, gyereket is akár, ha neki attól jobb lesz a helyzete"?

Szerintem kevered a Kormányzóval. Ő volt az aki önös érdekből cselekedett. Carol viszont a közösségért tette.

Gatti
köszi az infót 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

MoRT2195
Gazelle Twin - Love and Mercy
Teljes változatban még nincs, a zene nem jelent meg. Úgy tudom nyáron várható.
mijki
Remélem ez már nem számít spoilernek 😄 (és még nem is volt 😄)

Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.31. 17:47:07

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gatti
Valaki tudja mi annak a számnak a címe amivel becsalják a holtakat a pótkocsiba?😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

MoRT2195
Ezt komolyan nem hiszem el... Minden egyes alkalommal, amikor feltűnik, akkor ezt valaki megkérdezi. Nem igaz, hogy nem tudjátok megjegyezni, hogy ki ő. Mellesleg még ebben a részben mondta is a nevét (Morgan). Ebből látszik, hogy mennyi embert érdekel komolyabban a történet. Gondolom egyeseknek csak az akció a lényeg.

Amúgy jó volt ez az évadzáró, remélem "minden élet fontos Morgan" nem lesz mérges Rick-re, amiért előtte végzett ki valakit. 😄 Jó csapatot tudnának alkotni.
Jim Morrison
első vagy második részben volt, mikor rick összefutott vele meg a fiával. Azóta egyszer találkoztak, mikor a ház előtt csapdák voltak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Így. <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Miért pszichopata az, aki képes bármire a szerettei és önmaga védelmében? Ha szerinted az ilyen ember pszichopata - elárulom, nem az - akkor sokkal többre tartom az összes pszichopatát, mint azokat az életképtelen idiótákat, akik a beléjük nevelt társadalmi "szabályok" és morális ostobaságok miatt képtelenek cselekedni amikor kell. És még azt hiszik helyesen teszik.
dragon11
vki help?😄

meg tudná vki mondani h ki az a pali a bottal?😄 a niggR 😄DD

Megint ez az emberséges süket duma. Honnan veszed, hogy bármilyen nőt, gyereket legyilkolna kérdés nélkül? Nagyon félreértelmezed a viselkedését...

Jajjj, csak azt ne mond, hogy sajnálod Pete-et... Morgan arcán semmiféle csalódottság nem látszott, sokkal inkább meglepődés vagy értetlenség. Rickékből nem lettek "sötét, kegyetlen figurák", csak a kinti valóság és veszélyek megedzették őket, óvatosabbak, elővigyázatosabbak, életrevalóbbak lettek, ellentétben az Alexandriában élő (Carol nagyon jól fogalmazott) gyerekekkel. Nincs bennük emberség? Rick elbukott? Honnan veszed ezt a marhaságot? Te mit csináltál volna Pete-el mindezek után (ráadásul Deanna beleegyezésével)? Rickék teszik amit tenniük kell a túlélésért, de ettől függetlenül még mindig bőven ők a hősei a történetnek, ők képviselik a "jót", és annyira emberségesek, amennyire ezt a világ, amiben élnek, megengedi. Ez nem a lelkileg gyengék világa, itt az igazságszolgáltatás már nem úgy működik, hogy a gyilkost/elmebeteget/stb. elzárod évekre valahová... Abraham nagyon jól fogalmazott Rick-el kapcsolatban: "Simply put, there is vast ocean of shit you people don't know shit about. Rick knows every fine grain of said shit... and then some...".

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dragon11
hát akk október 11ig viszlát TWD 😞((

Kongy
ez tanulsag minden novero balfasznak 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

precision
engem rohadtul irritál... elhiszem, hogy az a helyzet szép lassan ilyenné tette, ezzel nem vitatkozom... de nekem akkor is visszataszító a karaktere, a legutolsó emberség is kiveszett belőle, szó nélkül gyilkolna, nőt, gyereket is akár, ha neki attól jobb lesz a helyzete
persze értem miért szeretik annyian Carolt... "badass" lett... de ezzel együtt egy szánalomkupac is lett belőle, szerintem.

SPOILER!!!

Morgan tekintete a végén mindent elárul Rickről, pedig Rick annyira még nem durva mint Carol, mert ő őrlődik a két oldal közt. Ezzel szemben Carol egy vigyorgó pszichopata. Én rühellem, ennyi. 😊

Bazinga!

Tikal
Hát ez nem jött be...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DasIsFuck
Én ott azt vártam, hogy egyszerre fogja meghúzni a ravasz glenn és sascha is

Hát morálisan eléggé szerteágazó érzéseket kavart bennem ez az utolsó pár rész. Zseniális húzás volt Rickékből sötét kegyetlen figurákat formálni vagy legalábbis a többiekkel szemben kontrasztban. Csak az az érzésem hogy annyira nem sikerült minden amit ezzel szerettek volna mutatni. Sasha jelenetei irritálóan ostobák voltak...egy értelmes mondatot nem adtak a szájába, jó nyilván kezd megőrülni de akkor is. Az atya idegesítő, de mint a szar, igazán csinálhattak volna belőle vmi tökös karaktert nem ilyen rinyapinát. Picit kötelezőszerűnek éreztem Pete megjelenését, pedig már kezdtek egész jól alakulni a dolgok. Már majdnem mindenki megmutathatta hogy van még bennük emberség, és még mindig a hősei a történetnek, erre pont a főszereplő bukik el a legvégén, Morgan arca mindent elárult. Csalódottság, csalódottság...., dehát ilyen az új világ, aminek Rick Grimesra van szüksége :/ apropó szegény Pete, elveszik a nőjét, kirugják a házából és még fejbe is lövik..hát nem lettem volna a helyében 😄
Jim Morrison
ezek szerint mégsem. pedig..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Azért remélem olyat kapnak mint szegény Noah... pedig ő még csak nem is volt geci....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagyon remélem, hogy egyik se fogja megúszni. Meglátom bármelyik pofáját, már viszket a tenyerem... De az is lehet, hogy nekik érdekesebb halált terveznek, mint szimpla száműzést vagy kivégzést... kiérdemelték...

Tényleg <#idiota>

Kongy
Ja meg ahogy összevágták, hogy Glennék meg Gabrielék fetrengenek... csak sajnos nem halt meg egyik gyökér se. Ja de, Pete.

Abraham védőbeszéde is kegyetelen volt:
"Simply put, there is vast ocean of shit you people don't know shit about. Rick knows every fine grain of said shit... and then some..." És közben Rick nyomja ki a zombi agyát. Aztaq... 😄 Nagyon jól felépítették a hangulatot és a feszültséget 😄

Kongy
Most hogy megjött Morgan már meghalhat Gabriel atya... Négerszabály 😊

Aztaqrva. Én is most néztem meg, kib*szottul jó rész volt. <#worship>

Mondom, hogy Ricknek végig igaza volt (és nekem is igazam volt, hogy igaza volt <#idiota> #8906 2. pont). Pete-et még a verekedéskor ott helyben kellett volna agyonlőni vagy száműzni (inkább előbbi), nem hagyni szabadlábon, az öreg faszi akkor még élne... De ennek a tetű Nicholasnak is kijárna már egy golyó, hányan fognak még meghalni miatta? Reménykedtem, hogy Glenn szintet lép és meghúzza a ravaszt, de megúszta a nyomorék. A csuhásnak is kellett volna teljesíteni a kérését, bár lehet vele várni kell amíg kiderül, hogy átbaszott neki és hazudott Deannának, meg hogy ő hagyta nyitva a kaput is, csak hogy tisztázva legyenek a dolgok, aztán kaphatja a golyót ő is. A végén micsoda belépője és beszéde volt Ricknek 😄 Összességében nagyon jó rész volt, nekem nagyon tetszett, Morgan is megérkezett, ő is tudja Ricket igazolni. De amúgy is olyan demonstrációt és leckét kaptak az ott lakó "gyerekek", hogy valószínűleg ezek után Rickék átveszik az irányítást, meg úgy néz ki, hogy megvan az ellenség is a következő szezonra... Kár, hogy a részek ilyen hamar lemennek, aztán jön a hosszú várakozás...

Apropó... Carol zseniális 😄 Rick és Daryl mellett a harmadik kedvencemmé nőtte ki magát 😄

desigo
Egész nap vártam,hogy nézhessem az évadzárót ezért kellőképpen ráhangolódtam.
Nem csalódtam benne,odavert rendesen.
Amikor Sasha befeküdt a gödörbe már ott kész voltam.

A vége után iszok egy pohár vizet majd pittyen a telefonom.
Nézem egy közeli hozzátartozóm csatlakozott a viberhez.A gond csak az,hogy négy éve halt meg.
Szerintetek mennyire ráz a hideg most? <#ijedt>
DasIsFuck
A végén Rick jelenete kegyetlenül jó volt, meg az is, hogy mienst közeli veszteség érte Deannát rögtön megváltozott a hozzáállása.
Azok után kicsit felébrednek a városka lakói, meg a jövendő farkas probléma is erősen hozzá fog tenni ehhez.
Glenn és Saschát nem értem miért nem lőttek, a Pap-ot még megérteném, ha mást hoznak ki belőle.
Én szívesen láttam volna azt, hogy tényleg megőrül és drasztikusan átvenné isten igazságszolgáltatási jogát.(értem ez alatt, hogy elkezdené megölögetni azokat akik szerinte nem érdemlik meg.)
De sajnos ehelyett csak őrlődik tovább ami egy hatalmas hiba szerintem az íróktól, mert így tényleg csak zavaró tényező az egész karakter.
Glenn-nek is lőni kellett volna, nem igazán tudom, mit akar tenni Nikolással, mert az egyértelmű, hogy nem maradhat tovább és megtapasztalta, hogy ő nem az a fajta ember, akit csak úgy el lehet küldeni.

DasIsFuck
Miket beszélsz? Carolból lett az egyik legjobb karakter.

DasIsFuck
Nagyon is komoly jelentése volt annak a 2 jelenetnek.

DasIsFuck
Na most komolyan hátast dobtam ettől a finálétól😄
Hatalmas vigyorral néztem végig az évadzáró minden eggyes percét, mi a fasz történt ezzel a sorozattal, miért nem tud ilyen lenni 1 évadon keresztül?😄

Jim Morrison
képzeld mi lenne, ha az erdőben, nappal nem csak akkor veszik észre a zombikat mikor már csak fél méterre van tőlük.
Logikus.

botyika
én azt nem értem, hogy egy csomó esetben a sorozat folyamán mikor be vannak szorulva valahova és néznek mint rozi a moziban mert nem tudnak mit lépni, akkor sose csinálják azt, hogy egy résen keresztül elkezdik szép sorban fejbeszúrni a zombikat aztán csak elfogynak előbb utóbb. pl a forgóajtós jelenetnél is működhetett volna ez a megoldás.
kill3r21
Szerintem ez arra utal, hogy
puhulnak elfele, és ez később elég nagy gond lesz szerintem
kill3r21
Jah leülve adott akkora KO-t hogy Rocky Balboa is futna a p*csába 😄
Count Adyn
Misonn felvette a kardját, és egy wolves not far felirat egy auton, ennyi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szabii98
ohh akkor rendben, köszi 😄

I met God. She's black