12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9853 ahhoz meg nem telt el elég idő, h drámai legyen. nekem nem is volt az, ha az egyik túléli talán drámaibb lett volna. -
Prof William #9852 Ja és majd kiderül hogy a zombivírust is hőseink okozták. :) Az utolsó részben az időhuroknak köszönhetően a már felnőtt Carl és a súlyosan sérült megharapott Rick visszakerül a sorozat kezdete előtt kb 1-2 hónapra. Így meg is lesz magyarázva a zombulás. :) -
eddaniel #9851 mire leírtam, már rájöttem de egyébként is viccből írtam -
Quantumleap #9850 Nem stimmel, ugyanis a Kormányzóból Michonne csinált Jumurdzsákot. -
eddaniel #9849 Szerintem későbbi részekben valami időhurok magyarázattal kiderül, hogy Carl volt a kormányzó. -
Quantumleap #9848 Végre olyannak kellene már elhullani, aki az első évad óta szerepel. Ezek ugye a következők: Rick, Carl, Daryl, Carol, Glen, + Morgan. Bárhogy is nézem, Glen kellene, hogy a következő legyen. Avval, hogy most ismét ellőtték a nézőbeetetést, hogy esetleg meghal, de aztán mégsem történik meg, talán egy igazi drámai távozást akarnak előkészíteni. Ha így lesz, nyilván nem zombik fogják megölni. Egy esetleges új szereplő igazi genyává avanzsálására a legjobb módszer, ha megöli az egyik régóta jelenlévő pozitív karaktert.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.02.16. 06:20:24 -
Pares #9847 Zseniális rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit Trónok Harca feeling volt, mert a nőci, meg a gyerekei halálára nem számítottam, legalábbis nem ilyen hirtelen és így, szóval extra plusz pont! -
#9846 dehát pont az a lényeg, hogy olyan karakterek hullanak akiket jól megismertünk.. így drámaibb a hatás :) -
#9845 nem volt rossz rész, de számomra kicsit furcsa hogy:
[spoiler]Jessiere meg a két fiára mennyit időt szántak eddig a készítők (+a kapcsolataikra), és erre 2 perc alatt kiírták az egész családot. így jobb lett volna ha fele ennyit kapnak és bemutatnak jobban másokat. [/spoiler -
Evoluti0N #9844 Hurrá! A legjobb jelenet az volt, amikor az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!idegesítő, retardált gyerek kipurcant. Második legjobb, amikor a kevésbé retardált bátyja. Az anyjukat azért kicsit sajnáltam. -
Kamionsofőr123 #9843 Lehet, hogy le leszek hurrogva, de engem ez a rész sem fogott meg különösebben. Egyszerűen a szereplők nagy része rettentően naív és buta ami engem irritál. Szomorú látni hova süllyedt ez a sorozat az 1. évad óta. Lényegében már csak azért nézem, hogy hátha képes még a régi formáját hozni... -
#9842 az hagyján,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most belőle lesz a legbadassebb főhös azzal a szembekötővel. mintha már lett volna ilyen... de nem számít, mert ő carl! -
hoppálé !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Glenn nem halt meg!
/most pótlom előző részeket... :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.15. 15:25:07 -
The Walking Dead 6x09 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(hdtv-fleet)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
(hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-sva, 720p-RMTeam) ||| WEB-DL
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek!
Cassone -
#9839 Nem gyenge visszatérés volt -
#9838 Glen és Carl hányas szintű plot-armor-t visel ? :D -
Loki of a Down #9837 Ez a rész ott volt. Aki a hentelés hiánya miatt picsog, az is megkapja a magáét. -
#9836 -
Seten #9835 Ez nagyon gáz jelenet volt. Csak úgy idióta módon kiugrálnak eléjük. -
#9834 -
#9833 -
Azt hiszem lassan folytatom, új évadból még mindig csak 1-2 részt láttam :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.14. 18:55:04 -
#9831 -
#9830 :D -
#9829 Ma reggel pattant ki beteg elmémből... elnézést érte, a továbbiakban elhatárolódom magamtól.
-
#9828 Láttuk elsőnek is... minden héten belinkeled valamilyen másik videómegosztóról? -
#9827 https://www.facebook.com/705695739557597/videos/776168805843623/?theater -
#9826 -
Dobronski #9825 korrekt. -
#9824 -
#9823 Erőt vettem magamon és végignéztem én is a teljes 2 évadot Z Nation-ből. Az a helyzet, hogy akkor működik jól a sorozat, amikor komolyan is tudja magát venni. Adott részen belül ha maga a fő csapásirány komoly, de van benne pár poén az nagyon jó. Ezek a részek abs. korrektek, de amikor átmennek Asylum stílusba -jó szokás szerint-, akkor inkább kínos lesz az egész.
A főszereplő Murphy karaktere viszont zseniális és a színész is nagyot alakot. Kvázi egy posztapok Dr. House jellegű karakter, csak ez a karakter éppen másban jó.
Warren is oké, mint group leader, "10k" passzol a teambe, a doki is, de kb. ennyi. A többi szereplő nagyrészt szar ZS kat színész, és karakterük sem elég érdekes. Ez nagy hibája amúgy a sorozatnak... nem nagyon van mélysége a karaktereknek, nem nagyon van kötődés és így egy adott esetben lezajló dráma teljesen érdektelen. Persze a fenti pár szereplőről a 2 évadban akaratlanul is sokat megtudunk, így azok karaktere működik, a velük kapcsolatos dramaturgia is helytálló.
Ínséges időkben, amíg nem jön a TWD folytatása el lehet vele lenni, de alapvetően egy középszar sorozat, amiből Keith Allan-t és Kellita Smith-t ki kéne venni és lecserélni pár semmirekellő karaktert a TWD-ből. Ellenben az Asylum legjobb létező terméke és ez nagy szó, mert az a mennyiségű fekália, amit az emberiségre szabadítottak, az rosszabb, mint egy zombi apokalipszis. -
HuNNter #9822 Igazad van, én kérek elnézést. Legközelebb magamban tartóm a poénkodásaimat... -
Quantumleap #9821 Kiegészítés (francba, hogy csak öt percig lehet szerkeszteni!):
Egyelőre még bármi nem romlandó, illetve évek alatt romló dolog beszerezhető. -
Quantumleap #9820 Mert a boltokból a zombik talán kizabálták a kozmetikai cikkeket? És ott Alexandriában sem lehet? Bírom, mikor valaki evvel jön. Könyörgöm, (még?) nem egy világégés utáni sztoriban vagyunk, ahol a városok és a létfenntartó termékek mind elpusztultak.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.12.16. 07:44:50 -
#9819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castle-ből is Stana Katicnak szerintem jobban állt a rövid(ebb) haj mint ez a hosszú, ami már több évada van. -
#9818 Miért? Ezzel a rövid hajjal is tök jól állna neki... -
HuNNter #9817 Gyönyörű... ahogy látom hajfestékre is futotta neki abban az elzombult világban... -
#9816 jajj, ezt miért kellett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #9815 Igen az első évadban még eszesebbek voltak. A köves megmozdulás nekem pl kifejezetten tetszett. De valószínűleg akkor még tényleg nem tudták eldönteni, hogy mennyire legyenek IQ betyárok. -
HuNNter #9814 Volt még pár ilyen érdekes dolog az elején, pl a zombi követ megfogva támadta meg az üveg ablakot, meg hát a jó öreg zombi kislány az elején mikor felvette a plüss állatkát (miközben már zombi volt...)
Talán még az elején a készítők nem tudták eldönteni milyen tudattal áldják meg őket? Érdekes... :D
Esetleg Glenn bácsink logóját lecserélné valaki? nem mintha zavarna csak hát már megmenekült :D (feltéve ha azért lett kirakva)
Utoljára szerkesztette: HuNNter, 2015.12.09. 20:33:03