The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#Life is Racing
I met God. She's black
Profin megoldották a figyelemfelkeltést hiszen mindenki erről beszél.
Szerintem ha Glenn valamikor meg fog halni akkor az sokkal egyértelműbb lesz.
Ami viszont kifejezetten bosszant az Daryl minimális szereplése.
Motorozáson kívül és három mondaton kívül semmi szerepe.
Az nem lehet, hogy télleg ráesett a faszi emiatt nem őt tépték szét és volt ideje elbújni valahova DE bekapott pár harapást?
Igy túl is élte, meg nem is 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
tekintsunk el ettol es mondjuk azt nem szamitott ra h a csavo megoli magat xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
#Life is Racing
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Sophia féle megoldás meg csak megint egy klisé lenne.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a készítők szempontjából ez egy tökéletes fogás
I met God. She's black
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én nem szeretném, hogy Glenn elpatkoljon, mert nagyon szimpatikus, igazán emberi karakter volt, de úgy gondolom, hogy ezt lehetetlenség túlélni. Ha mégis valami csoda folytán megtörténik, eléggé csalódni fogok a sorozat hitelességében. Többen mondták azt is, hogy így nincs meg a dramaturgiája, hiszen senki nem látta, hogy meghalt. Erre most Sophia esete jutott eszembe, adott esetben vissza lehetne hozni zombiként, az megteremtené az esélyt erre is.
Meglátjuk... Morgan karaktere érdekes lehet, főleg azért mert két évadonként tűnik fel kb, de már sokszor láttuk az erőszakmentes, problémamegoldó személyiségből átváltó vadállatot. Ennek talán már nincs akkora súlya, bár ennek a világnak ez az alapvető kérdése.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
#Life is Racing
mint ahogy írták is jó páran, ha nem is belőle falatoztak, annyi walker volt ott, hogy se-perc alatt bepuszilták a másik csávót, aztán jöhetett glenn.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.10.29. 08:00:03

Itt igazából még a mellkasát se látni teljesen, raádásul ahogy láthatod a korábban belinkelt felülnézetes képen, nem a mellkasa magasságában falatoznak, hanem annál sokkal lejjebb, kb. a dereka környékén.
Láttad már a következő részeket? Honnan tudod ilyen biztosra, hogy nem fog semmi történni ami elzavarja vagy elcsalja onnan a zombikat? Én arra építem a véleményem, amit eddig láttunk, és amit eddig láttunk, abból nem következik, hogy Glenn meghalt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
No meg akinek így szétkapják a mellkasát, az nem jajveszékel, meg bömböl, nincs már hozzá tüdeje 😊
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.28. 19:48:44
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I met God. She's black
Amúgy a jelenetről annyit, hogy ott volt a tűzlépcső, amint megláttam, felrohantam volna. Onnan se lett volna sok remény, de még mindig jobbak a kilátások, mint egy zsákutcában. Na mindegy, Glenn meghalt, ezen kár is rágódni. Az a baj, hogy nyilván a következő részbe nem is fogják mutatni, és abból meg ki fogjátok kombinálni, hogy megúszta, és valahol menedékbe húzódott...
I met God. She's black
Persze kockánként elemezve lehet hogy pont az a jelenet a baki <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk az egész már ott fura hogy ha Nicolas Glennel szemben áll és jobbról balra lövi fejbe magát akkor hogyan lesz Glenn feje véres?
Szerintem meghalt, a jelenet bakis, a többi meg denial "Elvis nem halhatott meg a király él!"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I met God. She's black
Nem mintha különösebben sajnálnám, ha meghal, de nekem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy őt kezdték el zabálni:
Itt tisztán látszik, hogy Glenn esik le először, és abból, ahogy leestek, nagyon könnyen lehet, hogy Nicholas rá esett:
(habár van egy baki, mert fejjel a kukától elfelé esnek le, később meg látszik, hogy Glennek a feje a kukánál van XD)
Ennél a jelenetnél is mintha a zombik "magasabbról" tépkednék ki a bennsőségeket, mint ahogy Glenn fekszik, legalábbis számomra nagyon úgy érződik:
Itt meg jól látszódik, hogy hogyan fekszik Glenn a földön, és hogy a zombik mit zabálnak, nem hiszem, hogy ott lent lenne Glenn gyomra...
Szerintem az lesz és az van, hogy Glennre ráesett Nicholas, őt kezdték el zabálni, aztán majd jön valami vagy valaki, aki hirtelen eltereli a zombihorda figyelmét, és Glenn így fog megmenekülni. Mindenesetre ha mégsem és mégis felzabálják, nem fog hiányozni, de nekem abból, amit mutattak, egyáltalán nem az jött le, hogy őt kezdték volna meg.
nem tudom megvarnam mi tortenik...egyebirant pont Nicholas volt aki meg az erdoben ralokte Glennre a zombikat vagy 3 is mar rajta volt )5. evad utso resz) es azt is tulelte...a kis koreai nagy tulelo, de ha megis ottmarad...kb nekem is az egyik kedvenc alapkarakterem menne el...
Rick sem kegyelmezett, Michonnek megmutattak ossze tudnak tartani...ez az egyik legjobb resz volt, amit lattam a WD-ben igazi tulelesre ment a jatek, menekules mi egyeb...nezo ennel tobbet nem kivanhat
<#idiota>#idiota>