The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Nekem úgy rémlik, hogy a harapástól származó láz öl. Ha levágják a megharapott végtagot, akkor meggátolják, hogy tovább terjedjen a fertőzés(nem vírus), ami a lázat okozza. Ilyen lehet egy húsevő baktérium is, persze sokkal durvább, mint egy most ismeretes. Például Hershell-t is ápolták, borogatták egy ideig, amíg legyőzte a lázat.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.11.03. 13:09:05

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Jim Morrison
kivéve ha gyorsan mindjuk levágják a kezed (persze abban az esetben ha a kezed harapták meg 😄). Bár őszintén szólva érdekesnek találom, hogy ez "működik", mert azt gondolnám, hogy mire eljutnak a levágásig, már úgyis elszállítótta a vér meg minden a vírust a test összes pontjába. nem pedig lassan megy felfelé hogy legyen idő megfékezni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Ennyire gyorsan? Ennél egy fertőzés/vérmérgezés azért jóval tovább tart. Melyik részben beszéltek erről?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na de ha megharap egy retkes hulla nem feltétlenül kell abba belehalni, elvégre van immunrendszered. De itt bárki akit megharapnak, annak annyi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MAstudioHD
Kövi rész Alexandria, utána Daryl, Abe és Sasha(na viszont Ő tényleg mehetne már zombi csemegének )

#Life is Racing

MoRT2195
Kétlem, hogy szétválna a bandától (Maggie), vagy valami módon kiírnák a sorozatból, legalábbis most még biztos nem. Amúgy szomorúan néztem a videót, azt hittem a következő részben Daryl lesz a főszerepben, de hát nem. 😞
MAstudioHD
ha még mindig olyan elme roggyant kretén lenne, már Daryl sem élne...nagy valószínűséggel...

#Life is Racing

Tikal
Remélem nagyon hamar kinyírják ezt a Morgant.. szép és jó amit csinál, de ne akarjon már eltemetni minden kibaszott zombit, meg menteni minden kannibál gyilkos erőszakoló vadállatot... hagyjuk már.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sertrex
Ezt #9471 nem nézte meg senki? Nem jön vissza Glenn, Maggie megy el megkeresni. Esélyes, hogy ő is búcsúzik a sorozattól, mert Glenn nélkül nem sok értelme van az itt létének és akkor a farmvonal is végképp lezárulna. Persze ez természetesen attól is függ, hogy mennyire fontos Maggie, mint eyecandy. 😊)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Montanosz
na én is pont ezt irtam eltudtak volna arra menekülni

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MoRT2195
Ahogy előttem is mondták, a harapás csak beteggé teszi az embereket, amitől gyorsan meghalnak. A halál után pedig zombik lesznek. Tehát nem a harapástól változnak át, hanem attól, hogy meghalnak, legyen szó bármilyen halálról. Követed a sorozatot, de nem jól, volt már erről szó többször is a sorozatban.
Glenn pedig meghalt.
RatBaG
ha megharap egy retkes hulla, akkor jön a fertőzés/láz (nem AZ a fertőzés), amibe szimplán belehal, a benne lévő vírus meg utána visszahozza, ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

Darthmushroom
Én úgy emlékszek a simába is volt róla szó, a börtön környékén mikor a betegség is volt. Ha jól rémlik úgy magyarázták, hogy a vírus legyengíti az immunrendszert és ezért egy harapás is eléggé meggyorsítja a halál folyamatát. (meg minden apróbb betegség is halálos lehet)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

toysoldier
ha jól tudom, akkor nem a harapás változtatja át, hanem abba hal bele és utána változik át
úgy rémlik, hogy ezt a Fearben mondják

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tinman
Glenn nem halt meg. Ráesett az ürge és annak a beleit tépik. Azt hittem ez evidens.

Tinman
Bocs, nem követem annyira a topikot, de a sorozatot kezdetektől nézem. Biztos volt már, de a kereső egy hulladék, így kérdezek:

Értem, hogy mindenkiben ott a vírus, meghal zombi lesz. Tiszta sor.
De a harapástól miért változik át hamarosan? A fröccsenő vértől meg miért nem???

Ezt a részt most miért? Morgan még nagyot fog bukni azzal a fogoly csávóval. Azzal még lesznek problémák olyan mint Obi Van azt hiszi már mester de nem. A tanítványa a sötét oldalt fogja választani.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

precision
jó volt a mostani rész nekem tetszett
a Glennes témához pedig... szerintem is meghalt, és rém gagyi lesz akármelyik két megoldás is az életben maradáshoz... ugye vagy nem őt eszik hanem Nicholast vagy valaki képzeli/álmodja az egészet... mindkettő elég szánalmas lenne, mondom ezt úgy, hogy én is bírom Glennt és a Glenn-Maggie párost is..
korábban linkeltem már EZT a képet... itt látszik, hogy át tudnának ugrani a jobb oldali drótkerítésre és a fák között elmenni... egy másik szögből tisztán látszik, hogy azok ott fák és nem egy fal amit benőtt a növényzet... szerintem Glennek ezt észre kellett volna vennie, szóval én azt mondom, hogy ha tényleg életben marad akkor a hallucináció/álom a helyes megfejtés, mert ha valóban megtörtént akkor Glenn tuti észre veszi és átugrik... oké be volt pánikolva de volt már ő ilyen helyzetben és mindig megoldotta... remélem nem lesz Dallasos húzás, az már akkor is cikinek számított...
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.11.03. 08:07:16

Bazinga!

MoRT2195
A következő részben végre Daryl-é a főszerep. 😊

Komoly, hogy gyakorlatilag az egész évad arról szól, hogy mit csinálnak egyetlen nap alatt. 😄
tigeroo
a troll sikerrel járt
MoRT2195
A képregényre ne alapozz. Tény, Glenn meghalt a képregényben, és most a sorozatban is, de a sorozat nem feltétlen követi a képregényt. Most nem fogok belemenni a részletekbe, de aki követi mind a kettőt, az jól tudja, hogy mennyivel másabb a kettő.
Szerk.: És Glennt is bézbózütővel ölték meg. Mindenki azt hitte, hogy a Terminusban fog meghalni a sorozatban, amikor ugye ki akarták végezni őket, de a képregényrajongók meglepetésére túlélte.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.03. 07:46:30
Montanosz
amugy nem értem ezt a vitát, a képregény sokkal előrébb van, csak meg kell nézni mit irnak glenről egy angol forumon és kész is, tudjuk

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MoRT2195
Amúgy érdekes még mindig Glenn a téma, senkit nem érdekelt Morgan a tegnapi részben? 😄 Mondjuk különösebben sok ki tárgyalni való tényleg nincs rajta. Yoda mester kiképezte a padawant, és így lett "aikido" vagy valami hasonló. 😊 Bár nekem a tisztogató Morgan jobban tetszett, amikor torkon szúrta a csávókát... így kellett volna tennie, amikor megtámadták őket.
Szerk.: Az meg, hogy most ő is akar magának egy padawant, röhej... lesz ennek még következménye, hogy foglyot tart, biztos vagyok benne.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.03. 06:32:46
Tikal
ugye tudod, hogy ez nem egy dokumentumfilm? Glenn-t egy színész játssza <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem keress fel egy pszihiátert....<#wilting>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

MAstudioHD
Nyugi szándékosan megy a nép agyának húzása...Steven sem írt 1 hete a hivatalos oldalalaira, open titleból is kimaradt...ezek mind-mind szándékos húzások, és elnézve a történet menetét, tuti a mid-seasonra jutunk el oda, hogy kiderül mi lett vele...

#Life is Racing

Bár ez lehet, csak direkt extra megtévesztés, és csak egy rész erejéig távolították el.
nekem tetszett ez a rész, kell ilyen is

Glenn nem halhat meg te szadista f@szopo állat, szánalmas ahogy élvezkedsz mások halálán, te meg három db 8 éves norvégtól beszarnál te fekete pólós rocker köcsög!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

MoRT2195
Merle-re? Már amikor egy kézfej volt a tetőn? Az azért egészen más volt. Itt konkréten zombik voltak minden irányba Glenn körül, esélytelen, hogy onnan feláll és eljön sértetlenül. Egyedül úgy élheti túl, ha hirtelen átesik egy másik dimenzióba a betonon keresztül... de ez asszem nem az a sorozat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
carl elveszti a szüzességét? talán?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

szabii98
Azért remélem, hogy ezt a Glenn szálat nem húzzák el a téli szünetig, de már csak pár epizód.. vajon mi lesz az idei nagy cliffhanger? 😄

I met God. She's black

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Arra fogadok hogy a zombik akkor szecsuániztak....
Nem képesek felfogni. Tartsunk fogadást emberek. És a vesztesek kapnak valami büntetést.
szabii98
Éreztem 😄 és azt is tudtam hogy egyből ez lesz a reakciód
Merle-re is mindenki azthitte, hogy meghal aztán hoppá
én megértem hogy ez a biztos halál, de várjuk má meg milesz szerintem..

I met God. She's black

MoRT2195
Az előző részben meghalt, mi a meglepő ebben?
Count Adyn
Jah ezt kb 10 percben le lehetett volna tudni -.-

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szabii98
nem volt ez olyan rossz, mint vártam

btw
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steven Yeun(Glenn) neve nem volt ott az opening credits-ben

I met God. She's black

Lópikula
kellett, mire kellett? szórakoztatni kell nem untatni..morgan ki a fenét izgat

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Kaplan
Ez a rész kellett, de nem érdemelt nettó 64 percet. Egy kicsit vontatott volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jim Morrison
Ha lenne downvoteolni mar mindenki ra nyomott volna, mint anno amikor valaki szinten false spoilerezett 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

BoneDragon
Azany*dat

MoRT2195
Nem gondoltam volna, hogy Rick-et is megölik. Kicsit váratlan volt.
ha nem a 6-os akkor az összes baromság........hiszen nem gyengén kezdték szétrágni
Tényleg, azt miért nem próbálják meg most is?

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

MoRT2195
Nem hivatalos, de pletykálják. Most írtam be google-be, hogy "walking dead daryl and merle flashback" és olvasgattam, tedd te is ezt. A 6. évados trailerben pedig az benne volt, hogy túszul ejtették.
Forrás?
Persze, hogy lesz. Nem lehet mindenkit, minden egyes epizódban 100%-on pörgetni! 😊