The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
azota vagy 50x leirtad, hogy mar nem el.....1000%os meggyozodessel
end story...
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.06. 19:14:17
Én speciel totál sokkot kaptam a résztől, nekem egyik kedvencem, igazából a régi csapatból, Carl-t leszámítva, mindenki.
Nem értem ezt a pár anti-Glenn fant, értem én, hogy jó érzés publikusan gyűlölködni, de ha Glenn irritáló karakter valaki számára, akkor a két szentfazék csokiról vajon milyen véleménnyel lehetnek? Én speciel nélkülük szívesebben nézném a sorozatot, mert számomra szürreálisabb a viselkedésük, mint maga a zombiapokalipszis, azok az igazán "fogom a fejem" karakterek.
Mondom ezt úgy, hogy a legutóbbi rész egész tetszett, pedig egy számomra totál érdektelen figuráé volt a főszerep.
Kumiho #2179
http://gaborszantai.co.uk/
khm... elfelejtetted hozzátenni hogy szerinted, szóval...
Eddig azt hittem végre kinyírták a gyereket mert soha nem bírtam. De valóban a másik fószert kezdik el falatozni és belezni.
Nézzük logikusan. Leesik a kukáról a másikkal, ott már látszik, hogy tényleg alulra kerülhetett az esés közben. Bár azt nem értem, hogy fordult át úgy, hogy a feje a kukánál legyen mert úgy estek, hogy a lábaiknak kéne ott lennie. Már ebből a bakiból is le lehet következtetni, hogy ennek oka van. Lehet tényleg a szemetes alá bújt és ott kivárta míg elmennek a csámcsogók. Azt látjuk, hogy valakit felnyitnak de nem hiszem, hogy az ő volt most-már mert ha valakit elkezdenek így belezni az biztos hogy elájul és elkezd rángatózni a feje. Akit beleznek az nem olyan arckifejezést használ mint ő. Neki leginkább a "jaj bassza meg, ezek rajtam esznek! de be vagyok szara típusú pofát vágja" És Ha jobban megnézitek akkor belezés közben egy kicsit felül, elkezd könyökölni. Tehát valaki van rajta.
Most már arra fogadok, hogy él a kis tetves. Valahogy majd megmutatják, hogy menekült meg. Maggie elkezdi keresni és rátalál sokkosan aztán hazaviszi. Majd a következő évadban fogják kinyírni egy baseballütővel.
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.11.06. 14:47:12
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
I met God. She's black
Na az lenne az igazi váratlan fordulat nem pedig Glenn halála/megmenekülése...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy nem kizárt, hogy Glenn még él, viszont, hogy harapás nélkül onnan nem jutott ki, az is 100%.
#Life is Racing
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I met God. She's black
A Fear-ben pedig akkor tört ki a járvány, nem tudják, hogy mi a franc is van. Valaki attól, hogy meglát egy beteg embert, nem fordít rögtön hátat, hanem segít... lehet ez új neked, de ilyen is van. És az emberi faj nagy része bizony buta, ez se kéne, hogy újdonság legyen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ilyen nincs a valóságban. Ha valahol árvíz van vagy hetekig tartó esőzések, akkor is legkésőbb hetek alatt alkalmazkodnak az emberek, mert gonosz faj vagyunk, főleg a környezetünkkel, természettel szemben, de nem buták.
Ezek az emberek, főleg a a Fear of szereplői meg nagyon azok.
Ma sem mennél oda senkihez 1m-re beszélgetni, aki hörög, opálos a szeme és véres hab folyik a szája széléről, nem mert tudod, hogy zombi, hanem, mert betegnek nézed. Egy erősebben taknyos embert is távoltartunk magunktól.
http://gaborszantai.co.uk/
amúgy több minden változott, pl. régen kenték magukra a zombihúst álcázásképp, mostmár ez sem állja meg a helyét.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
<#taps>#taps>