The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pares: A véleményem akkor is tartom, ezt esélytelen lett volna túlélni, nem gondoltam volna, hogy képesek kitalálni valami baromi nagy blődséget, de hát képesek voltak. Nálam rendesen le is süllyedt ezzel a húzással a sorozat színvonala.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
FAIL
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.11.23. 22:08:07
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Btw a mai resz elejenel a sorozat torteneteben voltak sokkal hihetetlenebb es logikatlanabb dolgok.
Nekem talan az volt az elso ilyen durva wtf momentum, amikor az elso evadban puszta kezzel tepte szet az osz, szakallas bacsi mellkasat egy fel walker.
Visszaterve a mostani resz elejehez, szerintem a szituacio lehetetlensegehez es kilatastalansagahoz kepest eleg jol leforgattak, es baromira emlekeztetett a sorozat legelso epizodjaban latott menekulesre (Rick).
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni és megérteni....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
#Life is Racing
OK, ledőlt a torony.
OK, tudták.
Nem OK miért erősítették oda a kerítést?? Full fölös volt, és ez látható volt.
Egyszerű matekkal, vagy saccolással fel tudták volna mérni hogy milyen arányban szakad át a kerítés, meg meddig dől a torony, és felhúzhattak volna még egy kerítést, vagy nem??? 😄
naívság "valóságosabbnak" gondolni valamit, csak mert színészekkel játszatják el és nem csak eljátszák/elmesélik. elég gyenge képzelőerőre és fantáziára vall na mindegy
Nem lehet túlélni ?!
Már az is nevetséges, hogy a kuka tetejéről nem rántották le mindkettőjüket, annyira látszott, hogy egy átlagos ember karja is elér a konténer közepéig, ahol toporogtak avval a beszélő szardarabbal. De hányszor eljátszották már ezt: amikor egy zombi keze százszor lecsúszik egy ember bokájáról lásd karcsikát az elhagyott városban, ahol a teljesen befűzött magasszárú cipőjét rántják le a lábáról ami fizikailag teljesen lehetetlen.(százszor inkább a lába szakadna ki)
a sánta négert meg kirángatják a forgóajtóból amikor glenny simán szétlőhetné a benyúló karokat de csak néz kezében a géppisztollyal. (egyébkén a zombik nem csak élőket esznek?) mert akkor a magát főbelövőt milyen jogon ették meg?!
és akkor mindenkiből csak egy falatot ehetnének mert a második falat már egy hullából van! Mindent összevetve rendkívül primitíven megírt, összegányolt sz@r ez az egész, láccik hogy képregény alapján íródik. (milyen ember az aki 8 év fölött még képregényeket nézeget?!)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.11.23. 13:03:19
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
On: Glennel kapcsolatban bejött a tippem. Annyira nyilvánvaló volt... abszolút egyetértek azzal a véleménnyel, hogy Glennek itt meg kellett volna halnia (nem mintha bajom lenne a karakterrel). Úgyis eltértek millió dologban a képregénytől.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Vigyázzatok, ne egyétek meg az alsó srácot, rossz kínai íze van, csak a fölsőt egyétek, az finom fehér ember. Így is tettek:
<#falbav>#falbav>
Btw az nem rohejes egyik Glenn ellenes szamara se, ahogy a sorozat legelso epizodjaban Rick megmenekul a tank ala kuszva?
Nekem abszolut favorit karakter Glenn, es bar sajnos a net, fb tele van mar most spoilerekkel, nem lattam a reszt meg (majd melo utan), tudok rola.
Azt pedig soha nem tudtam megerteni vagy ertekelni, amikor valaki egy rohadek es velejeig romlott vagy igazan gonosz karakternek drukkol filmben, sorozatban.
Kumiho #2179
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
tetszik most ez, hogy szét van szedve a társaság és csak egy csapatra focusál egy rész
de hogy belekössek vmibe
#Life is Racing
#Life is Racing
forrás
ennyire ők sem hülyék, túl könnyű lenne😊
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.11.17. 15:27:32
I met God. She's black
#Life is Racing
amugy tipikus toltelek resz volt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ja és "Help..." <#hehe>#hehe>