The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Zombis sorozat, de ez csak egy szimpla fertőzés. Az embereknek ettől még nincs természetfeletti erejük, és ott ki kellett volna purcannia Glennek. Ne mond, hogy szerinted nem nevetséges, hogy ott van ezer zombi, abból 10 eleszegeti Nicholast, a kis kínai meg addig ott elordibál, de rá se tojnak...

Pares: A véleményem akkor is tartom, ezt esélytelen lett volna túlélni, nem gondoltam volna, hogy képesek kitalálni valami baromi nagy blődséget, de hát képesek voltak. Nálam rendesen le is süllyedt ezzel a húzással a sorozat színvonala.
Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BoneDragon
<#idiota><#taps>

szabii98
LOL 😄

I met God. She's black

FAIL
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.11.23. 22:08:07

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk
Nem tudom, mit jottok paran ezzel az elethuseggel meg realitassal egy zombi-posztapokaliptikus sorozatban.

Btw a mai resz elejenel a sorozat torteneteben voltak sokkal hihetetlenebb es logikatlanabb dolgok.
Nekem talan az volt az elso ilyen durva wtf momentum, amikor az elso evadban puszta kezzel tepte szet az osz, szakallas bacsi mellkasat egy fel walker.

Visszaterve a mostani resz elejehez, szerintem a szituacio lehetetlensegehez es kilatastalansagahoz kepest eleg jol leforgattak, es baromira emlekeztetett a sorozat legelso epizodjaban latott menekulesre (Rick).

Kumiho #2179

Carl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meglepődtem, hogy még senki nem tört ki örömujjongásban, hogy Carl-nak ellenlábasa lett, aki elég elszántnak tűnik. 😄
stargatelost
Nem tudták, nem is a torony miatt kezdték el erősítgetni, hanem mert elkezdett szivárogni a vér.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nyilvánvaló volt hogy glen túléli, egyszer már megmondtam régebben hogy egy akcióDRÁMA sorozatban huszadrangú az élethűség, főleg akkor ha egy főszereplőről van szó.

nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni és megérteni....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Seth
Jah, az lesz az uccsó

PSN ID.: Beegabor

JaSoN HuNTeR
jövőhéten még lesz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MAstudioHD
Köcsög Steven h spoilerezik 😄 Még nem láttam a részt 😄

#Life is Racing

blackfire001
Ezt a zombi áramlást nem igazán értem.
OK, ledőlt a torony.
OK, tudták.
Nem OK miért erősítették oda a kerítést?? Full fölös volt, és ez látható volt.
Egyszerű matekkal, vagy saccolással fel tudták volna mérni hogy milyen arányban szakad át a kerítés, meg meddig dől a torony, és felhúzhattak volna még egy kerítést, vagy nem??? 😄
szabii98
holy shit ez a rész

I met God. She's black

tigeroo
utolsó mondatod kurvanagy dislike. ennyi erővel egy könyv sem ér fel egy filmhez?
naívság "valóságosabbnak" gondolni valamit, csak mert színészekkel játszatják el és nem csak eljátszák/elmesélik. elég gyenge képzelőerőre és fantáziára vall na mindegy
Utálom azt írni, hogy ÉN megmondtam, de... ÉN MEGMONDTAM !!!!!!! És még engem tiltottak le két napra ezek a ....
Nem lehet túlélni ?!
Már az is nevetséges, hogy a kuka tetejéről nem rántották le mindkettőjüket, annyira látszott, hogy egy átlagos ember karja is elér a konténer közepéig, ahol toporogtak avval a beszélő szardarabbal. De hányszor eljátszották már ezt: amikor egy zombi keze százszor lecsúszik egy ember bokájáról lásd karcsikát az elhagyott városban, ahol a teljesen befűzött magasszárú cipőjét rántják le a lábáról ami fizikailag teljesen lehetetlen.(százszor inkább a lába szakadna ki)
a sánta négert meg kirángatják a forgóajtóból amikor glenny simán szétlőhetné a benyúló karokat de csak néz kezében a géppisztollyal. (egyébkén a zombik nem csak élőket esznek?) mert akkor a magát főbelövőt milyen jogon ették meg?!
és akkor mindenkiből csak egy falatot ehetnének mert a második falat már egy hullából van! Mindent összevetve rendkívül primitíven megírt, összegányolt sz@r ez az egész, láccik hogy képregény alapján íródik. (milyen ember az aki 8 év fölött még képregényeket nézeget?!)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.11.23. 13:03:19

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Kxcsög rasszista zombik!
cylonflatus
Bocs az offért, de itt legalább vannak emberek. Vacillálok nagyon az ssd és a hagyományos hd között. De inkább az érdekelne, hogy ssd-k közül melyiket lenne érdemes megvenni. Húsz rugónál többet nem szívesen szánnék rá. Még egyszer bocsánat az offért!

On: Glennel kapcsolatban bejött a tippem. Annyira nyilvánvaló volt... abszolút egyetértek azzal a véleménnyel, hogy Glennek itt meg kellett volna halnia (nem mintha bajom lenne a karakterrel). Úgyis eltértek millió dologban a képregénytől.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

MoRT2195
Most néztem bele a 7.részbe, rögtön az elején megmutatják Glenn sorsát.
Gondolom valami ilyesmit mondott valamelyik zombi a többinek:
Vigyázzatok, ne egyétek meg az alsó srácot, rossz kínai íze van, csak a fölsőt egyétek, az finom fehér ember. Így is tettek:

<#falbav>
MoRT2195
Abszolút nem vagyok Glenn ellenes, de ez így egy nagy vicc. Glenn-ek itt meg kellett volna halni, és nem azért mert utálom (sőt még kedvelem is a karaktert), hanem mert ezt egyszerűen nem lehet túlélni. Értem én, hogy vannak olyan jelenetek amik elrugaszkodnak a valóságtól, de ez azért túlzás.
Ha ez igaz akkor is
szerintem csak haladékot kapott Negan nagy belépőjéig. Bár furcsa hogy megúszta, de azért egy főhőnek egy ilyen halál sokkal jobbam fekszik, mintha noname walkerek fogyasztották volna el
böröczk
Te vagy nevetseges mar ezzel a folytonos utalkozo kommentjeiddel.

Btw az nem rohejes egyik Glenn ellenes szamara se, ahogy a sorozat legelso epizodjaban Rick megmenekul a tank ala kuszva?

Nekem abszolut favorit karakter Glenn, es bar sajnos a net, fb tele van mar most spoilerekkel, nem lattam a reszt meg (majd melo utan), tudok rola.

Azt pedig soha nem tudtam megerteni vagy ertekelni, amikor valaki egy rohadek es velejeig romlott vagy igazan gonosz karakternek drukkol filmben, sorozatban.

Kumiho #2179

MoRT2195
The Walking Dead - végre kiderült, mi lett Glenn sorsa

NEVETSÉGES! Bárhogy is úszta meg, az lehetetlen. Számomra itt a sorozat színvonala egy hatalmasat esett, nagyot csalódtam most. Még abban bízhatnék, hogy gameszar cikk, de hát már az egész internet tele van a hírrel, a holnapi részben benne lesz Glenn (élve). Most már csak az mentheti meg számomra ezt a sorozatot, ha Negan jól szétcsapja a fejét az évadzáró részben... de az is biztos majd cliffhanger lesz, szóvak majd jövő ősszel megtudjuk Glenn sorsát.
evadok ota igy van, hogy a csapatok mindig szetszeledne😊 talan meg a multkori 5. evadban volt amikor Abrahamek elindultak Washingtonba Glennekkel akkor szeledtek szejjel amugy majdnem minden evadban kulon maszkalt a "tarsasag"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Count Adyn
Nekem egyből ő ugrott be a szőke köcsögről😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Hagyjátok már a képregnyes faszságokat, ez itt a sorozat topicja.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MAstudioHD
Arra nem gondoltál, hogy a tűz után került oda?😊

#Life is Racing

nagyon jó rész volt 😊
tetszik most ez, hogy szét van szedve a társaság és csak egy csapatra focusál egy rész
de hogy belekössek vmibe
ha tűz volt az erdőben, és a sofőr is úgy tűnt h szarrá égett, hogy lehetett ott egy sértetlen tartály kocsi?
MAstudioHD
Wade valóban nem szerepel a képregényben, de a most látott csaj (a kis barna) egy apró névváltoztatással ismerős lehet, már annak aki olvasta a képregényt....a szőke köcsög meg Dwight lesz szerintem....

#Life is Racing

Nem.
Te olvastad a kepregenyt?

Pedig tökre rá kellett volna jönnöd, hogy úgy hívják őket, hogy Megváltók és fontos szerepük lesz. Csak nyitva kellett volna tartanod a szemed (szarkazmus).
Se a nevuk nem volt ismert szamomra, se az, hogy kesobb fontos szerepuk lesz. Hagy jojjunk ra magunktol legyszives.

MAstudioHD
Nem képregényes, csak nyitva kéne tartani a szemed 😊

#Life is Racing

Jo lenne kulonbseget tenni a tv-s spoilerek es a kepregenyes spoilerek kozott. A sorozatban ugyanis up-to-date vagyok, de a kepregenyes tortenesekre most meg nem vagyok kivancsi.

MAstudioHD
Vagy kamuzik....😊 Bármi lehet...ha tippelnem kéne és Glenn valóban él, akkor a Megváltók már megtalálták Őt...

#Life is Racing

szabii98
Norman Reedus azt nyilatkozta nem Glenn az.
forrás

ennyire ők sem hülyék, túl könnyű lenne😊
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.11.17. 15:27:32

I met God. She's black

MAstudioHD
Végre megjelentek a megváltók, izgalmas lehet majd az évad második fele 😊

#Life is Racing

Lópikula
hanyadik töltelék rész már? 😄

Az a gyanús, ami nem gyanús!

dede tuti...cliffhangernek odabaszott?😊

amugy tipikus toltelek resz volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tigeroo
Jaj ne........

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Egyaltalan nem tunt fol, de visszaneztem, es tenyleg gyanus h o az. Az biztos, hogy lesz jelentossege ennek a "Help"-nek, annyira ki volt hangsulyozva es tisztulva.

Srácok aki beszólt a végén rádióba segítségért az nem Glenn hangja volt?
Onnan tudom hogy tetszik egy rész hogy szinte fel sem tűnik hogy már véget is ért, nekem ez is egy ilyen rész volt, remélem most már vége lesz a visszaemlékezéses ki-mit-csinált részeknek.

Ja és "Help..." <#hehe>

az a test...
Szabi
gondolom lesz még szerepe, nem véletlenül került elő újra 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Montanosz
ja köszi all, kár mert a kedvencem volt...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/