The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ami feltehetoleg szandekosan felrevezeto 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elegge zsigeri volt az egész.
Itt tényleg átjött hogy be vannak szarva.
Viszont van egy kép az utolsó kepkockakbol ahol eléggé kivehető a távozó szereplő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fejét és mutatni kellett volna az egészet, majd a többiek reakcióit. Ez így impotens befejezés volt.
A Negant játszó színész óriási volt, meg Trevor is 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I met God. She's black
csapatunk szorgosan műveli a földet,ülteti a krumplit,répát <#nevetes1>#nevetes1>
Kumiho #2179
I met God. She's black
egyébként grebber nemtudom kire gondolt mint második karakter
I met God. She's black
The Walking Dead 6x16 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(internal.hdtv-killers, proper.hdtv-afg, proper.hdtv-fum, proper.720p-killers, proper.720p-RMTeam)
feliratok.info | addic7ed
További időzítések J1GG4-tól:
[ HAMAROSAN ]
Ingorion nevében is jó szórakozást mindenkinek! Alias és Szigony nevében pedig köszönjük az egész évados figyelmet! Októberben folyt. köv. 😉
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Bazinga!
Bazinga!
edit: egyébként pont elérték a céljukat, mindenki ki van akadva, fel van háborodva, mindenki erről beszél, mindenki találgat.
Ha nem így lett volna vége, akkor is maradtak volna a nézők a következő évadra.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.04.04. 11:22:53
Kumiho #2179
Ja amúgy meg akármelyikük megdögölhet, nem fog megrázni. Nem rágom le a körmöm miatta, hogy vajon ki lesz az... nem ülök fel az ilyen olcsó marketingnek.
Utoljára szerkesztette: precision, 2016.04.04. 11:06:59
Bazinga!
Állítólag a készítők se döntötték még el, ki haljon meg, ezért lett cliffhanger a vége. Gondolom, majd figyelnek, kiért rinyálnak legtöbbet a nézők, és ahhoz igazítják az új szezon premierjét. Gusztustalan húzás mondjuk. Én őszintén nem bántam volna, ha Darylre esik a választás, de van egy olyan érzésem, hogy sajnos nem.
Viszont ha ő nem, akkor valaki olyanra, aki nem az első évad első epizódjától van jelen.
Két ember tutira nem: Rick és Carl. Negan azt mondja, ha bárki bármit csinál, tépjék ki Carl másik szemét is, és etessék meg az apjával.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.04.04. 10:57:47
Kumiho #2179
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha így megy tovább Rick lassan soloba marad .
Next PC upgrade: 2022
Alig várom.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.04.03. 13:03:27
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
jobb nyíllal pörgetek, az nem ugrik olyan sokat, szóval kb még így is mindennel képben vagyok. De igazából ahogy már említettem, csak azért nézem hogy megtudjam mi lesz a történet vége/főbb szereplőkkel, mert az még érdekel. Csak a sorozat engem elhagyott, pedig legeleje óta vele voltam 😞
Amit még 50 ev mulva is emlegetni fognak."
Azt hittem az ember 10 éves kora után már nem hisz a tündérmesékben. <#phone>#phone>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez így egy szar.
Akkor ütne bármi ha váratlanul érne és a meglepetés erejével hatna.
Nem is a részekről megy a beszélgetés itt a topikban sem hanem találgatás a végéről. <#schmoll2>#schmoll2>
Amugymeg az evadzarotol en egy mediatortenelmi pillanatot várok.
Amit még 50 ev mulva is emlegetni fognak.
Legalabb egy olyan kalibert, mint mikor bobby kilepett a zuhany alól!
Esti mese olvasáshoz a gyereknek ideális...
szabii98,erről nem hallottam.
Mindenesetre,én így várom az évadzárót:
Utoljára szerkesztette: vixo, 2016.03.30. 22:47:58
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.03.30. 22:26:15
I met God. She's black
És miért lenne egyértelmű ebből a zenéből következtetve, hogy Őt írják ki?
#Life is Racing
De ezzel a zenével is számomra egyértelművé tették 😊
Utoljára szerkesztette: vixo, 2016.03.30. 21:50:05
Ha erre gondolsz 😄
Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2016.03.30. 21:47:50
#Life is Racing