The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Honnan tudták, hogy Rick és csapata szükséghelyzetben van és el kell indulniuk orvosért? Van bent egy beépített ember? Ha igen, akkor ki? Szerintem Inid. Ő adta Maggie-nek a kaját (uborka?) és Carl-t is mindenáron vissza akarta tartani. Lehet, hogy megmérgezte Maggie-t? Nem vagyok tisztában minden problémával, ami egy kismamás érinthet, de például a méhen kívüli terhességet kizárhatjuk, hiszen ultrahangos vizsgálatot már végeztek rajta. Ráadásul láza van, ami inkább mérgezésre utal.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.04.27. 10:43:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eugene nagyon esélyes. A tölténygyártás "receptjét" átadta Ricnek, Abraham pedig ismeri a helyet. Szerintem ez lehet a Megváltók legyőzésének a kulcsa.
Glenn... tudjuk miért.
Aaron: szerintem nem sokan bánnánk. Nem azért, mert meleg, hanem a karakter súlytalansága miatt.
Daryl: mikor Negan elfordul Ricktől és odamegy az áldozathoz, elég sokat lép. Glenn és Daryl vannak a csoport szélén. Meg persze Eugene.
Ne haragudj, de nem akarod még egyszer elolvasni azt a képregényt? <#awink>#awink>
Judith egyáltalán nem hal ott meg.
Utoljára szerkesztette: kék, 2016.04.27. 10:12:21

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.19. 16:43:00
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Ezert is gondolom, hogy Maggie babaja nem fogja, de lehet, Maggie se. En mondjuk szeretnem, nekem a Maggie-Glenn paros az egyik kedvencem.
Amugy pont tegnap este tartottam annal a resznel, amikor Merle vallatja oket, marha jo volt szerintem.
Ez az Andrea meg annyira ostoba, nem is sajnalom, hogy a sorozatban kinyirtak 😄
Kumiho #2179
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy Rickkel hogy lesz ilyen téren. A múlt szezonban elég lényegesen megnyírta magát, és meg is borotválkozott. De most az évad végére elkezdett visszanőni a szakálla. Ha a korábbi borosta és hosszú haj a Lori halála miatti depi velejárója volt, akkor a mostani szezonzáró dolog tekintetében minimum egy földig érő kaporszakállnak kellene jönnie. <#wow2>#wow2>
De ettől függetlenül - bár biztos van náluk olló, vagy legalább kés - mindenki olyan mocskos ápolatlan hajkoronával rendelkezik, hogy még jó hogy nem mászik le a fejükről.
Lassan Daryl már kis sem lát a fejéből a szeme előtt lógó fürtök miatt. Már csak amiatt is le kellene néha vágatniuk, mert elég ha bunyó közben a szemükbe megy, és máris megeszik/lelövik őket...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.04.17. 09:08:10
Lori halála mennyire volt váratlan dolog a harmadik évadban? Mindenki biztosra vette, vagy pedig megföbbentő WTF volt? Komolyan kérdem, mert én nem tudom.
Elmagyarázom: Negan azt mondja: "Ha bárki bármit csinál, megetetem a fiú jó szemét az apjával!". Ez érthető úgy, hogy ha bárki megmoccan, akkor Ricket nem csak hogy megagyabugyálja a szöges bunkóval, hanem Carl szemét is a szájába tömi! De mégis, mekkora WTF lenne, ha Rick veszne oda. Ha belegondolok, nem is biztos, hogy annyira elképzelhetetlen. 😮
Más, az tuti, nekem így újra végignézve egyáltalán nem unalmas a második évad sem (na jó, bevallom, a Loris beszélgetéseket többnyire áttekertem 😄).
Kumiho #2179
Majd ha vmikor befejezik a mostani szereplogardaval a sorozatot, ugrunk előre az időben jónéhány évet es az idosebb carlal folytatjuk.
Mindenki megismerte mar az előéletet,régi ismeroskent üdvözölve jöhet az igazi walking dead.
Azért a képregényben kicsit másképp végezte, és szerintem hasonló a korai jelleme a mostani Rickhez. Írtam, hogy a vége felé már egyre ellenszenvesebbé vált (már azt az időintervallumot nézve, ameddig élt).
Nem, de Rick az első évadban még nagyon ragaszkodott a "We do not kill the living" életfilozófiájához, azóta azon kicsit csiszolt :,D
Kumiho #2179
Tehát Rick nem olyan mint Shane, 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nyilván azért nézem hogy kikapcsoljon, ettől még lehet róla rossz a véleményem ha nem tetszett, nem? De.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kumiho #2179
Kumiho #2179
I met God. She's black