The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van akváriumod? 😉

Rosszul feltételezed.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tikal
kérdezd meg a barátnőd, melyiket szereti jobban nézni, mikor két srác smacizik vagy mikor két csaj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De feltételezem, ha két csaj smacizik, avval semmi bajod.
MoRT2195
Szerintem meg csak várni kell. Én magam garantálom, hogy októberbe minden kiderül. 😄
böröczk
De, pont a napokban kezdtem az elejétől azt is 😄

Kumiho #2179

Az a baj, hogy ez egy cseppet sem vicces, mert tökéletesen igaz. Elbaszott egy világ.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Még valami az eszembe jutott és azt hiszem, valaki már korábban is felvetette ezt a fórumon.

Honnan tudták, hogy Rick és csapata szükséghelyzetben van és el kell indulniuk orvosért? Van bent egy beépített ember? Ha igen, akkor ki? Szerintem Inid. Ő adta Maggie-nek a kaját (uborka?) és Carl-t is mindenáron vissza akarta tartani. Lehet, hogy megmérgezte Maggie-t? Nem vagyok tisztában minden problémával, ami egy kismamás érinthet, de például a méhen kívüli terhességet kizárhatjuk, hiszen ultrahangos vizsgálatot már végeztek rajta. Ráadásul láza van, ami inkább mérgezésre utal.
Logikus érvelés, bár szegény Dennis sem járt jobban, ha belegondolunk. Az ő halála is elég brutális volt, ráadásul még mutatták is. Magam sem Aaronra tenném a pénzem, hanem inkább Eugen-re.
Aaron pont azért nem fog meghalni mert meleg. Ar endezők nem mernék vállain hatalmas nagy PC felhördülést és homofóbnak bélyegzést amiért egy meleg karaktert brutálisan megölnek a sorozatban. :
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.04.27. 10:43:56
Jim Morrison
még nem nézte vissza, de szerintem a fényeket kéne belőni, szépen lerajzolni a helyet, honnan világítanak. mikor üt talán pont mögötte világít az egyik kocsi lámpája.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Végignéztem a számolást ismét, de elég logikátlan. Negan nem sorban halad. Akiket kizárhatunk az Rick, Karl és Michone. Elvégre a kardos hölgynek akarnak egy egész estés Walking Dead filmet.

Eugene nagyon esélyes. A tölténygyártás "receptjét" átadta Ricnek, Abraham pedig ismeri a helyet. Szerintem ez lehet a Megváltók legyőzésének a kulcsa.

Glenn... tudjuk miért.

Aaron: szerintem nem sokan bánnánk. Nem azért, mert meleg, hanem a karakter súlytalansága miatt.

Daryl: mikor Negan elfordul Ricktől és odamegy az áldozathoz, elég sokat lép. Glenn és Daryl vannak a csoport szélén. Meg persze Eugene.
"de a kepregenyben egesz mashogy tortent, ott a Governor vegzett vele es Judittal"

Ne haragudj, de nem akarod még egyszer elolvasni azt a képregényt? <#awink>

Judith egyáltalán nem hal ott meg.
Utoljára szerkesztette: kék, 2016.04.27. 10:12:21
ez az 5. meg 6. évad elég komoly volt. a 6-nak még csak a felénél tartok mondjuk

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Majd ha csökken az érdeklődés, jöhetnek vendégszereplők.

sertrex
Nem. Itt évadokra szerződnek. Ha egy bizonyos nézettség alá csökkenne a sorozat, akkor a következő évadot már nem rendelnék be. Ezek nem sportolói szerződések. 😊) Itt nincs bünti. 😄D Ha a főszereplő valami oknál fogva kiszállna, akkor egyszerűen kiírják a sorozatból. Néhány újra forgatott jelenettel ez megoldható. A stúdió a sorozat végéig rendelkezésre áll, akár a következő heti részt is újra tudnák vágni, ha kell, de ez ritkán szokott előfordulni, legfeljebb ha meghal egy szereplő és nincs még felvéve az összes jelenete.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.19. 16:43:00

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

MoRT2195
Ez nem így működik. Szerződéshez vannak kötve. Nyilván közös megegyezés alapján bármikor távozhat egy szereplő, de ha mondjuk 2017-ig van szerződése, és most ott akarja hagyni az egészet valaki, akkor azt is természetesen megteheti, de felelnie kell a következményekkel, ami komoly pénzbüntetéssel jár.
Fear of ban is osztja a hülyeségeit.
BoneDragon
Igaz, nem kell törölni. Inkább mehet a ban.

itt mindenki elfelejt valamit! minden sorozat a pénzről szól! ez nem baj, én is pénzért dolgozom! de!!!!!!!!! ha az egyik "színész" kap egy anyagilag jobb ajánlatot akkor hirtelen megeszik a zombik, mit gondoltok Andrea miért pont akkor halt meg amikor a Dumb és Dumber kettyóban kapot egy hatalmas szerepet?! a rajongók, az ostoba kis dagadt, szemüveges gyíkok akik a szüleikkel élnek, aszt hiszik, hogy az írók az ő igényükkel foglalkoznak, holot ha a rick-et játszó színész kapna egy jobb ajánlatot úgy kiírnák mint a sicc!!!!!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

BoneDragon
Mutatták.

azt észrevettem te nagyon okkos, de mikor döglött meg ?! mutatták e?! vagy csak pofáztak róla ?!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

böröczk
En tudtam, hogy meg kell halnia, de a kepregenyben egesz mashogy tortent, ott a Governor vegzett vele es Judittal. Szoval igy az evad 2-3. Reszenel eleg varatlanul ert, es az is, ahogy meghalt, nameghogy a baba tulelte.
Ezert is gondolom, hogy Maggie babaja nem fogja, de lehet, Maggie se. En mondjuk szeretnem, nekem a Maggie-Glenn paros az egyik kedvencem.
Amugy pont tegnap este tartottam annal a resznel, amikor Merle vallatja oket, marha jo volt szerintem.
Ez az Andrea meg annyira ostoba, nem is sajnalom, hogy a sorozatban kinyirtak 😄

Kumiho #2179

Az, hogy nem vágják le, nem jelenti azt, hogy nem is mossák. <#vigyor0>
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy Rickkel hogy lesz ilyen téren. A múlt szezonban elég lényegesen megnyírta magát, és meg is borotválkozott. De most az évad végére elkezdett visszanőni a szakálla. Ha a korábbi borosta és hosszú haj a Lori halála miatti depi velejárója volt, akkor a mostani szezonzáró dolog tekintetében minimum egy földig érő kaporszakállnak kellene jönnie. <#wow2>
Mondjuk Max Brooks: Zombi Túlélő Kézikönyve az elsők között említi, hogy a hajunkat vágassuk rövidre, mert így nem kaphat bele a zombi...

De ettől függetlenül - bár biztos van náluk olló, vagy legalább kés - mindenki olyan mocskos ápolatlan hajkoronával rendelkezik, hogy még jó hogy nem mászik le a fejükről.

Lassan Daryl már kis sem lát a fejéből a szeme előtt lógó fürtök miatt. Már csak amiatt is le kellene néha vágatniuk, mert elég ha bunyó közben a szemükbe megy, és máris megeszik/lelövik őket...
Kösz! Erre látod, nem emlékeztem! <#falbav> Bár persze símán mondhatta volna azt, hogy a zombik csinálták. Meg bárhogy is nézzük, a készítők részéről azért nyilván az volt az alap, hogy nézzen ki badassabnak, akit nem nagyon sajnál majd a néző, ha elhullik. Vagy a fene tudja, hogy van ez.<#fejvakaras>
Azért nyírta kopaszra a fejét, mert mikor Otist jégre tette az kitepett egy adag hajat a fejerol.

Azért nyírta kopaszra a fejét, mert mikor Otist jégre tette az kitepett egy adag hajat a fejerol.

Mert oké, annak lenne értelme, ha mindenki kopaszra vagy tüsire borotválná magát, elvégre a zombiapokalipszisben nincs idő ilyesmikkel bajlódni, mint a hajvágás. De akkor miért nem teszi mindenki ezt? Végül eljutunk oda, hogy Shane volt az egyetlen karakter, aki megjelenés tekintetében logikusan cselekedett? <#wow2>
Jim Morrison
Jajj amikor a csapba nyírta a haját:/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shane-t illetően eszembe jutott, hogy alapjában véve mi értelme és lényege volt annak, hogy kopaszra nyírta a fejét a második évadban? Oké, a nézővel láttatni kellett, hogy mostantól full badassba megy át, na de a sztori szempontjából? <#conf><#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.04.17. 09:08:10
szabii98
Majd a harmadik-negyedik évad gyilkos lesz, unalom terén😊

I met God. She's black

Ha már újranézed a sorozatot, egy kérdést válaszolj már meg légyzi. Én a sorozatot két éve kezdtem el nézni, amikor a negyedik évadnál járt. Kérdésem:

Lori halála mennyire volt váratlan dolog a harmadik évadban? Mindenki biztosra vette, vagy pedig megföbbentő WTF volt? Komolyan kérdem, mert én nem tudom.
Támadt egy új elméletem! Mi van, ha Negan Ricket verte agyon?
Elmagyarázom: Negan azt mondja: "Ha bárki bármit csinál, megetetem a fiú jó szemét az apjával!". Ez érthető úgy, hogy ha bárki megmoccan, akkor Ricket nem csak hogy megagyabugyálja a szöges bunkóval, hanem Carl szemét is a szájába tömi! De mégis, mekkora WTF lenne, ha Rick veszne oda. Ha belegondolok, nem is biztos, hogy annyira elképzelhetetlen. 😮
böröczk
Most így a második évad végére érve arra lettem figyelmes, hogy itt az évadzáró rész mindvégig pörög, izgi, nem csak az uccsó 10 perc. Sőt, az évadzáró előtti rész is izgi, és abban hal meg Shane, nem is az uccsóban, pedig úgy emlékeztem.
Más, az tuti, nekem így újra végignézve egyáltalán nem unalmas a második évad sem (na jó, bevallom, a Loris beszélgetéseket többnyire áttekertem 😄).

Kumiho #2179

Sztem ez az egész walking dead egy hosszú es reszletes Carl elozmenysztori.

Majd ha vmikor befejezik a mostani szereplogardaval a sorozatot, ugrunk előre az időben jónéhány évet es az idosebb carlal folytatjuk.
Mindenki megismerte mar az előéletet,régi ismeroskent üdvözölve jöhet az igazi walking dead.

MoRT2195
Október közepén kiderül. Hamarabb úgy se tudjuk meg, csak találgatni lehet.
Lópikula
ugye Glennt veri baseball ütővel arcon?

Az a gyanús, ami nem gyanús!

A képregényben is ugyanúgy végezte, csak kicsit korábban, és ott ugye nem volt az Otis-es dolog.
De, lehet rossz véleményed. Csak ne keljen minden rész után az olvasni.
böröczk
Otis, igen.
Azért a képregényben kicsit másképp végezte, és szerintem hasonló a korai jelleme a mostani Rickhez. Írtam, hogy a vége felé már egyre ellenszenvesebbé vált (már azt az időintervallumot nézve, ameddig élt).
Nem, de Rick az első évadban még nagyon ragaszkodott a "We do not kill the living" életfilozófiájához, azóta azon kicsit csiszolt :,D

Kumiho #2179

Viszont Rick ha akarná sem tudná megölni Ricket(vagyis saját magát), mint ahogy Shane akarta.

Tehát Rick nem olyan mint Shane, 😊
otisnak hívták.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MoRT2195
Hát igen, Rick azért nem áldozná fel egy társát, csakhogy ő megússza. Amúgy asszem Otis vagy Otto volt a neve. 😄
Shane odalökte azt a farmról való fickót (nevére már nem emlékszem) a zombiknak, hogy mentse a saját irháját. Valamint meg akarta ölni Ricket. Biztos komolyan gondolod, hogy Rick nem különb nála? <#conf>
Tikal
kicsit túl tolod a drámát 😄

nyilván azért nézem hogy kikapcsoljon, ettől még lehet róla rossz a véleményem ha nem tetszett, nem? De.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

böröczk
És pont ezért gondolom, hogy ez nem egy olyan ikonikus halál lesz, mint a képregényben. Legalábbis remélem. Remélem, hogy ezek után olyat írnak ki, aki nem olyan nagy veszteség, mint az első évad óta szereplők elhalálozása lenne, viszont a karakter meggyilkolását brutálisan lehetne tálalni, hogy az megrázza a többieket. Gondolok itt Abrahamra (szerintem tök jó arc 😄), Michonne-ra... persze bárcsak Sasha, Eugene vagy Aaron lenne (egyébként őket is egész birom, de ha esetleg elhullanának, biztos csak egy vállat rántanék max).

Kumiho #2179

böröczk
Sőt, én Shane-nel kapcsolatban arra gondoltam, hogy semmivel sem volt rosszabb a mostani Ricknél. Nagyon hasonlít a jelenlegi Rick ahhoz a Shane-hez. Én is birtam amúgy a karakterét, persze borzasztóan ellenszenves volt a végére, és pont ettől volt király, indulatokat, érzéseket váltott ki a nézőkből. Nem mint az ilyen Denise féle töltelék morzsák, akiknek igazából a halála kicsit sem ráz meg, és következő részre már el is felejtem.

Kumiho #2179

szabii98
Hát számomra azért volt csalódás az évadzáró, mert az egész évadban Negan-t kellett volna beharangozni. Annyira érdekelt már, hogy a képregénybe is belenéztem. Aztán amikor jött a nyilatkozat, hogy ííígy kemény meg úúgy kemény, akkor már éreztem hogy hú gyerekek, ez jó lesz. Aztán jött a leak, hogy cliffhanger lett, és csak reménykedni tudtam, hogy nem lesz az...egyszerűen csalódást keltő volt, persze így is érdekes volt Negan és jó bemutatkozása volt, de egy ilyen erős jelenetet -szerintem- nem szabadott volna kihagyni. De lehet féltek a népharagtól😊

I met God. She's black