The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mondjuk rövidített link volt, lehet, hogy kell hozzá permanens gmail, vagy fb bejelentkezés, és emiatt látszik. Merthogy mobilon a Fb-ról dobott át Yt alkalmazásba és onnan szedtem ki egy rövidített linket.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.23. 12:26:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első rész óta ezt várom!4
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
Még biztos van valami gyűjtőoldal is. valahol.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nem értem, miért lenne olcsó dramatizálás (wat😄), ha egy kevésbé fontos szereplőt nyírnának ki, a csapat számára az ő elvesztésük is komoly lehet, és biztos vagyok benne, hogy mindentől függetlenül képesek brutálisan sokkoló képkockákkal szolgálni.
GoT, talán még nem volt kimondva, bár lehet, csak én nem emlékszem, Tyrion elméletileg halhatatlan. Ahogy szerintem Deneriszre is van esély. Ahogy itt sem fogják kinyírni Ricket. A többiek nincsenek biztonságban képregényben történtektől függetlenül.
szerk: GoT-ban is mennyire durva volt a véres esküvő (csak egy hirtelen eszembe jutott példa), aki nem olvasta a könyvet, nem számított rá, ott is bár fontos karaktereket veszítettek el a nézők, mégsem törődtek annyira vele, mint Jon Snow "halálával", vagy törődnének Tyrionnal esetleg..
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.05.15. 18:51:01
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.05.15. 15:51:06
Aaronnak képregényt követve még lehet nagyobb szerepe. Abrahamnak meg már épp kezdett nagyobb/több szerepe lenni.
Meglátjuk, én nem bánnám...
Kumiho #2179
Amúgy szerintem továbbra is a súlytalan karakter fog meghalni, az a A betűs vagy ki...
Kumiho #2179
Mar nem is tudom, kire tegyem a tippem.
Ha nagy meglepetest akarnak, Michonne az. Az RVs POV is lehet az ove siman.
Amugy tuti ki fog ido elott derulni, a forgatas vegeig mindenkepp. Szoval nem sok ertelme volt a cliffhangernek igy, de azert par honapon at huzzak vele a nezok agyat.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyebkent mostanra szerintem mar senki sem forrong, es amugy is mindjart itt az oktober 😄
Nekem amugy tetszett az evadzaro (is).
Kumiho #2179
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kirkman magyarázkodik az évad vége miatt
Utoljára szerkesztette: kék, 2016.05.09. 21:15:19

A World War Z-ből el bírnék viselni pár évados sorozatot. Ott aztán tényleg be tudnák mutatni a zombiapokalipszis kirobbanását, nem úgy mint a Fear the Walking Dead-ban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kumiho #2179
Nekem bejönnek a leszbik, a melegeket tolerálom avval a feltétellel, hogy velem ne próbálkozzanak! De sajna tapasztalataim szerint nem az ilyen nézetűek vannak többségben.