12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#10875 jó volt a mai rész? -
#10874 Próbálkozz ezzel összevetni. Lehet, hogy én vagyok béne, de nem nagyon akar kijönni... -
#10873 nem vagyok morze szakértő, csak a business insideren olvastam.
link: link -
bega82 #10872 Most ez komoly? -
#10871 félévad valszeg -
#10870 de bizony kijön.
azt pislogja hogy "I EAST" gondolom a saviorok helyzetét tikkelte le hogy merre találhatók majd
-
#10869 Időzítések J1GG4 jóvoltából:
INTERNAL | WEB-DL
Cassone -
#10868 Meg az emberek hol voltak? Percekig nem jött elő senki, utána is csak két ember, akik bambultak az emeleten... vagy Hilltopon 5 fő a teljes populáció? -
#10867 Jesus-kick! Legjobb jelenet! :D -
#10866 Meg az egész célja értelmetlen volt. -
IXEMGabeo #10865 gaz jelenet volt..nem is ertem a kaput mikepp nyitottak ki meg eszrevetlenul odahelyeztek a kocsit... -
IXEMGabeo #10864 tipikus WD epizod volt, de azert nem volt rossz
Steven Ogg is bemutatkozott, es vegre Jezus is elokerult jo donteseket hozva...kivancsi leszek mi lesz, ha Neganekhez er o meg Carl is...jo otlet volt ez a rejtozkodes
Gregory jol megalazkodott, de nincs mit tenni fel:) -
#10863 A 2. évad elejéhez képest halad. Na, akkor tényleg semmi sem történt vagy 6-7 részen kersztül, a karámos jelenetig... -
#10862 csak ez a szétszedett csapat és mindenki kap egy részt formátum ugh... nem halad semmit a sztori igy időben -
#10861 Nem tudom, a Maggies jelenetek jok voltak nagyon, meghato volt a vege is, mikor hozta Enid a lufikat. Ettol fuggetlenul ki nem allhatom azt a kiscsajt meg mindig, tokeletes duot alkotnak Carllal, aki szinten total bena, es nem javitottak az evek szineszi kepessegein.
Mondjuk a zombimszarlos jelenetnel en is felnevettem, plane ahogy Jesus lerugta az egyik zombit, azt nem gondolhattak komolyan :D -
Quantumleap #10859 Azt hittem, hogy a 7x06 csak és kizárólag Taráról és Heathről szól majd. Ezek szerint mindenkit mutatnak majd benne? Vagy pedig ez nem is a 7x06 promója, hanem a félévad hátralévő részeié? A 7x02 néven kijövő promó is megtévesztő volt ugyebár. -
#10858 Á, köszönöm! :) -
#10857 Vagyis "kínos". Egyszerűbb szó :P
Egyébként annyira látszik a részeken, hogy különbözőek a rendezők. Ez most tényleg kilógott rendezésben. -
#10856 Valami olyasmit jelent, hogy a dolog nézése közben már-már te érezted rosszul magad a bizonyos dolog minősége miatt:) -
Madi92 #10855 Én nem mertem megkérdezni. -
#10854 Mi az a cringefest? -
#10853 Jaj igen, akkor nem csak nekem szúrt szemet, hogy ott valami nem volt oké, tényleg cringefest volt. :D -
#10852 Oké, lehet hogy a képregényes utalások teszik, de az epizód második fele nagyon nagyon tetszett. Jó látni, ahogy alakul a dolog. Viszont!
Az első 20 percet olyan qrva nehéz volt lenyelni, azok az értelmetlen vágások, az a cringefest-es zombigyilkolós jelenet, te jó ég.
Remélem azért nem egyedül vagyok azzal, hogy tök izgi lesz mi sül ki ebből (bár vannak látható jelei). :D -
#10851 Azért a farmos mocsok után ezt így kijelenteni igen merész. :D Szerintem jó lesz ez, nyilván vannak töltelék részek, de eddig szerintem egyik évadban sem volt ennyi feszültség. Kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd a dolgok, hogy másznak ki ebből az egészből. -
#10850 -
#10849 Eddig ez az évad nálam esélyes a legszarabb évad címre... -
The Walking Dead 7x05 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-FLEET; 720p-FLEET, HDTV-AFG, 720p-RMTEAM)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
[ HAMAROSAN ]
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)
Cassone
Utoljára szerkesztette: cassoneitaly, 2016.11.21. 12:49:17 -
eddaniel #10847 Húú, öcsém ezt nem gondoltam volna, nagggyon nagy volt ez a rész is. -
#10846 Szerintem nincs. Csak valaki ismeri a vietnámi pilóta foglyos sztorit, ahol a fickó úgy jelenhetett meg, hogy nem szólalhat meg. Aztán kipislogta a "torture" szavakat. Ennyi pislogásból 3 betű sem jön ki... -
#10845 Ha így van,akkor az évad végére Daryl és Rick tikkelni fog:) -
#10844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mire így bármit is lebeszélnek...:D -
#10843 Tök jó lenne, ha így lenne. -
#10842 Ennek vajon lehet alapja?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rész elején:
-
#10841 Ez kb. olyan mint a Star Warsos Owen bácsi Beru néni akciófigura :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #10840 Ez de gonosz... :)
A boltokban már kapható az új Glenn akció figura...
-
#10839 Nagysztalin? LOL épp csak kivégeztette az összes tábornokát. De mondhatnánk Kim Dzsong Unt is... -
#10838 Nem a saját kezükkel, de pontosan ezt tette sztálin... Az "árulók" családtagait is lazán deportálták vagy megölték sokszor... A Hitler elleni merényleg után is kiterjed a megtorlás ilyenekre emlékeim szerint... -
#10837 ők nem verték péppé az alkalmazottaik hozzátartozóinak fejét szöges baseballütővel. -
#10836 Mert sz. maradék hívei alkottak volna. Negen mögött ki van? Ja, bocs, az égett képű muksón kívül senki... Egy N-hez hasonló fickó N-et simán lecsapta volna nem törődve a következményekkel... -
#10835 jókat nevetek..Sztálint meg Hitlert is megölhették volna ezerszer mégsem tették