12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha követi a képregényt akkor is csak 1 élő niga lesz! Bár erre nem kell számítani! -
Hoz_Hun #2861 Támogatom. De akkor bonuszként az anyját is tömje mellé. -
Hoz_Hun #2860 Most valami börtönbe mennek, nem? Ott bizos lesz egy csomó néger.... :) -
#2859 Hány nap még? Hogyhogy nincs kint egy visszaszámláló? xD -
Prof William #2858 Nem rossz ötlet. :) -
#2857 ilyen elven jöhetne egy másik kisgyerek, hogy Carl végre elfoglalja méltó helyét... egy zombi bélrendszerében -
G_ArchAngel #2856 Es mivel mar ott is volt a cliffhanger-ben a csaj, aki szinten fekete... -
Prof William #2855 Ő a "Nehogy már csak fehérek éljék túl a zombiapokalipszist" tényező a sorozatban.
Ez természetesen azt jelenti, hogy amint behoznak egy másik fekete bőrű színészt a sorozatba, abban a pillanatban megpecsételődik a sorsa. :) -
#2854 polkorrektség-manager -
#2853 +1
Kötelező csoki? :D -
#2852 Szerintem némafilmes -
G_ArchAngel #2851 Faji egyensulynak hivnam.
-
Susarc #2850 rendezői asszisztens:P -
#2849 T-Dog am. milyen kategóriában van? Mellékszereplő vagy statiszta? -
Prof William #2848 Na de emberek? T-Dog a fil,/sorozattörténet első négere aki nem hal meg egy horrorfilm/sorozatban hiába nincs SEMMI szerepe.
Ő egy filmtörténeti unikum. -
#2847 Nemár :D T-Dog akkora egy béna töketlen seggfej :D De komolyan. Csapatokra osztották egymást az emberek, és őt a 60 év körüli Dale-hez rakták, vajon miért :DD -
#2846 Az a következőben volt!
Nem úgy van az hogy csak úgy pikk pakk összevágom a leghosszabb szövegemet! -.- -
#2845 abban a részben volt az is, amikor lenyomta azt a bő 10 perces monológot az életről és a halálról, nem? -
#2844 Az egyik részben volt asszem, valami néger aki majdnem belehalt hogy elvágta a kezét -
G_ArchAngel #2843 Az ki?
-
#2842 Alig várom hogy újra láthassam T-Dog-ot, ő a kedvenc szereplőm -
#2841 14 nap 14 nap 14 :D már számolom a napokat juhéé:D -
#2840 Pedig az tök jó lenne. :p -
Evoluti0N #2839 Azért remélem, h nem fognak a ló túloldalára se esni és nem lesz utolsó rész szintű akcióorgia az egész évad :) -
#2838 csak nem :) biztos tanultak a hibából és láttam egy interjút Glennel és Meggivel :D ahol ők maguk tértek ki a farmra és, hogy soha többet :d -
Susarc #2837 azért remélem nem 2. évad szinvonal lesz:P:) -
#2836 már csak 17 nap:D juhééé -
#2835 A nem vékony és a dagadt között azért van egy kis különbség. Nézd meg szegény Otis-t, ha nem is lőtte le volna Shane sztem akkor is elkapták volna a zombik. :D -
Susarc #2834 neked legalább van gyakorlatod Zombi apokalipszisre!:) -
#2833 Azért nem kell lenézni őket mert túlsúlyosak. Én sem vagyok vékony gyerek és emlékszem hogy gyakorlaton a bárddal disznófejhasítást tisztességgel nyomtam 40-50 percig mielőtt leváltottak! Pedig ott folyamatosan jött a cucc szalagon. Lehet hogy az első nap végén nem éreztem a karom de meg lehetett szokni. -
Susarc #2832 persze ,persze! de egy tárazás közben jó ha előkaphatsz valami ilyesmit:)) -
Bladzs #2831 Lehet rosszul fogalmaztam. Zúzás az ha ugyan az az élfelületrész megy be és jön ki, mint a videón is látszik. Vágás mint otthon a késsel csinálsz, oda vissza mozgatod. Pl a kenyér szelés. Ha rendesen vágod a késsel szépen végigmegy, ha csak lenyomod összenyomódik(zúzódik), de persze a végén ketté esik. Ez a különbség a katana és a hosszúkard között. Elöbbivel bőr páncélok ellen harcoltak, mert azt át kellett vàgni, de egy fémpáncélról lepattanna legtöbb esetben. A hosszúkarddal fémpáncél ellen harcoltak, azt pedig be kellett zúzni, illetve a résekbe szúrkálni(a videón is szúrnak vele). Persze vágni is lehet vele, de arra az ívelt penge sokkal jobban alkalmas. Több száz párbajon vagyok túl (tompakarddal, sisakkal), és bizton állíthatom, a filmekben mutatott harci jelenetek 5% sem igaz, onnan nem lehet tanulni. -
#2830 :DDD elég komoly arcot vágnak miután elvágják azokat a tárgyakat :D -
#2829 csak nekem poénos ez a video? :) ezek a körszakállas túlsúlyos wannabe badassek :) kész... :) -
G_ArchAngel #2828 Tudom, hogy ez csak fantazialas, soha nem fogunk eloholtakat csapdosni, de en anno - sokkal jobb fizikai allapotban - parbajtorrel vivtam es az is iszonyat faraszto volt egy-ket oras edzes alkalmaval. Kitoresek, valtasok, rugozas folyamatosan, haritas, szokdeles.
Az ilyen helyzetben a kozelharc csak vegso megoldas lehet, mert hosszutavon az energiank elenyeszik, mig az eloholtake nem. -
Susarc #2827 az meglehet:D -
G_ArchAngel #2826 Nah, ezek a husgombocok halnanak meg legeloszor. A tizedik zombinal mar fel sem birnak emelni a fattyukardot.
-
Susarc #2825 a másfélkezes kard mióta szúrófegyver ás főleg mióta zúzó???????
rossz helyen "vivsz"
a páncélos hasonlatot azért bátorkodtam irni,hogy ha azt műveli a páncéllal akkor mit tudna művelni egy oszló husu zombival?:P
-
#2824 lol :D -
G_ArchAngel #2823 En siman bekoltozok a Kossuth teri Majomhazba.
Ha tenyleg az agyra mennek, ott biztonsagban leszek.