12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2902 Hát ez nagyszerű, remélem ezek után jobban alszol. Esküszöm ezt úgy írtad le, mintha te készítenéd a filmet és mekkora állat sikered van, eszméletlen. Ami neked tetszik nem biztos, hogy jó... -
#2901 És ha utána nézel a TWD hivatalos fészbúk oldalán mindenki várja szal FAIL :D comiconon a 6000res terem tele volt be se fértek :DD de biztos igazad van ráadásul Brazíliából jöttek kérdéseket feltenni ahol lemondták, hogy minimum 25000res tábor van .... tényleg egy szar... jah és fészbúkon 10 millió fölötti like.... és ez a tendencia a 2. évad végétől folyamatosan nőtt... tényleg egy szar, de dude elárulok neked valamit ez teljesen relatív, ami neked nem tetszik az nem biztos , hogy szar.. :) -
#2900 Jah igen... a másik, a papmpogásod miszerint nem követi a KÉPREGÉNYT
én is olvastam a képregényt :D ÉS? a Gyűrűkura filmek se azt mutatják be 100% ban ami a könyvben volt még is nagyszerű mind a 3 rész:) -
#2899 A problémám csupán, hogy a második évad forgatókönyve egy túlnyújtott, érdektelen, nulla. Ahogy a színészek is.
Hát szerintem épp ez a probléma, hogy nem fogod fel a dolgot és rávágod, hogy értéktelen nulla.. pedig nem az .. amikor nem tudták eldönteni, hogy mit csináljanak Randallal, hogy megöljék e vagy ne.. hidd el elég sok mondanivalója van emberileg , hogy hogy döntenél és, hogy mennyire nagy felelősség egy másik ember életéről dönteni... a 2. évad nagyon jó volt... és nyilván nem fogok én se elmenni a farmról, ha az biztonságot nyújt nem igaz?:) ha zombi hent kell mondtam... menny resit nézni az úgy is neked való:) a színészek meg nagyon jól alakítanak teljesen beleillik az apokaliptikus környzetbe... igen még Carl idegesítő szokásai is. Lori idegesítő tény de ez is egy karakter... vannak ilyen emberek a valóságban is :)tehát... leszarom ha neked nem tetszik kit érdekel?:D ne nézd nem kötelező én nézni fogom mert engem odaszögez:) -
#2898 Amúgy nem az egész évad szar.CSak van tizenx rész csinálnak egy jót majd követi négy vontatott.
Nekem ez nem tetszik.
De majd az új évad!!!
Érzem hogy jó lesz:) -
#2897 lehet véleményt nyilvánítani, de itt már sokan csak ismételgetik folyamatosan ugyanazt. nem kell leírni egy csomószor azt, hogy mennyire szar volt a 2. évad.. -
#2896 Nem a mi hibánk ha elcseszik.
Véleményt meg hadd nyilvánítsunk,ha nem haragszol meg!
Valszeg azért nézzük mert nincs ebben a témában más. -
Susarc #2895 mert mindig azt hisszük épp csak az adott rész volt szar:D 2. évad tényleg kuka.... -
#2894 csak unalmas már sokadjára olvasni azt, hogy mekkora a szar a sorozat.. minek néztek valamit ha nem tetszik? -
Susarc #2893 -
#2892 Nem szokásom a téma topikjában lehúzni az adott témát, de csak kiharcoltad.
Hidd el felfogom a lényeget, anno olvastam a képregényt is. Nekem nem azzal van bajom, hogy dráma a sorozat, vagy hogy lassú. Szeretem a drámákat.
A problémám csupán, hogy a második évad forgatókönyve egy túlnyújtott, érdektelen, nulla. Ahogy a színészek is.
A problémám csupán, hogy egy egész évadon át nyújtottak egy képregényfüzetnyi tartalmat. A második évad történéseit maximum három epizódban kellett volna elmesélni.
A problémám csupán, hogy a második évad értékelhetetlen sz@r lett.
Ennyi a problémám.
Egyébként, ha utánanézel, egyedül a "fanboy"-ok nincsenek ezen a véleményen.
-
#2891 -
Susarc #2890 dráma? akkor kellenének normális drámai szinészek és nem Lorik meg Carlok:P akinél egy barátök közt statiszta többet nyújt!:D
NEKÜNK HENT KELL!!!:DDD -
#2889 Tegyél pár helyre olyan kommentet amivel sokan nem értenek egyet. -
#2888 Ezt a lenyitós spoilert hogy csináljátok? -
#2887 Látom egyes emberek még mindig nem képesek agyilag felfogni a sorozat lényegét és, ha elég intelligensek lennének akkor nem whineolnának:)
ha zombihent kell mennyetek Resident evilt nézni az a fos úgy is nektek való:) ez egy DRÁMA ,NEM AKCIÓ FILM... , de ha ez nem tetszik nem kell megnézni:) lehet, hogy sokak szerint egy fos..., de szerintem nem, mert iszonyat sok mondanivalója van az életről a döntésekről ... rólunk emberekről, de úgy látszik nehéz ezt megérteni és felfogni:) -
Susarc #2886 és Sons Of Anarchy-t:P -
#2885 Nézz Spartacus-t, vagy Dexter-t. Azokban 100% hogy nem fogsz csalódni. -
Susarc #2884 ZOMBI APOKALIPSZISRE:P
-
#2883 Második évadon el fogsz aludni... -
#2882 Ez nem hangzik túl jól.
Én nem vagyok oda a sorozatokért, de gondoltam ebbe belekezdek. Az első évadot nézem és hát.. finoman szólva nem vagyok elájulva. Számomra semmi különös nincs benne, már-már unalmas. Azért mert már ezerszer láttam ilyet filmen és játékban is egyaránt. Lehet, hogy reálisabbak ezek a belassult zombik, de unalmasabbak is. A "szerelmi-szál" meg nem izgat. Ha azt mondod ez az évad még jó, akkor milyen lehet a többi? :D
Érdemes tovább nézni, tartogat még meglepetéseket, csavarokat? Vagy ennyi? -
#2881 azért a 2. évad második fele már nagyon jó volt. ott már volt akcio, pörgés és izgalom.
az első fele tényleg dögunalom volt sajnos. -
#2880 "Komolyan nem értem mit szerettek ebben a sorozatban."
a koncepciót leginkább. a forgatókönyvön kívül minden más nagyon minőségi. a 2. évadot elbaszták, de nem annyira, hogy ne tudjanak javítani rajta a következőben. ezzel a készítők is tisztában vannak. -
#2879 Az első évad baromi jó volt. Azért néztem (szenvedtem végig) a másodikat és reménykedem, hogy a harmadik ismét jó lesz. Ha nem, akkor én is kukázom. -
#2878 Meg se nézem... Komolyan nem értem mit szerettek ebben a sorozatban. Biztos velem van a gond. :) -
#2877 Hogy meddig húzzák? Végig...:) Én is tekergettem már az utolsó részeket. Négy epizódban történik valami az egész évad alatt.. -
#2876 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most tartok a 2. évad 5. részénél. Most ez komoly? Meddig húzzák még ezt a farmos dolgot? Első évadban 1 rész alatt több minden történt mint itt 4 rész alatt. Esetleg nem akarják felszántani a területet? Azt is elhúzhatnák 4-5 részig. Vicc komolyan... Ezért a filmért vagytok oda? -
#2875 az a baj, hogy 12 részt is sikerült nagyon elhúzni, én szkeptikus vagyok. szerintem a 16 sok. -
#2874 Na ennek nagyon örülnék! Sok mindent ki lehet még hozni! :) -
#2873 16 részes lesz az idei évad elvileg.. -
#2872 Okt 14 -
#2871 Mikor jön a kövi évad? Okt.13? -
#2870 Kendal vagy hogy hivták! -
#2869 Az első évadbeli feka simán visszatérhet végülis nem? -
#2868 Jöhetne már az évad basszus! :)
El tudnám viselni ha több rész is lenne nem csak 6-13 meg ebben most 10 ami lesz.
Túl hamar véget ér! :S -
#2867 Ezen felnevettem :) -
G_ArchAngel #2866 -
#2865 várható szereplők a következő évadban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2864 Annyi új üzenet volt, hogy azt hittem már kiszivárgott az első rész. Függők vagytok E! -
#2863 kereken 10 nap emBEREK :D