The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár az eredeti King novella egyértelmûen jobb)
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amúgy rendben van a sorozat, de reményeimmel ellentétbe csak egyszernézõs. Az fáj, hogy olyan jól indult és az elsõ 3 rész nagyon pörgött. Túl szép volt hogy igaz legyen...<#szomoru2>#szomoru2>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kumiho #2179
vagy csak elfogult vagyok.
de tényleg itt egyesek rémesek, régen én is ezt csináltam, nem azt nézik, hogy ez egy jó sorozat, hanem keresik mindenben a hibát.. próbáljátok má meg élvezni..
Kumiho #2179
de szerintem ott megvolt a feszkó, amikor bezárva várták a megsemmisítést.
Kumiho #2179
eddig számomra sikerült meglepetésekkel elõrukkolnia, és kiszámíthatatlannak, valósághûnek lennie (már amennyire egy zombájos filmtõl telhet)
Kumiho #2179
és egyébként még kategóriájában szerintem ez áll legközelebb a "valósághoz", fõleg az elsõ pár rész.
és végre itt állatokat is zabálnak a zombik, mg midnen élõ húst, ami eléjük kerül, és nincs az über zombi hc mód, amikor mint valami túltáplált mutáns legyakja az embert rásprintelve, nincs tele ostoba, buta klisékkel, ijesztgetésekkel, inkább feszültség van benne sokszor, ami egy ilyen film alapja, és attól nem lesz gagyi.
1-3. részig nagyon lenyûgözött engem, de a 4-6-tal sincs bajom, pedig elég kritikus vagyok az ilyen filmekkel.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
a doki passzív volt, úgy kérdezte meg rick a gépet...az kevésbé lett volna látványos ha odaseggel egy monitorhoz és valami feljegyzést felolvas ...
Lehet hogy azt súgta oda neki hogy Az asszonynak és a cimbijének ugyanolyan nemibetegsége van! xD
Jól kifundált, megcsinált volt, talán egy egy apró hiba ha szegélyezte a sorozatot.
Ami még nagyon bejött, az epizódok végi zene, az is adott egy felhangot az aktuális résznek.
A képregényt nem olvastam viszont, ezt be kell valljam, de nem baj, legalább nem csalódom.😄
Az 5 részben nálam már lejtmenetbe indult a sorozat és a 6 rész sem javított nálam...Az meg hogy jövõ õsszel fog folytatódni, hát...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy a mai napig arra várok, hogy ezt a színvonalat csak megközelítse egy sorozat...
Raadasul, ha lesz felesleges penzem megveszem a The Wire boxot, mert ujraneznem, angolul😊
http://gaborszantai.co.uk/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A lövedék a koponyatetõ felõl hatolt be, úgy emlékszem.
Nem mutattak emlekeim szerint honnan lott, de abban igazad van, hogy a magneses ter legalabb a lovedeket elteritette volna.
Last stand 2 flash játékot már kivittem ma<#violent>#violent>
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Kontra: Kicsit túl sok a drámázás ráadásul a nézõ magasról leszarja a karaktereket, mert nem engedték õket kibontakozni. Fõszereplõk fele nekem antipatikus. Vacak színészi játék. Néhol gagyi effektek, nem odaillõ zenék. Egy évet kell várni a folytatásra, addig azt is elfelejtem (elfelejti a nézõ), hogy volt ilyen sorozat egyáltalán.
Nekem ez az összegzésem.
A képregényt olvassa valaki? Lehet valahonnan illegálisan is beszerezni? Kíváncsi volnék mennyire követi az eredetit és hogy mi a folytatás. 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
I want to be a mighty pirate ever!