The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most figyeltem csak meg, hogy A Köd c. fimet is Frank Darabont rendezte, abba fõleg azon van a hangsúly, hogy a pánik, meg a félelem miket hoz ki az emberbõl.

(bár az eredeti King novella egyértelmûen jobb)

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Doomista
<#szomoru2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hát ez az utolsó rész egy fokkal volt jobb az elõzõnél. Összeségében sajnálom, hogy a utolsó három rész ilyen trógerre sikeredett. A fõszereplõ nõje meg kibírhatatlan.
Amúgy rendben van a sorozat, de reményeimmel ellentétbe csak egyszernézõs. Az fáj, hogy olyan jól indult és az elsõ 3 rész nagyon pörgött. Túl szép volt hogy igaz legyen...<#szomoru2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SötétBarom
Mivan Brigi, felpörögtél? 😄D :*

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

böröczk
<#eljen>
összes kommenteddel egyet értek XD

Kumiho #2179

böröczk
* meg az a tag a tankban (elsõ rész), feltehetõleg õ is fertõzött volt már (bár arról nem volt szó, miylen úton terjed a betegség, vagyis voltak oylanok, akiket nem haraptak meg, mégis betegek lettek..), megpróbálta megölni magát a tankban, vagy csak simán a láz vitte el..

Kumiho #2179

böröczk
arra esetleg nem gondoltál, hogy a hadsereg legtöbb tagja is fertõzött volt már, vagy iylesmi... és lehet, hogy rommá lõttek egy hordát, de egy apró baki belekerül, és végigseper az egész seregen.. vagy amikor csak párat küldenek ki, és az óriás tömeggel szemben, hiába vannak überfegyvereik, lõhetik a népet, amikor csak a hedsát segít, pánik, hiba, vége.. : D
vagy csak elfogult vagyok.
de tényleg itt egyesek rémesek, régen én is ezt csináltam, nem azt nézik, hogy ez egy jó sorozat, hanem keresik mindenben a hibát.. próbáljátok má meg élvezni..

Kumiho #2179

böröczk
hát én nem tudom, évadzáróban, a végén én full átéltem azt a pár percet, amikor megtudták, hogy negyed órán belül halottak, iszonyat érzés lehet,lehet, csak a hangulatom hozta, de általában, ahogy írtam is, kritikus vagyok nagyon ebben a témában.
de szerintem ott megvolt a feszkó, amikor bezárva várták a megsemmisítést.

Kumiho #2179

böröczk
csakhogy ebben a filmben elég kevés a klisé -.-"

eddig számomra sikerült meglepetésekkel elõrukkolnia, és kiszámíthatatlannak, valósághûnek lennie (már amennyire egy zombájos filmtõl telhet)

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen><#eljen><#eljen>

és egyébként még kategóriájában szerintem ez áll legközelebb a "valósághoz", fõleg az elsõ pár rész.
és végre itt állatokat is zabálnak a zombik, mg midnen élõ húst, ami eléjük kerül, és nincs az über zombi hc mód, amikor mint valami túltáplált mutáns legyakja az embert rásprintelve, nincs tele ostoba, buta klisékkel, ijesztgetésekkel, inkább feszültség van benne sokszor, ami egy ilyen film alapja, és attól nem lesz gagyi.
1-3. részig nagyon lenyûgözött engem, de a 4-6-tal sincs bajom, pedig elég kritikus vagyok az ilyen filmekkel.

Kumiho #2179

böröczk
hát a pali nem olyan fejet vágott, mint aki épp akkor hallja meg, hogy a nõje vemhes.. : D

Kumiho #2179

PetruZ
A képregény-hûséget már cs*szhetik azzal, hogy gyávák voltak... 😊 Ami persze nem jelenti azt, hogy a saját verziójuk szükségszerûen sz*r kell legyen, én leginkább csak az utolsó résszel nem voltam kibékülve (meg a 4-5. rész bizonyos részeivel), de azzal nagyon nem.
tigeroo
nembaj, most lecserélték az írói gárdát, remélem okulnak ebbõl az évadból és megtarták a képregényhez való hûséget, és a színvonalat ezáltal😊
PetruZ
Ó, igen, kevésbé látványos... egy közel-poszt-apok sorozatban, ahol az utolsó három részben annyira törekedtek a drámai ürességre, sivárságra, és kilátástalanságra, hogy muszáj volt egy high-tech beszélõ AI-t belerakni, mert "az kevésbé lett volna látványos ha odaseggel egy monitorhoz és valami feljegyzést felolvas", de a másod-, harmadszintû vésztartalék kommunikáció problémáit sittysutty elintézik fû alatt... Ezt hívom írói kreatív lustaságnak. 😛
tigeroo
az csak a könyebb történetvezetés miatt kellett, meg már évtizedek óta így dívik megjeleníteni az ilyesmit.

a doki passzív volt, úgy kérdezte meg rick a gépet...az kevésbé lett volna látványos ha odaseggel egy monitorhoz és valami feljegyzést felolvas ...
PetruZ
Jajmá', hiszen õ mondja, hogy se kép, se hang senkivel. 😊 De olyan technológia van, hogy a beszélõ AI-t az utolsó másodpercig meg kell tartani...
SötétBarom
Lehet, hogy feltöltötte egy mûholdra az adatokat 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
gondolom azért amiért a néger nõ sem ment velük tovább. inkább meghal így, minthogy zombik zabálják fel
PetruZ
Egyáltalán semmi értelme nem volt az egésznek, hiszen mivégre csinált egyáltalán bármit is, ha úgy is megsemmisíti? Legalább adott volna valami anyagot a rendõrnek, hogy "nesze, ha találkozol valami kormányfunkcival, add oda nekik, vagy tudom is én, mit csinálsz vele"... 😞
Herold
Bármit csinálhatott a vérmintákkal, mivel nem tudjuk, mi célból gyûjtötte be. Bár azt nem tudom mi értelme volt, mikor tudta, hogy hamarosan elfogy az üzemanyag és beindul az önmegsemmisítés.

mascarun
Én nem vagyok orvos de ahoz nem kellene célirányos tesztet elvégeznie?
Lehet hogy azt súgta oda neki hogy Az asszonynak és a cimbijének ugyanolyan nemibetegsége van! xD

trident
Az elsõ négy rész üdítõ színfolt volt, hangulatos, érdekes, "nézõs".
Jól kifundált, megcsinált volt, talán egy egy apró hiba ha szegélyezte a sorozatot.

Ami még nagyon bejött, az epizódok végi zene, az is adott egy felhangot az aktuális résznek.

A képregényt nem olvastam viszont, ezt be kell valljam, de nem baj, legalább nem csalódom.😄

Az 5 részben nálam már lejtmenetbe indult a sorozat és a 6 rész sem javított nálam...Az meg hogy jövõ õsszel fog folytatódni, hát...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

I.C.ram
és gondolom ebbõl lesz a bonyodalom, hogy nem tudják, hogy kié a gyerek.
I.C.ram
Hát a doki mindenki vérét megnézte. Szóval onnan tudhatja, hogy Lori vemhes 😊
Herold
SötétBarom
Két kedvenc karakterem.
Amúgy a mai napig arra várok, hogy ezt a színvonalat csak megközelítse egy sorozat...

Mindegy, jon a Spartacus elozmenysorozat, True Blood 4, Dexter 6 - csak tuleljuk😊

Raadasul, ha lesz felesleges penzem megveszem a The Wire boxot, mert ujraneznem, angolul😊

http://gaborszantai.co.uk/

Bulykin
na skacok, már csak 2011 októberig kell várni és nézhetjük is a 2.évadot<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Vaxi
nem, de lekurvázni a tyúkot, hogy szar a tojás azzal az indokkal, hogy te biztos jobbat tojnál elég érdekes dolog. de nem szeretnék én senkit bántani, csak megjegyeztem 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

nem tudom milyen aranyban tartalmaz vagy nem tartalmaz magnesezheto femet, de amugy nem is erdekel😊

Malakai
Vagy egy autómata lõtte le, nem valaki.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Ólomlövedéket ill. rézköpenyest bajosan térít el.
A lövedék a koponyatetõ felõl hatolt be, úgy emlékszem.

Van olyan szkenner, ami feletted mozog, nem Te mesz be az 'alagutba'.
Nem mutattak emlekeim szerint honnan lott, de abban igazad van, hogy a magneses ter legalabb a lovedeket elteritette volna.

Herold
Kíváncsi lennék, egy MRI-készülékben fekvõ embert hogy lõ fejbe. Még ha nem is mûködik a gép, a páciens feje van leghátul, sehogy nem férhet hozzá. Mûködés alatt pedig olyan elektromágneses térerõ van ott, hogy kikapja a kezébõl a fegyvert bárkinek.

Nekem már elvonási tüneteim vannak😊 Muszáj vagyok keresni vmi zombiölõs játékot ami elfut ezen a rozsdás vason<#vigyor4>

Last stand 2 flash játékot már kivittem ma<#violent>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

ERykk
Rabolj ki egy képregényboltot, vagy keress rá torrenten.

Pró: Végre nem egy hatvanhatszor lejáratott zombisztori. Tudományos rész fasza, kellett ez az utolsó részbe. Zombik jól néznek ki, zombiölés is fasza.

Kontra: Kicsit túl sok a drámázás ráadásul a nézõ magasról leszarja a karaktereket, mert nem engedték õket kibontakozni. Fõszereplõk fele nekem antipatikus. Vacak színészi játék. Néhol gagyi effektek, nem odaillõ zenék. Egy évet kell várni a folytatásra, addig azt is elfelejtem (elfelejti a nézõ), hogy volt ilyen sorozat egyáltalán.

Nekem ez az összegzésem.

A képregényt olvassa valaki? Lehet valahonnan illegálisan is beszerezni? Kíváncsi volnék mennyire követi az eredetit és hogy mi a folytatás. 😄

Herold
Nem kell tudnom tojást tojni ahhoz, hogy megállapítsam egy tojásról, záp-e vagy sem.

Herold
A vérbõl nem lehet megállapítani a fogantatás idejét, csak a terhesség tényét.

tigeroo
jó ezzel nem vitatkozom, az a rész volt a leghangulatosabb.
Doomista
Áhá! Az a gránát csak elõkerült!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kaplan
Senki nem mondta, hogy ezzel baj lenne. Ettõl függetlenül annyira rámentek az érzésekre, hogy ingerszegény lett az egész utolsó rész. Pl. egy példa, a 28 nappal késõbben is van hangsúly a lélektani dolgokon. Nem is kevés, a bevásárlás a bevásárlókocsikkal stb. Mind-mind érzésekkel van tele. Kevés infó volt, kevés történés és nem volt meggyõzõ mindig a színészi játék. De félre ne érts, kibaszottul tetszett a sorozat. Csak az elsõ résztõl csökkenõ tendenciát mutatott színvonalban. Azt a pilotot nem veri semmi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vaxi
rendben <#nevetes1>

ROCKnROLLA
jólvan, majd elkérem húgomtól

Vaxi
szívesen megnézném az általad készített verziót 😊

sparrow35
Értelmes indoklás. 😊 Most megnéztem mégegyszer tényleg elüt kissé a robbanás a kép többi részétõl, nem egyezik meg talán a fehéregyensúly a két felvételen amit összevágtak.

I want to be a mighty pirate ever!

Semmi, felidezi bennem KITT ugratasait kisero effekteteket vagy megfelelne az Airwolf barmelyik reszeben. Bar lehet ott nem ilyen benan 'omladozott' a polisztirol epulet😊

ROCKnROLLA
Az, hogy az 5 éves húgom összedobná 2 gyurmázás között PowerPointba. 😄

sparrow35
Konkrétan mi a problémátok a robbanás effektekkel?

I want to be a mighty pirate ever!

tigeroo
egyedül ami számomra negatívum az lorit alakító színész...
legszivesebben pofánbasznám mindig csak a szemeit mereszti kétségbeesetten 😄