The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Úgy tudom, hogy az egy kiszivárgott végleges volt, szóval ugyanaz, de nem 100, magam azt nem néztem meg, mert kaka minõségû volt. 😄
Hacsaknem másik is van...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

qtab986
A Days Gone Bye (pre-air) része különbözik valamiben a csak egyszerûen Days Gone Bye résztõl?

Malakai
Okt 31 = nov 1.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Mikor is folytatják?

Malakai
Frank Darabont magyar származású és más magyarok is vannak a stábban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

qtab986
Tudja valaki, miért vannak a magyar utalások a filmben?
Például az egyik karakter neve Dale Horvath (bár az imdb szerint Dale Horwath), vagy a teherautó oldalán a felirat:
Ferenc
BUILDERS

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Herold
Eddig is volt: Left 4 Dead <#vigyor1>

http://gaborszantai.co.uk/

Szolnokboy1
igen. lesz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szucsy89
Sziasztok!

Az elsõ évad csak 6 részes volt? És lesz 2. évad?
SötétBarom
brotip <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
az energiát így tényleg meg lehetne oldani valahogy <#idiota>

Herold
Ezt ismeri valaki?
Fort Zombie

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sparrow35
<#hehe>

I want to be a mighty pirate ever!

MR ME
ha van sok pénzed én simán bebaszlak a frigóba <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sparrow35
Keresek önkénteseket akik segítenének lefagyasztani engem a második évad kezdetéig, jelentkezni pm-ben. Köszönöm.

I want to be a mighty pirate ever!

ProGabe
miért csináljanak, ha a kutya sem nézné azokat? usa-ban nyáron big brother-ök és hasonló szutykok mennek a nagy csatornákon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

trident
Az elsõ rész is megtalálható jó minõségben: The Walking Dead S01E01 720p HDTV x264-CTU (eztv-n néztem utána, de én is a gyengébb minõségût néztem meg elsõ részbõl)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mascarun
Igen! Torrent!
Mondjuk én az elsõ résszel csak rossz minõségben találkoztam!
De feltételezem hogy ki fogják adni egy idõ után DVD-n is.

[HUN]Crassus
torrent?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Renjike
Sziasztok honnan lehetne letölteni a sorozat részeit jó minõségben?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Egyszerûen csak azért 6 részt forgattak le, mert nem tudták, h milyen fogadtatása lesz a sorozatnak, mennyire lesz sikeres. 6 sikertelen részbõl kevesebbet lehet bukni, mint 1x-bõl. Azonban, mint tudjuk, sikeres lett és így folyatni fogják jövõ õsztõl a 2. évadot, immár 13 résszel.
mert ezért annyi pénzt kaptak most, hogy nem fogy el, csak õszre
valamikor a színészeknek meg a rendezõnek is kell tököt vakargatnia

DeerHunter01
ja 😄
miért nem tudnak nyárra csinálni sorozatokat...vagy tavaszra.

\"Erről van szó!\"

majd jövõ ilyenkor megnézed 😄
DeerHunter01
Jó kis sorozat ez, most daráltam le a 6 részt 2-3 nap alatt.
Jöhet a 2. évad 😊

\"Erről van szó!\"

Azt hittem, hogy valami jobbat is kihoznak ebbõl a sztoriból, de az utolsó egy-két rész számomra rém unalmas volt, és vergõdtem, hogy legyen már vége. Remélem ezért is bocsátották el az írógárdát, és jövõre valami értelmesebbet hoznak össze. Mi értelme volt ennek a dokis-szálnak, ha valójában nem tudtak meg semmit.
A csaj meg tuti terhes, mert nem szoktak eltérni a képregény sztorijától - ld. Heroes.
Remélem kicsit összeszedi magát az AMC, és csinálnak olyan jó sorozatot ebbõl, mint a Breaking bad.
I.C.ram
Szerintem azért volt pár klisé eddig is.
twitter-re nyomta ki egy fashion blogger, hogy jo ajandek zombi rajongoknak karajcsontra

mascarun
mascarun
Jahm ezt én is láttam egyik poénképeket gyûjtõ oldalon. Lehet hogy õ is onnan szedte és nem tud konkrét linket adni!
De majd utánna nézek!

Kerdeztem, aki linkelte, de nem valaszol egyelore...

Megtörhetetlen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha tippelnem kéne hogy mit mondott neki a doki akkor arra tippelnék, hogy van megoldás és hogy merre induljanak tovább, igen az is lehet hogy a várvizsgálat eredményébõl derült ki valami persze nincs kizárva de nekem gyanúsabb az elsõ, vagyis remélem!

fry day fry day sálálálláláá

SötétBarom
linkt

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
<#taps>
mascarun
És a Néger csóka az apa nem ?

böröczk
de ratyi

Kumiho #2179

Doomista
Itt is az a helyzet. ték.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha nem olvastátok a képregényt, akkor spoiler.
A képregényt addig olvastam, ameddig el nem indultak a táborból és ott kiderül, h terhes a nõ. Szóval nagyon valószínû, h itt is az a helyzet.
lehet azt súgta a fülébe hogy megdugtam a nõdet<#idiota>

böröczk
de az irtó klisés lenne egyrészt, amitõl a sorozat viszonylag mentes, másrészt nem olyan arcot vágott.. meg már úgyis ott egy gyerek, egy második nem akkora poén : D
de fogadhatunk tõlem.
inkább, hogy fertõzött az egyikõjük, vagy nincs már senki rajtuk kívül (már a létesítmény, vagy óriási amerikai felmentõsereg, blabla), vagy, hogy van ellenszer, vagy akármi, amire nem is gondolhatnánk..

Kumiho #2179

I.C.ram
Na mibe fogadunk? 😊
böröczk
az <#lama> <-- ilyen

Kumiho #2179

+1

az a nõ borzalmas

mascarun
Úgynézem szinte mindenkinek a fõszereplõ nõjével van gondja!
Mivel az írói gárdát leváltják így lehet benne reménykedni hogy néhány szereplõt is leváltanak. Gondolom nem csak a hazai embereknek van gondjuk a nõvel!