The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
en KMPlayerrel

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

J i GS a W
Én Gom player-el

en VLC-vel😊

http://gaborszantai.co.uk/

J i GS a W
azzal nézem.

Nem tudok róla, tölts le feliratot 😊.
tigeroo
isten ments 😄😄😄
J i GS a W
Tegnap nekiálltam megnézni az 1. évadot nagyon bejön.De Magyarul nem lesz???

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jim Morrison
ja, kar erte :/ am nekem is ez a listam, csak true blood helyett misfits, mondjuk ott is a legjobb szereplo lepett ki :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De mar megtalaltak az utodjat.

Szegeny Andy, pedig ugy tunt felepul😞

toysoldier
gondolom azért nem, mert rákos lett a fõszereplõ.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nagy kedvenceim!
Megy ez nekem baszki, ezert nem lottozok.

Dexterbol tenyleg 6 jon, True Blood S04 meg most megy😊

Ellenben Spartacus S01 osszel volt, akkor ez miert nem?😞

Malakai
Hö? Dexter 5. évad már lement, True Blood 5. még be sincs rendelve, Spartacus 2. évad meg majd januárban kezdõdik. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem mar most megy a True Blood S05, jon Dexter S05 es Spartacus S02 - valahogy csak kihuzzuk oktoberig😊

Malakai
13

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Freddycom
Hány részes lesz az évad?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

modellmaker
Október 16 se mostanában lesz. 😞 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
:o

tutituti
huhú.várom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

desigo
várós...
[HUN]Crassus
like

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kirol

desigo
pont ma jutott eszembe,hogy benézek a topikba,hogy van-e már infó a következõ évadról <#eljen>
Jim Morrison
<#eljen>

mascarun
Fasza ez a képregény!
Csak kár hogy 140oldal! Röpke egy óra alatt végigolvastam!
Egy két dolog más benne. Van aki nincs is benne vagy korábban meghal.
Megérte az árát!

mascarun
Herold
immovable
Igen. Betöltöm, kilistázza mi van benne. Kiveszem a pipát a felirat részrõl, - video, audio rész marad - majd újra összerakatom egy külön fájlba. Próbáltam beleintegrálni a magyar feliratot de vmi hibát írt. Még próbálgatom, most látom elõször ezt a progit.
Malakai
Azért megkérdem, ugye nem csak szétszedted, de össze is raktad újra egy mkv-be (video+audio, esetleg a magyar felirat)? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

immovable
Rendben. 😊 Néha úgy érzem, hogy valami hihetetlen következetlen egy szakma ez. 😊
Teppik Amon
Azért még próbáld meg simán átnevezni a feliratot monduk 1.srt-re. Kozmikus dolgokat tud generálni a modern számítástechnika 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

immovable
Na. Hát kiszedtem a beépített feliratot, de így már se hang se kép.<#idiota> Persze ez csak az asztali lejátszónál van így, gépen megy minden, de mivel az egy laptop, így nehéz azon mozizni. 😊 Nem szenvedek tovább, lekapok egy másik rip-et. Azért kösz mindenkinek a segítséget.
immovable
Elvileg nem. Elsõ 3 rész ok volt így. Most próbálom az ajánlott progit, kiszedem belõle az angol feliratot aztán meglátom mi lesz. Am próbáltam azonos névvel is. 😞
Herold
Nem kéne a filmnek és a feliratnak azonos nevûnek lennie?

immovable
Megnézem.
Malakai
mkvextract-mkvmerge
Megpróbálkozhatsz velük.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

immovable
A film saját feliratát nem lehet valahogy kiiktatni vagy vmi?
Malakai
Ami még gond lehet az a film sub sávjaiban összeakad esetleg valamivel, de az nincs meg nekem, úgyhogy nem tudom...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

immovable
film: The.Walking.Dead.S01E04.720p.BluRay.x264-SiNNERS.mkv
felirat: The.Walking.Dead.S01E04.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.hun.srt

A feliratok.info-n lévõ adatok szerint ehhez való, s az elsõ 3 résznél oké is.
immovable
Most leszedtem egy subtitle workshop nevû progi, csinált rajta hibajavítást (23 hiba) de így sem megy. De azért még próbálkozom. Azért kösz az ötletet.
Malakai
Melyik verzió ez? Mármint a feliratok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

artschi
akkor passz 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

immovable
Hát így sem megy, és fogalmam sincs miért. Az elsõ 3 rész .srt felirata tök ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az uccsó 3 és mennek, 4. résztõl viszont már nem.<#nemtudom>
immovable
Igen .srt kiterjesztésû. Gondoltam már rá, hogy valahogy .sub-ot vagy vmit kéne vele csinálnom.
Értem megpróbálom. Remélem segít, mert jó kis film, asszony pedig nem tud angolul.
artschi
Gondolom, .srt kiterjesztésû a file. Egy próbát megér szerintem: a felirat file "kódolását" kellene Unicode-ra megváltoztatni.

Vagy fogod az .srt tartalmát, kimásolod, nyitsz egy új file-t ugyanolyan néven, belemásolod és elmented, ügyelve a kódolásra.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

immovable
Hi. Lehet nem ide kéne, de'hát hova. 😊

Valakinek van tippje a problémámra?

Leszedtem HD-ban (720p) mind a 6 részt angol nyelven, beépített angol felirattal. Leszedtem hozzá külön magyar feliratot is. Az elsõ 3 résznél nincs is gond, az utolsó 3 résznél viszont nem tölti be (nem is látja) a magyar feliratot. BluRay lejátszón nézem egy külsõ vinyóról, USB-n keresztül.
Mi a F**z lehet a gond? Már "ezer" fajta feliratot leszedtem hozzá. De akkor sem akarja az igazságot. Kipróbáltam egyezõ címmel, anélkül, de akkor is csak az elsõ 3-nál megy.

Ha nagyon OFF akkor sry.

Am nagyon jó kis sorozat.
Jim Morrison
pfff s01e02... darapolas....<#csodalk>