12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2982 Belelátod.
A Z-k csak agyatlan élő húsra vágyakozók, és nyilván az elérhetőbb közelségben lévőt célozzák meg inkább, vagy az "egyedül" lévőt. Te is azt a kolbászt lopnád el könnyebben, ami mondjuk leesett a hentes asztaláról. : D Nem kell érte bemászni a pult mögé.. -
#2981 ha rendesen működnének a fizika törvényei akkor egyrészt már rég meghaltak volna a szereplők, talán 1-2 kivétellel, másrészt akkor nem filmnek neveznék a The Walking Dead -et hanem ismeretterjesztő filmnek a Discovery -n :) meg egyébként is, a Hershel féle végtelen lőszeres shotgun után miért kell ilyen apróságokon fennakadni? :P
oké, lehet, hogy vissza kellett volna rúgnia a fegyvereknek, de számomra ez a rész élvezeti értékéből rohadtul nem vont le semmit... sőt, még észre sem vettem (vagy csak nem akartam észrevenni, mert jól szórakoztam)... lehet kövezni :P -
Balázs 17 #2980 amúgy az a rész elég hülyeség szerintem, sose bírtam a filmekben se ezt a végigmegyünk valahol sehol semmi minden tiszta, aztán hirtelen 8 irányból jön minden
kijönnek a falból vagy mi? semmi hangjuk nincs egy olyan helyen ahol minden visszhangzik stb. .... -
#2979 -
#2978 Belelátod. -
#2977 Lehet hogy ez hülyén hangzik, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy a Z-k elkezdtek valamilyen formában gondolkozni, taktikázni? Először ugye becélozzák a házat, ahova bemenekültek, úgy hogy elvileg nem hallhatták őket, hiszen kézifegyverrel és hangtompítóssal nyomatták. Utána a börtönben, amikor próbálják a kerítésnél felhívni magukra a figyelmet, mintha a nagy többség egyszerűen csak ignorálná őket, és Rickre figyelnének. A végén pedig mintha egyenesen csapdát állítanának nekik ott a folyosó végén... Persze, lehet csak belelátom :D -
#2976 szerintem már az eredeti sem a legjobb PS munka, nekem jobban tetszik a mostani banner -
Balázs 17 #2975 arra gondoltál már, hogy jó íze lehet? -
Prof William #2974 Ez igaz de attól még magát a kórt, vagyis a "lázas leszek majd meghalok" verziót sztem elkaphatják cseppfertőzés útján. -
Bullitt #2973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Carl meg a kiscsaj nézései után akaratlanul is egy másik pedofil eset jutott eszembe:
-
#2972 Most már amúgy is mindegy, hisz tudják az igazságot... -
Evoluti0N #2971 Van benne valami. Az első évadban a 2. részben még teljesen beburkolva magukat osztották a zombikat, h ne menjen vér a szemükbe esetleg, újabban azonban már nem nagyon zavarja őket, h rájuk fröcsög a vér. -
#2970 [spoiler] sokan itt a fegyverek visszarúgásán, meg egyéb dolgokon voltak kiakadva...
nekem az baszta a csőröm, hogy folyton közel mennek a zombikhoz, van hogy szinte ölelgetik őket, fürdenek a zombitrutyiban. a nap végén gondosan átvizsgálják egymást, hogy nincs-e rajtuk sérülés/karcolás... majd elkezdik egymás bőréről lecsókolgatni a szmötyit, gratulálok. /spoiler] -
zotja #2969 ricknek kicsit nagy a feje..de am.ó :D -
#2968 The new banner?
[apro]Ha! használatba kerül előtte át kell rakni egy biztosabb tárhelyre![6apro] -
#2967 Na olvasva a kommenteket felbuzdulva megnéztem a 2. évadot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várható volt, hogy shane kikerül a sorozatból, de én hiányolni fogom. Jó kis feszültséget okozott és ő tartotta életben a Dallas részeket... Kár érte. Ezek után úgy érzem magam, mint a Supernaturalnál. Végére megölnek mindenkit és csak Rick marad a családjával, de Lorit azért felzabálhatnák. -
#2966 "Emberek... mióta keresünk egy _KÉPREGÉNY-ADAPTÁCIÓBAN_ realizmust? :)"
jaj, már megint ez a kérdés... attól, hogy képregény adaptáció - abból is a realistább fajta, nem szuperhősös, stb - még abban az elvonatkoztatott világban is léteznek fizikai törvények, ergó a fegyverek bizony visszarúgnak. ennyi erővel el is repülhetnének a szereplők, vagy buszokat dobálhatnának a jó öreg zombikhoz, akkor is azt mondanád, hogy de nem baj, mert ez képregénybű van? na ugye. a magyarázat arra, hogy a fegyverek nem rúgtak vissza nem az, hogy gyakorolták a szereplők a fegyverhasználatot, hanem az, hogy egyszerűen gagyi volt. elszúrták. és a helyzeten az adobe after effects-szel odabigyesztett torkolattüzek csak rontottak. a sorozat készítésénél ez tényleg egy apróság, mert csak annyit kellett volna mondani a színészeknek - ha már maguktól nem jöttek rá -, hogy "figyelj csak, te gyökér, rángasd már kicsit azt a szart, mintha tényleg lőnél" vagy használhattak volna akár vaktöltényt is. engem ez a dolog nagyon kizökkentett, béna volt és kész. -
#2965 Szerintem kurva jó a mostani banner, igaz, hogy hullottak már belőle, de akkor is fasza ez a kontrasztos beállítás. A linkelt képek meg szarok, mármint sima promó fotók, nem különösebben bannernek valók. -
#2964 Badass(S3E1 spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2963 Basszus, miért nem tudnak olyan jó karaktereket írni a sorozat írói, mint a játék készítői? Ők érzéseket váltottak ki belőlem, de ők...Max. Carl-t utálom azt hiszi ő a nagy legény, aztán egy kis 10 éves pö**... -
#2962 vigyázat, spoileres lehet egyes embereknek :)
esetleg lehetne ez banner... vagy ez vagy ez
de valaki csinálhat sajátot is :) -
#2961 Amúgy meg egy új banner jó lenne, nem? :) -
#2960 Emberek... mióta keresünk egy _KÉPREGÉNY-ADAPTÁCIÓBAN_ realizmust? :)
Tényleg nézzetek Discovery Channelt ha arra vágytok, hogy fegyver visszarúgásokat lássatok :)
Amúgy ez a Carl vs. kiscsaj szál csak szerintem gázos? így ránézésre van köztük 3-4 év, ami ebben a korban még elég sok
Rick viszont egyre jobban tetszik, eddig Shane -t tartottam nagyobb túlélőnek, de Rick sokkal badassebb lett :) én már csak azt várom, hogy mikor kever le egy jó embereset már Lorinak :P -
#2959 Időt szakítottam rá én is, azt kell mondjam jóóó lesz :D -
Prof William #2958 Carl milyen kis sniper szupersztár lett már. Kispisztolyal 20-30 méterről egy toronyból, olyan hedshotokat osztogatott, hogy csak na.
Kár hogy első adandó alkalommal úgyis be fogja engedni a zombikat a börtönbe. :)
A többiek is jól kiképezték magukat a télen. -
Prof William #2957 Akkor kellett volna rázárni az ajtót, majd elutazni pár évre az ország másik felébe... -
Balázs 17 #2956 nagyon jó volt, micsoda hentelés ment, ez hiányzott már
remélem mostantól nem csak dráma lesz... -
FL Zoli #2955
Jól kezdődik ez az évad:) Remélem nem lesz tele klisékkel pl.börtönlakók rácuppannak a csajokra meg ilyenek
A hangtompítóba nem akartok belekötni?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezeréves filmes mítosz hogy a hangtompítós fegyver nem ad ki nagyobb hangot mint egy sunyi fing
Mellesleg Carl első jelenete: bemegy egy házba:D -
#2954 Nem is, mert Dallas. -
#2953 véééégre!!! micsoda rész:D -
ldavid #2952 és akkor még a Dish Networknél (~14M előfizető) nem is fogható az AMC... -
#2951 -
#2950 18-49-ben: 5.7
országos tv-n futó sorozatokat is veri:D -
ldavid #2949 áh, amilyen fasza volt a régi főcím olyan gyenge a mostani
de a cliffhanger miatt még szinte várom is a következőt, pedig odáig nem voltam lenyűgözve, de azért jobbnak ígérkezik mint a "farm ahol élünk" -
#2948 Atomdurva. -
#2947 "Rég imádott közönség ennyire sorozatot: a The Walking Dead a kábeles rekordokat döntögető S2 után a 3. szezont 10,9M nézővel nyitotta."-sorozatjunkie
ez még országos adón is nagyon jó nézettség lenne, nem hogy kábelen.. -
#2946 Én is gondoltam amúgy, hogy ilyesmiről lehet szó. -
#2945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Képregényes spoiler
[spoiler]Állítólag az egyik a barátja meg annak a cimbije volt! És amíg vele vannak addig a többi zombi nem támad a niga bulára!
[/spoiler] -
#2944 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor sétáltak el, akkor volt rajtuk 2táska, ebből gondolom, hogy egyszerűbb azokkal cipeltetni a cuccot -
#2943 Na, jól indult ez az évad :D Volt izgalom rendesen. Bár az új szereplő(k) terén még van bőven magyarázni való szerintem, de lesz rá elég idő, hogy minden kiderüljön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én fantáziámat leginkább az a 2 láncra vert zombi piszkálja. Mi a szerepük?