12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#3022 troll -
te ugyanazt nézted amit mi? :) -
ml85ml #3020 istenem, alig történt valami az első részbe, azt hittem a 3.évad pörgősebb lesz, de látom ez is elég vontatott lesz.. -
#3019 nem tudom, a képregényt nem olvastam, csak ezt az infót hallottam, de gondolom majd kiderül később. -
#3018 Ahhoz már több kellene mint az alapvető "ösztönök"! Vagy rosszul hiszem?
Képregényben most hirtelen csak annyit találtam hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A niga lány mondja hogy "már jó ideje nem veszélyesek!
Persze én a magyar kiadást olvasom úgyhogy az amcsi már jóval előrébb jár! Biztos kiderültek ott már + infók ." -
#3017 " beletörődtek, hogy nem tudják megenni és így már nem is próbálkoznak."
Ez azt jelentené hogy "kell friss husi"-n kívül, gondolkoznak(?) is? Persze már az gyanús volt amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az elején mondtak, hát itt jönnek ezek, itt meg azok, ha egyesülnek bekerítettek bennünket. Kajak azt hittem valami háborús filmet nézek.
-
#3016 "Az oké hogy a két láncos zombinak nincs karja se alsó állkapcsa hogy harapjanak, de szerintem azért ösztönből csak próbálkozniuk kéne hogy megtámadják/megegyék a seggét!"
A képregény szerint úgy tudom, beletörődtek, hogy nem tudják megenni és így már nem is próbálkoznak. -
#3015 Biztos ők is lelassultak a hidegtől.
Amúgy csak simán nem vették észre... -
-
#3013 Rohadás témához: Nyáron a meleg azért szinte katalizátorként hat és már szét kellett volna rohadniuk nagyjából véleményem szerint!
A másik hogy a második évadnak emlékeim szerint azzal lett vége hogy a háttérben már látszott a börtön(?)
Akkor mi tartott annyi ideig hogy odaérjenek? Egy kiba**** tél? Vagy csak elkolbászoltak más irányba és utána visszafordultak?
Niga lány: Az oké hogy a két láncos zombinak nincs karja se alsó állkapcsa hogy harapjanak, de szerintem azért ösztönből csak próbálkozniuk kéne hogy megtámadják/megegyék a seggét! -
Balázs 17 #3012 ritka gagyi -
#3011 Legalább már tudom ki volt az akiért Rick visszament. -
#3010 -
#3009 TWD webisodes. -
Evoluti0N #3008 Nem sokat hallottam a filmről. Sőt! Nem is láttam még semmit se belőle. Még képet se. A könyvet olvastam. Kíváncsi vagyok, h mennyire lesznek hűek hozzá. -
#3007 Bocs, hogy belinkeltem... Abszolút illett ide szerintem... Mármint arra a hozzászólásra, amire válaszoltam vele. -
Prof William #3006 Ha már zombik... Ide rakom mert ez a topic most pörgősebb..
Állítólag hamarosan jön a World War Z teasere amiről már a comingsoon.net már látott is jelenetet. Bár a leírás alapján inkább Teasernek tűnik a dolog.
http://www.shocktillyoudrop.com/news/170497-trailer-description-revealed-for-world-war-z -
#3005 Azért én megnéztem volna 1-2 teles részt. -
Evoluti0N #3004 Eltelt ott több idő is. Sőt tél is volt, csak nem láttuk. Emlegették a legújabb részben. -
#3003 és az is lehet, hogy az egyik szereplőnek levágják a karját és felszerel a helyére egy láncfűrészt vagy egyéb más vágó eszközt... ööö, egy pillanat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG] http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/07/merle-knife-hand.jpg[/IMG] -
Prof William #3002 És átmegy az egész ilyen fantasy hentbe. -
Hoz_Hun #3001 Köszi a rohadós zombis válaszokat.
Végül is mindegy, csak érdekes kérdés. -
Hoz_Hun #3000 Ja ismerem csak nem szeretem. Túl sok helyet foglalnak és rondák. 10-ből 9 nem vicces, a maradék egyet meg mindenki belinkeli mindenhova.
Sajna már ide is.... -
#2999 Akkor kövi évadban már csontvázak fognak szaladgálni. -
#2998 de rohadnak. mikor a rohamrendőrösről levette talán rick a sisakot jött vele együtt az arcáról a bőr is.
volt egy interjú a sorozat egyik maszkosával talán, és mondta hogy ahogy telik az idő a zombik is bomlanak/rothadnak és ezt már az idei évadban jobban fogjuk látni. -
#2997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3. évad első rész Lorinak már elég nagy a hasa tehát 9 hónap eltelt naggyából:) remélem kirágja magát onnan a gyerek -
Valezius #2996 Volt egy olyan rész, amikor Rick azon filózik, hogy majd ha jön a tél, akkor biztos belassulnak.
Ha belegondolsz: 1. évad 6 rész, cselekmény idő: max 2 hét
2. évad 13 rész: max 8 hét
Ha ehhez hozzáadjuk Rick kómáját, ami 4-8 hét. Akkor ott tartunk, hogy a zombik kb 4 hónapja özönlötték el a földet. 4 hónap alatt még nem annyira gáz, ha nem rohadt mind szét szerintem. És valszeg még a 4 hónappal is túloztam.
Tudom alapjáraton a sorozatokban 1 évad=1 valós év. Na itt nem :) -
#2995 OFF:
-
Hoz_Hun #2994 Enegm ezekben a zombi filmekben csak annyi szokott zavarni, hogy hogy a fenében nem rohadnak el ennyi idő alatt. Mostanara a többségnek már rég össze kellett volna esnie mert bomlik (az agya is).
Vagy nem bomlanak? Nem tudom, volt erről szó? -
Hoz_Hun #2993 Ez mit keres itt?
Vagy ez valami poén akart lenni... -
Hoz_Hun #2992 Én támogatom az új banner ötletét mert ez a mostani már marha unalmas. Arról nem is beszélve, hogy a fél banda már nincs is benne a sorozatban, viszont vannak új szereplők. -
FL Zoli #2991 a 2005 ös Holtak földjében(ha jól emlékszem) már lőfegyvert is tudtak használni
Az eszközhasználat meg régebbi filmekben alap volt, klasszikus jelenet hogy a zombi húzza a betonon a baltát -
#2990 A meme-t meg conspiracy keanu-nak :) -
Evoluti0N #2989 Én is. Úgy hívják, h Keanu Reeves. -
#2988 én ezt a srácot ismerem :D -
#2987 Ugyan már, csak azért nem merik meglépni az IQ zombikat, mert hogy nézne már ki, hogy egy mezei Z-nek több agya van mint Lorinak és Carlnak együttvéve? :D -
Prof William #2986 Meg egy téglás is volt.
De sztem ez nem lehetett több mint valami alapszintű ösztön, mint pl amikor egy majom nádszálat használ a termeszvárnál, vagy kővel törné fel a tojást. Vagy csak a kezében maradt. Amint bejutott volan eldobta volna gondolom. Talán ilyen minimális ösztön létezhet de szerencsére messze vannak az IQ zombiktól. -
Susarc #2985 első évadban amikor bemenekülnek egy supermarketbe az egyik ZÉ egy botot vesz fel és azzal veri be az üveget:P -
#2984 Akkor milyen kár, hogy mindjárt vége :P -
#2983 "Te is azt a kolbászt lopnád el könnyebben, ami mondjuk leesett a hentes asztaláról"
Ez a hasonlat most megcsinálta a napomat :DDDDD