The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
+ azt ne feledjük hogy így õ lett a hõs 😊
Szolnokboy1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"amúgy jó egy scumbag volt, legalább lõtte volna fejbe hogy ne szenvedjen..."
Ha fejbelövi, akkor szerencsétlen ürge nem jajveszékelt volna, így a dögök csak simán elsétálnak mellette és mennek tovább a lassan mozgó Shane után. Így, hogy rámentek Otis-ra, volt elég idõ elbicegni a kocsiig. Ebbõl a szempontból én nem venném ezt hibának, rohadt egy dolog volt Shane részérõl az biztos, de emellett logikus és következetes. Számomra emiatt a tett miatt már nem annyira izgalmas a karakter mint eddig, remélem nem akarnak belõle abszolút geciembert csinálni. A színész még mindig magasan a legjobb a bandából btw.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Hát nem tom.... én sehogy se tudom ezt megemészteni, hogy így kellett lennie a végén...

A farm tényleg érdekes, vagy valami simlisség van ott vagy simán igaz amit mondtak korábban, hogy néha betévednek azért de mivel a semmi közepén van, messze a fõúttól így csoportosan nem jönnek. Aztán ki tudja mi lesz késõbb...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

azt tette amit tennie kellett... valamelyiküknek meg kellett halnia, különben valószínûleg mindketten meghaltak volna és így a kis srác is meghalt volna most. egyébként simán fejbe is lõhette volna, ugyanúgy megzabálták volna.

amúgy kicsit érdekes, arra a farmra miért nem tévednek be walkerek? amikor volt a táboruk oda persze betántorogtak csoportosan a walkerek, de ezt a farmot valamiért elkerülik kilóméteres körzetbe...

tigeroo
<#wow2>

mondjuk amikor visszatér egyedül már gondoltam hogy valami sumákság van a dologban... de konkrétan erre nem gondoltam. amúgy jó egy scumbag volt, legalább lõtte volna fejbe hogy ne szenvedjen...de így meg lábonlõtte, viaskodott vele, és szegényt pluszban élve ették meg...jó így legalább nem gyilkos, csak közvetve... de ezen a logikai bukfencen kívül tökéletesen volt megkomponálva a rész!)
Narxis
OMFG ennek nagyon sokkoló vége volt...basszus, mindenre számítottam csak erre nem.

Narxis
Új epizód tölthetõ!!!!

Jim Morrison
zsiir, de ettõl függetlenül én már csak hétfõn nézem meg... 😄<#puszis>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kommersz
misfits oktober 30.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Jim Morrison
ha jól tudom jövõhéten.

#1080: hát igen... azért kíváncsi leszek

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

most akkor megkukkolom én is a the killing-et vagy mit és a misfits-et..
Ami kepregenybol keszul az sosem volt komoly, se a szuperhos filmek, se sorozatok, de meg a Sin City sem😊

A masik az, hogy tinisorozat ismertojele, hogy a neked tetszo nemet kepviselo szereplok 90%-aval szexulalis kapcsolatot letesitenel, mint Vampire Diares, The Secret Circle, etc.

http://gaborszantai.co.uk/

kommersz
jovolt csak kitudja milyen lesz, mert szerintem misfits=nathan.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Sir Quno Jedi
Misfits is jó volt. Lassan folytatják is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
pár éve elkezdte nézni a külföldi sorozatokat.Azóta megállíthatatlanul falja õket😄D
Meg nem az a karosszékben ülõ öregbácsi fajta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kommersz
az az oltas😄

Herold
Akkor szólj faterodnak, hogy elvileg ez egy tinisorozat. <#nevetes1>

Kozepen hagytam abba, egyszeruen semmi nem maradt meg belole, csak annyi, hogy allandoan esett az eso Seattle-ben.

Most nezem, nalam veri a TWD-t...<#wow1>

Van tortenete, nem csak agyatlan vonulas ertelmetlenul...

tutituti
most nézzük faterral.neki jobban bejön,bár én csak a poénok miatt nézem.De frankó sorozat.

Killinget mért? kicsit leült a közepén de nekem bejött😊

Nalam egyedul a The Killing volt, amit elkaszaltam, ami valamiert mar nem tetszik ugy, mint a kezdetekben, azt is nezem melo kozben a masik monitoron.
Vagy inkabb hallgatom, de nem szoktam feladni sorozatokat.

Sir Quno Jedi
Jaja, azt én is betankoltam magamnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Higany
Thx! csekkolom!

Herold
The Fades pl.

tutituti
<#eljen><#zavart1>

Sir Quno Jedi
Maradjunk abban, hogy ez nem. 😄 És akkor ti is nyugodtan tudtok aludni. 😄

tutituti
ne akarjuk tudni...

akkor én olyat kérdeznék, hogy nállad mi a nézhetõ?
PetruZ
+1
Sir Quno Jedi
Nemigazán. Majd pár rész múlva kiderül, hogy beborul. Egyelõre ez nekem már a nézhetetlen kategória közelében tanyázik. Nem mondom, egy gyõzikesónál még ez is jobb, node nem ezt várná el az ember egy profi képregény adaptációtól. Pedig az elsõ széria parádésan kezdõdött (aztán a végére jól elbaszták).

Narxis
Naaaa ez azért túlzás, nem? 😄

Sir Quno Jedi
Megmondom kerek perec, hogy bár nagyon nagy kedvenc volt az elsõ széria hót gagyor végéig, de ez a folytatás alulmúlja önmagát. Unalmas ÉS gagyi 1xrre. Kezdek a zombiknak szurkolni... Egyedül a számszeríjas pszichopata életképes a csapatból kb. Majdnem abbahagytam a közepén, pedig nem szokásom, mindent végigszenvedek, ha már 1 nekikezdtem (még akár egy SGU részt is képes vagyok végignézni élve). Még megnézem majd a második részt is, de ez eddig egy nagy nulla.

Narxis
FS-ben mikor volt posztapok érzés?

Amikor mutatták a tájat. :p Pl. az iskolát.

stargatelost
Nekem pl. most õsszel kicsivel több, mint húsz visszatérõ sorozatom van hetente, és én is azt mondom, hogy a Walking Dead magasan a legjobb. Pedig nézem a legtöbb fanfavorit sorozatot is.

Egyszerûen elkap a posztapok hangulata az egésznek, a kilátástalanság, a reménytelenség, és hogy egy meghatározó dologra kell koncentrálni: túlélés. Ebbe persze bele kell szõni emberi kapcsolatokat és drámát. Inkább örülni kéne, hogy nem egy Falling Skies a baromságaival (böködjük meg a ketrecben az ufót), vagy Terra Nova a mérhetetlen gagyiságával (feromonnal vezessük el a madarakat, persze nem mutatjuk a begyûjtést meg az elvezetést sem + tinifosszerelem dráma stb...)

Pedig mindegyik sorozat különleges alaphelyzettel bír, amire drámát építenek, csak míg a FS és a TN ürügyként használja többnyire ezt, addig a TWD-ben ott van minden percében (igen, még akkor is amikor nem zombit hentelnek - FS-ben mikor volt posztapok érzés? egy percre sem)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tigeroo
tesómmal mindig visítva bemondjuk hogy "valaki adjon már neki egy hamburgert" ha meglátjuk az epizódokban...
kajak többet értek volna valami noname csajszival, most mennyi idõ lett volna találni valaki normálisat? akármilyen amatõr színész milf lepipálta volna
Ahhoz csak el kell kerülni a megharapódást. Egy fertõzést gátló oltóanyagnak még akkor lett volna értelme amikor még nem hatalmasodott el ennyire a kór. Most hogy a világ bõ 80%-a kihalt már értelmetlen a a dolog.
En ma delutan ledaraltam, nem olyan rossz, most jon a 8. resz 😊

Higany
Hát megnéztem ennek a sorozatnak az elsõ részét és hát nem voltam elragadtatva tõle. Rövid és kissé erõltetettek a poénok is, de azért nem adom fel, hátha...

Prizonbrék Szara félelmetesen szar színész, nagyon lehúzza ezt a sorozatot. Még a ló is kifejezõbben tud nézni.

tutituti
<#eljen><#taps>

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Narxis
Nem, azt, hogy a halottak halottak maradjanak és ne kezdjenek haláluk után járkálni.

mascarun
Gyógymód? Ezek szerint azt várod hogy megtalálják a halál ellenszerét?

MrSpock
Milyen sorikat nézel te ,ha ez a magasan a legjobb? 😄
Komolyan haladjanak már valamerre,mert mindjárt vége az évadnak! Tököm tele van már a picsogással,és sírunk minden részben 30 percet! Ez nem zombis sori,ez lelki dráma,ehhez képest egy nokedliszaggatás is izgalmasabb már!
Nem lehet keményebbnek lenni? Én elején kétségbeesnék,átfutna mi a szar ez most itt,de aztán basszus,ez van,változtatni,nem lehet éljük túl,és esetleg találjunk valakiket még,meg hátha megvan-lesz a gyógymód! Ennyi,és menni elõre,minden sírás-rívás nélkül! A szituációkat esetleges veszteségeket kezelni kell,persze lehetenk drámai,hogy szerettünket veszítjük,de ugyanúgy én is bevégezhetem!

Go Jeff Go!!!!

Remélem ilyen kis 5 percesekben mint ebben a részben bemutatják majd Lori meg Shane sztoriját. Legalább kapunk egy kis képet arról hogyan indult ez az egész meg hogy hogy kötöttek ki egymás karjaiban.
- = SPOILERES = -

Nem akarok Hullajóhoz hasonló belezést, de azért valamerre menjen a sorozat. Hiába jöttök a képregénnyel, én nem olvastam õket - ahogy gondolom még sok millióan sem, de szeretem a sorozatot nézni.
Ha jobban belegondolsz, ez a rész semmit nem adott hozzá a történethez. A gyereket már az elõzõ részben meglõtték, a kislány még mindig nincs meg, az új emberekrõl semmi infó, és az "Apu anyu szeretik a gyereküket" alapvetésen túl semmi egyéb háttérinfót nem kaptunk.

Imádom a sorozatot, magasan a legjobb az általam nézettek közül, de azért van egy elég erõs alaphelyzet, amibe rengeteg mindent bele lehetne szõni. Feleslegesnek tartom az ilyen egyértelmûen idõhúzásnak szánt, olcsó megoldásokat.

Ettõl függetlenül várom a következõ részt! 😉

hogy mi??? zombiirtás? én egy zombi apokaliptikus környezetbe fektetett barátok köztöt akartam pedig 😞

Nem bánom ha nem követik 100% ban a képregényt amíg ilyen jó pörgõs részeket összehoznak. A képregényfanokon kívül úgyis fõleg zombiirtásra és azért normális sztorira is vágyó nézõk nézik a sorozatot.
Narxis