The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha fejbelövi, akkor szerencsétlen ürge nem jajveszékelt volna, így a dögök csak simán elsétálnak mellette és mennek tovább a lassan mozgó Shane után. Így, hogy rámentek Otis-ra, volt elég idõ elbicegni a kocsiig. Ebbõl a szempontból én nem venném ezt hibának, rohadt egy dolog volt Shane részérõl az biztos, de emellett logikus és következetes. Számomra emiatt a tett miatt már nem annyira izgalmas a karakter mint eddig, remélem nem akarnak belõle abszolút geciembert csinálni. A színész még mindig magasan a legjobb a bandából btw.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A farm tényleg érdekes, vagy valami simlisség van ott vagy simán igaz amit mondtak korábban, hogy néha betévednek azért de mivel a semmi közepén van, messze a fõúttól így csoportosan nem jönnek. Aztán ki tudja mi lesz késõbb...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azt tette amit tennie kellett... valamelyiküknek meg kellett halnia, különben valószínûleg mindketten meghaltak volna és így a kis srác is meghalt volna most. egyébként simán fejbe is lõhette volna, ugyanúgy megzabálták volna.
amúgy kicsit érdekes, arra a farmra miért nem tévednek be walkerek? amikor volt a táboruk oda persze betántorogtak csoportosan a walkerek, de ezt a farmot valamiért elkerülik kilóméteres körzetbe...
mondjuk amikor visszatér egyedül már gondoltam hogy valami sumákság van a dologban... de konkrétan erre nem gondoltam. amúgy jó egy scumbag volt, legalább lõtte volna fejbe hogy ne szenvedjen...de így meg lábonlõtte, viaskodott vele, és szegényt pluszban élve ették meg...jó így legalább nem gyilkos, csak közvetve... de ezen a logikai bukfencen kívül tökéletesen volt megkomponálva a rész!)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
#1080: hát igen... azért kíváncsi leszek
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A masik az, hogy tinisorozat ismertojele, hogy a neked tetszo nemet kepviselo szereplok 90%-aval szexulalis kapcsolatot letesitenel, mint Vampire Diares, The Secret Circle, etc.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg nem az a karosszékben ülõ öregbácsi fajta.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Van tortenete, nem csak agyatlan vonulas ertelmetlenul...
Vagy inkabb hallgatom, de nem szoktam feladni sorozatokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor mutatták a tájat. :p Pl. az iskolát.
Egyszerûen elkap a posztapok hangulata az egésznek, a kilátástalanság, a reménytelenség, és hogy egy meghatározó dologra kell koncentrálni: túlélés. Ebbe persze bele kell szõni emberi kapcsolatokat és drámát. Inkább örülni kéne, hogy nem egy Falling Skies a baromságaival (böködjük meg a ketrecben az ufót), vagy Terra Nova a mérhetetlen gagyiságával (feromonnal vezessük el a madarakat, persze nem mutatjuk a begyûjtést meg az elvezetést sem + tinifosszerelem dráma stb...)
Pedig mindegyik sorozat különleges alaphelyzettel bír, amire drámát építenek, csak míg a FS és a TN ürügyként használja többnyire ezt, addig a TWD-ben ott van minden percében (igen, még akkor is amikor nem zombit hentelnek - FS-ben mikor volt posztapok érzés? egy percre sem)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
kajak többet értek volna valami noname csajszival, most mennyi idõ lett volna találni valaki normálisat? akármilyen amatõr színész milf lepipálta volna
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Komolyan haladjanak már valamerre,mert mindjárt vége az évadnak! Tököm tele van már a picsogással,és sírunk minden részben 30 percet! Ez nem zombis sori,ez lelki dráma,ehhez képest egy nokedliszaggatás is izgalmasabb már!
Nem lehet keményebbnek lenni? Én elején kétségbeesnék,átfutna mi a szar ez most itt,de aztán basszus,ez van,változtatni,nem lehet éljük túl,és esetleg találjunk valakiket még,meg hátha megvan-lesz a gyógymód! Ennyi,és menni elõre,minden sírás-rívás nélkül! A szituációkat esetleges veszteségeket kezelni kell,persze lehetenk drámai,hogy szerettünket veszítjük,de ugyanúgy én is bevégezhetem!
Go Jeff Go!!!!
Nem akarok Hullajóhoz hasonló belezést, de azért valamerre menjen a sorozat. Hiába jöttök a képregénnyel, én nem olvastam õket - ahogy gondolom még sok millióan sem, de szeretem a sorozatot nézni.
Ha jobban belegondolsz, ez a rész semmit nem adott hozzá a történethez. A gyereket már az elõzõ részben meglõtték, a kislány még mindig nincs meg, az új emberekrõl semmi infó, és az "Apu anyu szeretik a gyereküket" alapvetésen túl semmi egyéb háttérinfót nem kaptunk.
Imádom a sorozatot, magasan a legjobb az általam nézettek közül, de azért van egy elég erõs alaphelyzet, amibe rengeteg mindent bele lehetne szõni. Feleslegesnek tartom az ilyen egyértelmûen idõhúzásnak szánt, olcsó megoldásokat.
Ettõl függetlenül várom a következõ részt! 😉