12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Susarc #3622 már én is többször felvetettem,hogy valami csókos gyerek,mert az kurvahétszentség,hogy castingon nem volt egy métert sem:P -
#3621 nem, de nézz meg haley joel osmentet mondjuk az AI-ben.
Carl:
kifejezéstelen, üres tekintet, mert ő nem színész, hanem valami ottani csicskának a kölke, biztos nem meghallgatással nyert felvételt a sorozatba.
vannak jó gyerek színészek, ő nem az, csak egy orbitális nagy tátongó üresség, kalappal a fején.
#3617 nagy plusz -
#3620 Én is erre szavazok!
Csodálom hogy nem firtattátok még hogy nem e lehet hogy a való életben is Lori kölyke ez a Carl gyerek! xD -
#3619 Egyetértek,fárasztó már ez a sok basztatás meg igy nem jó szinész úgy nem jó szinész.Ez van...amiért 10x van leirva h milyen szar attól nem lesz jobb!Annyira meg nem zavaró mert kurvára nincs olyan sok szerepe....egyedül a kalappal értek egyet,az kurva idegesitő már,arról meg nem csóró gyerek tehet. -
Susarc #3618 :D:D -
#3617 A kalap a fején jobb színész. -
Susarc #3616 könyörgöm 3 évad óta egy 30 seces szinészi játéka nem volt....:P -
#3615 Egyébként nem értek veletek egyet :D Nem azt mondom, hogy jó színész, de az avilág ami körülöttük van lehet, hogy titeket is ilyen érzelem mentes arcjátékra ösztönözne, viccen kívül... mit csináljon? mosolyogjon meg röhögjön miközbe agyhalott emberek megakarják ölni őt és a szeretteit?
ráadásul amikor lepuffantotta az annyát... ,ha sokkot kap az ember akkor ilyen érzelem mentes faarcot vág, nem fog elkezdeni denszelni... ráadásul sztem fejlődött az első 2 évad óta ... TÁMADHATTOK -
Susarc #3614 jah és EZ KISSRÁC VÉRBELI SZINÉSZ! nem olyan balfasz mint ez a Carl -
Susarc #3613 :D
jut eszembe a levesről!
-
MrAndree #3612 Legyen ez a banner...
Jó rész volt, végre kezdenek összefutni a szálak. Mondjuk a telefonos "csavar" eléggé előre látható volt, meg a vége is, de attól még tetszett. -
kissssss #3611 -
#3610 Mondjuk már ez sem aktuális hisz a két szállítmányozó munkás megpihent az erdőben... -
Prof William #3609 Én erre a bannerra szavazok. Egész pofás és "tartós". -
#3608 Na az kéne még...:DDD -
Hoz_Hun #3607 Ez nekem is tetszik! Az egyel feljebbi a csak Rickes banner az nem annyira. Inkább erre szavazok. -
Hoz_Hun #3606 Nem téged akartalak bántani. Igazán értékelem, hogy keresgéltél új bannert. -
Prof William #3605 Nem tehet szegény róla. Azért lövöldözik gansta módra mert feka. A génjeikben van. :) Később rappelni is fog. -
#3604 -
#3603 Ez hatalmas rész volt, pörögnek az események de nagyon durván!!!!
Am. azt nem értem, hogy ha kevés a lőszer akkor a feka miért lövöldözik gangsta módra?:DDD -
Susarc #3602 könyörgöm küldjék már el a rákba ezt a gyereket a szinészek közül!!:)
-
Susarc #3601 Na ne bassz! Új érzelmi reakció Carl arcán!
(ja mégsem:)
-
Balázs 17 #3600 Rick fölé fog nőni, akkora kedvenc lesz nemsokára! -
Aszrian17 #3599 Számomra a legnagyobb probléma hogy Karl még lélegzik -
Aszrian17 #3598 Legnagyobb probléma a banner
-
#3597 Legyen az házigazda aki a legnagyobb szakértője a zombiknak! -
Zenszkij #3596 ki szeretne házigazda lenni? az toljon egy plusszt mi meg megszavazzuk -
#3595 De valaki berakhatná v szólhatnátok egy adminnak, v választhatnánk házigazdát, mert máshogy nem fog menni.. -
#3594 Van már egy csomó jó.
Mehetne akár randomban is... -
#3593 A kormányzó és a néger csaj sztem az évadzáróig biztos marad. Ezért is tetszett az előző banner, az évad 2 meghatározó karaktere a főszereplővel, mondhatni az érem 2 oldala. A néger csaj se százas de a kormányzóhoz képest ő a jók táborába tartozik. -
#3592 ez a legjobb.
elég csak rick a bannerba -
FL Zoli #3591
alapanyagnak:) -
#3590 amik a fene tudja mikor döglenek ki a sorozatból? szerintem nem kell rá sok karakter -
#3589 Sztem nem rossz de nekem hiányoznak róla a főbb szereplők. -
#3588 Ez jobb szerintem. -
? -
#3586 +1 -
#3585 mehet jó lett -
#3584 Na ez már jó banner! -
#3583 Ez nagyon jóó