The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összességében nálam a sorozat eddig nem rossz, de nem is igazán jó. Valahol egy biztos közepes eddig, remélem, fejlõdik a második etapban valamelyest. Nézni fogom, de sosem kerül már be nálam a Top5 legjobb sorozatba, de még lehet, hogy a 10-be se. Pedig én bíztam benne.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
És persze útravalónak ajánlom hogy mindenki olvassa az etalont a World War Z-t. Tegnap láttam Debrecenben hogy le van értékelve a puha fedelû verzió.
A semmi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
milyen kellemes zombis játékot lehetne készíteni az alább tárgyaltakból. Akár flash alkalmazást <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezek lennenek az elso zombik, akiknek soha nem volt agyuk.
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Logikusan egy halott (élõhalott), nem tudna sokáig mászkálni. Ha rohad, márpedig rohad, akkor a szövetek elõbb utóbb úgy károsodnak, hogy mozgásképtelenné válnak. Gyakorlatilga fél év alatt, vagy hamarabb a zombiknak, ki kéne pusztulniuk, hacsak nincs massziv utántermelõdés.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
practitioner of the forbidden arts of death
Az én válaszaim a kérdéseidre:
1. Emberek voltak de meghaltak és zombivá lettek.
2. Rick egyértelmûen aztán Daryl és esetleg még Glenn.
Gondolkodtam egy kicsit. Ha egy zombit súlyosan meglõnek, vagy levágják valamelyik testrészét, akkor kifolyik a "vére". Akkor a vér nem tud oxigént és cukrot(?) szállítani az izmokba, vagyis nem tudja megfeszíteni õket, vagyis mozogni. Így a szívüknek is verniük kell, ami pumpálja a vért a szervezetükben, az izmokba. Így egy szív találat is teljesen megbéníthatja õket. Vagy ha eltörjük a gerincüket akkor nekik is le kell bénulniuk. Nem? Mert ha elszakadt a központi idegrendszer, akkor mozogni nem fognak tudni...fura az egész.Ilyen alapok dolgoknak rájuk is kéne hatnia.
2. A szereplõk közül az elmebeteg számszeríjász élné túl, õ elég gátlástalan és felkészült ehhez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1, Szerintetek a zombik emberek?
2, Ki élné túl(a szereplõk közül) egyedül az inváziót?
Én válaszaim:
1, Hát nem, golyót a fejükbe.
2, Daryl (és talán Shane).
Mert ugye mindenhova kell az utánpótlás.
Ha azt nézzük egy jó ideig haszontalan munka lenne a brókerség, értékesítõk, manager-ek és az egyéb mondhatni szellemi munkák.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Viszont azzal még mindig nem értek egyet hogy egy ilyen helyzet után visszaállhat bármilyen rend (legalábbis jó ideig). Egyszerûen túl sok ember halna meg. Ha csak pár hónapig is lenne káosz akkor is a gazdaság teljesen összeomlana, a városok lakhatatlanná válnának. A másik dolog meg az emberek maguk sem akarnának visszatérni a régi rendhez (legalábbis azok akiknek fekszik ez az anarchikus életmód). Közösségeket formálnának és egyik közösség (vagy banda hívhatjuk akárminek) lopna a másiktól, állandó háború állna fel közöttük.
Ezen dolgok megakadályozásához viszont szükség lenne egy elég ütõs katonai erõre. Márpedig a hadsereg nagy veszteségeket szenved el egy ilyen krízishelyzetben és elég sok idõ amíg annyira feltöltik soraikat hogy képesek legyenek visszaszerezni a területeket.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nem véletlenül kerülgetik minden filmben ezt a témát... ja a world war z-ben szépõen leirják, de persze olyan sztorit rittyent az íro ami épp megfelel magyarázatnak, nem? 😊
és ja, nem tudhatod mikor áll vissza rend.. vagy te tudod miért tört ki a "járvány"... lehet egy másik laborban már meg van az ellenszer és csak a levegõbe kell köpni valahol, vagy mittomén és egy honap mulva már minden okés lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I want to be a mighty pirate ever!