The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...
/sarcasm
Ég és föld a kettõ között a különbség és nem a sorozat javára elhiheted.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha jól tudom a játék is folytatódik jövõre egy új szériával. 😊
Az egyetlen, ami maximum fájdalma lehet, hogy Loritól nem tudott elbúcsúzni, kvázi "haragban" váltak el.
Még szerencse, hogy a nézõk már régóta búcsúzkodtak Loritól 😄
Képregény spoiler:
A regényben a baba is meghal, nem? Judithnak hívják talán. És Carl természetesen a muter és a gyerek haláláért is Ricket hibáztatja. Valami ilyesmi dereng.
Következtetés: Nem sok jövõt jósolok a lurkónak a tv sorozatban se, hacsak nem Glenn és Maggie magukhoz veszik. 😄
Gondolom, Ricknek sincs túl nagy hangulata az apokalipszis közepén a halott felesége és szeretõje gyerkõcét babusgatni.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem pontosan a baba miatt nem lesz más választásuk Rickéknek mint beköltözni Woodburybe. Merle és a cimbijei valahogy majd megtalálják õket, lesz nagy öröm. 😊
Rickre vagyok kíváncsi hogy mi lesz vele mert nem gyengén meggedózott a srác. Ha véget lenyugszik egy kicsit utána sem lesz a régi. Durván átalakul a faszi, már a 2. évad végére is beszigorodott, de most vmi nagyon brutál leépülés jön úgy érzem.
<#eplus2>#eplus2> <#nevetes1>#nevetes1>
T-Dog-nál is hogy be jött már jóslatunk. Amint jött egy másik néger azonnal kampec lesz neki. 😊
Már csak abban reménykedek, hogy hamarosan találnak valami elhagyott gyereket az útszélen és akkor legalább Carlt is kiirtatják a sorozatból.
Kezdjuk pl az elso evaddal: Rick kimentese, az autos csali, es egyeb tipusu csalik szerepe😄 Mindig lehet ra szamitani, es igazan tokos gyerek, nekem egyik kedvencem meg mindig.
Carolnak elobb-utobb ugyis annyi, nekem nincs vele bajom, de o sem egy mellozhetetlen karakter sajnos.
Kumiho #2179
Kis beszari, maki aki nem csinál semmit. T dog többre vitte a három évad alatt mint Glenn.
Õ a zombiknak csak bolti husi. Akit elõbb utóbb elõvesznek a frigóból XD
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Vagyis egy köze az lesz. A zombiapokaliszis... Csak nehogy világvége legyen decemberben, mert akkor nem fogjuk látni. Bár ha zombis világvége lesz akkor nincs baj...
És tudom hogy villámzombik, de így azért nagyobb esélyük van durván odacsapni az emberiségnek, mintha csoszognának.
Meg egy akció-katasztrófa filmtõl pörgõsséget vár el az ember.
Eléggé "based on" lesz ez az már most látszik de ettõl függetlenül érdeklõdve várom. Na meg persze a csütörtöki teljes trailert is...
Valamelyik Z filmben(Day of the dead asszem) szerintem az Alien mozgását utánozták le, ahogy pókszerûen felmászik a falra meg ugrál..azt is kicsit nehéz volt megemészteni, mondjuk az egész film szar volt csak a csaj miatt néztem😛
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
http://aeonflux.blog.hu/2012/11/06/trailer_trailer_zombihaboru_world_war_z
Már most szólok, hogy aki rosszul van a gyors zombiktól, az garantáltan agyfaszt fog kapni. Ezek a zék új értelemt adnak a "gyors" és a "horda" fogalmának.
Nekem tetszik, de a végsõ értékeléssel megvárom a csütörtöki trailert. Arra legalább úgy tûnik rájöttek a rendezõk, hogy ZOMBIS KATASZTRÓFAFILMET kell készíteni.
Viszont nem tudom hogy ezzel az invázióval, hogyan boldogulnának hõseink...
Megjegyzem, szintén tipikus, amikor valakinek le kell lõnie egy másikat, és azt sem mutatják, csak egy harmadik - kizárólag hallótávolságon belül lévõ - szereplõ "szemszögébõl", amint eldördül a lövés, és összerándul az arca! 😄DD Szóval ki tudja, hogy Carl hova lõtt... 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
+
Peet81:
Én úgy vettem észre hogy csak a levetített részek utáni adatokat közlik!
még bármi lehet!
Gondoltam hogy az a kis csicska feka tette, már az elején.
T dog végre hõsi halált halt a csata mezõn XD De utáltam te jó ég hahaha
Szerintem tök felesleges a valósággal összehasonlitani a szölést meg a többit, mrt ez is csak egy film. Maggit nagyon szeretem, de remélem Glenn se húzza minél tovább már.
a vén geci gyorsan lehagyta a zombikat a mankóval, azon besirtam XD
De a vége, elég nyomasztó lett, és szerintem Rick már többet nem lesz a csoport vezére mert megbolondult Lori miatt.
Rick szírása rettentõen jó, és borzongató, egybõl tudta hogy a fia tette meg mert az meg lebénult a traumától.
Egyszó mint száz nagyon jó lett, a rész.
Kellett vagy 10 perc az epizód után, hogy magamhoz térjek. Biztos, hogy nem egy párhuzamos univerzumban levetített részt néztem meg? 😄 Ez már tényleg nem Boring Dead.
Nagyon jó rész volt, állati kontrasztos, az eleje szinte már idilli aztán jött a nyomasztó rész miközben "átkapcsolgattak" a Kormányzóhoz.
Én nagyon drámainak találtam
Szóval durva rész volt, ez az évad perfekt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem valahogy úgy lehet, h benned van ez a fertõzés, ami ha meghalsz újraindítja az agyad, és mehetsz zombulni.
Ha viszont megharapnak, v mint mondogatják, karcolást szerzel (és pl zombitrutyi kerül bele), akk egy intenzívebb formája jut a szervezetedbe, és ha nm is halnál bele a sérülésbe, a zombitól beléd került fertõzésadag átalakítja/újraindítja az agyadat zombisra.
Vagy pl: Mindenkiben van egy kis pókméreg, amit hordozol, d az élõ tested kordában tartja. Viszont ha meghalsz, a halott testben a pókméreg "királypókméreg" lesz, és pók leszel.
Vagy ha élsz, d egy külsõ pókból a már "királypókméreg" kerül a testedbe, fogja magát, és a véráramon keresztül szól a többi pókméregnek, h mi vagyunk itt a királyok, lázadjunk, és pók leszel.
(Ha megharapják az ujjad, d gyorsan lemetszed a karod, akk a beléd került "királypókméreg" nem tud szólni a többi pókméregnek, h átvehetik a hatalmat.)
Az összes élõ ember fertõzött, ha elfelejtenek levegõt venni és meghalnak, zombik lesznek.
Ha ez így van, akkor miért kell aggódni, ha valakit megharap egy zombi? Az elsõ részben levágják az öreg fószer lábát, hogy a fertõzést megakadályozzák. Könyörgöm, mind fertõzöttek, akkor mit akarnak megállítani?
Ha mindezt nem vesszük figyelembe: A rájuk freccsenõ vér, stb. az nem fertõzõ amúgy, amikor szétverik valakinek a fejét? A fertõzés csak fogon terjed, mint a kígyóknál?