The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/humorosaranyosbol
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valoszinuleg - illetve az en tippem - a spanyol/latin csajszi a barikadrol, akivel Andrea beszelgetett (Karen?). Gondolom nem a veletlenert mutattak elotte picit hosszabban mint azt "szokas".
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Carl pedig igen is kemény, felnõttként neki lenne a legtöbb esélye abban a világban.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bazinga!
a "lókolbász" annyira elvette az eszét, hogy az sem érdekli, hogy a Governor fogva tartotta a barátait, egymásnak uszította Merlet és Darylt, zombikislányozott, fejeket tartott az akváriumban, meg akarta ölni a legjobb barátnõjét (mondjuk az önvédelem volt)... és mindezt azért, hogy legyen aki megtömködi a pisilõjét 😄
szóval, igen... Lorinál 1000x rosszabb nálam.
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Bazinga!
Vagy halál profin kaszabol vagy magába fordulva szótlanul áll,nagynéhán motyog valamit.
Bazinga!
every damn day
ja és akik eddig azt mondták, hogy a Governor csak "emberi" és nem is annyira szemét... annak itt a válasz 😄 egy pszichopata állat 😊
Andreat én is szívesen látnám már zombibélben emésztõdni
Bazinga!
Armin & Ayu fan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ennyire nem lehet félreismerni embert...
every damn day
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Egy spoiler és megvan mindkét oldal boldogsága.<#vigyor0>#vigyor0>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sosem értem meg ,hogy miért baj az egyeseknek hogy ha elõre megtudnák mi történik az adott filmben/játékban.
Részemrõl semmi ugyanúgy végignézem/végigjátszott az adott filmet/játékot!
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nyugi srácok, legalább a többiek már nem látják 😊
@MrAndree: máshol megvan szabva meddig kell Spoilerbe tenni pl én 7 napot adnék meg itt 😉
Armin & Ayu fan
Why so serious?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az év elsõ legnagyobb spoileratomját szállítottad ha ez igaz.:S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.