The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/humorosaranyosbol

http://gaborszantai.co.uk/

jazzy
Szerintem betudhatjuk a vírusnak, furán nézne ki a sorozat 40 percben, ha zombinként 1 percet kéne gyepálni a fejüket 😄
A fõhõsök mindig badassok. Úgy loccsantják szét a zombibúrát mint más a tojásokat. Ez már nekem is feltûnt, mert a test rohadhat, de a csontok nem hiszem hogy túl sokat vesztenek az erejükbõl. Legalábbis nem ennyi idõ alatt.
PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valoszinuleg - illetve az en tippem - a spanyol/latin csajszi a barikadrol, akivel Andrea beszelgetett (Karen?). Gondolom nem a veletlenert mutattak elotte picit hosszabban mint azt "szokas".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A frissebb hullák nem 😄

Carl pedig igen is kemény, felnõttként neki lenne a legtöbb esélye abban a világban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Andr0
Carl az egy nyomci... Hát WTF ez az alakítás?😄

Armin & Ayu fan

precision
szét vannak rohadva...

Bazinga!

Amúgy ez a betegség ennyire elgyengíti a csontokat is, vagy mi a 'lore' magyarázata annak, hogy minden walker feje úgy loccsan szét a legkisebb ütéstõl, szúrástól is, mint egy dinnye? Engem ez zavar a leginkább, kicsit irreális hogy Daryl is csak úgy bele szúrkálja a számszeríj vesszõt mindenki fejébe, mintha az olyan könnyû lenne 😄

A végén aki meghozta a kocsival a zombikat, az ki volt? Elõször azt hittem, hogy Andrea. Amúgy kár a bajszos fickóért, nekem szimpatikus volt. De még mindig Carl a legkeményebb 😄

Velük már nem tud szövetkzeni, miután elhajtotta õket a vérbe. Kár értük, nekem a feka gyerek és a csaj szimpatikus karakterek voltak, a két fehér bunkó mondjuk már kevésbé.

precision
a félemlítéssel egyet értek... de ennyi, többet nem látok mögé... mert ezzel megkockáztatja, hogy elhúznak onnan, így hiába megy vissza késõbb nagyobb csapattal ha nem lesz ott senki... szerintem arra játszik, hogy vissza támadjanak, és hazai pályán nyírja ki õket... vagy passz... egy pszichopatánál sosem tudni 😄

Bazinga!

precision
nálam már rég elérte... sõt, túl is szárnyalta...
a "lókolbász" annyira elvette az eszét, hogy az sem érdekli, hogy a Governor fogva tartotta a barátait, egymásnak uszította Merlet és Darylt, zombikislányozott, fejeket tartott az akváriumban, meg akarta ölni a legjobb barátnõjét (mondjuk az önvédelem volt)... és mindezt azért, hogy legyen aki megtömködi a pisilõjét 😄

szóval, igen... Lorinál 1000x rosszabb nálam.

Bazinga!

Azért Lori szintjét nem könnyû elérni. Anderának még sokat kell dolgoznia hozzá, de ebben a tempóban pá rész múlva sikerülni fog.
Szolnokboy1
valószínûleg meg akarta félemlíteni õket, meg akarta mutatni ki a boss, na meg azt akarta elérni, hogy fogyjon a lõszerük. gyanús, hogy pár részen belül a Gov visszamegy egy nagyobb csapattal és még könnyebb lesz a dolga.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

The Sopranos
Õ a megoldás meg Steven Segal! Ja és persze Berényi Miklós!

FORzA PALeRMO

ScarY MAN
Walkerek?

...

precision
befordulós, de nem agyhalott p*csa... szimplán elege van ez emberekbõl, mert semmivel sem különbek mint a walkerek

Bazinga!

desigo
Michonne se sokkal jobb.
Vagy halál profin kaszabol vagy magába fordulva szótlanul áll,nagynéhán motyog valamit.
precision
*hozza

Bazinga!

precision
senki sem mondta, hogy szemét, vagy gonosz... csak olyan sötét mintazállat... kb. Lori szintjét hozzá

Bazinga!

Andreát sajnálom, nem olyan gci mint amilyennek látszik, csak fogyatékos.

every damn day

precision
jó rész volt, én csak egyet nem értek

a Governor simán kinyírhatta volna az egész bagázst... ennyire beteges és esélyt hagy nekik a visszatámadásra csak a "játék" kedvéért? 2 perc alatt gyakorlatilag legyõzte az egész csapatot (mondjuk ehhez kellett az is, hogy szét legyenek széledve mindenfelé) erre otthagyja õket... wtf?
ja és akik eddig azt mondták, hogy a Governor csak "emberi" és nem is annyira szemét... annak itt a válasz 😄 egy pszichopata állat 😊

Andreat én is szívesen látnám már zombibélben emésztõdni

Bazinga!

Andr0
hát WTF egy rész volt...
azért most a csapat tényleg sebezhetó volt... Rick Crazytown-ba járkált a Koreai csóka arcosodott meg persze Daryl papa hiányzott... Amúgy elfogytak az ütõképes emberek a csapatból... Az öreg is már csak féllábú... Rick helyében én szövetkeznék a niggerekkel.

Armin & Ayu fan

grebber
Há mert tõle kapja az áporodott nunciskájába a lõcsöt!

Next PC upgrade: 2022

Nekem annyira nem jött be, a vége volt szerintem csak izgalmas. Mindig pont akkor van vége, amikor beindulna <#duma>

Punker
beteg egy rész volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Sopranos
Hatalmas rész, igazán izgalmas és fordulatos lett a 10!!!

FORzA PALeRMO

desigo
Döbbenet,hogy az Andrea,hogy hiheti el a kormányzó bármelyik mondatát.
Ennyire nem lehet félreismerni embert...
Jaja olyan Prototype 1-2 stílusban. Kiderül hogy valódi neve Alex Mercer Junior. Lori ugyanis - milyen meglepõ - más a srác születése elõtt is félrelépett.
Igazábból Shane és Rick csak betéptek a melóban és majd az évad végén kijózanodnak.

every damn day

Maga Carl a vírus

jazzy
Kiderül, hogy Carl egy robot és kurva jól játssza a szerepét.
Sir Quno Jedi
nos nem hiszem, hogy lenne olyan spoiler errõl a sorozatról, ami meg tudna lepni, netán berage-elnék, max. ha kiderülne, hogy álmodták mind a három szezont... 😄DD ...persze akkor sem a spoiler hozójára haragudnék...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az a te bajod hogy nem érted, másokat attól még zavar. Engem. Ha a célod meg az volt hogy felhúzz pár embert és hülyének tartsunk utána akkor tényleg elérted.

Why so serious?

mijki
Ezért kell spoiler-t használni, így nem haragítod magadra azokat, akik hétrõl hétre végigvárják az új részeket, és kíváncsisággal tekintenek az elõttük álló 50 percre, amit egy ilyen kommenttel simán eltud rontani ezt. Akiket ez meg nem izgat, azok megnyitják a spoiler-t és tudják hogy mi történt az adott részben, így nem éri õket meglepetés.

Egy spoiler és megvan mindkét oldal boldogsága.<#vigyor0>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

grebber
Többen mégis pánikba estek szóval részemrõl elérte a célját!

Sosem értem meg ,hogy miért baj az egyeseknek hogy ha elõre megtudnák mi történik az adott filmben/játékban.
Részemrõl semmi ugyanúgy végignézem/végigjátszott az adott filmet/játékot!

Elég gyenge vicc volt.

Why so serious?

csokalaci
<#mf1>

"Besza behu" ez a rész!

http://facebook.com/musicleander

grebber
Még nem is láttam a 10. részt mivel nincs amagyar felirat még,csak megnéztem mi az emberek reakciója!

<#banplz>

jazzy
A következõ részeket spoilerezte el? Még jó, hogy nem láttam..
mijki
Te ***** ********* ********* ***********!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Andr0
Thx MrAndree.

Nyugi srácok, legalább a többiek már nem látják 😊

@MrAndree: máshol megvan szabva meddig kell Spoilerbe tenni pl én 7 napot adnék meg itt 😉

Armin & Ayu fan

Töröltem. Jövõben legalább pár napig spoilerbe az ilyeneket.

Why so serious?

BAN HIM! BAN!! BAN!!!!

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kongy
-fav mert ilyen gyökerek betehetik ide a lábukat mint te.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bazzmeeeeeeeeeeg,..ez most komoly?

Az év elsõ legnagyobb spoileratomját szállítottad ha ez igaz.:S

Andr0
Lovely... (spoiler pls)

Armin & Ayu fan

omg

Narxis
Ennek a résznek a vége...TE JÓ ÉG!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arsnl
hétfõn hajnalban

Mikor lesz új rész?