The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rick "jó ember", de vannak hibái, ami emberivé teszik õt (Shane már patkányabb volt, de õt is lehetett "szeretni")
jön a Governor aki egy "árnyalattal" rosszabb mint Rick de pont elég ahhoz hogy õ legyen a fõgonosz 😊
én még mindig azt mondom, hogy ez egy AMC dráma elsõsorban, és másodlagosan zombi hent film és képregény adaptáció, vagy legalább is nem ez a fõ csapásirány
Rickéket meg tudom érteni... nem akarnak megint útra kelni a bizonytalanba, tetszik nekik a börtön, egyezkedni is készek, ha hajlandó lenne rá a másik fél... de ha kell szembe szállnak és gyilkolnak is, hogy megvédjék magukat és a helyet ami biztonságot jelent nekik... nincs ezzel semmi baj, törtek már ki háborúk kevesebbért is a történelem folyamán... ilyenek vagyunk, egy részünk még az állatvilághoz tartozik 😊
Bazinga!
every damn day
Az a kevés ember aki van lelkileg kivan,nem profi harcosok.
Minden egyes emberélet veszteség amit el fognak szenvedni.
Rég pakolniuk kellene és továbbállni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
fuck mmo's..i.,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
FORzA PALeRMO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Glenn-t meg rohadtul irigylem... az a Maggie nem gyenge fehérnép! 😄
Nekem tetszett, szeretem amikor az emberek vannak a középpontban a darálás helyett.
Azt nem értem mi baj van Andreával. Elég jó és összetett karakter. Látszik, hogy õrlõdik, nincs õ egyáltalán könnyû helyzetben. Szerintem a színésznõ is jól játssza. Bár itt egyeseknek minden nõi karakterrel van valami baja valamiért. :/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyszerûen nem üti meg a szintet!
FORzA PALeRMO
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
every damn day
every damn day
every damn day
Why so serious?
Why so serious?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Why so serious?
every damn day

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!