The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nekem semmi bajom nincs ezzel az évaddal... az elõzõ évadban szappanoperáztak a farmon, itt meg legalább bemutatják az igazi embert, aki simán elhajt egy bajbajutott mellett az úton 😊 mert ez a valóság, ez nem egy mese ahol 100% pozitív és 100% negatív karakterek vannak

Rick "jó ember", de vannak hibái, ami emberivé teszik õt (Shane már patkányabb volt, de õt is lehetett "szeretni")

jön a Governor aki egy "árnyalattal" rosszabb mint Rick de pont elég ahhoz hogy õ legyen a fõgonosz 😊

én még mindig azt mondom, hogy ez egy AMC dráma elsõsorban, és másodlagosan zombi hent film és képregény adaptáció, vagy legalább is nem ez a fõ csapásirány

Rickéket meg tudom érteni... nem akarnak megint útra kelni a bizonytalanba, tetszik nekik a börtön, egyezkedni is készek, ha hajlandó lenne rá a másik fél... de ha kell szembe szállnak és gyilkolnak is, hogy megvédjék magukat és a helyet ami biztonságot jelent nekik... nincs ezzel semmi baj, törtek már ki háborúk kevesebbért is a történelem folyamán... ilyenek vagyunk, egy részünk még az állatvilághoz tartozik 😊

Bazinga!

Szerintem is kéne. Fogalmam nincs, hogy haladt a képregényben a sztori, de van egy olyan érzésem hogy még rengeteg rész fog a hülye rivalizálásról szólni. Meg is értem az írókat, a 3. évadot már nem menekülhették végig, meg semmirõl nem szólna akkor, de kicsit sok már ez a letelepedés dolog. Jöhetne megint egy horda, mint a farmon, csesszék szét Woodburyt meg a börtönt is a francba. Elõtte jöhetne még pár új gang tag, mert gáz, hogy minden mellékszereplõ meghal valahogy poénból (az is mi hogy az egész *szott börtönbõl senki sem úszta meg élve, mindet meg kellett ölni, mielõtt megszerethettük volna valamelyiket). Mondjuk az, hogy a hordát helikopterek csalták oda, úgyis hülye kifogás, abból kihozhatnának egy új szálat, teszemazt így volt tervezve, szándékos volt, mások is vannak még, satöbbi sablon zombifordulat. Csak menjenek el valahova, a babának meg szerezzenek egy walker dajkát.

every damn day

desigo
Butaság gondolkozni itt bármin is.
Az a kevés ember aki van lelkileg kivan,nem profi harcosok.
Minden egyes emberélet veszteség amit el fognak szenvedni.
Rég pakolniuk kellene és továbbállni.
Tikal
Persze, csak elozo nap meg zombikat hozott a bortonbe, lovoldozott rajuk, ki akarta nyirni merle-t meg a tesojat meg a tobbieket is... Azota mi is valtozott? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Count Adyn
"Lorri" már a prisonbreak-es stevensegalmimika-versenyben örökre a szívembe zárta magát, jó poén hogy pont egy börtönbe patkolt el itt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MeoH
Sztem, semmi gond nincs ezzel. Ilyen a valo elet. Mikor kapsz vmi jo ajanlatot, de magad sem hiszed el, de azert ott motoszkal, mi van, ha megis osszejohet.

fuck mmo's..i.,

Tikal
Most a rick-nek elment az esze vagy mi? már majdnem azt hittem átlátja a dolgokat, erre a végén megint azzal zárnak hogy gondolkodik michone átadásán? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
omg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Nekem sincs semmi bajom Andreával. Sõt, személy szerint még Lorival sem. Ne értsetek félre engem is baromira idegesített sokszor, de errõl õ tehet, hogy ilyennek írták a karakterét? Sõt, hogy tovább feszítsem a húrt, én Lorit jó nõnek is tartottam, és meg... izé, meg bizony. <#idiota>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

The Sopranos
Kongy! A másik nagy kedvenc sorozatom a Maffiózók, azt vetítette a retekklub. Igaz nem volt annyira véres mint a WD de abban is elõfordult jócskán gyilkolászás. Szal nem értem én sem, h miért nem játszák sehol, mert igény lenne rá.

FORzA PALeRMO

Nekem rohadtul tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Rick és a Kormányzó megbeszélése alatt végig ott volt a feszültség, komolyan mondom jobb volt, mint az akciódús hentelõs részek. És sejtettem, hogy nem fogja átadni Michonne-t, meg hát át is látott a szitán, hogy nem elégedne meg ennyivel a governor. 😊
Glenn-t meg rohadtul irigylem... az a Maggie nem gyenge fehérnép! 😄
Valószínû túl drágán adnák. Majd megveszik, ha olcsóbban adják.

Nekem tetszett, szeretem amikor az emberek vannak a középpontban a darálás helyett.

Azt nem értem mi baj van Andreával. Elég jó és összetett karakter. Látszik, hogy õrlõdik, nincs õ egyáltalán könnyû helyzetben. Szerintem a színésznõ is jól játssza. Bár itt egyeseknek minden nõi karakterrel van valami baja valamiért. :/
precision
pusztuljon már ki ez a hányadék Andrea...

Bazinga!

Kongy
Te is tudod, hogy hülyeséget írsz. Eleve fizetõs csatornán lenne, ha lenne, HBO vagy hasonló, szval nem a retekklubra kell gondolni itt. Amúgy én sem értem, hogy egy Spartacust, ami szvsz azért kicsit durvább képi világban ennél a sorozatnál, és mégis vetítik. Meg az is érdekes, hogy a képregényeket lehet kapni itthon magyar nyelven, akkor a sorozatot miért nem?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Sopranos
Mert olyan mûsorok vannak porondon mint a Bariközi, éjjelnappal Budapest, Jóbanrosszban...
Egyszerûen nem üti meg a szintet!

FORzA PALeRMO

rooney8
amúgy mi okból kifolyólag nem vetíti egyik hazai tv társaság sem ezt - a manapság oly divatos zombi témájú - sorozatot?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csokalaci
Ez a szám baromira illett a végére. 😊

http://facebook.com/musicleander

Narxis
Ez lazább rész lett de azért gyülekeznek a viharfelhõk.

tommygear
ki írta, hogy bármi is el lett spoilerezve?
erre a köpedék hozzállásra reagáltam
elsõ dolgom egy gumicsõ beszerzése lenne Z apokalpiszis idején,hogy "tankolni" tudjak a sok kocsiból😛

Kongy
Mibõl gondolod, hogy én nyomtam ? OMG -.- annyira leszarom ezt a pontozást, hogy senkire kb nem nyomok semmit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A képregényben az út nagy részét kocsival tette meg csak mikor kifogyott a benzin akkor talált rá a lóra. A sorozatban már nem tudom hogy volt de szerintem itt is úgy.

csak az kemény mondjuk hogy kentuckyból Atlantába lóháton ment. Vagy erre rosszul emlékszem már?

every damn day

Márpedig de. Az hogy a sorozatban rosszul ábrázolják az idõ múlását az más dolog.

nem mehettek el Georgiából Kentuckyig, tele van az usa ugyanolyan nevû városokkal, a közelben is van egy Cleveland, meg Ohioban is. 😄

every damn day

ez nem az lesz

every damn day

Csak hogy helyre tegyük a távolságokat Rick-ék otthonától a börtönig ~750 Km

Itt a térkép

BoneDragon
Igen biztos, fõleg hogy nem lett spoilerezve <#falbav>

Ne spoilerezzetek már légszíves, mert mindjárt elárulom itt mindenkinek mirõl szól a legújabb képregény, végül is az sem mai darab, ugye?

every damn day

Kongy
Kár, hogy igaza van..

BoneDragon
Tõled nem vártam mást... <#wow3>

tommygear
és? akkor el kell baszni mások kedvét, ha még nem volt ideje esetleg végigjátszani?
Narxis
Neeeem, de most már így utólag bánom, hogy nem. 😄

Nincs köze, tekintve hogy a képregényen alapul nem a sorozaton. És a sorozat fõbb karakterei sem igazán tûnnek fel benne. A világ ugyanaz, ennyi.

Why so serious?

BoneDragon
De köze van a filmhez. Ez kb olyan mintha nem láttál volna még egy 10 éves filmet ezért ne spoilerezzék. Ha akarnád be tudnád pótolni. 😊

Kongy
Én is csak a 4. résznél tartok amúgy..

Elõször is mert ez nem a játék topikja hanem a sorozaté. A másik meg, hogy azért mert kint van régóta még nem mindneki vitte végig (köztük én se).

Why so serious?

stargatelost
Mindig csak geci, meg bunkó válaszokat adtál? 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BoneDragon
Miért is ne? Elég régóta kint van...

A játékot se nagyon spoilerezzétek ha nem muszáj.

Why so serious?

Narxis
Én nem bõgtem, sõt élveztem, hogy olyan lehetek mint a Kormányzó vagy Shane. Õk a példaképeim. xD

én csak egyszer, másodikat nem mertem, mert azt már végig bõgtem volna😄D

every damn day

stargatelost
Már több mint nyolcvan 2012-es Év Játéka díjat bezsebelt. Nem véletlen 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cylonflatus
Nagyon jó az a gamma, kétszer is végigtoltam.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kongy
Nem tudom, érdekes. 😄 mindegy, én maradok a Telltale-féle WD-nél, jön õsszel az új évad!

BoneDragon
Szerencsére nem jön pc-re.

Annak legalább hangulatos, képregényszerû grafikája volt, és az simán megbocsátható. Ezt a videót nem nagyon értem, mert folyamatosan gameplay megy, de alul ki van írva, hogy "Nem hivatalos gameplay". Akkor mi? Valami barkácscucc, amit a srácok gyorsan összedobtak a bemutató kedvéért?
Kongy
Nem valami bizalomgerjesztõ. Mondjuk a másik WD játék is ronda, és finom, az utóbbi idõben a legjobb játék amivel játszottam!

Ez mi? Valami CS mod 2001-bõl? <#zavart2>