The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
zombi-apokalipszis esetén egy ilyet kérnék:

Per Aspera Ad Inferi.

dave9004
plusz nagyvársokoban lassan ideje lesz elrohadniuk a zombiknak nem? Fõleg északon ahol egy év alatt durva a hõmérséklet változás 😊
dave9004
ha valahol van esély még katonaságra-emberekre sztem az Washington.
ha egyszerû paraztok túlélik ilyen tömegben, akkor sztem DC-ben lehetnek többen emberek.
Zenszkij
elsõ évad a barátod 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ettõl lenne bszott érdekes egy zombis sorozat, nem attól hogy bezárkóznak a börtönbe szórakozni 😄D

every damn day

szucsy89
Egy jó kis zuhany mire nem képes. Már minden szereplõre ráférne, hogy legalább az esõbe kiállhatnának néha. 😊

A pláza meg a rengeteg cucc tényleg jó csak erõsen zsákbamacska...

Mert mi van ha pánik napjaiban már kifosztották? Menjünk egy másikhoz? És ha ott is ez van?

Ezen felül pedig egészségtelenül nagy a zombik aránya ott. Hogy megyünk át ha tele van velük az utca? Mi van ha az épületekben is vannak... Ha csak egy életed van és nem Talhasse a neved akkor az ilyen a legtöbb embert elriasztaná.

precision
hát ja, túl sok ott a zombi, de van rengeteg szupermarket, plaza, gyógyszertár...stb.stb. amiknek a megmaradt készletei nem elhanyagolhatóak 😊

Bazinga!

Zenszkij
az a baj, hogy õk se mennek, peddig az lenne az igazi pattogás 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nem vagyok nagy Z apokalipszis túlélõ expert,DE nagyvárosba még véletlen sem mennék ha egy ilyen katasztrofa bekövetkezne😛

elsõ évadban nem esik szó DC-rõl? vagy csak ilyesmi rémlik
vmelyik nagyobb amcsi várost mintha említenék
dave9004
az csak fikció és poén 😄
köszi, és azt h Washingtonba mennek?
http://www.tumblr.com/tagged/walking+dead

http://gaborszantai.co.uk/

srácok az ilyen "inside" fotókat hol találjátok? 😄 nagyon jók! 😄
tommygear
most ez mi? videót
Maggiet tyuknám. <#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Seth
Jááá, tényleg 😊

PSN ID.: Beegabor

Maggie

REAL MADRID

Seth
Jobb szélsõ kicsoda? Nézem a sorozatot de nem akar beugrani

PSN ID.: Beegabor

Bannernek 😄

every damn day

andrea a kedvencem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cylonflatus
Elõször egy króm, vastag küllõs felnit lehet látni, aztán azt az old school vékony küllõt, aztán megint a vastag, krómosat. Ezt én is kiszúrtam.

Merle+whiskey+Motorhead=Epic

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Azt már nem néztem milyen, csak azt hogy nagyon más. De szerintem olyan volt, mint ami ezen van.

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

w77d
nem normál fekete, hanem egy régi stílusú küllõs felni volt... tény, hogy aki kicsit oda figyel hamar kiszúrja

Igen, mert van rajta egy legalább 20"-as króm felni, aztán meg egy normál fekete 😄

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Darthmushroom
az epic volt, ráadásul nagyon feltûnõ

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

És a legjobb az volt hogy közben Motörhead szólt a kocsiban! \m/ 😊

dave9004
én tippem:
woodburybe zombik be
páran kitámadnak és üldözik majd Rickéket 😄 egészen Washingtonig (ez már 4. évad 😄)
mondjuk mivel a börtönben összesen nincsenek annyian, valószínûbb hogy fél woodburyt kiirtják és meghal 1 Rickék közül😄

every damn day

igen

REAL MADRID

mármint huszon-iksz?

every damn day

Volt valami hintés, hogy 2x emberke meg fog halni, szóval csak lesz vmi! 😛
Szerintem meg:
40 percig azt nézzük, ahogy a két csoport felkészül (a kormányzó és csapata a támadásra, Rick és csapata pedig a költözésre). Aztán az utolsó 5 percben megkezdõdik a támadás, betörnek a börtönbe ... vágás ... Carl a tábolból visszatekint a börtönre ... vágás ... végefõcím 😄

REAL MADRID

az lesz, hogy a kormányzó leteríti Ricket és a fejéhez nyom egy fegyvert és akkor Carl 200 méterrõl lesniperezi
your father is a dick, the you are a Dixon.

Nem volt rossz rész, kellõen drámai, de legalább értelmes témával. A lezárás meg a farmosnál is epicebb kell hogy legyen (mint Hershel meg a shotija)

every damn day

HEE

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

naaa! 😄

REAL MADRID

tommygear
dikk
A képregényben nem szerepel Merle ... 😄

REAL MADRID

SS logó? villanyszerelõ volt a motor tulajdonosa... !

sajnos az évad záróba majd sokszor láthatjuk<#szomoru2>
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

böröczk
+1, jobbat en se irhattam volna, total egyet ertek.

Ettol a mostani resztol meg hatast dobtam, iszonyat tetszett, akar az elozo.

Kumiho #2179

desigo
Lehet,hogy csak 3-4 részben szerepelt de nagyobb hatással volt a nézõkre mint más szereplõ évadokon át.
Azért ezt ne hagyjuk figyelmen kívül.
Nem meglepõ, mivel a motor Merle tulajdonában volt <#gonosz1>

REAL MADRID

Nem úgy mondom, biztos nem vasárnap este fejezték be. DE végre változott a viselkedése azóta, mióta megjelent a sorozatban. Az az idõszak, amikor Andreával Woodburyben szenvedtek, whááá, legszívesebben mindkettõt agyonlõttem volna.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RatBaG
ezt úgy mondod, mintha az elmúlt részeket az elõzõ hetekben forgatták volna...

Per Aspera Ad Inferi.

Michonne eddig totálisan búvalbaszott volt, kommunikáció nuku, csak az a buta pofa mindig. Az utóbbi részekben ez valamelyest javult, érezték a rendezõk is, hogy valamit kezdeni kell vele, mert ez így nem mehet tovább. Mellesleg az ún. "rasszizmusról" jut eszembe: nem tudom, hogy észrevettétek-e Daryl motorján azt a csodálatos SS logót! <#taps><#eljen>

Az elõzetesekbõl én nem nagyon számítok semmilyen izgalomra 😄

REAL MADRID