The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem azt behatárolja a költségvetés. Így is elég steril sok helyszín, ahhoz képest, hogy már ki tudja mennyi ideje ez a helyzet. Olyan dolgok, mint a vágott sövény és fû csak ront az összképen.
Ki beszélt itt hentelésrõl? Én pont azt szeretném, ha valami érdekesebb, városi környezetben játszódna a sorozat, ahol már csak a tájból adódóan is poszt-apokaliptikus fílingje támad az embernek, nem úgy mint egy erdõ közepén lévõ börtön esetén...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát nekem ez az utolsó rész nem nagyon jött be. Nagyobb lezárást vártam tõle. Tulajdon képpen most csak megszakították, azt folyt köv.
De azt mondja már el valaki, hol van olyan petició, ahol ki lehet iratni a kiskölköt a sorozatból,... biztos van, kell lennie.... áááá annyira idegesítõ. Vagy lehet, Lori kiírásával már ellõtük a készítõk kedvességét?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DasIsFuck
szerintem meg a zombi hentnél unalmasabb nincs.
Meg ez nagyon is reális lenne egy ilyen helyzetbe.

viszont a sorozat mint poszt apokaplitikus sorozat már az elsõ évadba becsõdölt.
Szinte semmi világtörténet nincs.
van helyette mûdráma.(mert Rick és Daryl karakterén kívül a többi igen érdektelen ilyen szempontból)
illetve van zombi hent ami sok szempontból erõltetett, de látványosnak vagy lebilincselõnek nem mondanám.

tehát a sorozatból pont az hiányzik ami a leginkább érdekes lenne, hogy mi,miért,hogyan,merre.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Welcome to the Punch-ban jatszik a Governor😊

http://gaborszantai.co.uk/

precision
hát...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vegyes érzelmek 😊 egyrészt Andrea végre meghalt, yeee. lehet kövezni, de örülök neki! 😊 a bullshit amit nyomtatott a tetteinek indoklása gyanánt viszont szánalmas volt... "meg akartam menteni mindenkit"... jól mondta neki Michonne egy pár résszel ezelõtt, hogy megváltó-komplexusa van... még a halálánál is kamuzik 😊 "I loved him" majd bumm headshot és kész... mennyivel normálisabb lezárás lett volna a részérõl
a governor egy vicc, a megmaradt két katonája pedig Andrea szintû értelmi fogyatékosságot mutatott, hogy nem lõtték hátba amikor elkezdett õrült módjára mindenkit lelõni... egy kicsit sem féltek a governortól? én nem tudom, lehetne a legnagyobb atyaúristen a szememben valaki, de ha azt látom, hogy ott áll elõttem, és elborult aggyal mészárol, hát minimum lábon lövöm basszameg... mert mi van ha megfordul és engem is lelõ... jesus fucking christ... ennyi negatív iq huszárt 😊
kár, hogy a következõ évad is a Governorról fog szólni... igazán elpatkolhatott volna

Bazinga!

http://gaborszantai.co.uk/

skinnyman

Regards,

Inkább mint az elsõ évad. Átestek a ló másik oldalára ezzel a túlzott ember vs. ember témával. Többet kéne a zombiapokalipszisben való túlélésre koncentrálni, nem olyan könnyû az, van abban is dráma, fõleg hogy ideje lenne már a készleteknek is fogynia. A kaja megromlik, és konzervekbõl sincs végtelen mennyiség, ráadásul pár éven belül ezek is tönkre mennek, ha nincsenek megfelelõ hõmérsékleten tartva. Lõszert sem gyártanak már többet, és elég sokat ellövöldöztek már ebben az évadban... Szóval ideje visszavenni szerintem, mert a kaja meg a lõszer luxuscikknek számít egy zombiapokalipszis után...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szóval egy STALKER sorozat?
<#eljen>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hehe 😄 a Breaking Bad az tényleg nagyon jó sorozat 😄 mondjuk én mst néztem meg a 3. évadot, és a 3. évad végére kicsit el vesztettem a fonalat ://
Egyetértek, nekem is ez a világvége fíling kezd hiányozni, ezért is írtam korábban, hogy nekem inkább ilyen kaja és lõszer keresõs, ideiglenesen megbúvós történet jobban bejön, mint az ilyen letelepedõs, lõszerpazarlós egymás értelmetlen öldöklése. Ettõl függetlenül fogom nézni a következõ szezont is, csak szerintem nagyon nem mennek jó felé a dolgok...

Köszi Tikal! Veled lehetne értelmesen beszélgetni! És aszt hiszem a többséggel szintén!
De a harmadik a Spartacus! 😊
😊 Már láttam!
Az Elit alakulat is tetszett!
Zenszkij
nézd meg a Trónok harcát és feltornászod a számot háromra 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Mert nekünk ez nem tetszik. Legyen több.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tikal
Ja es nem kötekedés képen irtam, csak furcsállom hogy ezt a ket sorozatot tartod a legjobbnak... Jo a walkin dead de azert nem annyira szerintem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Valóban, Breaking bad es boardwalk empire 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Breaking bad, the shield, boardwalk empire😊

Hánynom kell... 😊
Hát persze hogy vannak kivételek!
De mirõl is vitatkozunk?
Belém kötöttek mert két kedvencem van! (Stargate, Walking Dead)
Miért is fáj ez?
"Kevés olyan sorozat van ami az évadok múlásával emelni tudott a színvonalon!"

Igaz, de vannak kivételek, nekem pl. a 24 8 évadja közül az elsõ a leggyengébb.
stargatelost
Lost, Breaking Bad és The Shield csak így kapásból, hogy megcáfoljalak 😄 /de fakk, már én is etetem.../

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Az utóbbi idõk egyik legjobb sorozat a szintén AMC-n futó Breaking Bad.
Kevés olyan sorozat van ami az évadok múlásával emelni tudott a színvonalon!
Rajongani lehet értük de tény, nem hoztak jobbat mint a kezdet!
PB elsõ évad tényleg epic, de ami utána van az Barátok Közt színvonal😄
stargatelost
Szerintem ez egy troll, so dont feed it!

#5092: PB? muhahahaha hét vicce! 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"De nagyon jó csak kettõ!"

24? Prisonbreak?
Az elmúlt 40 év alatt láttam párat!
Vannak jók! De nagyon jó csak kettõ! 😊
Tikal
Tobb fegyver bolt van mint shop....

Tikal
Nem sok sorozatot láttál még akkor 😊

REAL MADRID

A német narrátor meg direkt emel a filingen! 😊
Köszi de már megvan! Kicsit kopott és karcos de élvezhetõ!
Ha nagyon hiányérzeted van, az amc nemrég elkezdte az elejétõl leadni fekete-fehérben a sorozatot. 😄

REAL MADRID

Mor3llo
m-m-m-m-multi fail 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

csokalaci
Az még tavalyról van, de igen 😄

http://facebook.com/musicleander

Basszus! Csak rá kéne nézzek a fejlécre!
Én kérek elnézést! 😊
rooney8
😄DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vége a harmadik sorozatnak?
WTF?
stargatelost
Haha, lol, nope

csokalaci
Az sajnos csak október végén lesz.

Éééééééés, egy újabb nyavajás epizód! 😊
csokalaci
<#banplz>

Hétfõ <#idiota>

REAL MADRID

Darthmushroom
szerintem nem mászkáltak, mert találtak gyógyszereket is a börtönbe, mintha merle is matatott volna ilyenekkel mielõtt elment (testvérével való beszélgetés közben), legalább is mikor a cuccát megnézték mintha gyógyszerek is lettek volna benne (mikor rájöttek h lelépett)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

csokalaci
Mi lesz akkor? <#idiota>