The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De azt mondja már el valaki, hol van olyan petició, ahol ki lehet iratni a kiskölköt a sorozatból,... biztos van, kell lennie.... áááá annyira idegesítõ. Vagy lehet, Lori kiírásával már ellõtük a készítõk kedvességét?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg ez nagyon is reális lenne egy ilyen helyzetbe.
viszont a sorozat mint poszt apokaplitikus sorozat már az elsõ évadba becsõdölt.
Szinte semmi világtörténet nincs.
van helyette mûdráma.(mert Rick és Daryl karakterén kívül a többi igen érdektelen ilyen szempontból)
illetve van zombi hent ami sok szempontból erõltetett, de látványosnak vagy lebilincselõnek nem mondanám.
tehát a sorozatból pont az hiányzik ami a leginkább érdekes lenne, hogy mi,miért,hogyan,merre.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a governor egy vicc, a megmaradt két katonája pedig Andrea szintû értelmi fogyatékosságot mutatott, hogy nem lõtték hátba amikor elkezdett õrült módjára mindenkit lelõni... egy kicsit sem féltek a governortól? én nem tudom, lehetne a legnagyobb atyaúristen a szememben valaki, de ha azt látom, hogy ott áll elõttem, és elborult aggyal mészárol, hát minimum lábon lövöm basszameg... mert mi van ha megfordul és engem is lelõ... jesus fucking christ... ennyi negatív iq huszárt 😊
kár, hogy a következõ évad is a Governorról fog szólni... igazán elpatkolhatott volna
Bazinga!
http://gaborszantai.co.uk/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az Elit alakulat is tetszett!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mirõl is vitatkozunk?
Belém kötöttek mert két kedvencem van! (Stargate, Walking Dead)
Miért is fáj ez?
Igaz, de vannak kivételek, nekem pl. a 24 8 évadja közül az elsõ a leggyengébb.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Rajongani lehet értük de tény, nem hoztak jobbat mint a kezdet!
#5092: PB? muhahahaha hét vicce! 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
24? Prisonbreak?
Vannak jók! De nagyon jó csak kettõ! 😊

REAL MADRID
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én kérek elnézést! 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC