The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

REAL MADRID
A halál csupán a kezdet...
Eddig kb. az epizódokban 1x-2x voltak igazán hányingert keltõ jelenetek, de most ez mintha megtízszerezõdött volna. Gondolom nekik sem egyszerû, mert amig a karakterekkel foglalkoztak, mindenki szidta õket, hogy nincs elég zombihent. Most meg átestek a ló túloldalára, így a népek a történetet hiányolják...én is.
REAL MADRID
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem az nem logikus, hogy valaki "beteg", de még tünetek sincsenek rajta, és akkor bezárják. Egyelõre csak elkülönítve lettek.
REAL MADRID
Na meg látom nem csak nekem szúrta a szemem ez a gyenge védelem. Ha én úgy döntök, hogy egy ilyen helyen maradok, elsõ dolgom megerõsíteni kerítést.
Egyébként meg tényleg jók ezek a hangszigetelt cellák, a csaj elfekszik aludni, a zombi meg ott hörög az lepedõnél és nem hallja 😄DD
REAL MADRID
a két embert fertõzés gyanújával elkülönítették 2 külön lezárt cellába, mégis hogyan juthattak volna ki mert a kulcsot biztos nem ö rájuk bízták, + benzint is honnét szereztek és mégis minek gyújtották volna fel magukat? abban sem voltak biztosak hogy õk ketten fertõzöttek.
sok marhaságot lehetett látni ebben a sorozatban de ez azért elégé egyértelmû volt hogy nem a 2 ember ment keresztül a lezárt rácsajtón maguk után vért hagyva aztán holtukban még fel is gyújtsák magukat...
yeah fuck logic
every damn day
Egyébként nem biztos, hogy felgyújtották magukat, de abból, hogy a vérnyom oda vezetett nekem úgy tûnt, mintha õk csúsztak-másztak volna ki oda, ebben az esetben pedig magukat gyújtották fel.
egyébként annyira levágós volt h a nigga csaja be fog dögleni, én már azt hittem a kocka megzabálja a zuhanyzóba😄
Visszatérve a zuhanyzós részhez az is röhej volt.
Ok a nõ idiótán viselkedik,rendbe, de a zombi hirtelen agyat növesztett és szándékosan nem krákogott?
aztán full csendbe "belopózik"?
Persze az is jó h még így se hallota meg a csaj,sõt még azt is átaludta h a mellette lévõ cellába felzabáltak vkit...
ezek olyan logikai bukfencek voltak amikmelett nem nagyon lehet elmenni szerintem, mert röhejessé teszik ezt az évadot eddig...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
1, aki ég, az rohadtul szenved, vagyis tutira nem marad így kiterülve
2, a kanna ilyen közelségben robbant volna
3, mitõl aludt el a tûz, ráadásul még csak nem is parázslott
4, az elszenesedett dolgok általában porlanak, vagyis fekete porban kellett volna feküdniük
5, mivel a benzin alacsony hõfokon gyullad, ezért attól hogy lelocsolod magadat benzinnel még nem égsz szénné.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként ez már a sokadik ilyen kommented. Mi a fasznak nézed egyáltalán, ha ennyire ZSÉÉÉÉÉÉ? Már kurva unalmas vagy.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meg annyian összegyûlnek a kerítésnél nem szurkálni kell hanem kanna benzin + öngyújtó... a drótkerítés nem fog elégni.
...na persze így meg dögunalom lenne a sorozat
amúgy az a két 8 éves szinészi teljesítményben 25 évvel Carl alatt van....ez sokat elmond a "tehetségükrõl"....amúgy figyeltétek,hogy a kisbaba mikor ott játszott úgy hörgött mint egy zombó?😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
már mindneki érintkezett mindenkivel,de még ott nyomassák h elkülönítés meg maszkba és kesztyûbe temesd el a halottakta..eddig ez hogy nem volt baj?<#idiota>#idiota>
Mostanra már teljesen unalomba fulladt az egész.
valahova most már mozdulhatna a sorozat a zombikat ölünk,drámázunk, hogy milyen szar is lett a világ és megint zombikat ölünk-rõl.
Az elsõ 2 részbe is egy olyan erõltetetten,gyenge konfliktus forrást adtak elõ h csak fogtam a fejem.
Megaztán itt már nekem nem túõl hitelesek ezek a drámázgatások sem, mint amit Rick vágott le h õ miért nem akar döntéseket hozni és hasonlók....
Next PC upgrade: 2022
3. évadban elhanyagolták a zombikat, kb röhögni lehetett már csak rajtuk.
Persze most már megint tõlük félnek 😊
Még ha 2 napja tart a zombulás akkor talán de egy alsó hangon is de egy másfél-két éve tartó zombálózás után ez már alap lenne.
Ha meg nem akkor hasonlóembereknek már rég ki kellett volna hullania.
,de nem értem ,hogy miért nem kukázzák ki a ZS kategóriás balfaxságokat és írnak rendes történeteket!