The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húú, ez még az önmagukat felgyújtós kommentnél is durvább 😄DDD Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy megvagdosták a malacokat 😄 Még a kés sem volt igazi, csak kellék 😄

REAL MADRID

Igen, hasonlóra gyanakszom én is, csak azt nem tudtam, hogy figyelmetlen voltam, és már volt ilyesmirõl szó, vagy ez még mindenkinek új? 😄
Nem spoiler, mivel nem olvastam a képregényeket, ezért csak tippelek. Szerintem arról lehet szó, hogy volt egy babája a zombiapokalipszis elõtt, aki utána meghalt.
ezt a marhaságot most komolyan gondoltad?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

davidka003
Remélem a malac az csak CGI volt, mert nagyon ki lesz verve a balhé ha élõ malacba vágtak bele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Michonne vs kisbaba... errõl tudunk valamit? Vagy majd késõbb fogják kibontani ezt a szálat?
<#vigyor1>

REAL MADRID

tigeroo
Vki radikalis pszichopataval lesz dolgunk. Az egeret meg kb a zombikkal szemmagassagba tartotta a fantomunk, nemhiszem h gyerek volth
Fenrir
Jah, ez nekem is feltünt. A második évad híres kutas jelenet óta most eléggé elszaporodtak a belsõségek, levágott testrésztek meg a marcangolt húsdarabok. Értem, hogy ez egy zombis sorozat, de azért ennyire nem kell bemutatni mindent, lásd elõzõ rész amikor a muksó akinek kirágták a torkát meg a hasát felkelt és lefordult róla pár méter bél. Erre azért nem vagyok annyira kíváncsi.

A halál csupán a kezdet...

Én azt szûrtem le így két rész után, hogy a készítõk most a történet helyett a minél undorítóbb jelenetekre fektetik a hangsúlyt.
Eddig kb. az epizódokban 1x-2x voltak igazán hányingert keltõ jelenetek, de most ez mintha megtízszerezõdött volna. Gondolom nekik sem egyszerû, mert amig a karakterekkel foglalkoztak, mindenki szidta õket, hogy nincs elég zombihent. Most meg átestek a ló túloldalára, így a népek a történetet hiányolják...én is.
Azért látszott a vérnyomokon, hogy ott véres testeket húztak végig. Csíkban szét voltak kenõdve. Szóval nem úgy néztek ki, mintha valakibõl folyt volna a vér, miközben vánszorog elõre.
Kicsit mozgasd meg a fantáziádat, de csak annyira, hogy ne "rituális öngyilkosság" jusson az eszedbe. Nyilván a közelembe engedem azt akit ismerek, akivel együtt élek, így kiszolgáltatva magamat.

REAL MADRID

én az elõzetest már nem nétzem meg, de amúgy így tényleg logikusabb, hogy miért feküdtek olyan pózban. Ami viszont így nem világos az az, hogy hogyan tudta õket fejbeszúrni.

egyébként meg én azt gondoltam, hogy elkezdtek vérezni, mint mielõtt a gyerek meghalt volna, mert mint kiderült ezek a tünetek gyorsan alakulnak ki és kivánszorogtak felgyújtani magukat azért, hogy ne változzanak át. Nekem az nem tûnik logikusnak, hogy van egy szabotõr, aki egyrészt döglött patkánnyal be akarja csalni a külsõ zombikat, másrészt meg elégeti a belsõ zombikat. Akkor ez a szabotõr egészen pontosan mit akar?

Kongy
Hát már csak a következö rész elözetese is kimondja hogy nem saját maguk csinálták..... tyreese mpndja asszem h hakiderül ki tette elbeszélgetne vele😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"a két embert fertõzés gyanújával elkülönítették 2 külön lezárt cellába, mégis hogyan juthattak volna ki mert a kulcsot biztos nem ö rájuk bízták"

Nekem az nem logikus, hogy valaki "beteg", de még tünetek sincsenek rajta, és akkor bezárják. Egyelõre csak elkülönítve lettek.

Felgyújtották magukat? <#banplz><#banplz><#banplz>

REAL MADRID

Amikor majdnem bedõlt a kerítés ezek meg belülrõl próbálták megtartani azt hittem leborulok a székrõl 😄 Majd biztos hozzáérnék amikor rajta fekszik egy halom zombi 😄
Na meg látom nem csak nekem szúrta a szemem ez a gyenge védelem. Ha én úgy döntök, hogy egy ilyen helyen maradok, elsõ dolgom megerõsíteni kerítést.
Egyébként meg tényleg jók ezek a hangszigetelt cellák, a csaj elfekszik aludni, a zombi meg ott hörög az lepedõnél és nem hallja 😄DD

REAL MADRID

megnézted egyáltalán a mostani rész?

a két embert fertõzés gyanújával elkülönítették 2 külön lezárt cellába, mégis hogyan juthattak volna ki mert a kulcsot biztos nem ö rájuk bízták, + benzint is honnét szereztek és mégis minek gyújtották volna fel magukat? abban sem voltak biztosak hogy õk ketten fertõzöttek.

sok marhaságot lehetett látni ebben a sorozatban de ez azért elégé egyértelmû volt hogy nem a 2 ember ment keresztül a lezárt rácsajtón maguk után vért hagyva aztán holtukban még fel is gyújtsák magukat...

yeah fuck logic

Én is végig arra gondoltam, hogy õ lesz az. De az is lehet, hogy Susarc-nak van igaza, ez túl evidens, így inkább valaki másnak kéne lennie. 😄
Nekem úgy tûnt hogy valaki fejbedöfte õket és aztán kirángatta a cellából. De az nem volt valami világos.

every damn day

ezt nem is akartam felhozni, mert igaziból szerintem ennyi belefér, de ha már így belekezdtél akkor szerintem is elég fura, ahogy a zombi viselkedett. És nem csak a zuhanyzóban, hanem utána is. Például hogy a zombik ebben a részben mindig rámentek az élõ húsra attól függeltenül, hogy éppen zabálnak-e vagy sem. Ha ez korábban is így lett volna, akkor egy csomó figyelemelterelés nem mûködhetett volna, amikor lazán elmentek a zabáló zombik mellett.
Egyébként nem biztos, hogy felgyújtották magukat, de abból, hogy a vérnyom oda vezetett nekem úgy tûnt, mintha õk csúsztak-másztak volna ki oda, ebben az esetben pedig magukat gyújtották fel.

DasIsFuck
azok magukat gyújtották fel? pff...XD

egyébként annyira levágós volt h a nigga csaja be fog dögleni, én már azt hittem a kocka megzabálja a zuhanyzóba😄

Visszatérve a zuhanyzós részhez az is röhej volt.
Ok a nõ idiótán viselkedik,rendbe, de a zombi hirtelen agyat növesztett és szándékosan nem krákogott?
aztán full csendbe "belopózik"?

Persze az is jó h még így se hallota meg a csaj,sõt még azt is átaludta h a mellette lévõ cellába felzabáltak vkit...
ezek olyan logikai bukfencek voltak amikmelett nem nagyon lehet elmenni szerintem, mert röhejessé teszik ezt az évadot eddig...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nekem az volt a bajom ezzel a résszel, hogy túlságosan enerváltan csorog a történet. A másik ami zavart, hogy benzinnel felgyújtotta magát az a kettõ, és tökéletes hanyattfekvésben fekszenek egymás mellett, tûz sehol, a benzinkanna mellettük, és sértetlen
1, aki ég, az rohadtul szenved, vagyis tutira nem marad így kiterülve
2, a kanna ilyen közelségben robbant volna
3, mitõl aludt el a tûz, ráadásul még csak nem is parázslott
4, az elszenesedett dolgok általában porlanak, vagyis fekete porban kellett volna feküdniük
5, mivel a benzin alacsony hõfokon gyullad, ezért attól hogy lelocsolod magadat benzinnel még nem égsz szénné.

R4ng3r
A képregényben eljutnak egy hasonló közösségig mint woodbury, egy hosszú út után....Eljutnak például Washington D.C.-be is, de hát a képregény és a tv sorozat teljesen máshogy alakul.....

You made my day😄. Ez kegyetlen😄.
Én is azt várom, hogy mikor kelnek útra. Itt lenne már az ideje.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

dave9004
valami olyasmit h probáljunk már utánanézni az országban kicsit messzebb h mi van.
Narxis
Valaki írhatna aki ismeri a képregényt mert nekem is zsákutcának tûnik eddig ez az évad. Nem zombiirtást várok hanem valami változatosságot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A zombivírus bennük van alapból nem attól halnak meg, hanem a fertõzésektõl vagy egyéb betegségektõl, és miután meghaltak, a bennük lappangó zombivírus miatt jönnek vissza. Legalább is eddig e szerint mûködtek.

Egyébként ez már a sokadik ilyen kommented. Mi a fasznak nézed egyáltalán, ha ennyire ZSÉÉÉÉÉÉ? Már kurva unalmas vagy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezt nem értettem és se, ez egy börtön, mindenki kap egy saját cellát és éjszakára bezárkózik, ha valaki éjjel meghal és átvált zombi üzemmódba akkor már túl "zombi" lesz ahhoz hogy magától rájöjjön hogy hogyan nyílik a cella ajtó.

Ha meg annyian összegyûlnek a kerítésnél nem szurkálni kell hanem kanna benzin + öngyújtó... a drótkerítés nem fog elégni.

...na persze így meg dögunalom lenne a sorozat

az annyira egyértelmû mint az 1x1

amúgy az a két 8 éves szinészi teljesítményben 25 évvel Carl alatt van....ez sokat elmond a "tehetségükrõl"....amúgy figyeltétek,hogy a kisbaba mikor ott játszott úgy hörgött mint egy zombó?😄

lehetséges.

sziasztok, én azon gondolkodtam, hogy a kislány, Lizzie nem etetgetheti a zombikat? végülis õ sajnálkozott az egyik halála miatt...

jaj ne is mond! feszítõvassal szurkodják a Zombikat másfél éve és még egyetlen vércsepp sem fertõzött meg senkit! de most az "INFLUENZA" bazzz micsoda ötlet! meg megfertõzi õket.....ZSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

R4ng3r
Barátnõmmel ahogy néztük az új részt mi is ezen röhögtünk,rendesen elkényelmesedtek.... 😄

Narxis
Azért nyitott rácsokkal aludni a börtönben hááát nem tom. Engem ez zavart a legjobban. Van ott egy rakás ember akik max. a zombulás óta ismerik egymást vagy még annyi idõ óta se és mindenki nyugodtan alszik a lepedõvel feldíszített cellájában. 😄 Én senkiben nem bíznék az fix. Párnám alatt lenne a fegyverem stb és folyamatosan edzeném magam mint a néger csaj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
ez a fertõzés is tiszta vicc, ilyet behozni, így?
már mindneki érintkezett mindenkivel,de még ott nyomassák h elkülönítés meg maszkba és kesztyûbe temesd el a halottakta..eddig ez hogy nem volt baj?<#idiota>

DasIsFuck
Szerintem erre az évadra végképp kifulladt a WD eddigi zombipokaliptukus slice of life felállása.
Mostanra már teljesen unalomba fulladt az egész.
valahova most már mozdulhatna a sorozat a zombikat ölünk,drámázunk, hogy milyen szar is lett a világ és megint zombikat ölünk-rõl.

Az elsõ 2 részbe is egy olyan erõltetetten,gyenge konfliktus forrást adtak elõ h csak fogtam a fejem.
Megaztán itt már nekem nem túõl hitelesek ezek a drámázgatások sem, mint amit Rick vágott le h õ miért nem akar döntéseket hozni és hasonlók....

R4ng3r
De egyébként most õszintén, zozo apokalipszis: egyértelmû hogy ilyen viselkedésem lenne, sõt ha olyan csúzlim lenne mint ricknek még álmomban is azt simogatnám.... XD

grebber
Remélem lesz az évadban olyan rész ami ami végre a régi pörgést idézi majd mert ez eddig nokedli!

Next PC upgrade: 2022

dave9004
szerintem jó, hogy megint a zombulás a fõ téma.
3. évadban elhanyagolták a zombikat, kb röhögni lehetett már csak rajtuk.
Persze most már megint tõlük félnek 😊
tigeroo
carl jófej, jót tett neki az anyja halála <#idiota>
R4ng3r
Valószínûleg az elejével arra akarnak utalni a készítõk, hogy túlságosan elkényelmesedtek a börtönlakók.... 😄 De a kis terminator mostmár visszakapta a csúzlit és mehet a móka! Carl a hidegvérû gyilkos,összekéne rakni hershel lányával 😄

Különben meg lehet, hogy pont azért nem vette komolyan az egészet, akár mekkora rutinja is van a zombivadászatban, mert mondjuk egy teljesen lezárt, biztonságosnak vélt, kitakarított börtön belsejében történt az egész....

Most õszintén, ha kitakarították volna az egész környéket, ellenõrizték volna a fürdõt, az egész területet zombimentessé tették volna, akkor mit néztünk volna? Ha ezt megtették volna, akkor meg azon rinyálna a fél banda, hogy zombi sorozat nem a zombikról szól. Az az érzésem, hogy egyeseknek semmi sem jó...

Mert teszem azt normál helyzetben persze hogy viszonylag nyugodtan utána néz az ember (persze akkor is kiderülhet hogy egy gyilkos/rabló bújt el ott) de egy kibxxxott ZOMBI APOKALIPSZIS esetén az emberek 99%-nak az elsõ gyanús hangra/motoszkálásra annak kellene beugrani hogy "Basszus mi van ha zombi az? Gyorsan szólok a többieknek."

Még ha 2 napja tart a zombulás akkor talán de egy alsó hangon is de egy másfél-két éve tartó zombálózás után ez már alap lenne.

Ha meg nem akkor hasonlóembereknek már rég ki kellett volna hullania.
kivéve a ZS filmekben.....és ez bax fel😛

tigeroo
mondjuk a nõ is ahogy lereagálta a legelsõ jelenetben a zuhanyos részt... megérdemelték hogy megdögöljenek, szerintem 10bõl 9 ember hasonló helyzetben azonnal jelentette volna valakinek hogy csekkolják meg a zuhanyzót...
nagyon kivagyunk éhezve az ilyen filemkre és mivel nincs kankurrencia😊 sokmindent elnézünk a sorozatnak.....
,de nem értem ,hogy miért nem kukázzák ki a ZS kategóriás balfaxságokat és írnak rendes történeteket!