The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából ilyen köröket futnak a storyba is meg a karakterfejlõdésbe is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Minden olyan zombifilm ahol a zombi szupergyors, szupererõs meg szuperképességei vannak szar 😄
A WWZ könyvben sem rohangáló zombik vannak. Ott is ezek a kúszó-mászó, lassan döglõdõ fajták vannak, mégis még a hadsereg sem tudta õket megállítani, mert akkora volt az egybeverõdött, folyamatosan áradó zombi tömeg, hogy kifogytak a lõszerbõl, mielõtt megállíthatták volna õket...
És az ilyen dolgok alapoznak meg egy jó zombis filmet. Kétségbeejtõ helyzetek, menekülés az óriási és legyõzhetetlen túlerõ elõl, reménytelen hangulat, és sok-sok áldozat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Bár ebbõl a szemszögbõl jogos a sok idiótaság amit az emberek csinálnak, hiszen ezek a zombik nem jelentenek komoly veszélyt senkire.
/off: ha a szereplõket a World War Z világába helyeznénk, egy részes lenne a sorozat./
meg nem tudnánk min rugózni este tíz órakor <#vigyor3>#vigyor3>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
all in all: valóban sok a logikátlanság. bazmeg ha én egy börtönbekényszerülnék aludni akkor magamrazárnék este minden szart ha tudnám hogy vannak betörõk stb "odakinnt"... nemhogy zombik...gyermeteg rendezõi megoldások, rontják a tévéfilm élvezhetõségét (mert azért még mindig csak egy tévéfilm, nem kell tökéletesnek lennie ezt énis tudom)
ilyen ez a kultúra😄
"na jó hagyjuk ezt, rágja más a szádba hatszor ugyanazt."
- A nap 24 órájában 20 zombi támasztja a kerítést. De nem menne oda senki, hogy egy kihegyezett kampósbottal kiszúrja a szemét, ahogy szokták, csak akkor, amikor már majd kidõl a kerítés. persze vannak most, vagy negyvenen, de csak hatan mennek ki.
- természetesen az egyetlen mód, hogy elcsalják õket a kerítéstõl az, hogy az összes élelmet feláldozzák nekik. Értem én, hogy úgyis meghaltak volna a sertések a betegségtõl, de nem lett volna jobb levágni õket és besózni a húst késõbbre?
- Miért nem mennek ki a tetves autókkal és mennek át háromszor az egész bagázson?
- Olyan fasza kis sáncot barkácsoltak a kapu elé, nem lenne tök jó a kerítés mentén végig kirakosgatni a kis karóbarikádokat? Vagy értem, akkor a zombik nem tudnának hozzáférni a kerítéshez, igaz.
- Apokalipszis most, de persze a gyerekek nem tanulhatják meg megvédeni magukat a közvetlen veszélyt jelentõ zombiktól, nem ez titkos harcmûvészeti oktatás nem juthat egy felnõtt fülében sem. Hiszen melyik szülõ szeretné, hogy a gyereke képes legyen megvédeni magát a zombiktól?
- Vagy attól félnek, hogy szegény csemetéknek nem lesz "rendes" gyerekkora? Igaz, az emberiség történetének nem tudom hány millió gyermeke, akiket arra neveltek, hogyan öljék meg a szomszéd falu/város/ország ÉLÕ embereit, nyilván nekik is milyen rossz volt.
- A feka csaj meg ahelyett, hogy elõkapta volna a kardját és három másodperc alatt levágta volna azt a két zombit, inkább nekiállt velük birkózni, hátha õt is megeszik.
- Farmerkedni is csak a csúcsvezér fog, a többi húsz ingyenélõ meg lógatja a lábát a cellákban.
- A lopakodó zombikról már írtatok.
Annyira várom már, hogy végre elmenjenek ebbõl a börtönbõl... ameddig utazgattak, addig legalább történt valami, de itt csak olyasmi történik amitõl megõrül az ember.
mi azon a rögeszme hogy 2 lehetséges fertõzöttet a biztonság kedvéért bezárták külön cellákba? vagy te csak hagynád szabadon lófrálni õket a börtönben? jujj.
de te még mindig ezen az hullák önfelgyújtós rácson kereztül járkálós témánál vagy leragadva, még mindig yeah fuck logik.
na jó hagyjuk ezt, rágja más a szádba hatszor ugyanazt.
1, Ott tartottunk, hogy ha van valaki, aki problémát akar okozni, és odaszoktatja a zombikat, akkor közben meg miért nyírná ki azokat, akik belül zombivá változhatnának. Erre lehet azt válaszolni, hogy esetleg nem azért nyírta ki õket, mert átváltoztak volna, hanem mert õket tudta csendben elintézni. Itt tartottunk. Erre te elkezded azt magyarázni, hogy bõven volt rá lehetõség, hogy elintézze õket Igen, de mi az ok?
2, az a te rögeszméd, hogy azok ketten be voltak zárva. Ez eddig nem volt benne a filmben. (hacsak azt nem tekinted annak, hogy a néger pasi a virággal a rácson nézegetett be, és nem ment be.
Egyébként nekem is az is eszembe jutott, hogy a nõ nem halt meg, hanem megrendezte az egészet, és azért égetett meg monjuk két zombit, hogy ne lehessen azonosítani a hullákat. És akkor õ a fõgonosz.
REAL MADRID
Nem biztos, hogy ugyan az az ember gyújtotta fel azt a két embert, mint aki etette a zombikat...
azt elfelejtettétek, hogy a governoros bagázsból való a társaság nagy része, ki tudja, hogy nincs valami beépített embere ot, vagy még mindig hû követõje 😄
Kumiho #2179
"hanem csak azért mert õk ketten voltak éppen elkülönítve, és így könnyen hozzáférhetõk voltak?"
ha a börtönön belül van egy beépített embere a grovenornak akkor volt rá bõven alkalma hogy kicsinálja a csajt meg a fickót, amíg hõseink kint küzdenek a kerítésnél meg bent a zombikkal.
REAL MADRID
REAL MADRID
michone szerintem erõszakoskodtak vele és elvetélt vagy vmi ilyesmi. ez megmagyarázná azt is hogy miért ölte ki magából a feminim oldalát teljesen (végülis az ilyen helyzetben a nõ csak ilyen értéket képvisel, mint a háborúk idején...)
Más lesz a szabotõr. Elvileg fél vudböri ott lakik velük. Biztos hogy nincs köztök egyetlen governorista sem??? Pl. az alkesz nigga, akire ráborult a polc a szupermarketben? Hmm?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!