12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#7195 ez egy tökös epizód volt. -
#7194 Csak érdekességként:D
A kezdő képsor meg egy az egyben a Fallout 3 kezdő intróját idézi.
Tényleg nézzétek meg ugyan az, megy a régi dal, közben látod hogy kint egy 1 gyerek és egy felnőtt kergetőzik, ahogy kezd eggyre inkább kitisztulni, hogy az egy élőhalott a zenét kezdi a kávé/tea főző hangja elnyomni, majd a végére már teljesen a háttérbe szorul és nyakon csap a valóság...
Ugye a Fallout 3 kezdő introja, buszban a rádióból szól a dal,fókusz a rádión van majd ahogy eggyre többet látsz először a buszból úgy kezd a zene halkulni, majd mikor már távolodik a kamera és nyakon csap a poszt apokaliptikus látvány a környezeti hangok kezdik a háttérbe szorítani, majd a végén amolyan katarzisként megjelenik a katona és a f3 intro zenéje teljesen átveszi a teret.
Itt a TWD-nél a katarzis pontján a twd introja éri el ugyan ezt a hatást ami nem kevésbé karakterisztikus zene akár csak a f3 theme zenéje. -
#7193 kb a rész felénél az járt a fejemben, hogy na jó hamar letudták ezt a bolond kiscsaj vonalat, most már kitisztult az agya, öli a zombikat hurrá, majd tele lesz a topic negatív kommentekkel, hogy mennyire összecsapták... aztán paff, pofám leszakadt. -
IXEMGabeo #7192 évad legjobb része ez és a börtönbéli összecsapás volt eleddig...plusz a kormányzós rész a 6. -
#7191 jó rész volt, normális párbeszédekkel (=nem logikátlanságokat böfögtek felfele), a színészi játék hiteles volt, a kiscsajoknak külön gratulálok, sikerült felzaklatniuk (meg a vége... AANYÁTOK).
a hangtalan zombik viszont zavarnak. kopognak meg minden a házon, full kuss van erre annyit hallasz hogy hörög és bukik átfele a korláton. LOLMÁR, mint valami rossz bújócskázó kölök.
de amúgy jó volt ez, tudnak ha akarnak a készítők. -
IXEMGabeo #7190 Mindent elmondtál előttem mester
Érződött a feszültség végig, megpróbáltak megragadni egy helyen, de sajnos Lizzie keresztül húzta a számításaikat:)
Nagyon durván meglepődtem, zseniális húzás az íróktól -
#7189 Rendben, köszi, én nem vettem észre elsőre, azért ne kapj infarktust! :D -
#7188 Így van, Judith ott van végig Tyresee hátán bebugyolálva. -
#7187 Jah az ehhez hasonló történeteket animékben szoktam tapasztalni ott szokás ez, hogy aranyos,kedves,jó akaratú karaktereket akik mondjuk főhős felé romantikus szálak fűzik és úgy általában a néző is könnyen tud azonosulni velük,megkedveli őket kíméletlenül elbánnak velük.
Főleg mert itt eleve 2 gyerek van a középpontba, ugye az animék nagyrésze eleve gyerek karaktereket tol orrba szájba, pszihopata-sorozat gyilkosoktól kezdve a világ megmentő hős, mind 16 éves gimnazista és majdnem mind alap színtere az iskolaXD
-
hapi #7186 Miről is beszéltek? végig ott van a csávó hátán a baba a végső képsorokban... -
kissssss #7185 lehet a babát valamelyik táskába rakták és irány a végállomás
szerintem csak megfeledkeztek arról hogy a záró képsorokba is belerakják, előszoktak fordulni ilyen bakik. -
#7184 Végem van, ez a rész olyan hangulatot, dramaturgiát hozott ami iszonyatosan megérintett. Borzasztó, hogy Mica aki a jóságot megtestesítette, azzal együtt, hogy reálisan látta a dolgokat a szociopata nővérének az áldozatául esett. Ez tényleg sokkoló volt, kibaszott kegyetlenség. Viszont azért is lett ilyen jó ez a rész mert végre volt súlya a történéseknek és hiteles volt. Most minden jellemfejlődésnek van jogalapja ezzel.
A végén sehol nem láttam Judithot, tud valaki valamit? Csak nem ölték meg, mi okuk lett volna rá... A kis idegbeteg lány meg végül még nem gyilkolta le őt mire visszaértek Carolék. -
84569 #7183 Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Szerintem is a sorozat egyik legjobb része lett a mostani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hittem volna, hogy egy amcsi dráma sorozatba ilyet bele írnak a rendezők... -
haxoror #7182 Ez a rész kurva jó volt! -
Evoluti0N #7181 Elég sok a gyenge rész és szerintem is túlértékelt a sorozat, de aki még egy ilyen epizód után is fanyalog, az nem tudom, hogy egyáltalán miért nézi még mindig. Habár ismerek olyan embereket, akik élvezik, ha mindig panaszkodhatnak. -
#7180 hát ezt mondom én is, de könyörgöm a sorozat eggyik legjobb része után azért legalább ne szidjuk már úgy mint eddig:D -
#7179 :DDDDDDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7177 Ez a rész nem csak az évad hanem a sorozat eddig talán legjobb epizódja volt. Nem gondoltam, hogy ilyet bemernek vállalni az írók.. -
alfa73 #7176 Szerintem meg ez a sorozat k.-ra kezd kifulladni. -
#7175 Na ez a rész eddig magasan az évad legjobb része volt.
Azt mondom így kell egy drámát/tragédiát előadni egy ilyen sorozaton belül.
Talán annyi kritika érheti, hogy azt a bizonyos esetet ha eljátszák az előzményét,a lefolyását sokkal nagyobbat üthetett volna.
A vége is nagyon jó volt, egyedül azt a jelenetet hiányoltam mikor Carol mondja, hogy tedd amit tenned kell arra Tyreese válaszolhatta volna, hogy ez az amit tennem kell és elengedi a fegyvert, bár ahogy megcsinálták is teljesen jó volt.
Egyébként ugyan azok írták emg ezt a részt is mint akik a többi részt is?
Mert ha így is elő tudnak adni egy részt akkor nem értem az a sok kuka rész ami a WD névjegyévé kezdett az utóbbi évadokba vállni hogy születhet meg, a tengernyi logikai baromságaival együtt.
Mondjuk ezzel lezárták a legérdekesebb szálat is, tényleg a többi vonallal nehéz lesz mit kezdeni. -
#7174 Az epizód bevezető jelenetét biztosan a fallout 3-ból meríttethették:D -
hapi #7173 Azta kurva! -
Zenszkij #7172 tán végre történt valami -
#7171 Az ilyen gyerekszereplők teljesen felbasszák az agyam... elnézést, erre ez a megfelelő kifejezés. Azt fogom utálni, hogy az utolsó rész vége olyan lesz, hogy nem lehet majd ott abbahagyni. -
#7170 Tyűű ez eléggé sokkoló rész volt! -
#7169 A rész ütött, aztakurva -
#7168 -
#7167 Megható rész volt... Nem láttam jól, de a kisbabát azért remélem magukkal vitték! -
#7166 Mondd, hol kéne lenniük?
Én azért hálás vagyok, hogy nem te rendezed ezt a sorozatot.
Azt meg meg se merem kérdezni, és őszintén szólva nem is érdekel, miért nézed. -
#7165 Nem jelentős mert ugyanott vannak ahol eddig, nem történik semmi... -
#7164 Mi az ami jelentős egy poszt-apokaliptikus zombi drámában?
Még egy kis hent? Még több zombi-támadás?
Esetleg de jó lenne, ha találkoznának egy következő fő gonosszal, és mehetne azon a huza-vona ismét?
Szerintem pl ezek az unalmasak.
Az utóbbi részek zombis filmhez mérten realisztikusak voltak, és ember közeliek.
Ez a mostani rész is elment volna egy külön kis filmnek akár. -
#7163 Szerintem meg ugyanolyan unalmas volt, valójában ami történt az teljes mértékben jelentéktelen még ha egyébként váratlan is volt... -
#7162 Kíváncsi vagyok, ezután a rész után milyen hozzászólások jönnek.
Szerintem eddig ez volt a legsokkolóbb. -
#7161 -
#7160 Persze, ízlések és ..., egyetlen színész teljesítménye viszi a hátán a filmet. ^^
De itt már semmit sem szabad írni, mert ahogy utóbbi kommentem felett olvastam, bármit képesek félreolvasni, félreérteni az emberek.
Először meg kéne tanulni olvasni, értelmezni egyeseknek, mielőtt a fórumot "használják".
Nos, lássuk az új részt. -
#7159 Tetszetős ,nem hiába rabolták el! -
#7158 de a combjával lehet halálra snus-snuzna -
Evoluti0N #7157 Attól még lehet jó nő. Ha kicsi a melle az a baj, ha műmelle van az a baj. Ha jó nő akarsz lenni, akkor legyen nagy melled, de természetes. Ha nem így van, akkor sajnáljuk. Így jártál. -
Zenszkij #7156 semmi melle