The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted az magától mûködne? 😊
Esõvizet használnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tele volt logikátlan bakikkal...
ez pedig tele volt drámával és még egy kis izgalmat is beletettek. Alakulnak a karakterek az évadra
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Darrylék zsákutcába keveredtek valahogy éreztem, hogy ez lesz. Õk szolgáltatták az akciót kíváncsi leszek, hogy másznak ki belõle.
Carol nagyon érdekes volt. Amikor ismét rájött a sírógörcs nem értettem miért csinálta miután Tyreese rábízta Sascha figyelését. Nos ezek után elõjött a bûntudat benne ezért jóvá akarta tenni azzal, hogy hõsködve a slagot baszogatja még örülhetett neki, hogy Rick megmentette akinek most jócskán tartozik. Arról már ne is beszéljünk, hogy nagyon kemény volt a jelenet ahogy Carol halál nyugodtan válaszolván Rick kérdésére bevallotta õ gyújtotta fel Karenéket. Nem kicsit volt wtf a nézõ mindenre gondolt volna, de pont arra nem, hogy Carol ilyet tesz még akkor is, hacsak a társait akarta megóvni. Mint utólag kiderült több beteg is van odabent így felesleges tett volt, dehát félelembõl cselekedett. Kíváncsi leszek, hogy fog ezzel továbbra is együttélni.
Na eddig minden szempontból ez volt a legdrámaibb epizód, pokolian érzõdött a feszültség és látszódott a szereplõkön is az, hogy mennyire üldözi õket ez a kór, ami ellen próbálnak tenni ki így ki úgy.
De legalább volt egy nagy Zombielétszám végre.
Úgy látszik az évad a Vírusos agyhártyagyulladás körül fog forogni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Carl nagyon érett kölök lett. xD
Am. én már rég vegyvédelmi ruhában mászkálnék vagy csinálnék magamnak ruhákból meg fóliaszerû cuccokból. Az autóra meg lehetne szerelni ilyen zombikotrót...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ha itt apokalipszis lenne én kendõt tennék vagy vmit a szám elé,mert amekkorát fröcsögnek a zozo-k,tuti a számba menne bele vagy a szemembe,de ha már sebed van és arra fröccsenik,az is gáz.Persze filmszerûen ez rendben van,mert senki nem akarná õket egész film alatt maszkban rohangálni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(Gy.k.: Ahol Tyreese-ék bejutottak a börtönbe!)
Várós a 3. epizód egyébiránt...
Spoilerben leírom miért mûtenek.
Kövér voltam 18éves koromig.Változtattam az életemen.Olyan 107-120kiló között voltam a 176cm-hez.Lefogytam 2-3hónap alatt 65kilóra.A bõröm nem volt képes követni ezt a súlyvesztést és megmaradt a felesleges bõr.Hiába kondizok,izmosodtam rengeteget,de ez maradandó.Soha nem veszem le a pólóm mások elõtt,megmaradt bennem a dagadt kori szégyenlõsség.Még a bnõm elõtt sem veszem le a pólóm,max trikóban vagyok.Ez van.Strandon sem veszem le.Most viszont elérkezett az idõ arra,hogy elmenjek plasztikai sebészhez.Már mindent lebeszéltem vele,holnap megyek a vizsgálatokra,hogy alkalmas vagyok-e a mûtétre,azaz vért vesznek,EKG ilyenek.Teljes plasztikai átalakítás lesz,mell és hasfelvarrás.Leszedik a köldökömet,mellbimbómat körülvágják,ilyenek.3napig leszek a kórházban,aztán itthon 1-2 hét fekvés és kb 6hét alatt épülök fel teljesen.Addig nyugodtan kell lennem,semmi megerõltetõ vagy ilyesmi.Önmagamat kell midnen nap inejkcióznom és 6hétig kell haskötõt viselnem.
Hát az voltam,ez lettem,bár az uccsó kép is van már fél éves.
Bárkinek tudok seígteni fogyós témában,bátran keressen fel.
November 7.én pedig szorítsatok nekem,hogy minden rendben menjen.
Nézzed õket bátran, nem fogsz csalódni egyikben sem. Nem tudom miért leszel 1 hónapra kórházban, de jobbulást így elõre is.
A Walking Dead továbbra is fav+
Lenne is egy kérdésem/észrevételem.
Azzal,hogy Rick elégette az inget és visszatette a pisztolyát ez jelképesen szerintem azt akarta kifejezni,hogy nem ment neki/feladta ezt a földmûvelõs dolgot és visszatér annak aki valójában.Nekem ez tûnt fel,ez jött le.
És most Offolok a soozatokhoz:
Ajánlani is szeretnék nektek.
Band of Brothers/Elit alakulat
Életem egyik legjobb sorozata.Bátran ajánlom mindenkinek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egy dolog h tv-be elkapod és ha nincs más nézed egy darabig úgy még el is lehet kuncogni rjatuk, na de h letöltsek belõle mondjuk 80gb azt daráljam érdeklõdés gyanánt hát abba beleõrülnék...
például néha néha elkapogattam a hogy tanálkoztam a mamóddal neveetû agyonhypolt förmedvénnyel a tv-be hát próbáltam keresni a viccet benne, meg h mi érdekelheti ezen az embereket annyira, de nem nagyon jött le.
ugyan az a véleményem mint pl az ilyen õrültség/paródia animékrõl, nézhetetlenek.
nem viccesek,történetük komolytalan ezáltal érdektelen is...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Én LOST-ból két évadot bírtam, harmadikból megnéztem néhány részt és dobtam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!