The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
szerintem ilyen részeket kéne csinálni..mászkálnának kutatnának kihalt városokban falvakban! sokkal izgalmasabb mint a lelkizés a kerítés mögött....
a balfaxságok ellenére jó rész volt!
Azért számítani lehetett a végére. Mégis csak érdekesebb ez amikor így kalandoznak.
remélem a szõke rákot többet nem látjuk! még csak ez kéne a sorozatba....pffff
Most, aki a hibát keresi benne az ne is nézze
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A World War Z, ben pontosan ezt csinálta a fõhõs. 😊
Amúgy Max Brooks Zombie Survival Guide c könyvében pont van egy ilyen fejezet ahol egy római légió - mindenféle tüzes csapdák, árkok bevetése mellett - közel kilencezer élõholttal végez. Ezzel sikeresen lezúzták a történelem eddigi egyetlen Level 3-as outbreakját. Max Brooks könyvében rangsorolva vannak a járványkitörések. A Level 3-as után már csak a zombi apokalipszis van.
Why so serious?
carol kurvajó volt mikor csípõbõl kinyögte hogy õ ölte meg õket há mi laza mááár 😄😄
amúgy ez abból a szempontból jó rész volt, hogy carol "vívódása" nagyon jól volt bemutatva szavak nélkül is. õ a nagy jószívû segítõ, napersze, közben meg félti a szaros életét mint egy átlagember, és fél hogy elõbb-utóbb megfertõzõdik. fõleg mikor a kislányt szinte betolja a karanténba, hogy "majd glenn betakar téged"... fú, a hideg kirázott annál a jelenetnél... aztán ugye hershel ennek a szöges ellentéte, õ dacolva csak azért is ápolta õket. énis belegondoltam hogy vajon melyik személyiség lennék ebben a szituációban... de valszeg gyáva lennék és menteném a szaros életemet mint carol.
nincs ezzel a sorozattal gond, kicsit megint a dráma van elõtérben, de lesz ez még így se
#5944 -
Azt ugye figyelembe vetted hogy az elõzõ részben amikor a kis srác átváltozik és volt egy kis mészárlás a cellákban. Nem tudom honnan vetted hogy betegeket temettek el és nem azt a 12 embert akik átváltoztak a cellatámadás során.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem ez lenne az egész poszt-apokaliptikus settingnek az eggyik alapja h egy elpusztult világban kell helytálnia az embereknek?
nem attól izgalmas h kimennek védelem nélkül kalapácsokkal meg botokkal azt minden kaland alkalmával gebasz van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Igazából ezek ellen a csoszogó zombik ellen nagyon könnyen lehetne védekezni,csak akkor nem lenne izgalmas a sorozat.
itt a kocsis jelenetnél védõruha nélkül ide vagy oda kurva sokan bekerítették õket...Tyreese durva volt, pillanatra megijedtem, hogy ott marad😄, de milyen laza volt agyalt a kocsiban majd dühöngõként nekiindult a tömegnek😄 új kedvencem lett õ
egy római osztag tuti h levágná ezeket ha nem lenne náluk lõfegyver, egyébént eggyetértek a mondandód nagy részével...
elég vicces h amikor ezzel j9n vki mindig jönnek a "na de akkor mit néznél..." hozzászólások.
a probléma az h amíg nem ilyen állami börtönbe voltak ahol potenciálisan vannak olyan felszerelések amik nagyon is segítenek távol tartani a zombikat+van megfelelõ felszerelés addig ez nem volt baj, de amint behozták õket ez olyan alap lett volna, fõleg h ha itt is terveztek maradni...
Pont azért akartak itt maradni mert egy jól védhetõ biztonságos hely...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
összevezsett. A bigbanget nem szeretem, és ettõl nem fogm magamt szégyellni.
Viszont én ettõl a résztõl rohadtul kiakadtam. Mégpedig rögtön az elején. Glenn meg még páran ott ássák a sírokat, és elhangzik, hogy 12 halott van, vagyis az elsõ jelenet alapján azt godolnánk, hogy legalább eltelt 2-3 nap, erre kiderül, hogy ugyanabban a pillanatban vagyunk, ahol a múlt héten befejeztük, és Rickék ott drámáznak a hullák mellett. Ez nagyon érdekes ahhoz képest, hogy a két elkülönítés az indolklás szerint csak elõvigyázatosságból történt, és nagyjából 20 percel korábban Tyreese vígan besétál egy csokor virággal a karanténba. Ha emellett lett volna még 12 beteg, akkor közel sem lehetett volna ezt megtennie és Carol húzásának sem lett volna értelme. Így az egyetlen magyarázat az marad, hogy az alatt az idõ alatt, amíg Tyrees észreveszia hullákat, és mindenki odamegy 12-en megbetegednek és meghalnak, és ez pedig egy cseppet sem rémisztõ, hiszen Glennék nem rémültek voltak, hanem törõdöttek.
A másik verzió, hogy ez egy összecsapott végigoondolatlan szar húzás volt, és nincs itt semmi komolyan kitalálva
Az a poén, hogy még pajzsuk is van a börtönben. Szóval elég komolyan beöltözhetnének és kb. esélytelen lenne egy csoszogó zombi ellenük. Csak nagy tömegben lenne esélyük a zombiknak.
Szerintem jóval találékonyabb az ember. Lenne egy csomó trükk, amit használnának. Például hangosan csörgõ óra vagy valami. Feléjük tart egy tucat zombi, felhúzza az órát, eldobja, az elkezd csörögni és ellenkezõ irányba vonzza a zombikat.
Börtön köré is már rég árkokat kellett volna ásni, bele pedig kiálló dárdákat rakni. A vak is látja milyen hatékony a kard. Azt miért nem szereznek vagy csinálnak? Nem kell szuper szamurájkard legyen. Vagy minimum két méteres dárdákat. Csak messzebbrõl lehessen vágni, döfni vele, mint egy kalapáccsal. Egy római középkori osztag pár nap alatt megtisztítaná a környéket.
Austin meg azt hitte felgyújtották magukat x:SA:SAD
Szépen néznénk ki mindenki logikusan viselkedne, normálisan beöltözne.
Akkor nézhetnénk a nagy semmit.
Így legalább itt van egy csoport dillettáns Pszichopata.
Carolt meg igazán kilõhetnék már picsába.
teljesen felesleges ide.
De hogy Darylbõl is egy emóshajú celebet csináltak, ehh.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
És családon belül pubizzál, ne itt.