The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
amúgy visszagondolva ez rohadt jó rész volt, hershell parádézott. nem is értem miért nem lehet minden szereplõnek 1-1 "fontosabb" része, ahol csak rá fókuszálnak, mint mondjuk az elit alakulatban. kurvajó lenne.
tigeroo
szokásos rész utáni fanhömpöj:

Remember when Hershel didn't have a beard like Santa??...
Tetszik ·
Ez 17 embernek tetszik.

Debra Ferrell and had a real leg

argh ezeken könnyesre röhögtem magam😄
traktor túlzás😄

nos igen ezért kell rejtõzködve közlekedni...benne van a pakliban, a túlélésért sok mindenre képesek az emberek számtalan példa és alkotás volt már errõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nagyon jó sorozat az Élet az emberek után. Adj hozzá csoszogó zombikat, és meg is van a zombi apokalipszis.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tudod mi a baj az elméleteddel? az,hogy egy Z apokalpiszisnél nem is a Zék hanem az EMBEREK lennének a legkecibbek.....azok pedig kiszúrnák ,hogy te ott elvagy a panelodban felkapnának egy kis robbanóanyagot vagy traktort vagy légkalapácsot vagy bármit és egy babkonzervért élve felnégyelnének😊

1. emeleten vagyok egyébként felmászni így sem tudnának az erkélyre, ami nem beépített. 1. emeletrõl le lehet szaladni. A lépcsõházban, ami tegyük fel 9 emeletes nálunk a földszinttel együtt. Nos a bejárati ajtó kaputelefonos, kulccsal kell ugye bemenni elég masszív ajtó nagy tömegek nem tudnák áttörni, aztán egy kis lépcsõ és ott is lenne egy bejárati ajtó, amit szintén kulccsal és kapukóddal lehetne nyitni. Ha az apokalipszis kezdetén jó pár lakó hallaná a lakásában a zajokat nem mennének ki. egy 9-10 emeletes lakásban, ha van 5 ajtó emeletenként (de nálunk 4 ajtó van) az lakásonként 40 ember. Ebbõl rengeteg idõs ember van, akik ki se mozdulnának õk eleve magányosak, ha nem akkor maximum ketten vannak. Maximális esetben, ha 110-120 ember lakik nálunk sokat mondok. Ebbõl nem biztos, hogy mindenki itthon lenne fõleg a közösképviselõ, aki a férjével sosincs itt, amikor kellene pedig õket nem is sajnálnám, ha bezombulnának😄DDDDDDDD. Minden attól függ mikor melyik nap és napszakban indulna el az egész folyamat. Ha csak 50 ember tartózkodna egyik nap a panelünkben akkor is abból mondjuk 8-10 futna ki pánikszerûen vagy, ha idõben értesülnének a hírekrõl akkor a legtöbbje bezárkózna. Na most a lépcsõházban emeletenként nem hinném, hogy 50 zombi elférne egymás mellett ráadásul a zombicsekek a lépcsõn is buknának nagyokat, ami megint megkönnyítené a kikerülésüket. Ha a folyosón csoszogna 1-2 akkor kinéznék az ajtón lévõ kilátón és közben hallgatnám õket az ajtó mögül merre csoszognak...Be lehetne öltözni védõruhába, hogy ne tudjanak elkapni és megharapni...ha nem tudnak szaladni és, ha az ember nem csapna zajt máris le lehetne a földszintre kerülni. A probléma maximum ott lenne, ha a földszint tele lenne. Akkor jönne az említett köteles megoldás, de mivel ezek kis helységek ezért viszonylag gyorsan ajtó közelbe lehet kerülni. Az igaz, hogy visszamenetelkor elég nehéz lenne a dolog, mert a kulcsok csörögnek, de lent, amig mûködik addig a kaputelefont lehetne nyomni (aztán egy idõ után nincs semmiféle elektromos berendezés, ami mûködne) szóval a nehezebb és zajosabb visszajutás miatt jöhetne az említett köteles megoldás...Ehhez mondjuk 2 ember kell, egyedül marha nehéz lenne a kaját felhúzni. Ezt is maximum vödrökkel tudná az ember megoldani...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de baszki😄 lépcsõházban lakom és van kulcsom a saját lakásomhoz😄 én arról beszélek...

Amikor a 7.-en vagy es a lepcsohaz tele van zombikkal, akkor megb_szhatod a betorhetetlen ajtot es ablakot, mert ehen fogsz dogleni.
A magas hazak hatranya pont ez, hogy limitalt a kijarasi lehetoseg: hasznalhatsz kotelet, de felmaszni azon elelemmel nem moka es egyszer kell megcsuszni. Arrol nem is beszelve, hogy a sulyuknal fogva ugy lerantjak a kotelet, hogy kettot nem kell pislognod es mar cafatokra teptek.

Az un. torhetetlen uveg meg kevesebbet bir, mint te gondolod: a lenyege, hogy pontszeru uteseknek ellenalljon, de nagy feluletre hato folyamatos tompa utesek es a zombik sulyabol adodo terheles, ha nem is az uveget, de a keretet kiszedi a helyerol.
Tomeg ellen nincs vegso megoldas, a sok lud disznot gyoz elmelet mindig beteljesul.
Legjobb egy 2-3 szintes haz, nagy kulso kerulettel, hogy el lehessen csalni oket egyik oldalrol, mig te kimesz a masikon, 4-5 bejarattal, olyan menekulesi utvonalakkal, ahol magasban kell ugralni, mert azt nem igazan csinalnak a zombik.
Minden jo, ami oket lelassitja, de te gyorsan es konnyen atjutsz rajta.

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
NEM élnéd túl. x+1 tanulmány van a témában, ne itt mondjuk már meg a frankót plz
Magyarországon simán el lehetne bújni a panelházakban ilyen csoszogó zombi félék elõl😊 nem szabad õket beengedni, akik bent vannak a lakásokban kiírtani óriás kardokkal minden élelmet összegyûjteni és annyi...mi erkélyajtónk törhetetlen üvegbõl van, tehát, ha mászni is tudnának, amire kicsi lenne az esély akkor se tudnának ott bejönni😄DD, Ajtónk is kõkemény vagy 6x kell bezárni és valami speciális módon lehetne csak berobbantani kommandós eszközökkel...szóval itt a panel lakásokban simán biztonságban lenne az ember annyi kell csak, hogy el kell menni portyázni, ha hiány van élelembõl...

errõl felesleges agyalni ugyanis Carl bõven megedzõdött az 1 év alatt amennyit eltöltöttek ebben a világban...õ tulajdonképp a 2. évad közepétõl kõkeményen odateszi magát már már túlzóan is vakmerõ (plusz megölte a kormányzó egyik emberét kegyetlen módon) bõven kinézhetõ belõle, hogy megtanult vagy megtanították lõni mindenféle fegyverrel...

Carol lánya**javítás

2. évadot Shane húzta a hátán legyünk õszintén a nyitó a záró epizód ott volt a legjobb, illetve tetszett Darryl epizódja és amikor Carol elõjött zombiként az istállóból az egy nagyon badass epizód volt.

meg nem azért,de egy ilyen vészheléyzetben nem engedhetik meg maguknak azt a luxust,hogy a közösségben vannak olyan tagok akik kokrétan csak az ételt meg az italt pusztítják és semmi hasznos tevékenységet nem folytatnak....
no nem a nagyon kicsikre meg az öregekre gondolok bár az öregek fõzhetnének pl.....,de az ,hogy életerõs ffiak meg nõk egész nap hédereznek a böriben hát az agyfasz😄

Carol is visszater, kulonben megoltek volna. Lehet a kormanyzoval, lehet o menti meg a tobbieket.

Amugy ilyen korulmenyek meg egy SG-s forumozobol is embert faragnanak idovel, ha tulelnenk...

tigeroo
nemvolt ez rossz rész

hershel biztos pipa lesz ha a governor elrontja a spagetti-keddjét<#idiota>
Lori a terhesség alatt tigrisvért és velociraptor DNS-t ivott valamint unalmában végigmaratonozta a Walker a Texasi Kopó összes részét. És ezek után még csodálkoztok hogy Carl ilyen kis minirambó lett?

A kerités meletti zombiirtás ráadásul lazán kivitelezhetõ lett volna akár több mûszakban is most most végre TÖBBEN vannak a mint évadok óta bármikor. Csak sajna a bentlakók nagy része csak azért van hogy legyen kiket megnyámmognia a zobbancsoknak.
még véletlen sem érzeted benne a poént mi?

azert arra nagy tetben nem fogadnek, hogy nem lattam tobbet, de ha csak annyit irtal volna, hogy tobbet fogtal, mint en, akkor azt elhiszem

én egy évig voltam katona és sztem több fegyvert használtam mint amennyit te képen láttál😄

Na jó, akkor feladom, gyõztetek. <#vigyor> Tény, hogy sosem használtam még fegyvert légpuskán kívül, és nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerû a mûködése. <#smile>
<#smile>
Mondjuk tényleg BF-ezek (bár több ezer órám van benne) de egyébként sportlövõ vagyok. Igaz a lõterünkön nem engedélyezik az automata fegyvereket, mindenesetre tényleg nem kell atomfizikusnak lenni a kezelésükhöz.
Egy lövésztársam kb 5 éves kora óta hozza ki a fiát, mostanra kész kis Zajcev lett a kölyökbõl.

Amikor en meg uttoro voltam, akkor az MHSZ rendezvenyein belul lehetett celba loni. Lehet nem 6 sec volt, de elsore mindent meg lehetett erteni, lehet 30 sec is volt, mert elmagyaraztak a biztonsagi eloirasokat is.
felhuzni egy fegyvert, atkattintani egy kapcsolot nem atomfizika.
Az volt inkabb erdekes, hogy az mit kapott a vallara, allara, aki nem hallgatott az oktatora, pedig volt egy babzsak a tusra szalagozva.

<#vigyor> Neeem, én legalábbis tuti nem az vagyok. Én pont azt mondom, hogy Carlminator nem is 30 óra, hanem 4 másodperc alatt lett szagértõ. <#smile>
SG fegyverszakertoi 30 ora Battlefield utan ujra felbukkantak...<#szomoru1>

Jó, még ez el is megy, végülis pisztolyt már mutatta neki, de egy ilyen gépfegyvertõl lehet távol akarta tartani. Meg ugye minden bajtól is. 😊
az fel sem merûlt bennetek,hogy közel 1 éve vándorolnak és a rendõr papítónak most jut eszébe megtanítani a gyerekét? LOL......

Szerintem pedig pont, hogy nem profin kezelte (a faterja sem) a fegyvert. A hivatásosak hasonló szituban nem automatán lõttek volna - ami durva lõszerpazarlás - hanem félautomatán tüzelve végeztek volna egyenként a célpontokkal.
Mellesleg azt sem tudjuk, hogy korábban nem tartottak-e "szárazedzést".

Elhiszem, szerintem is meg lehet tanulni egy fiatalnak is, de nem így, hogy egy full stresszes helyzetben megmutatja valaki, és egybõl mindent tud és tökéletesen csinálja. A szomáliai kölykök is gondolom "rendes" okításon vesznek részt.
Szerintem egy ilyen helyzetben az lenne, hogy nem is tudná a tárat normálisan beledugni, kérdezgetné, hogy akkor "hogy is?" meg "most melyik kallantyút húzom meg?" stb. stb. Legalábbis én ezt tartanám életszerûbbnek.
De az tény, hogy apróság, csak úgy megjegyeztem. <#smile>
Szolnokboy1
"Mert persze egy tíz éves kölyök 5 másodperc alatt megtanul kezelni egy gépkarabélyt!"

Errõl kérdezd meg a szomáliai/afrikai milíciát. Ott AK-val lövöldöznek a gyerekek, ami erõsebb és nehezebb fegyver mint az a mûanyag amerikai szar, amivel Carl nyomult. A leghülyébb ember is tud kezelni egy ilyen fegyvert, nem kell hozzá diploma. Szóval nekem nem ez volt a legkisebb bajom a résszel.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"Ellenben Hershell a logikai baki ellenére eszméletlen mit véghez nem vitt...szinte már már hihetetlen, hogy õ nem lett beteg pff... Glenn is mér az utolsókat rúgta, de szerencsére stabilizálták."

Mer' mind a kettõ egy "tough son of a bitch" <#nyes> Még ilyen kevés szereppel is Daryl volt a legjobb ebben a részben! <#vigyor>
Na meg persze Carl... mekkora bad motha'fucka' lett már...<#violent> Mert persze egy tíz éves kölyök 5 másodperc alatt megtanul kezelni egy gépkarabélyt! Ez tudott. Ahogy a mûvelt dothraki mondaná.. <#vigyor>
mascarun
Ahogy egyik ismerõsöm mondaná: Nem a szereplõk az idióták hanem a rendezõ! õ adta a kezükbe, õ tette oda, õ mondta nekik hogy azt úgy kell!

Szerintem izgi volt ez a rész, az értelmetlenségektõl pedig én is eltekintettem. Télnyeg nincs értelme regisztrálgatbi, mert a készítõk folytatják a már bevezetett hibákat.

Neked is az a bajod, hogy túl komolyan veszed ezt a halivúdi sorozatot...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eleve mi a ráknak várták meg, hogy annyi zombi összegyûljön a kerítés mellett... ott állítgatták a farönköket.. csalták volna el õket a kerítés egy stabilabb részére, és szépen szurkálták volna le õket egyesével.. mennyi lehetett ott ? 100 ? 200 ? 2-3 óra alatt legyilkolták volna mind.. utána meg nem kell megvárni, hogy újra összegyûljön egy rakat, hanem folyamatosan járõrözni és legyilkolni õket.. látszólag már megerõltetés nélkül aprítják õket, mégis sokszor otthagynak egyet-egyet, és tovább állnak.. mi van, ha pont az az egy fog valakit megölni utána.. még akkor is veszélyesek, ha hiányzik a lábuk.. meg az összes beteget be kellett volna zárni külön cellába és csak a doki menjen ki-be.. akkor max 1-2 szabadul el, és a többiek védve vannak a cellán belül, nem indul be a láncreakciós zombigyár.. meg Michonne jó példa, hogy mennyit ér egy katana a zombik ellen... eleve hosszabb, mint egy sima kés, nem kell veszélyes közelségbe menni.. a helyükbe hosszabb pengékkel próbálkoznék, mint mondjuk egy machete vagy egy nyeles kasza pengéje átalakítva.. nem pöttöm tõrökkel.. lehet mondani, hogy biztos nincs a közelbe... hány nagy városba jártak, nem igaz, hogy nem voltak sportboltok, mezõgazdasági boltok, miegymás, ahol normális fegyverzetet találnak.. nem, inkább 15 centis késsel rohangálnak, meg kalapáccsal, csak hogy beleszoruljon a zombiba.. csak egyet érteni tudok azokkal, akik szerint totál idióták a szereplõk..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azt hiszem a 2 résszel ezelõtt volt egy jelenet, amikor meg kellett állniuk az autóval, mert óriási zombi horda csoszogott feléjük.
Lõfegyvereket meg csak vészhelyzet esetén alkalmaztak, mert a zombik a hang után mennek, mint ahogy már korábban láthattuk pl.: Shane halálánál. Remélem most is ez lesz a helyzet. A horda adott, a kerítés jó nagy darabon lyukas, és biztosan messzire hallatszott a két géppuska zaja...

Az összes logikátlan döntésre:

JaSoN HuNTeR
Szinte csak Zombik vannak a földön, emberiség 90% járkáló, szóval érthetõ hogy oda vonzta õket az élõ emberi hús szaga.

Ez az évad jó nekem tetszik, a második évad pocsék volt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nekem valami nem világos. Hogy a francba van mindig annyi zombi a börtön közelében? Ok, hogy valaki etette õket, de nem hiszem, hogy szólnak a zombik a többi haverjuknak, hogy "itt van kaja, gyertek ide". Egy csomót megöltek már, de csak jönnek és jönnek. A semmi közepén ott van a börtön. Szóval logikus módon nem túl sok ember járt arra, amikor emberek voltak még. Szóval zombiból se kéne ennyinek lennie. Még ha városban lennének valahol, akkor érthetõ lenne, hogy ennyi van. Vagy ez meg lett valahol magyarázva és csak én nem figyeltem oda?
mascarun
Azért ha belegondoltok a zombik a hangra is jönnek úgyhogy logikus volt hogy amíg nem feltétlen muszáj addig nem lövik halomra õket! Amit viszont nem értettem hogy az elõzõ évadban voltak hangtompítós fegyverek. Ezek hova tûntek? Azokkal rendet lehetett volna rakni a kerítésnél!
Másik meg a beteg emberek honnan köpik a vért? Mert ha a tüdõbõl jön akkor az intubálás nem ér semmit! Attól még tele van a tüdõ folyadékkal amitõl megfullad. Nincs meg a felszerelésük hogy ezt leszívják!

jaj az gáz volt a rácsos jelenet, mondjuk Hershell szólt, hogy csukják be, de õ is figyelhetett volna jobban picit bár õ mindent megtett...mindenesetre így volt izgalmas

Ez igaz...hasznavehetetlenek

Ellenben Hershell a logikai baki ellenére eszméletlen mit véghez nem vitt...szinte már már hihetetlen, hogy õ nem lett beteg pff... Glenn is mér az utolsókat rúgta, de szerencsére stabilizálták.

Lizzykét nem értettem mit csalogatja a zombit...baromarcú az a csaj csak magának ártott volna vele aztán mikor vége volt az egésznek tapossa a vértócsát ez se komplett😄DD

dokit sajnáltam, örültem a kerítéses jelenetnek, mert fasza volt és persze mikor Maggie megpróbált bejutni érezhetõ volt a feszültség az arcán

és végre a következõ részben ismét feltûnik a kormányzó😄DD

kirol
Köszi. 😊

azért nem irtották a zombikat mert a bentlakók egy jó része is kezd bezombulni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Fenrir
Nagyobb kérdés, hogy miért várták meg, hogy annyi zombi felgyûljön a kerítés mellett? Felgyújthatták volna õket, eltaposhatták volna õket a busszal, ezernyi módon el lehetett volna takarítani õket.

A halál csupán a kezdet...

<#vigyor3> röviden igen, bará... börtönlakók közt folytatódik tovább csak most már magdus anyus nélkül.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na arra is majdnem eret vágtam,hogy a kerítés mellett a szabadban tároltak egy hadosztályni automata gépfegyvert,/nem számoltam meg,de 20-30db M4/M16 volt a szennyeskonténerben/meg olyan másfél tonna lõszert hozzájuk és csak akkor jutott eszükbe használni mikor majdnem késõ volt....

na arra is majdnem eret vágtam,hogy a kerítés mellett a szabadban tároltak egy hadosztályni automata gépfegyvert,/nem számoltam meg,de 20-30db M4/M16 volt a szennyeskonténerben/meg olyan másfél tonna lõszert hozzájuk és csak akkor jutott eszükbe használni mikor majdnem késõ volt....

nemcsak Hersell.....engem rohadtul idegesít,hogy a fõszereplõk kivételével az ÖSSZES!!!!! ember kolonc b+! semmit nem csinálnak egész nap csak baxxák magukat a börtönben és azonkívül,hogy potenciális Z alapanyagok kuka mind.....
ülnek az ágyon szenvednek,de még kapálni se láttam egyiket se vagy Zombit ölni vagy takaríatni vagy fõzni vagy bármi hasznosat csinálni!!

az az agyhalott Lizzy is kaphatna már egy jónagy sallert vagy egy frappáns kiírást a sorozatból,mert már Carl-nak több esze van mint neki😊)

nekem tetszett ez a rész