12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#7315 Jó kis rész volt, ez a doki vagy ki akit Washingtonba visznek eléggé idegesítő típus. :D -
#7314 Hétvégén évadzáró? -
#7313 Elég kiszámítható volt, meg logikátlan néhol. -
bcrics #7312 Milyen részt kaptunk most?
Pláne a legutóbbinak fényében. -
Conqvistador #7311 Arra nem gondoltál, hogy esetleg hiába próbálkoznak az egyiküknél nem okés a dolog? -
#7310 hát igen, ha becsukod a szemeidet, akkor meg még semmitmondóbb :) -
#7309 sőt, ha néma film lenne akkor még annyira se lenne pörgős..... -
#7308 ha zene nélkül nézed már nem olyan pörgős. meglátjuk milyen lesz a rész -
#7307 -
#7306 bocsi, próba volt rossz topik :D
de hogy legyen egy kis on:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kicsit gagyibbak, de ne csak offoljak
-
#7305 sadasd SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #7304 The AMC TWD CUP -
#7303 -
#7302 most nézem, hogy ezt a menedéket a képregényben csak a 104 számban érik el. akkor a sorozatban jóval előrébb hozzák ezt ha persze még ebben az évadban odaérnek. akkor viszont negan is megjelenhet már a következő évadban. -
Prof William #7301 Kellene egy ilyen "átlagos nap" rész.
Reggel a csapat kifoszt egy egy kisvárost. Újítanak mindenkinek ruhát + tisztálkodási cuccokat, miközben Glenn ésMaggie sunyiban besurranak a közeli gyógyszertárba és feltöltik a már kifogyóban lévő óvszer és fogamzásgátló készleteiket.
Ezt követően megnézhetjük, ahogy otthon mindenki WC-re megy megtisztálkodik, borotválkozik, valamint az egyik társuk (aki a zombiapok előtt fodrász volt) belövi a sérójukat. -
#7300 miért, a terhességi tesztet Glenn honnan szedte anno Lorinak? ott szerinted nem volt óvszer? :)
most komolyan ilyeneken akadunk fel? :) azt sem mutatják ahogy kakilnak, pisilnek, borotválkoznak és fésülködnek, mert ugye a hajuk mindnek jól be van lőve :) a zombi hentelésből származó vérfoltok is látványosan eltűnnek egyik napról a másikra... HOGYAN? MIKOR? ruhamosós, kottonfelhúzós TWD -t MOST VAGY CANCEL!!!! (not) -
#7299 Lenyelii...whehehe -
#7298 onnan, hogy akárhova megy sehol sincsenek már emberek így azt szed össze amit akar, és képzeld, mielőtt kitört a zombi apokalipszis nem ő volt az egyetlen 10 éves gyerek, szóval van rá esély hogy talál ruhát bármelyik városban, esetleg egy boltban??? merész elgondolás :DD Persze, tudom csak vicceltél, hisz nem lehetsz ilyen hülye :)
-
Mirk #7297 Megszakítás. -
Austin Bailey #7296 én meg azt nem értem, hogy glenn meg maggie rendszeresen kefél, és honnan veszik a kotont, hogy még nincs gyerekük? -
sata75 #7295 nem is a rajtuk lévő ruhára gondoltam lol:))
de gondolom neked is van még pár bugyikád a most rajtad lévőn kívül is:)) -
#7294 ejj már hát honnan lenne Carlnak ruhája mégis? :) adja neki a stylist... -
Kamionsofőr123 #7293 hát ez igaz csak eddig a portyák során soha se mentek ruhaboltba csak az 1. évad 1. részébe. -
Kamionsofőr123 #7292 nem hinném, hogy egy zombiról leszedné a ruháit főleg,hogy gyerek zombit alig láttunk. -
Prof William #7291 Bemennek a legközelebbi kisvárosba és a ruhaboltból olyan cuccot újítanak neki amit akarnak. -
sata75 #7290 mivel kihalt(?) az emberiség 99%-a, azoknak a ruhái között turkálhat, találhat magára valót nem?:) -
Kamionsofőr123 #7289 Daryl dohányzott már néhány részben -
#7288 Nem is dohányzik senki... -
kissssss #7287 a kutyás szarkupacos logo után ezen a kérdésen nem is csodálkozom.
-
#7286 én azt nem értem hogy nem kell kakilniuk sose mutatják,,, -
Kamionsofőr123 #7285 Én most tartok a 4x09-nél és mivel ez a rész Carlról szólt elgondolkoztam azon, hogy honnan van neki ruhája és cipője? Mert ugye azokat a ruhák amik az apokalipszis előtt voltak neki azokat már mind kinőtte, szintúgy a cipőjét. Nem szőrszálhasogatás csak kíváncsiság :D Esetleg ti tudjátok? Képregényben van erről szó? -
Pares #7284 Én csak most néztem meg a 13. és 14. részt, nekem nagyon tetszettek, főleg az utóbbi. -
#7283 én úgy emlékszek hogy ott is csak 1 van neki. -
Prof William #7282 Lehet hogy kettő van és minden nap másikat visel az oldalán csak ez nekünk nem tűnik fel. :) -
bega82 #7281 Nem túl lényeges kérdés, csak kíváncsiság: a képregényben tényleg 2 katanája van? Mert többször is említi ezt a cikk írója, holott a sorozatban csak 1 van neki. -
Austin Bailey #7280 veled az a baj, hogy a szellemi színvonalad addig tejed, hogy döntést hozol róla, hogy szerinted valami jó vagy rossz, és azt képzeled, hogy más is ezen a színvonalon van. Ebből kifolyólag szemmel láthatóan úgy tekintesz arra, amikor valaki valamit elemez, hogy ellenáll a te félhülye kétpólusú világszabályodnak. Képzled el, valaminek az elemzése nem azért van, hogy a végén rájöjjünk, hogy jó-e vagy rossz, hanem differenciáltabb dolgokat akarunk ezáltal megtudni, illetve meg akarjuk beszélni az észrevételeinket. Ha ez téged zavar, akkor nem tudom hogy tudsz emberi társadalomban élni. -
G_ArchAngel #7279 Jó arc :) -
#7278 http://index.hu/kultur/media/2014/03/20/tokos_csaj_ket_katanaval/ -
bega82 #7277 Azér' ez nagy hiba, vannak ennél jobb sorozatok! :)
De összességében nekem is bejön továbbra is, szóval kitartóan nézem én is. -
#7276 Jajj Istenem...