The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remember when Hershel didn't have a beard like Santa??...
Tetszik ·
Ez 17 embernek tetszik.
Debra Ferrell and had a real leg
argh ezeken könnyesre röhögtem magam😄
nos igen ezért kell rejtõzködve közlekedni...benne van a pakliban, a túlélésért sok mindenre képesek az emberek számtalan példa és alkotás volt már errõl...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A magas hazak hatranya pont ez, hogy limitalt a kijarasi lehetoseg: hasznalhatsz kotelet, de felmaszni azon elelemmel nem moka es egyszer kell megcsuszni. Arrol nem is beszelve, hogy a sulyuknal fogva ugy lerantjak a kotelet, hogy kettot nem kell pislognod es mar cafatokra teptek.
Az un. torhetetlen uveg meg kevesebbet bir, mint te gondolod: a lenyege, hogy pontszeru uteseknek ellenalljon, de nagy feluletre hato folyamatos tompa utesek es a zombik sulyabol adodo terheles, ha nem is az uveget, de a keretet kiszedi a helyerol.
Tomeg ellen nincs vegso megoldas, a sok lud disznot gyoz elmelet mindig beteljesul.
Legjobb egy 2-3 szintes haz, nagy kulso kerulettel, hogy el lehessen csalni oket egyik oldalrol, mig te kimesz a masikon, 4-5 bejarattal, olyan menekulesi utvonalakkal, ahol magasban kell ugralni, mert azt nem igazan csinalnak a zombik.
Minden jo, ami oket lelassitja, de te gyorsan es konnyen atjutsz rajta.
http://gaborszantai.co.uk/
no nem a nagyon kicsikre meg az öregekre gondolok bár az öregek fõzhetnének pl.....,de az ,hogy életerõs ffiak meg nõk egész nap hédereznek a böriben hát az agyfasz😄
Amugy ilyen korulmenyek meg egy SG-s forumozobol is embert faragnanak idovel, ha tulelnenk...
hershel biztos pipa lesz ha a governor elrontja a spagetti-keddjét<#idiota>#idiota>
A kerités meletti zombiirtás ráadásul lazán kivitelezhetõ lett volna akár több mûszakban is most most végre TÖBBEN vannak a mint évadok óta bármikor. Csak sajna a bentlakók nagy része csak azért van hogy legyen kiket megnyámmognia a zobbancsoknak.
Mondjuk tényleg BF-ezek (bár több ezer órám van benne) de egyébként sportlövõ vagyok. Igaz a lõterünkön nem engedélyezik az automata fegyvereket, mindenesetre tényleg nem kell atomfizikusnak lenni a kezelésükhöz.
Egy lövésztársam kb 5 éves kora óta hozza ki a fiát, mostanra kész kis Zajcev lett a kölyökbõl.
felhuzni egy fegyvert, atkattintani egy kapcsolot nem atomfizika.
Az volt inkabb erdekes, hogy az mit kapott a vallara, allara, aki nem hallgatott az oktatora, pedig volt egy babzsak a tusra szalagozva.
Mellesleg azt sem tudjuk, hogy korábban nem tartottak-e "szárazedzést".
Szerintem egy ilyen helyzetben az lenne, hogy nem is tudná a tárat normálisan beledugni, kérdezgetné, hogy akkor "hogy is?" meg "most melyik kallantyút húzom meg?" stb. stb. Legalábbis én ezt tartanám életszerûbbnek.
De az tény, hogy apróság, csak úgy megjegyeztem. <#smile>#smile>
Errõl kérdezd meg a szomáliai/afrikai milíciát. Ott AK-val lövöldöznek a gyerekek, ami erõsebb és nehezebb fegyver mint az a mûanyag amerikai szar, amivel Carl nyomult. A leghülyébb ember is tud kezelni egy ilyen fegyvert, nem kell hozzá diploma. Szóval nekem nem ez volt a legkisebb bajom a résszel.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Mer' mind a kettõ egy "tough son of a bitch" <#nyes>#nyes> Még ilyen kevés szereppel is Daryl volt a legjobb ebben a részben! <#vigyor>#vigyor>
Na meg persze Carl... mekkora bad motha'fucka' lett már...<#violent>#violent> Mert persze egy tíz éves kölyök 5 másodperc alatt megtanul kezelni egy gépkarabélyt! Ez tudott. Ahogy a mûvelt dothraki mondaná.. <#vigyor>#vigyor>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lõfegyvereket meg csak vészhelyzet esetén alkalmaztak, mert a zombik a hang után mennek, mint ahogy már korábban láthattuk pl.: Shane halálánál. Remélem most is ez lesz a helyzet. A horda adott, a kerítés jó nagy darabon lyukas, és biztosan messzire hallatszott a két géppuska zaja...
Ez az évad jó nekem tetszik, a második évad pocsék volt.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Másik meg a beteg emberek honnan köpik a vért? Mert ha a tüdõbõl jön akkor az intubálás nem ér semmit! Attól még tele van a tüdõ folyadékkal amitõl megfullad. Nincs meg a felszerelésük hogy ezt leszívják!
Ellenben Hershell a logikai baki ellenére eszméletlen mit véghez nem vitt...szinte már már hihetetlen, hogy õ nem lett beteg pff... Glenn is mér az utolsókat rúgta, de szerencsére stabilizálták.
Lizzykét nem értettem mit csalogatja a zombit...baromarcú az a csaj csak magának ártott volna vele aztán mikor vége volt az egésznek tapossa a vértócsát ez se komplett😄DD
dokit sajnáltam, örültem a kerítéses jelenetnek, mert fasza volt és persze mikor Maggie megpróbált bejutni érezhetõ volt a feszültség az arcán
és végre a következõ részben ismét feltûnik a kormányzó😄DD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A halál csupán a kezdet...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ülnek az ágyon szenvednek,de még kapálni se láttam egyiket se vagy Zombit ölni vagy takaríatni vagy fõzni vagy bármi hasznosat csinálni!!
az az agyhalott Lizzy is kaphatna már egy jónagy sallert vagy egy frappáns kiírást a sorozatból,mert már Carl-nak több esze van mint neki😊)