12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#7715 épp azt gondoltam ebéd közben könnyed kikapcsolódásként megebédelek, rosz ötlet volt)) -
bcrics #7714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kannibalok visszaemlékezeseinel amikor kiszedik a kiscsajt a vagonbol, az a vki mintha Negan karaktere lenne? Ő csapja fejbe majd egy bezboz utovel glennt a kepregenyben
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2014.10.13. 14:24:04 -
Zenszkij #7713 mi történt, tán volt végre valami zombi para, nem csak részegedjünk le egy erdei viskóban -
#7712 Mivel magasra tette a mércét, kíváncsi leszek hányadik résznél jön megint a sírás, hogy unalmas. -
#7711 Te jó Isten! Ez a rész, ez, hát mindent vitt... Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elrepült a két évad közötti várakozást, de megérte! Most már újra értelmet nyertek a hétfőim. :) Iszonyat beteg volt. -
#7710 amúgy jó kis sorozat ez, utóbbi 1-2 hétbe volt egy kis szabadidőm és végig daráltam az egészet:D (jó nem egy maffiózók vagy egy wire de azért ez is ott van a toppon....)
jó volt ez a tegnapi rész is , külön öröm, hogy ha jól láttam a végén még egy újabb ex-wireös színész is fel fog tűnni ( cutty és d'angelo után carver őrmester jön:D) -
#7709 igen -
#7708 A végén stáblista után SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki az a csávó? aki segített anno 1. évadban Rick-nek, aztán találkoztak vele, és kicsit zizi volt mert meghalt a fia? -
#7707 Páázmek, micsoda évadnyitó volt ez. Nagyon beteg. Ezután minden rész unalmasnak fog tűnni, figyeljétek meg. -
bcrics #7706 Te jó isten, milyen évadnyitó volt ez....
Nem térek észhez, ilyen nincs, ez vmi elképesztően zseniális volt:D
Aztakurvaeget neki, -
Madi92 #7705 Jó ezeket olvasni, nekem eddig sem volt semmi bajom, szóval este recska party lesz?:D -
#7704 Ez az évadnyitó a sorozattörténelem évszázad évadnyitója volt. Nagyon durva. Magasra tették a lécet. -
#7703 magyar felirat
riszpekt a gyorsasagert :) -
G_ArchAngel #7702 Ja es annyi, hogy nezzetek a kovetkezo resz ajanlojat, mert meg utana is jon meglepetes. -
G_ArchAngel #7701 Hat ez kurva jo resz volt. Remelem ez marad a szint az egesz evad alatt. -
#7700 Bazz, 4. évad 1. részében az a 3 kérdéses teszt... epic -
Evoluti0N #7699 De. -
Austin Bailey #7698 nem vasárnap jön az új évad? -
#7697 -
eddaniel #7696 vigyázz a szádra, zombie -
Zenszkij #7695 nem volt meglepő, Trónok mellett ez a legmenőbb sorozat -
G_ArchAngel #7694 Ja, es most le kellene irni, hogy vetites utan azt irunk, amit akarunk, nincs spoiler, amig valaki nem nezte meg, addig ne olvasson a topikba es akkor nem lesz hiszti. -
#7693 minek, van új rész ha jött sok új hsz a sorozat topikjába :D
ezek szerint rossz lett az új évad és berendeltek egy újat, hogy csináljanak egy jó évadot...
eddaniel: vegyél vissza (ha nem akarsz büntipontot) -
#7692 Amíg itt flameltek, mert valaki nem képes sorozatkövetőt használni, addig az AMC berendelte a 6. évadot :D -
#7691 szinkronos elég pocsék D: de kösz az infot -
#7690 Fél év? Gyökér. -
#7689 Minden rendben Dani?
attiGT: Vasárnap adják le, de mire itt feltöltik, az hétfő hajnal szokott lenni. Az évad pedig október 12-én indul, és szinte azonnal elkezdik a Fox-on szinkronosan is vetíteni. -
eddaniel #7688 vagy ha viccből írtátok akkor még szánalmasabb
-
eddaniel #7687 okt 12-én vasárnap indul, és kb fél év késéssel keleturópában is nézhető lesz, csodálom hogy ennyit se tudtok pedig állítólag rajongók vagytok, gyökerek -
#7686 Most akkor mi a fészkes fasz van? :D -
#7685 Ha konkrétak akarunk lenni akkor vasárnap és az tegnap előtt. :P -
#7684 Hétfő reggel szokták feltölteni a magra az új részt. De csak ezen a héten adják le az első részt. :) -
#7683 Az úgy vicces lenne, főleg hogy vasárnaponként szokott lenni. -
#7682 Mikor lesz az uj resz? Nem tegnap kellett volna? ncoreon meg semmi -
#7681 http://imgur.com/gallery/DFcVn -
#7680 http://index.hu/kultur/media/2014/10/01/ahol_a_zombik_is_sargadinnyet_esznek/ -
#7679 Patakvérrel indít az ötödik Walking Dead-évad
-
Prof William #7678 Az majd a második részben lesz. :) -
#7677 Azt hittem azt Beth síkosítására fogja használni. -
Prof William #7676 Kiderült hogy Carl eldugott még egy bödön pudingot a hátizsákjában. Ezzel síkosította a zára, amit így sikerült félrehúzni. A maradékot földre öntik, majd amin elcsúsznak berohanó brigantik.