19
  • god25
    Egyébként tegnap éjjel az eurosporton is női focimeccs közben, a női tenisz döntő kommentálása ment.
  • god25
    Hihihi. Én meg azt hittem lemaradtam az F1-ről...,.pedig csak jövőhéten lesz Kanada Nagydíj.
  • vasedeny2
    várjatok... a forma1 teljesen más adón van nem?
  • M0RN1NGST4R
    én tudom, kommentátorgyula hekkelte meg.
  • kozapeti
    technikai malőr? én azt hittem, hogy magdi anyus tért vissza szellem formájában!!!

"Mivel azonban a karakter, köszönhetően a színésznő követeléseinek, nemrég elhalálozott, valószínűleg mindössze szellem formájában fog megjelenni a nyári szünet előttre tervezett pár epizódban."

http://www.sg.hu/cikkek/74868/visszahozzak_magdi_anyust_a_baratok_koztbe
  • Narxis
    igen, Magyarország legnézettebb sorozata
  • Fresh Duke
    Egyáltalán nézzi valaki ezt a szart?
  • Azorut
    Attól még a cikk elején az áll, hogy "Egyelőre nem tudni, hogy mikor pótolja be az RTL a kimaradt epizódot." Ezt kellene kitörölni.
  • winnie
    még az rtl sajtóoldalán is rajta van az infó, ha megnézed. igaz elég vérpistikésen, nagybetűkkel, felkiáltójelekkel.

20.10
    KEZDÉSI IDŐPONT!!!
    HÁROM RÉSZ - A MÚLT PÉNTEKEN ELMARADT EPIZÓDDAL!!!
    A FÓKUSZ CÍMŰ MŰSOR ELMARAD!!!
    Barátok közt

Magyar filmsorozat
    Korhatár: (12)
    5240-5241-5242. rész
  • Azorut
    Javítani kell a cikket, mert most egyelőre nem tudni, hogy június 7.-én a Fókusz időpontjában pótolja az elmaradt epizódot a csatorna.
  • winnie
    persze, tudom, csak arra célzok, hogy sokan csak ezzel foglalkoznának és nem látnák a lényeget.
  • proCsilla
    Hogy tudom ezt "túlélni" áááááá. Szellemileg olyan magasságokba juthatott, hogy a technika sem bírta.
  • Magnum PI
    Szerintem nem az a lényeg, hogy valóban életveszélyben van-e, meg hogy a túlélésért küzd-e. Ugyanugy megeszi és megteszi azt amit egy olyan helyzetben meg kell. Csak egy tv show de elég hasznos dolgokat mond és mutat meg.
  • zedow
    jaj, jaj, a sok szegeny paraszt lelkivilaga most romokban hever...
  • smaszi
    "(Mítoszvadászok, A túlélés törvényei, stb. számítanak NEKEM értelmes műsornak)"

Azért a Mítoszvadászok néha eléggé elveti a sulykot nálam...
  • winnie
    nem rosszak a discovery valóságshow-i, de szegény bear grylls-féle reality is ugyanúgy megkapná azt, amit pár hazai reality, hogy mennyire megfabrikált az egész (ugye ismeretesek a "nagy leleplezések" vele kapcsolatban, amin a bulvár csámcsogott, de valamiért mindenki elfelejti, hogy csak egy tévéműsorról van szó.)

a man vs wildot egyébként azért jó nézni, mint az everest című imax filmet. mert jó, jó, hogy a főszereplők ilyen-olyan durvulásokat, hősi dolgokat hajtanak végre, de az igazi hős mégiscsak az operatőr, aki ugyanazt az utat járja végig kamerával - vagy az everestnél imax kamerával:)
  • NiGhTM4R3
    'Az eset egyébként az SG-s Barátok közt fórumtopik lakóit is megrázta, ők is keresik a magyarázatot a miértre.' - gratula nekik, hogy ráérnek ilyen fontos dolgokkal foglalkozni.

Remélem egyszer az egész sorozat megszűnik, s valami értelmes dolgot tesznek be helyette. Jaj, mit beszélek, arra nincs igény. (Mítoszvadászok, A túlélés törvényei, stb. számítanak NEKEM értelmes műsornak)
  • CaptainRumi
    Remélem meghekkelte valaki... de lehet ez is a része az új kampánynak: Egyre misztikusabbá tenni a Barátok Közt-öt. Először Magdi néni szelleme, most meg ez...