Ilyen lesz Thor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem Thor asgard. Akkor most mégsem? 😄
"Ez nagyban függ attól is, hogy mennyire lesznek sikeresek a mozikban. Mert sikerülhet egy film jól, de moziban leszerepel, viszont DVD/Blu-ray -en meg rekord bevételeket csinál"
Ezzel tisztában vagyok, én csak a saját várakozásomat írtam le :-)
Mellesleg ez a sok bõr tényleg túlzás.
Mostanság amúgy így néz ki Thor:

Ezzel tisztában vagyok, én csak a saját várakozásomat írtam le :-)
Mellesleg ez a sok bõr tényleg túlzás.
Mostanság amúgy így néz ki Thor:

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
A 300-ban CG az izom? <#nyes>#nyes>
Nem airbrush, mint ahogy a Meet the Spartansban mutatták?<#vigyor>#vigyor>
Nem airbrush, mint ahogy a Meet the Spartansban mutatták?<#vigyor>#vigyor>
www.adamexdesign.hu
"A jelmez jónak tûnik, de maga a színész kicsi a karakterhez szerintem. Remélhetõleg CG-vel pakolnak rá valami izomzatot, mint a 300ban a színészekre 😊"
Ez gondolom vicc volt a részedrõl...
Ez gondolom vicc volt a részedrõl...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Mert a Vasember a filmben egy jópofa playboy, a film is könnyed, nem veszi komolyan magát, Downey Jr pedig nagyon jó benne, a Superman visszatér film egy poéntalan, önmagát ultrakomlyan vevõ film, élettelen fõszereplõvel.
Úgy néz ki, mint Zaphod Beeblebrox... Ennyi. :-)p
"Remélem jól sikerül, és kapunk még minõségi Marvel és DC filmeket."
Ez nagyban függ attól is, hogy mennyire lesznek sikeresek a mozikban. Mert sikerülhet egy film jól, de moziban leszerepel, viszont DVD/Blu-ray -en meg rekord bevételeket csinál...
"...inkább tûnik valami metroszexuális énekesnek ez a fickó így, semmint a barbár germánok harcos istenének. Csinálhatnák mondjuk... vikingesebbre. Valami állatias tekintet, zilált haj, erõteljesebb szakáll, nem ilyen legénytoll."
Na ja, inkább kicsit kevesebb testhezsimuló mûbõr cuccot, like this:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Thor.jpg/405px-Thor.jpg
Ez nagyban függ attól is, hogy mennyire lesznek sikeresek a mozikban. Mert sikerülhet egy film jól, de moziban leszerepel, viszont DVD/Blu-ray -en meg rekord bevételeket csinál...
"...inkább tûnik valami metroszexuális énekesnek ez a fickó így, semmint a barbár germánok harcos istenének. Csinálhatnák mondjuk... vikingesebbre. Valami állatias tekintet, zilált haj, erõteljesebb szakáll, nem ilyen legénytoll."
Na ja, inkább kicsit kevesebb testhezsimuló mûbõr cuccot, like this:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Thor.jpg/405px-Thor.jpg
Nem tetszik. Nekem inkább tûnik valami metroszexuális énekesnek ez a fickó így, semmint a barbár germánok harcos istenének. Csinálhatnák mondjuk... vikingesebbre. Valami állatias tekintet, zilált haj, erõteljesebb szakáll, nem ilyen legénytoll.
Na mind1, úgyis csak koncept, szóval ez még azért fejlõdhet.
Na mind1, úgyis csak koncept, szóval ez még azért fejlõdhet.
Újból megköszönöm az SG-nek, amiért már 4 kommentet kitörölt. De csak azokét, akinek nem tetszik a film. Szólásszabadságról ennyit...<#levele>#levele>
www.adamexdesign.hu
A jelmez jónak tûnik, de maga a színész kicsi a karakterhez szerintem. Remélhetõleg CG-vel pakolnak rá valami izomzatot, mint a 300ban a színészekre 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mert a Iron Man elsõ részével elhintették, hogy lesz Avengers mozi, és találd ki ki tagja még a csapatnak? Thor :-) Ilyen egyszerû a dolog :-)
Remélem jól sikerül, és kapunk még minõségi Marvel és DC filmeket.
Remélem jól sikerül, és kapunk még minõségi Marvel és DC filmeket.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
vasembernek sem volt nagy rajongótábora és mégis. supermannek meg volt és mégis.
Miért pont Thor?
Szerintem érdekes karakter, jó háttérsztorival rendelkezõ szuperhõs. Mert õt inkább tartom annak, mint a Vasembert. Vagy fogalmazzak úgy, hogy sokkal misztikusabb.
Jobban örültem volna egy Hulk vs. Iron Man résznek, ahol Hulk végre rendet tesz, és földbe döngöli ezt a bádogembert. <#hehe>#hehe>
Szerintem érdekes karakter, jó háttérsztorival rendelkezõ szuperhõs. Mert õt inkább tartom annak, mint a Vasembert. Vagy fogalmazzak úgy, hogy sokkal misztikusabb.
Jobban örültem volna egy Hulk vs. Iron Man résznek, ahol Hulk végre rendet tesz, és földbe döngöli ezt a bádogembert. <#hehe>#hehe>
Ez valami jégkrém reklám ezzel a mentás kékes jégkockával egy pálcikán?<#hehe>#hehe>
Jelmezbál a Kék Osztrigában.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
mint vmi pankrátor
Ez mekkora borulás lesz... Mint a Wolfman.
Thornak Amerikában sincs akkora rajongótábora, hogy megérje ez a film, nemhogy a világ többi részén.
Meg fogom nézni, nem errõl van szó, és nagyon örülnék, ha nagy durranás lenne, mert érdekelnek a jól elkészített képregényfilmek, csak nem értem, miért pont Thor?
De ne legyen igazam, és legyen sikeres
Thornak Amerikában sincs akkora rajongótábora, hogy megérje ez a film, nemhogy a világ többi részén.
Meg fogom nézni, nem errõl van szó, és nagyon örülnék, ha nagy durranás lenne, mert érdekelnek a jól elkészített képregényfilmek, csak nem értem, miért pont Thor?
De ne legyen igazam, és legyen sikeres
Chris Hemsworth felszedhetett volna úgy 30kg izomba.<#hehe>#hehe>