Szekeres Viktor

Ilyen lesz Thor

Megjelentek a neten az első teljes alakos képek Thorról, aki a Marvel legújabb, saját filmet kapó karaktere, s akinek eljövetelét a Vasember 2 stáblistája utáni záró képsorok segítségével már be is harangozták.

Megjelentek az első concept artok a Marvel Studios egyik 2011-es premierjéről, a Thorról - már persze, ha elismerjük forrásnak a Collidert. Ezek újabb információval láthatják el a képregénysorozatért rajongó nézőket, hiszen eddig csak egy közeli, portrészerű képet láthattunk Thoról, most viszont teljes alakjában pompázik előttünk a szuperhős.


A meglehetősen sok bőrruházatot viselő hős kalandjait jövőre nézhetjük meg a mozikban, várhatóan a május hatodikára tervezett amerikai premierrel egy időben. A főszerepben Chris Hemsworth-öt láthatjuk, de Kenneth Brannagh filmjében fontos szerephez jutott még Natalie Portman (Jane Foster), Anthony Hopkins (Odin), Tom Hiddleston (Loki) és Idris Elba (Heimdall).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lazsi #22
    Azt hittem Thor asgard. Akkor most mégsem? :D
  • Hornymut #21
    "Ez nagyban függ attól is, hogy mennyire lesznek sikeresek a mozikban. Mert sikerülhet egy film jól, de moziban leszerepel, viszont DVD/Blu-ray -en meg rekord bevételeket csinál"

    Ezzel tisztában vagyok, én csak a saját várakozásomat írtam le :-)

    Mellesleg ez a sok bőr tényleg túlzás.
    Mostanság amúgy így néz ki Thor:
  • ADAMEX9 #20
    A 300-ban CG az izom?
    Nem airbrush, mint ahogy a Meet the Spartansban mutatták?
  • pixx #19
    "A jelmez jónak tűnik, de maga a színész kicsi a karakterhez szerintem. Remélhetőleg CG-vel pakolnak rá valami izomzatot, mint a 300ban a színészekre :)"

    Ez gondolom vicc volt a részedről...
  • Mister #18
    Mert a Vasember a filmben egy jópofa playboy, a film is könnyed, nem veszi komolyan magát, Downey Jr pedig nagyon jó benne, a Superman visszatér film egy poéntalan, önmagát ultrakomlyan vevő film, élettelen főszereplővel.
  • Librarian #17
    Úgy néz ki, mint Zaphod Beeblebrox... Ennyi. :-)p
  • smaszi #16
    "Remélem jól sikerül, és kapunk még minőségi Marvel és DC filmeket."

    Ez nagyban függ attól is, hogy mennyire lesznek sikeresek a mozikban. Mert sikerülhet egy film jól, de moziban leszerepel, viszont DVD/Blu-ray -en meg rekord bevételeket csinál...


    "...inkább tűnik valami metroszexuális énekesnek ez a fickó így, semmint a barbár germánok harcos istenének. Csinálhatnák mondjuk... vikingesebbre. Valami állatias tekintet, zilált haj, erőteljesebb szakáll, nem ilyen legénytoll."

    Na ja, inkább kicsit kevesebb testhezsimuló műbőr cuccot, like this:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Thor.jpg/405px-Thor.jpg
  • blessyou #15
    Nem tetszik. Nekem inkább tűnik valami metroszexuális énekesnek ez a fickó így, semmint a barbár germánok harcos istenének. Csinálhatnák mondjuk... vikingesebbre. Valami állatias tekintet, zilált haj, erőteljesebb szakáll, nem ilyen legénytoll.

    Na mind1, úgyis csak koncept, szóval ez még azért fejlődhet.
  • ADAMEX9 #14
    Újból megköszönöm az SG-nek, amiért már 4 kommentet kitörölt. De csak azokét, akinek nem tetszik a film. Szólásszabadságról ennyit...
  • Darth Sith #13
    A jelmez jónak tűnik, de maga a színész kicsi a karakterhez szerintem. Remélhetőleg CG-vel pakolnak rá valami izomzatot, mint a 300ban a színészekre :)