Fehérnemű modell váltja Megan Foxot a Transformers 3-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csakezmaradt
Mindent összevetve, azért egy ilyen barátnõnek örülnék. <#banplz><#taps>

Winnie, nem egy képrõl - Google...

És csak azt nézem, hogy mi a referenciája ennek a csajnak... (S.e.m.m.i.)
Csakezmaradt
Megan Fox a TransFormers filmnek és a testének köszönheti, hogy híres lett. Haverom is, még az elsõ rész elõtt, "hú, a csaj jó lesz"...<#falbav>

Csakezmaradt
Örülnének, ha ilyen rusnya barátnõjük lenne. <#idiota>

mi az, hogy rusnya feje van ennek a csajnak?! meg, hogy megan fox ronda?! úgylátom ezt a hírt csak sukár gyerekek olvassák, akik 1000szer jobb nõkkel kavarnak <#nevetes1> <#mf2>
"egy képrõl megállapítottad, hogy üres"

Majd én megtöltöm tartalommal a leányzót 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Tõlem aztán a Beja asszony is lehet (õt sem bírom, de foxinál bármi jobb lehet) az "utód", csak ne Megan...valamiért (nem tudom miért) nem bírom magát a csajt.
Aki viszont a Transformers 3-ban szeretné látni, annak szintén ott a net!
logikus érvelés, csak a kérdés, hogy aki miatta megy el a moziba, az nem tudja, hogy ha képet akar nézni róla, akkor ott a net, ha pedig videót akar nézni róla, mondjuk egy divatbemutatón, akkor ott a net. vagy akcióban akarják látni és nem tudnak várni a dvdmegjelenésre?
egy képrõl megállapítottad, hogy üres. én meg a kommentedrõl megállapítom. jó vagyok?😊
adios
Sztem jól csinálja Bay. Színészi tehetség helyett, a szemeket kápráztatja, így sokkal több faszi megy majd el megnézni a filmet.

Gyönyörû, de miért kell másodjára is ilyen üres macát tenni a filmbe? Költõi kérdés.
Ez az a bárhol, bármikor fajta csaj
Van sejtésem róla milyen bonyolult szerepe lesz 😄

Az elsõ két filmben sem volt minõségi színészet akkor már kár lenne elkezdeni.
Narxis
Jó csaj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gebe.
Szeretnéd te azt a "holdkráteres arcot" 😊😊

Amúgy minõségi a váltás, kár hogy nem színészi szempontból.

Ennyi erõvel Fox is maradhatott volna. No mindegy.
Egyes, leülhetsz!
A -val, -vel az utolsóként kiejtett mássalhangzóhoz hasonul. A Bay-t béj-nek ejtjük, ezért lesz Bay-jel.
Ez a kép alapján - ha feketére festenék a haját - észre sem venném, hogy más a csaj, mint az elõzõ mozikban 😊
gz8
Michael Bay-jel

Ez nem szúrt szemet...? <#lama>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Remélem a filmben is fehérnemûben lesz...Megan Fox-nál, és a holdkráteres arcánál minden jobb...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Csakezmaradt
Ha a csaj lenne a lényeg, azt mondom rendben, csini. De ez egy TransFormers film, amiben a robotnak kellene LENNIE a lényegnek...<#falbav>

Arra leszek csak kíváncsi mi lesz a forgatókönyv magyarázata a Whiteley buta brit dialektusára? Mikaela fejét nagy ütés érte bukkake közben és ettõl görbült pár fogaskerék a fejében vagy mi?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Foxhoz képest megagyönyörû.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

kibebaszott rusnya feje van <#wilting><#wilting><#wilting>
Nem tudni, hogy Mikaela szerepét kapja, vagy csak a fõhös barátnõje szerepét osztják rá, akivel a Mikaela-val való szakítás után vigasztalódik. Fox szerepe egyre kisebb volt, a 2-es film végén már csak ijedt szexisen kellett néznie. Így aztán ebbe az egydimenziós szerepbe akárki beugorhat. Csak vastag ajkakra (és nem feltétlenül csak a száján) van szükség.

1. "nem kell okosnak lenned, elég ha jó a tested" eset<#falbav>
2. Azért ehhez a reklámhoz nem kell nagy rendezõi tehetség véleményem szerint, mégis kapott érte egy kis falatot a kolbászkerítésbõl Bay.

www.adamexdesign.hu

Szolnokboy1
olyan nagy kérés lenne, hogy egy filmbe színésznõt alkalmazzanak? kretén michael bay!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.