31
-
#31 Mindent összevetve, azért egy ilyen barátnőnek örülnék. -
endrev #30 Winnie, nem egy képről - Google...
És csak azt nézem, hogy mi a referenciája ennek a csajnak... (S.e.m.m.i.) -
#29 Megan Fox a TransFormers filmnek és a testének köszönheti, hogy híres lett. Haverom is, még az első rész előtt, "hú, a csaj jó lesz"... -
#28 Örülnének, ha ilyen rusnya barátnőjük lenne. -
skiryo #27 mi az, hogy rusnya feje van ennek a csajnak?! meg, hogy megan fox ronda?! úgylátom ezt a hírt csak sukár gyerekek olvassák, akik 1000szer jobb nőkkel kavarnak -
pixx #26 "egy képről megállapítottad, hogy üres"
Majd én megtöltöm tartalommal a leányzót :) -
smaszi #25 Tőlem aztán a Beja asszony is lehet (őt sem bírom, de foxinál bármi jobb lehet) az "utód", csak ne Megan...valamiért (nem tudom miért) nem bírom magát a csajt. -
AZTA #24 Aki viszont a Transformers 3-ban szeretné látni, annak szintén ott a net! -
winnie #23 logikus érvelés, csak a kérdés, hogy aki miatta megy el a moziba, az nem tudja, hogy ha képet akar nézni róla, akkor ott a net, ha pedig videót akar nézni róla, mondjuk egy divatbemutatón, akkor ott a net. vagy akcióban akarják látni és nem tudnak várni a dvdmegjelenésre? -
winnie #22 egy képről megállapítottad, hogy üres. én meg a kommentedről megállapítom. jó vagyok?:) -
#21 Sztem jól csinálja Bay. Színészi tehetség helyett, a szemeket kápráztatja, így sokkal több faszi megy majd el megnézni a filmet. -
endrev #20 Gyönyörű, de miért kell másodjára is ilyen üres macát tenni a filmbe? Költői kérdés. -
mynameisbence #19 Ez az a bárhol, bármikor fajta csaj -
KP27 #18 Van sejtésem róla milyen bonyolult szerepe lesz :D -
AZTA #17 Az első két filmben sem volt minőségi színészet akkor már kár lenne elkezdeni. -
#16 Jó csaj. -
sarocker #15 Gebe. -
Etinger #14 Szeretnéd te azt a "holdkráteres arcot" :):)
Amúgy minőségi a váltás, kár hogy nem színészi szempontból.
Ennyi erővel Fox is maradhatott volna. No mindegy. -
corrector #12 Egyes, leülhetsz!
A -val, -vel az utolsóként kiejtett mássalhangzóhoz hasonul. A Bay-t béj-nek ejtjük, ezért lesz Bay-jel.
-
bippo #11 Ez a kép alapján - ha feketére festenék a haját - észre sem venném, hogy más a csaj, mint az előző mozikban :) -
#10 Michael Bay-jel
Ez nem szúrt szemet...? -
pixx #9 Remélem a filmben is fehérneműben lesz...Megan Fox-nál, és a holdkráteres arcánál minden jobb... -
#8 Ha a csaj lenne a lényeg, azt mondom rendben, csini. De ez egy TransFormers film, amiben a robotnak kellene LENNIE a lényegnek... -
Ender Wiggin #7 Arra leszek csak kíváncsi mi lesz a forgatókönyv magyarázata a Whiteley buta brit dialektusára? Mikaela fejét nagy ütés érte bukkake közben és ettől görbült pár fogaskerék a fejében vagy mi? -
Ender Wiggin #6 Foxhoz képest megagyönyörű. -
FrostyDK #5 kibebaszott rusnya feje van -
Ender Wiggin #4 Nem tudni, hogy Mikaela szerepét kapja, vagy csak a főhös barátnője szerepét osztják rá, akivel a Mikaela-val való szakítás után vigasztalódik. Fox szerepe egyre kisebb volt, a 2-es film végén már csak ijedt szexisen kellett néznie. Így aztán ebbe az egydimenziós szerepbe akárki beugorhat. Csak vastag ajkakra (és nem feltétlenül csak a száján) van szükség. -
ADAMEX9 #3 1. "nem kell okosnak lenned, elég ha jó a tested" eset
2. Azért ehhez a reklámhoz nem kell nagy rendezői tehetség véleményem szerint, mégis kapott érte egy kis falatot a kolbászkerítésből Bay. -
#2 olyan nagy kérés lenne, hogy egy filmbe színésznőt alkalmazzanak? kretén michael bay!