Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a megoldas egyszeru lenne,egy nyelvet kinevezni vilagnyelvnek, mondjuk az angolt es kotelezni az orszagokat, hogy ovodatol mar jatekos formaban tanitsak ezt a nyelvet. A gyerekek sokkal gyorsabban tanulnak igy mar 6-7 evesen siman elsajatitanak a "masodik nyelvuket".
Persze az emberiseg van olyan hulye, ha ezt megprobalnak bevezetni, akkor a vezeto hatalmak egybol kitalalnak, hogy miert nem az o nyelvuk ez a "masodik nyelv" es megvetoznak javaslatot. Igy pedig senki nem jarna jol, ellenben mindenki veszit.
Tipikus emberi magatartas.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nos ebbe beletartozik, hogy a Balti államoknál szinte mindenki beszéli az oroszt, a szlovákoknál meg a cseh nyelvet. A szlávok egymás nyelvét elég jól beszélik.
A skandinávok (mivel germán nyelvcsalád), 3 délután alatt már tudnak angolul. 😊 (túlzással persze). Dánoknak se gond pár hónap alatt németül eltársalogni, nagyon tanulniuk se kell rá konkrétan. Franciák, meg a déli állmok (spanyol, portugál, görög, török) az idegenforgalmon kívül, kb leszarják a nyelvtanulást. Pedig egymás nyelvét nem nagy kunszt megtanulniuk.
Sajnos mi a magyar nyelvünkkel eléggé egyedül vagyunk itt Európában. Nekünk a semmibõl kell megtanulnunk egy idegen nyelvet, semmihez se tudjuk kötni. így sokkal nehezebben boldogulunk bármilyen nyelvvel. Ez a fõ oka a lemaradásnak, nem az, hogy lustábbak vagyunk egy svédnél és csak siránkozunk. Az is igaz, hogy ezzel együtt kell élni, ez van ezt dobta a sors. Mások meg Afrika közepén születtek, azzal élnek együtt. Tehát én se a siránkozást akarom erõsíteni, igen is lehet tenni valami az elõre lépésért. Csak ezzel azt akarom mondani, hogy ennek azért van más oka is, nem csak a "lustaság".
Szó se róla nem akarok én sem belemenni egy ilyen vitába, csak megjegyeztem, de abban azért egyetérthetünk hogy a fiatalok nagy részének az angol/német/bármilyen nyelvtudása katasztrofális más országokéhoz képest.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Megnézném, ha egy francia, német, spanyol, orosz játékos nem játszatná a saját nyelvén a játékot. Hozzá se nyúlna. Az a különbség, hogy õk kapnak honosítást mi nem. Most mellékes, hogy az angol játékkal én is elboldogulok.
Gyanitom h jobban beszelem a nemete,mint Te az englischt,megsem zavarna,ha a sajat nyelvemen lehetne jatszani azt a jatekot amiert En is annyit fizetek,mint a tobbiek Europaban.
A Cdgalaxis egy csomo bena jatekot leforditott mar,miert nem veszi a faradsagot egy ennyire nepszeru strategia honositasara?!
En biztos onnan rendelnem meg,ha megtennek!
na és persze Lengyelek 30 milla, Csehek kb mint mi, csakhát az ottani vásárlóerõ legalább duplája a miénknek😞
Nyelvek: Angol*, Cseh, Francia*, Német*, Olasz*, Lengyel, Orosz*, Spanyol*
*nyelvek teljes hangtámogatással
http://store.steampowered.com/app/34330/?snr=1_4_4__100
Pre-Order Chart
1. Total War: Shogun 2 (Limited E...
2. Crysis 2: Limited Edition
3. The Witcher 2: Assassins Of Ki...
4. Dungeons
5. The Witcher 2: Assassins Of Ki...
6. Dead Space 2
7. Duke Nukem Forever
8. Warhammer 40,000: Dawn Of War ...
9. Assassin's Creed: Brotherhood
10. Total War: Shogun 2 (Collector...
http://www.zavvi.com/
Total War: Shogun 2 (Limited Edition - Pre Order Exclusive)
FREE UK Delivery on all orders
€29.95
De nem írja, hogy hány nyelven lehet telepíteni.
Nálunk Miskolcon pl.: Mediamarkt-ba is ki tudja mit hoznak, mikor, mennyiért...
Kesobb kapod meg,dragabban es persze meg csak veletlenul sem honositva.
En biztos kulfoldrol rendelem meg 1-2 haverrel osszefogva(igy a szallitasi koltseg is marginalis),ahogy eddig is tettem jatekvasarlas eseten.
http://www.amazon.de/
Engem a Limited Edition érdekelne. Hozzánk ez is csak angolul jönne (ha egyáltalán jönne), mert én magyarosítás híján német nyelven telepíteném...
Ezek a gyûjtõi változatok csak "kis" példányszámban jelennek meg? Ha igen, akkor szerintetek meddig érdemes lecsapni rá, hogy maradjon belõle?
Illetve sakktábláról csak itt tesznek említést, vagy máshol is?
http://ipon.hu/hir/total_war_shogun_2_kulonleges_kiadasok_(update)/15254
közös collectors edition rendelés a zavvi-tól ?..már aki azt szeretne
PC játék – elõvétel
Az akciós készletek erejéig, több, mint 10% kedvezménnyel!
Az ár a kedvezményt már tartalmazza.
9 990 Ft
http://cdgalaxis.hu/
Sajnos:
Kiadás módja: normál
A játék várható magyarországi megjelenése: 2011. március 18.
A játékból gyûjtõi kiadás érkezése Magyarországra sajnos tudomásunk szerint nem várható.
Jó lenne tudni, hogy ez sem lesz kapható: Limited Edition?
Ha jól tudom az ETW-nél is az elején emiatt hagyták abba. Viszont most nem folytatja senki.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://uk.gamespot.com/pc/strategy/shogun2totalwar/video/6286414/shogun-2-total-war-daily-demo
Vki leforditana milyen ujitasokat emlit a multis resznel,a tobbit kb ertettem.
Ez a Shogun 2 is nagyon ígéretes, de remélem nem az lesz ezzel is, mint a legutolsó résszel...
De rohadtul varom mar...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Illetve elõzõ részekhez volt demo (m2-höz volt, azt tudom...)
http://www.gamestar.hu/shogun-2-total-war-campaign-trailer.html
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
De a Roma is megérdemli a folytatást. Egy kis emlékeztetõ...
A csatáknál meg tényleg hiányoltam (legalábbis a videóból) a hangulatot. Nem kell Rome szintü, de valahogy más, mint eddig. Ennek ellenére persze lehet nagyon jó, de nekem így elsõre picit csalódás. (Aztán majd lehet, hogy hónapokig nem szállok majd le róla.)
A medve nem játék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csúcs grafnak szerintem akkor van értelme mikor replayt nézi vissza az ember. Nomál csatába úgysincs idõ gyönyörködni, meg akkor madártávlatból terelgeti az ember a "hangyákat" a csatatéren és nem bezummola nézelõdik. Szerintem ennél a játéknál nem lényeg a csúcs grafika.
Az mar tenyleg hozza a hagulatot!
Mondjuk kerdes milyen vas kell 1 ekkora letszam elvezheto futtatasahoz?!
Szerintetek AMD x2 6000+,4 giga rammal Ati 4890 kartya eleg lesz a normalis elmenyhez,vagy a procit mar fejleszteni kene?(remelem nem tulzottan off a kerdes)
Sereg méretével mibajod? Huge-ra állítva 1v1-ben ígyis 4-5ezer egység futkározik a képernyõn(M2-ben legalábbis), ez szerintem bõven elég mert 10k egységnél azért elég rendesen megfõnének a képek.
Ez egyreszt orom,masreszt banat is,hisz csak eltelt mar 10 ev(vmi valtoazasnak mar lehet orultem vna).
A sereg merete viszont ahogy elneztem nem nagyon valtozott,ami viszont bosszanto.