2869
Shogun 2 Total War
  • Kurfürst
    Ha valakit érdekel miért van a testőrlovasság hátán egy bazi nagy lufi:

• Smokk
    Vki nezegette mar a multis reszt?Milyen valtozasok vannak?
  • Kurfürst
    Hmm, és ha bemountolod a az MDX filet, virtuális meghajtóként látod a file-okat? Mert ha úgy se akkor egyszerűen szar/kamu az image file, tölts le egy másikat.

Vagy próbálhatod azt is hogy egész egyszerűen átmásolod a HDD-re a bemountolt fileokat, és ott keresed meg a Phoenixxel..
  • unusual
    Berakom DT-be,és utána a phoenix nem látja a sim file-okat.....Szóval nem értem én.....Pedig még videót is néztem,hogy kell. Na mindegy.....
  • Hunor1
    Hát ha nem tudod kicsomizni akkor tényleg nem fog futni,,
    A 2 MDX képfile-t először a daemon tools progival be kell mountolni. Eután a phoenix 1.4 beta 7 verzióval kell kibontani ill. ez tulajdonképpen az installálás.Aztán jön a kinai patch+crack. De lejjebb van a spoilerben!
    A crackkal az a baj viszont hogy a mentéseket nem tudja betölteni, ezért egyelőre a virágbolti verzió tulképp egy estés program! Kipróbálásra jó mert rengeteg custom battlét játszhatsz, ill. a kampányt is próbálgathatod/bár csak addig amíg ki nem lépsz mert ugye nem tölt vissza, tehát emúgy új kampányt tudsz csak nyitni/
  • Djuree
    még egy darabig nem lesz rendesen működő krekk...
  • unusual
    Én hanyagolom 1 idegig ezt a dolgot,mert senki nem segít akinek virágbolti version-ja van. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva mégsem mükszik.....Sőőttt nem is tudom kibontani.....Szóval inkább várok.....
  • MaRee
    Na mivan akkor most van működő krekk vagy nincs? ELvesztettem a fonalat már :D
  • Djuree
    sztem sehogy, legalábbis én sem találtam. gondolom mindkettőt egyszerre állítja egy csúszkával..
  • Hunor1
    Elnézést hogy újra megkérdezem de reggel óta nem segített senki....
    pedig a kérdésem egyszerű:

"Valaki tudja hogy hol lehetne beállítani a kampány kezdetekor hogy a játék erőssége mellett a CSATÁKAT milyen szintre lehet állítani??

Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erősségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erősségét. "
  • Djuree
    ezt a szar játékot. ostromlok, nagy túlerőben vagyok, bemászik a várba a túlerőben lévő seregem, csapják az ellent, erre gondolnak egyet és elmenekülnek az embereim:/ ez mi? nem tudom mit basztak a tw-nek, régen nem volt ilyen baromság...
  • Kurfürst
    Úristen, a Katana Hero nagyon durva!!:)) Poénból csináltam egy custom battlet, egyenként ráeresztettem az egységeket a másik seregre, kvázi tesztelésből, meg néztem az öldöklést.

A Katana Hero vidáman darálta a másik sereget egymagában (meg egy Yari Heroval), úgy 650 fejnél tartottak amikor végre levágták őket..
  • Aragorn10
    Csak shader model 3 low -ra lehet állítani de ott is ugyanaz, nem szaggat hanem meg-megugrik a kép mintha lagozna multiban ki...ott idegesítő.
  • Hypo #696
    Esetleg probald meg Shader 3 at 2 re shadowt is lejebb venni es ugy megnezni.
  • Kurfürst
    Vicces a másolásvédelme.. kicsit olyan mint az Operation Flashpointé volt, vígan mókázól vele, aztán egy idő után elkezdi kiírogatni hogy sajna a mentéseid nem eredeti játékkal készültek, ezért *lehet* hogy a program instabil lesz egy idő után.

Nem lehet, biztos. Szal várjuk a jó cracket. :)
  • Aragorn10
    Oké megpróbálom, bár fura lenne ha ez lenne a gond mert mindkét gépen ez a gond. Az asztalin creative x-fi van a laptopon meg realtek.
  • Djuree
    nekem anno hangkari driver miatt volt hasonló. kikapcsoltam a hardveres (vagy a szoftveres?:/ ) hangot és láss csodát működött:) próbáld ki, hátha...
  • Aragorn10
    Igen legálisak. a laptopon meg az asztalin is nemrég telepítettem újra.
    De ahogy mondtam, az empire-el meg a napoleon-al is ez volt a bajom ott már mindent kipróbáltam. Win reinstall driverek újra directx újra, hangkártya driver újra, steam újra. CSak egyszer sikerült jobbá varázsolnom a napoleon-ban a térképet amikor a 9.x verziójú drivert raktam fel atihoz de azzal meg ugye az újabb játékok nem mennek tökéletesen. Az a vicc, hogy mindegyiknél a csata az fullon megy csak a térkép rossz amikor mozgatom a kamerát nem megy folyamatosan és nem is szaggat inkább meg megugrik de azt mindig. A régi total warokban ilyen nincs pedig azok is megvannak.
  • Edorn
    Ha jól értem hasonló probléma merült fel valakinek a demo kapcsán. Nem olvastam végig, hogy mire jutottak, mert nem volt rá időm, de ha jól látom driver frissítés is felmerült, mint esetleges megoldás... De nézd meg, hátha ráakadsz benne valami használhatóra:
    Campaign Map Stuttering Demo
  • Edorn
    Windows-ok legálisak? Nem valami tört win van mindkét gépen, ami felpakol egy rakat egyéb programot is a win mellé? Vagy van valami spéci program mindkét gépen, ami bezavarhat? Vagy friss telepítésű legalább az egyik gép és úgy is ez a hibajelenség?
  • Aragorn10
    Persze, hogy nálam van amikor minden jól megy csak a térkép szaggat.
    Ráadásul asztali gépen ati 4850 512mb-os, a laptopon meg ati 5470-es videókártyám van. Már, hogy lehetne nálam a gond amikor két különböző gépen próbáltam minden friss és mégis szaggat. Ráadásul a procik is különbözőek az asztaliban amd 3magos van a laptopban meg core i3-as 2magos.
  • Djuree
    nálam nincs ilyen gond az ati 5850-el, és az előző ati 4850-emmel is jó volt...a hiba a te készülékedben van...
  • Jakuza001
    Szerintem felesleges is, mivel amit belinkelt az egy fake,kamu crack :D
  • Aragorn10
    A tököm tele van velük már megint. Hogy lehet, hogy az empire óta nálam a térkép folyamatosan szaggat egyszerűen hihetetlen, hogy ezt még mindig nem tudták megoldani. Ezt is megvettem erre itt is szaggat a térkép de csak a térkép. Kipróbáltam az asztali gépemen és a laptopomon is és mindkettőn szaggat a térkép és mindkettőben ati kártya van.
  • spcs
    Szia Hunor1 - privi ment, mert nem akarom warez problémával offolni a topicot. Köszi
  • Edorn
    Gondolom nem minden területen frissít egyszerre, mert az nagyon leterhelné a szervereket...
  • Malac Úr
    Sziasztok,

Tegnap a steam-en olvastam az 1.1-es peccsről, de a gém az auto frissítés beállítástól függetlenül 1.0. Ez az első steam-es gémem, ezt nem vágom, valami ötlet?
  • Hunor1
    Valaki tudja hogy hol lehetne beállítani a kampány kezdetekor hogy a játék erőssége mellett a CSATÁKAT milyen szintre lehet állítani??

Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erősségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erősségét.
  • Edorn
    (persze mentéseket ne felejtsd el biztonságba helyezni, nehogy azok is törlődjenek, ha vannak...)
  • Edorn
    Azaz steam játékok eltávolítása (steam kliensben jobb klikk a játékra->helyi tartalom eltávolítása). Majd steam uninstall. Aztán steam install a megfelelő meghajtóra és mappába. Majd steames játékok újbóli letöltése/telepítése.
  • Djuree
    a steam játékokat automatikusan a steam mappába rakja a telepítő-->a steam mappát oda kell telepítened ahova akarod hogy települjenek a játékok:)
  • lolSL
    steamet rakd oda ahova a játékot akarod.
  • sandros
    Hogyan tudom megmondani a steamnek, hogy melyik meghajto, melyik konyvtaraba telepitse a jatekot? Mert folyton a c-re akarja telepiteni de azon nincsen 15 GB szabad hely. Igy most itt allok egy eredeti lemezzel es nem tudom meg telepiteni sem. :-(

Koszi!
  • Pluskast
    Garfikával semmi gondom. Amúgy sem full nagyítva játsza le az ember a csatákat. Az meg hogy kis emberkék rohangálnak a csatában az DX11-el is ugyan az. Szóval hülyeség emiatt rinyálni.
  • sakkay
    Pont ezért alakult így, mert sok a warez!!!
  • Smokk
    A pofam leszakad h 1 eredeti jatekkal ennyit kell baszakodni,legkozelebb atgondolom tobbszor is h veszek eredeit...
  • Hunor1
    ehehe.. akkor lehet hogy utálták a katonái! Ezért inkább dezertáltak az ellenséghez... Amúgy nem tudom mire az a nagy rinya a külföldi oldalakon hogy szar a graf mert nincs DX11..nekem a DX9 -SHader3High -al is szépen fut nekem nem olyan zavaró a AA hiánya - egyelőre...
  • Pluskast
    Na de ez a klánvezérem!!
  • obe
    nézd meg hogy itt is van -e lojalitás "pontja" a hadvezéreknek, tuti alacsony volt
  • obe
    bizony-bizony, ez egy csúnya árulás lesz, nem bug