2869
Shogun 2 Total War
-
ashead #1549 Szép leírás! Csak egy megjegyzést fűznék hozzá. A parasztoknak nem volt tilos fegyvert viselni, ezt csak Tojotomi Hidejosi tiltotta be addig szabadon viselhettek fegyvert. Egyébként Hidejosi is a katonáskodó paraszt réteghez tartozott innen küzdötte fel magát Japán urává. -
Zotya26Bp4 #1548 sziasztok töbjátékosban nem listáz szervereket meg semmi tipp ? -
Yag #1547 Igen, a fizetős verzióban van Hattori. -
Kallahiosz #1546 Akkor azért ennyire tápXD -
#1545 Hattori csak akkor játszható, ha a Limited Edition-t (vagy annál jobbat/bővebbet) vetted meg a játékból... -
Kallahiosz #1544 jaja nekem is tetszik a 12 kör 1 év mod... mondjuk a a fejlesztésekre rakhattak volna legalább egy 2 szeres szorzót.
Mondjuk egy összes nép játszható mod még hiányzik. Nem tud róla valaki valamit?
Az enciklopédiában a klánoknál feltüntetik a Hatorit is a játszhatók mellett. Lehet vele is játszani valahogyan? -
Yag #1543 Próbáld ki ezt ...
Movement Speed Reduction - NEW v2.0 -
#1542 Létezik olyan mod amitől picit lassabban mozognak az egységek?
Nem lehet normálisan irányítani őket csak, ha megállítom az időt az meg nem olyan élvezhető.
Az 1 év 12 kör nagyon jó mod. -
#1541 Ostromgépek: http://darkrpg.hu/total-war-shogun-2/magyaritas/encyclopedia-eredeti/unit_classes/siege.html -
rexortom #1540 ostromgépek vannak a játékba mert én eddig egyel sem találkoztam nem lehet eszkábálni ostrom elöt valahogy vagy a városban gyártani valamit ? -
Prof William #1539 Sztem tökéletes. Minden évszak 3 hónapig tart. 3 hónapig sárgák a levelek, három hónapig tart a tél stb. Sztem tökéletes + végre nem kell rohanni ha be akarjuk fejezni a játékot. -
Yag #1538 Így lesznek változatos egységeid. De pár MODal nem kompatibilis.
Berakhatod, de nem fognak látszódni semmi változás.
Shogun 2 Realism
Shogun 2: All In One Mod
Unit Variety MOD -
rexsimus #1537 hajó morál mod -
#1536 skacok 2 modot keresek még:
jobb moralita a hajóknak
sokszínűbb egységek (nem a több fajta egység) -
#1535 Nem -
Kallahiosz #1534 Hűlye kérdés volt máris törlöm az összes eddigi mentésemet.
Hogyha kipörgetem a játékot kapok valami plusz játszható klánt??? -
Yag #1533 Mit jelent hogy "jól" ? Az évszak változás rendeben vannak. Nem hull a hó nyáron és a levelek is csak ősszel sárgák :) Egyénként meg amikor mentek akkor kiírja. hogy 1557 Februar ... persze lehet hogy az alap játékban is kiirja a hónapot ?! mindegy ... -
Kallahiosz #1532 Kérdésem lenne, hogy az 1 hónap 1 kör modban az évszakok jól megvannak csinálva? csak mert akkor felrakom -
Csokis #1531 Next patch to bring DX11, AA, single and multiplayer improvements -
#1530 warrior monkkal még nem találkoztam, naginata nem vészes... -
#1529 hát ez igaz. lehet fel is tolom eme modot... -
Yag #1528 Én anno Romával játszottunk Multi csatát. Jó volt, elég is volt.
Igazából nekem azért nem fekszik a multi, mert teljesen hektikus mikor van kedvem és időm játszani. Játszani igazából ismerőssel jó, nem azért mert ismered hanem mert esetleg utána chaten meg lehet beszélni a csata kimenetelét vagy csak azt hogy mi volt poén és mi nem ... de ezek a futó szalagos csaták nekem nem jönnek be. Inkább játszom a kampányokkal, stratégiázok és kalkulálom a lehetőségeket. -
rexsimus #1527 A szamuráj háborúk története -
#1526 Csatlakozz klánhoz, hátha több sikered lesz: http://www.twonline.hu/forum/viewtopic.php?p=10203#p10203 -
baalbaalbaal #1525 Multihoz keresek ellenfelet!!!
Miért van, hogy egész hétvégén és hétköznap esténként 10-15 percet kell várn iegy csatára???
A multi chaten manapság jellemzően 1-2 embert látok csak. Ennyien játszanak a játékkal??? Mi a tököm van már itt?
Ma végre sikerült kibírnom a 15 percet betett egy 2vs2-es csatába, de még az egységválasztás előtt megszűnt, újabb 5 perc mire talált egy lvl 8-as ellenfelet (én 6-os vagyok). Na végre mondom, de nem tudtam leokézni valamiért a csapatomat. Nem költöttem többet, annyi ostromgépem volt, amenmnyit a ret. engedett. Nem értettem mi nem jó, elkezdtem kipakolni az egységeket (talán az volt a baj, hogy olyan veterán egység volt, akinek kevesebb mint fele volt), majd mikor 2500 mani értékben kipakoltam egységeket elkezdett betölteni a csata, ami 10 ezres limitű volt. Még jó, hogy ku..a jó vagyok és így is megnyertem, de ez a multi röhejesen gyenge ehhez a játékhoz. SZÉGYEN.
-
rexortom #1524 szerencsére fejlödik a játék és nem egyszer vettem észre hogy azt csinálja a gép ellenem mint amit én szoktam vele ^^ -
Prof William #1523 Kellemes látvány amikor lándzsás, íjász stb egységeket hirtelen oldalba kapjuk a lovasokkal. Vagy amimég szebb... harc közben hátbatámadás. Eddig minden TW-ban nem sokáig bírta az ellen ilyenkor. -
#1522 Már a shogun 1-nek is ez volt a lényege. -
unusual #1521 Lehetne futkosni,de addig nem lesz mivel! :-) -
Yag #1520 Szerintem ezeket a "brutál" támadó egységeket hátbatámadásra lerohamozásra lehet jól használni. Pl. a Yari megfogják a sereg rohamot és oldalról meg hátulról le lehet letámadni velük az első sorban harcolókat és az íjászokat. Ott aztán van futkosás ha pár ilyen egység előkerül a bokorból :) -
Yag #1519 Ezekre a sereg összetételekre és azok normalizálására van egy mod. Max 2-3-5 samurai egység/ sereg.
Mivel egy sereg nem állt sosem csak szamurájokból. A játékban ugyan van erre lehetőség de úgy látom, hogy az ára és a képzésének idejét is úgy állították össze, hogy ne "csak" ezekből az egységekből álljon egy sereg.
Ha hozzá vesszük a lentebb leírt történelmi tényeket, miszerint a lakosság 6-7% volt csak szamuráj, akkor érthető miért lenne "reálisabb" egy olyan sereg amiben csak korlátozott számban lehet képezni őket vagy a hasonló igen képzett egységeket.
Ez csak észrevétel, nem kritika akart lenni a játékhoz :)
Limited Samurai -
7th uwu #1518 A warrior monkok vagy a naginata szamurájok nem szeletelik fel a katanásokat? -
#1517 jó a no-dachi, de csak ha tud rohamozni. olyan mint a med2-ben a nagy skót 2kezes kardos. itt a katana szamuráj a legjobb. én már csak azt gyártok, csatát sem vesztettem még azóta, akármekkora túlerő is volt. 10-12 adag katana szamuráj meg egy jó vezér, esetleg egy katana hero verhetetlen. -
Yag #1516 Pl, innen. Ez is egy verzió.
1év / 12 kör -
Yag #1515 Eléggé meggyőző fegyver :D) -
Armisael #1514 Valaki írta tegnap este, hogy van egy 1 hónap/kört tesz lehetővé ezt honnan szerezhetném be vagy a nevét elárulnátok. Köszönöm. -
unusual #1513 Bizony nagyon kemény fegyver a Nodachi.
http://www.youtube.com/watch?v=9erkCAzheeI&feature=related -
unusual #1512 Katana win! Kemény nagyon! -
Yag #1511 Kb ennyire lehetett forgatni egy Nodachit ...
-
unusual #1510 Végre valaki felvágta a húst a vacsihoz nekem! :-)