2869
Shogun 2 Total War
-
Yag #1669 Akkor ez egy érdekes Anomália. Lehet még is MODot kellene használod :)
hátha nem fagyna a game :) Ha már úgy is új kampányokat kellett kezdened, egyel több vagy kevesebb újraindulás már nem számottevő D) -
#1668 2 verziót próbáltam. Ugyanott fagy.
Viszont megpróbáltam megint egy régebbi mentést. Én minden csapatommal próbáltam másfelé menni mint eddig.
Az ellenség jött, ugyanakkor. És a játék nem fagyott(még) Viszont így a városomat(full sereggel) buktam.
-
Yag #1667 Akkor lehet ki kellene próbálnod egy "másik" install verziót. Hátha hibás valamelyik fájl benne. Sose lehet tudni :) -
#1666 Egy hosszú és egy rövid hadjáratot próbáltam eddig. A hosszú elég sokáig bírta. A rövid fagyott ki kb a 10. körnél. A rövidben annyi idő alatt csak a térkép jobb oldalán voltam. A hosszúban alapból a másik oldalt kezdtem. De ott annyi idő alatt elég sokáig eljutottam, +elég sok helyen látom a seregek mozgását.
A hosszút próbáltam úgy is hogy régebbi mentést töltöttem visszatöltöttem. De kb ugyanakkor indultak meg felém 2 fullos sereggel. Ezután meg mindig kifagy :S -
Yag #1665 Ez a játék egy meghatározott részén van ? Esetleg a térkép egy bizonyos pontján áll egy csapat amit nem tud lekövetni. Nekem 1x volt ilyen. Észrevettem hogy ha a csapataim egy bizonyos átjárónál állomásoznak kiakad a progi. Elvittem az egységet egy másik helyre és tovább ment a kör ... másra nem tudok gondolni. Talán ott azon a ponton bugos a térkép ... ?? -
#1664 Alapjáték.
Nincs semmilyen mod.
A játékot is újratelepítettem már. De az sem segített. -
Yag #1663 MOD van rajta ? Nekem volt olyan , hogy alap játékra tettem egy MODot és közben áltoztattam rajta. Valami nem volt passzos és kilépett mert nem talált egy egységet vagy modellt vagy skint. Bár ha csak skin hiánya lenne attól elvileg nem akad ki. -
Yag #1662 Azért a Rome esetében a teljes Uninstall kicsit bonyolultabb.
A registry kell matatni kicsit. Megírom a Rome fórumba. Nézzetek át ...
Rome : Total War
-
#1661 hello
Van egy olyan gondom a játékkal hogy kb a 140. kör után. amikor indítom a köv kört, amint lement a gép köre a játék kilép.
Kezdtem egy új játékot, ott ugyanez volt kb a 10. körnél.
Ha a játékot újra elindítom ugyanannál a részél ugyanez a hiba.
-
Yag #1660 Figyelni kell a tartomány kedély állapotát. Shinto vs Keresztény vallás is okoznak feszkókat. Ha zöld a térképed elvileg minden oké. Ha sárga akkor valami gebasz kezd kialakulni, ha piros akkor már gáz van és jön a lázadás. Én körönként ellenörzöm, hogy minden renden van-e. Matsuke,Ninja és Monk erősen befolyásolja a tartomány kedély állapotát. Érdemes majdnem mindenhol tartani párat vagy közelben hogy átmozgathatóak legyenek ha gond van. -
#1659 hali! nekem csak egy bajom van a gémmel. elfoglaltam 3 tartományt... 1 ideig happy van azt kezdenek lázongani, pedig hadsereget sem növelem... kereskedek is.... imperial road-ot meg h a csába tom létrehozni? -
#1658 Sehogy... -
#1657 Van valami módja kastélyok visszafejlesztésére/rombolására? Csak mert ha elfoglalok egy fejlettebb kastéllyal rendelkező tartományt, akkor máris veszélyeztetve lehet az élelemkészletem... De nem találtam rá módot, hogyan tudnám "visszafejleszteni"... -
#1656 Nem figyeltél az arányra...
Egységeket oszlass fel ami nélkülözhető, és olyan épületet ami viszi a kaját rombold le. Csak azt tartsd meg ami feltétlen szükséges és helyreáll a normális értékre. Utána terjeszkedned kell hogy fejlődhess. -
Gubo79 #1655 Harcostársak!
Kaja-problémáim vannak!! Segítsetek! A gondom a következő:
Uesugi-klánnal vagyok. Kezdettől figyeltem az élelem-ikont, mert tudtam, hogy fontos, sikerült is 1-2 körül tartanom, sőt, valamikor felszaladt 8-9-re is! Aztán egész Kelet-Japán az enyém lett (Honsu keleti fele), és volt már pénz dögivel: elkezdtem nyakra-főre fejleszteni! És beütött a krach: egy idő után vészesen átment a kaja-érték mínuszba (mostanában -8 körül stagnál), és persze jönnek az üzik a forrongásokról. És itt a gondom: már nem tudok farmot fejleszteni, mert mindet kifejlesztettem!!! Mi ilyenkor a megoldás? Le kéne rombolnom olyan épületeket (pl. várkastély), amik viszik az élelmet? Segítsetek, mert így nemcsak hogy elbukom a kampányt, de legközelebb se fogom tudni, hogy mit kéne csinálnom... -
#1654 ujra kezdtem, szintén:))) vicces illetve inkabb siralmas, na inkabb tolom a TAR kampanyomat. -
#1653 Hmm Darth van fent kezdtem egy kampanyt a csokifejuek bandajaval::) Masodik korben a szomszed varat elfoglaltam, aztan 4 korben egy 506 fos sereg megtamadta a varat, elfoglalta en meg ugyan abban a korben visszatamadtam az 506 fobol lett 1400 plusz 4 general LOL -
Hunor1 #1652 Na de vissza most a Shogunhoz.
/Azoktól kérdezem akik már ki is próbáltak TÖBB modot is./
Tervezek egy új kampányt a Tokugavákkal VH-n.
Ugtye van 3 nagy mod:
-Darth
-Realism
-Trom3
Szerintetek melyik nyújtana nagyobb élményt?Köszi
-
sakkay #1651 Ja, és előbb az 1.1-et, majd az 1.2-őt. -
sakkay #1650 Az 1.5 hivatalos patchet kell felrakni, aztán innen letöltöd az 1.2, és install. -
sakkay #1649 Uninstall, aztán ha van valami a könyvtárba letörlöd.. ennyi. A legtöbb mód amúgy tartalmaz saját uninstallt. -
SH3 #1648 Hogy lehet teljesen letörölni a RTW-t? Olvastam h egy sima uninstall nem segít, csak a sok mod meg minden már annyira bezavart, azt akarom h tiszta lappal kezdjek. :D -
bgabor #1647 Europa Barbarorum for Rome:Total War -
bgabor #1646 Sajnos az amikor-kész-lesz mentalitást követik a fejlesztők. Mindenesetre addig is ott a szintén erősen döbbenetes minőségű Europa Barbarorum első része. -
#1645 És az kb. mikor lesz? Kipróbálom sztem... -
bgabor #1644 Egészen biztos. Remélem új motor is jut alá, és ezt a szutykos Empire motort nyugdíjba küldik végre.
Amúgy egyszer valamikor a jövőben kijön majd az Europa Barbarorum 2 mod a Medieval2-höz, na az lesz majd a durva. Rome Medieval2 köntösben. -
SH3 #1643 Kösz a tippet! Megnézem :P -
sakkay #1642 Tedd fel akkor a európa barbarorum módot(a Rómához). Még az eredeti készítők szerint is messze a legjobb. Az alapjátékot is beleértve. -
SH3 #1641 Nagyon örülnék neki, Rome-al kezdtem, aztán Medieval 2, majd Empire, a hangulat pedig egyre jobban csökkent nálam. Valahogy csak a "szandálos" téma tudja átadni az igazi TW feelinget. :D Shogun 2-vel is tettem egy próbát de az meg már a témájából fakadóan se fogott meg... Most meg azt veszem észre h újabban a régirégi Rome-al játszogatok. :D -
sakkay #1640 Szerintem a kiegek' után szinte biztos... -
SH3 #1639 OFF / Szerintetek mennyi az esély arra, hogy a következő rész Rome 2 TW legyen? :) -
Medwyn #1638 Steam... -
MaRee #1637 Ebben is Gamespyos multi van? Mert ha igen, akkor nem veszem meg. -
sakkay #1636 És megvan, 1581, 40 tartomány, szép záró vidi. -
sakkay #1635 1581, Oda kampány mód nélkül Vh. fokozat. 39 tartomány megvan, ma meglesz az utolsó. Nagyon nehéz volt(nem töltögetek vissza),de azzal , hogy 20 után(vagy mikor) megszűnik a diplomácia,pont az unalmat erősítették meg nem pedig csak a nehézséget. Nem kicsit. -
Kallahiosz #1634 Tapasztalataim: Normálon már elég jól megy a game, úgyhogy ahelyett, hogy hárd ra állítottam volna inkább játékstílusban változtattam.
Simazu val( vagy hogy írják) elfoglalom a lilák 2 területét. azután nem is háborúzok vagy 5-8 évig évig(12 kör 1 év módban)
Azután is csak azokkal akik rám támadnak.Közben szinte csak kardos egységre felylesztek. Ja és plusz elfoglalom a sziget északkeleti átjárójánál levő várost ahol olyan jók az íjászok.
Az eredmény az, hogy olyan brutális elit egységekkel rendelkezek menyek gyakran a 10 szeres túlerővel szemben sem vesztenek számottevő embert. Bár kevesen vannak de nem is kell sok területet védeni.
Egy gépes multi verziót nem adnak ki?
Nem tud valaki olyan modról ahol tovább lehetne fejleszteni az egységeket? Vagy nagyobb a szakadék az elit meg a rongyos között?
Vagy egy olyan módrol hogy több az alapanyag kolostor ninjaiskola satöbi. -
#1633 amiket leírsz azok alapján nem tudsz játszani kicsit sem. normalon semmi kihívás, pedig én nem szigetes klánnal toltam.
-simán elég az idő, legalábbis normalon
-persze hogy foglalnod kell, ez egy háborús játék, lol, ez a lényege, simsezzél ha nem tetszik. vagy te hódítasz, vagy téged hódítanak meg. a folyamatos támadás a legjobb védekezés, nyomás alatt kell tartani az ellent, lehetőleg egyszerre több helyen.
-bőven lehet elég sereget képezni, legalábbis normalon -
#1632 1 lehet csak, de elég is, darál mint annakarendje. -
Kallahiosz #1631 A Katana hero egységből hányat lehet csinálni? csak mert most jutottam ell odáig simaakármivel, hogy elkezdjem gyártani...
csak egyet lehet vagy városonként egyet.
Akkor ezek szerint a legjobb hadsereget még mindig az ugesugi klán képes kiállítani? kezdésből 7 es szintű monk harcos- +20 pontosságú monk ilyász...??? -
Yag #1630 Ahham. Akkor az elöző HSZ-t inkább hagyjuk. Hülyeséget írtam. Sorry.