2869
Shogun 2 Total War
-
FKNKS #1709 Azt írja, nincs szállítás :D 10-15 nap és itt lesz, kiváncsi vagyok, ingyen hozzák-e ki :D -
FKNKS #1708 Megéri megvenni a multi miatt ? :D -
Ejejump #1707 Kártyával lehet csak vásárolni ott, nincs paypal opció. -
#1706 Kártyával vásároltam.
Már nem emlékszem de mintha a Gift Wrap az "ajándék csomagolás" lenne.Ilyet egyszer bénázott be nekem haver asszem plussz pár fontért ilyen fényes aranyozott színű csomagolásra teszik. -
FKNKS #1705 És hogyan fizettél? Kártya vagy paypal? Ja meg ha paypal akkor meik opciót válasszam? Gift Wrap this order. vagy Send this order as a Gift.
Vagy ezt nem kell? :D -
Ejejump #1704 Csatlakozom, a zavvi jó oldal, én is onnan vásárolok..;) -
#1703 Igen ennyibe ,mert akciós! A házhoz szállítás 0,99Font!
Már rendeltem innen jó oldal eddig nem volt vele gond. -
FKNKS #1702 Csá! Ez kajak ennyibe kerül? Szállítási költség mennyi? :D Meg amúgy ez milyen oldal? -
uwu hun #1701 Gondolom senkit nem hat meg, de elszállt a gépem a mentéssel együtt ahogy Kyoto kapuit döngetem...
De újult erővel fogom elölről kezdeni. Szerintem nyomok még egy VH-t mielőtt legendry-val kínzom magam, mert az nem biztos hogy belátható időn belül sikerül. Mondjuk Rome 2-ig még van idő :) -
#1700 Akciósan most csak 5600FT-ba kerül a LIMITED EDITION (Házhoz szállítással együtt) -
zoltang #1699 Hara-Kiri: Death of a Samurai teaser
info
3D-ben!? -
Kallahiosz #1698 Én azóta is bőkezűen osztogatok... már majdnem elfogyott 700000
Mondjuk a játékban nagyon sok a lóvé -
Kallahiosz #1697 természetesen nem ezzel a taktikával csinálok birodalmat.
Ezzel csak kivárom amíg nem tudok full elit egységeket gyártani.
Bár mondjuk sohasem szerettem kipörgetni a kampányt. Inkább csak bele bele szólogatok itt ott a politikába. a folyamatos küzdelem a lényeg nem a győzelem. -
Hunor1 #1696 Nekem is volt ilyen! Én egyszerüen kalózkodtam,vagy is egy flottámmal az ellenséges kereskedelmi útra álltam és megnéztem mennyi is a "raidolás" hozama.Ekkor esett le az állam mert több mint 1 millát adott!!
*sajnos el is baszta ez a bug a kampányomat mert pár kör után abbahagytam...bosszantó volt hogy ilyen sok lóvéval már semmi kihívás nem volt:S -
#1695 Kallahiosz: Ezzel a taktikával nagyon ráfaraghatsz, ha elfoglaltad a 20-ik (vagy hányadik) tartományt! Mivel ekkor mindenki hadat üzen neked (szövetségesek és vazallusok is!) és nem lesz könnyű egy ilyen szétszórt területekkel rendelkező klánt megvédeni... Bár ha extrém sok pénzed van, akkor végül is lehet fenn tudsz tartani mindenhol elég sereget... -
Kallahiosz #1694 Nem tudom már tovább pörgettem. sokáig nem játszottam vele és most újra elővettem és a második körben mikor elnyomtam a kör végét akkor vettem észre.
A taktikám:
Legyen minél több kereskedelmi utad a tengeren és csak fontos városokat foglalj el, a köztes területeket meg tedd a szövetségeseddé. -
uwu 80 #1693 Nem érdekel hogy hogy, de derítsed ki, de nagyon gyorsan!
Én is akarok annyi pénzt! -
Yag #1692 Wow .. ez vajon hogy jött össze :)
Nézd meg a térkép mellett a kis ikonokat hátha írja. -
#1691 Nyertél a japán Shogun Lotton :) -
Kallahiosz #1690 Valakinek van ötlete, hogy 1 kör ereéig miért kaptam 770000 lóvét???, -
Kallahiosz #1689 Hát pajtás igazán tiszta szívből irigyellek.
-
rexsimus #1688 Jótanács! Ne a rendszer meghajtódra telepítsd a steam-et :) -
#1687 Nálam mod nélkül is elég sokáig szokott szenvedni egyik-másik... Van hogy a fél csatát áthaldokolja... Csata elején kilövik, elkezd haldokolni. Kamerával arrébb megyek, felügyelem a csatát. Csata végefelé visszamegyek, megnézem hogy van és még mindig szenved... (persze olyan is van, hogy gyorsan kimúlik...) -
sakkay #1686 Te beteg vagy. -
Kallahiosz #1685 Szerbusztok.
Még régebben észrevettem, de nem gondoltam szót említeni róla, azonban az idő múlásával mégis megteszem:
Az egységek nem mindig halnak meg, hanem sokszor fekszenek, véreznek és sebeiktől gyötörve várják a "megszabadulást".
Nagyon hangulatos kis szösszenet.
Perceket tudnék tölteni ennek nézésével, még képernyő védő videó készítésébe is belekezdtem ,de sajnos igen ritkák a haldoklók és elég gyorsan kimúlnak.
Van esetleg mod ami megtöbbszörözné a
szenvedő alany\rögtön halott arányt,
illetve a haldoklás több ideig tartana.
Nagy örömömre szolgálna.
Szenvedjenek csak a parasztok.
gg -
uwu 80 #1684 Hát nálam olyan nem lesz hogy nincs csata:)
Nem azért veszek sereget, hogy legyen miért fizetni.
akkor lehet ám hogy mégse annyira fontos.
De ha mondjuk elkezdek egy legendary-t, lehet hogy rosznéven venném egy tábornok elvesztését.
Viszont egy bénácska tábornoknál még felesleges ilyen óvintézkedéseket tenni, de ha már megvan neki két jó képesség, megérheti a biztonság.
Mindegy, majd meglátjuk... -
#1683 Olyankor lehet ez fontos, mikor fejlesztesz hosszabb ideig és nem csatázol a hadvezérekkel. Mert úgy vettem észre, hogy ilyenkor csökkenhet a hűségük. És nem is az átállástól szoktam tartani, hanem, ha 1-re csökken a hűség, akkor jön az üzenet, hogy az adott hadvezérrel gondok vannak... Kövessen el harakirit és mindenki boldog lesz, vagy szégyen szemre hagyjam tovább a pozícióján... Szóval én ezt szeretem inkább elkerülni a fenti jártasság megvételével... -
uwu 80 #1682 Júj akkor mégis csak megéri. -
#1681 nekem már állt át párszor, de mindig loadoltam:D -
uwu 80 #1680 Nekem még sose állt át egyik tábornokom se.
Ez tényleg egy valós veszély?
A korábbi részekbe se láttam még árulást. Viszont olyat igen hogy megölték. Ha már ilyesmire költ az ember akkor egy ellenállás bérgyilkosok ellen talán hasznosabb lenne. Mediaval-ban pl az inkvizítor irtotta a tábornokokat, itt meg nindzsák flangálnak.
Mondjuk nem játszottam olyan sokat hogy ezt jól meg tudjam ítélni. -
#1679 Én ezt is szeretem kimaxolni: Honourable
Pláne, ha kicsit hosszabb távon inkább csak fejlesztek/védekezek... -
uwu 80 #1678 Másik kérdés hogy a tábornokokat hogy szoktátok fejleszteni?
Mivel 4 képességük lehet, én álatába kimaxolok pár kiszemelt képességet.
A muvement rang-et, meg az infantry attack-ot szoktam választani. Eddig ezt minden tábornokom tudja. A 3. meg armor szokott lenni a generelra. -
uwu 80 #1677 Van olyan támadási mód ami csak megállítja az ellenséges csapatot.
Nem tudja valaki hogy működik pontosan?
Nekem volt olyan hogy több körön át leblokkoltam egy egész sereget 2 íjásszal. A végén meg is szűnt a sereg, mert bebukták az összes tartományt. ez nagyon jól jött ki, akartam is csinálni máskor is.
De mikor legközelebb próbálkoztam, csak egy körig tartott, és volt olyan is hogy nem engedte azt az opciót. -
uwu 80 #1676 Szerintem most hétvégén én is eljutok idáig.
Már vagy egy hete nem shogunoztam, pedig ott állok Kioto előtt, 24 tartománnyal a hátam mögött, és csak 1556-ot írunk.
Én is VH-n tolom, de én rövid kampányt csinálok. Ennek ellenére szerintem nem hagyom abba a győzelemnél, hanem lenyomom a térképet.
Foglaltam egy tartományt ahol lehet naginata szamurájt képezni, így belőlük lett a nehéz gyalogság, már minden seregbe jutott pár darab. Emellett van pár katanás szamurájom is is, a sereg gerince meg ashigaru íjászokból áll. Van még 1-2 yari szamuráj és ashigaru is, és 3 csapat könyű lovas. Ennyi az összes sereg, 3 felé van osztva, de egyik se fullos, csak majdnem.
Ja még annyit hogy az előzőekben írtam a kalózkodásról ami hatkony hadviselési forménak tűnt a tengeren. Hosszú távon sajnos nem jött be, így is partra szálltak a hátországban. Ennek ellenére nem érzem szükségét nagy flottának, simán áttranszportoztam egyetlen hajón, és megvédtem a területet. De egy másik játékban lehet hogy mégis rágyúrok valami ágyús hajóra.
ennyi tapasztalat után, már egészen biztosan állíthatom hogy még mindig a rush taktika a leghatékonyabb a TW-ban ahogy eddig is. Csak most rá is van kényszerítve az ember valamilyen szinten, nem úgy mint eddig. Szerintem nem lehet VH-n vagy legendary-n megnyerni, csak így. Persze ha modokkal könnyít rajta az ember akkor bármit lehet:)
Ezért aztán mindenféle csúnyát összehordani a játékról ha valakinek nem megy a VH, de az biztos hogy engem ezzel már meg nem etet senki.
Én személy szerint mindig is erre a részre vágytam. Kellően nehéz, és hozza régi fílinget. Azt hiszem elleszek vele a pár évig, ugyanis ezután addig fogom próbálgatni a legendary-n amíg egyszer össze nem jön, nem bohóckodok többet WH fokozaton:) Meg gondolom jönnek majd hozzá kiegek is. -
#1675 Értem köszönöm, már jön is lefele :-) Majd hnap neki esek :-) -
#1674 Komoly rajtaütés a rejtőzködő sereg szemszögéből...
-
#1673 Gratulálok! Letöltöd a steamet, majd hozzáadod a cd kulcsod a játék hozzáadásához értelem szerűen és már tölti is a játékot. Ha új winfosod lesz a steam ettől függetlenül ugyan az lesz külön program külön kóddal, felhasználói profillal. Természetesen annyiszor töltöd le ahányszor akarod. Több gépen is használhatod, de egy időben csak 1x úgy tudom. -
#1672 Sziasztok!
Nyertem egy Shogun 2 steam kódot :-) A kérdésem az lenne hogy hogyan működik ez a dolog? steam telepít beír valahova, gondolom letölthetem, legálisan mehet minden multi stb... viszont ha pl újrahúzom a gépem mi történik ? :-) Letölthetem újból? illetve többször több gépre ?? ((például idehaza kettő van )) :-) -
Yag #1671 Igyekszik az ember :) -
sakkay #1670 Akkor nekem volt szerencsém..vagy 50* felraktam az elmúlt években, de nem volt gond. De csak csipkelődök, jó , hogy segítesz másoknak természetesen.