23542
-
#19613 az a durva, van olyan xaercer JAV:(xerver) -
#19612 aza durva, van olyan xaercer vagy nemis tudom milyen tetű dolog, hogy 29-55Csp egy tyúk.
Másikon meg 400-450 is és ez az általános, de olyat is láttam ahol folyamatosan 160-220 között van belőve...
Hááát nem szép az biztos ez a nagy különbség irányítása az tuti!
Mert nem a rendszer maga ilyen az is biztos, hanem igy irányitják a dinamikáját. -
#19611 LOL tenyészteni luxus lett volna?Ennyire kényelmes én nem vagyok ,mivel pénzem sincs.Még 1500db tyúkot kell leszednem és kész is.
Kár hogy a paszulyra nem tudok feljutni már annyi plusz soronm lehet hogy a fél ajándékos cuccot ami csak áll az invertoryba ki ehetne rakni végre.
De a paszulyra jutást nem látom magam előttmég 2 évig kb akkora lesz meg a baby boobokból az állatok amik kellenének! -
#19610 nekem is kiakadt a flash amikor megvettek előlem valamit... -
#19609 F5 menni fog, vagy lépjél ki és be, és jo lesz! -
#19608 MIVAN??
Mit frissitenek, mikor a piac egy rakás.....?
Nulla a sebessége ha valaki megvesz előttem valamit, illetve egyébkéntis nagyon elbbb..k mert szinte mindig kiakad benne a flash. -
#19607 kész az event
közel 2 milla ment rá
viszont a paszulyon nem tudom kitenni a balettos tyúkot amit legelőször kapunk meg
a kergén sem találom- -
random001 #19606 Facebook-on kiraktak egy képet, és hogy hatalmas új frissítés várható...
-
#19605 5500 ruszkityuk kell csak -
#19604 egyik szerveren 35/db a tyúk!
De kiru 5 perc alatt végezis vele.. -
Gólya #19603 sőt...Karc is küldött:) (azuram) -
Gólya #19602 küldtem meghívót Lúdanyóról -
gettobuxa #19601 asszonynak a farmjára jöhetne pár szomszéd. név: zsutyesz
köszi -
#19600 Már csak naponta 448 tyúkot kell gyártanom és kész az event!Mindhárom farommom csak tyúkolak vannak meglesz ez -
#19599 igaz, azert en sem ulok ott egsz nap, melo, pihenes stb, de azert lepakoltam par tyukot :)
valameddig csak meglesz az event :) -
Gólya #19598 hétvégi és következő hét eleji akciók
szupertáp, szupertrágya és gazdaraktár akciók -
#19597 Óránként a tyúkok etetése nem kis feladat hogy legyen 3000tyuk, hanem akinek más dolga sincs csak ott lenni.
Ha ki tudom hagyni inkább értékes cuccokat ültetek és a végén kifizetem bagóért az egészet :) -
#19596 ok én is tudnék venni mivel van jopár milkám, de nekem igy is jo hogy kicsit foglalkozni kell a farmmal, most tikokkal tettem tele ill varázsbabokat is ültetek, kufircoltatom a ruszki tikokat is :D de ha végére se lesz meg akkor maradékot bevásárolom :P -
#19595 Marha 1x a megoldás!
lEGYEN 1 MILLIO CSP-D.
Veszel majd az event vége felééé tyúkot, meee mindenki azt fogja eladni mert jo az ára . Namármost fillérekért szinte 1 óra alatt a z átváltást követően megcsinálosd az eventet.
Indult a tyúk 700/csp vel, most nálam 200csp, de lesz ez 100 is!
Én megvárom, és nem veszek semmit se! Addig! -
#19594 ill tenyészteni is megéri mivel mivel nagyobb értéküeket kapsz, igy ismét csökken a tyukok számolási értéke :) -
#19593 Ja lol mindig sima tyúkkal számolok de az 4x-es másikat ér.Tehát a végéig már csak 5300 tyúk kell.
Elvileg ha győzőm táppal meglesz az event! -
#19592 Hát ez nem lesz befejezve sehogy sem.Mindhárom terület szinte csak tyúkollal van belakva,de tápm az nin saz gyök2vel pörög és mindig elfogy :(
4000-esig talán eljutok! -
#19591 Az eventes állattenyésztésnél a táphoz kell. -
#19590 szójababot mihez kell termelnünk? -
#19589 Én leraktam 106 tyúkólat,kell még 3000 és meg is vagyok az eventtel.de ez most kapóra is jön,mert kell majd az anakondatáphoz is. -
Gólya #19588 így van - akinek van tyúkja, vagy megveheti, majd bolond lesz még a tenyésztéssel is vacakolni
és a hiv-on lezárták a "nyavajgós" topikot, hogy majd ha lehiggadnak a kedélyek, újra megnyitják
pedig ezzel tényleg nem könnyítettek a "kicsik" dolgán - vagy csak mi nem látjuk, hol lehet elrejtve a könnyítés?
mindenesetre én se sokat tökörészek tenyésztéssel:) -
ACE #19587 Azon filóztam, hogy 4 db matrjoska tyúkból lesz 1 db Balettos, és csak 1-el ér többet. Namost a sima tyúkól 220 csp-ért kb. 1 óra alatt ad 1 tyúkot, amiből ugye 4 db matrjoska lesz. Azaz a tenyésztéssel, amihez kell 6 óra, Rózsaszín zselével meg 2 bájitallal kb 45 perc. ezért rohadtul nem éri meg tenyészteni, akkor jobban megéri a főfarmon is tyúkólakat kirakni 4x db-ot. Ezt az eventet tényleg jól elcseszték... -
ACE #19586 Elég kihalt a topic, mindenki tyúkokat rakosgat be? Nem áll neki tenyészteni? -
random001 #19585 Nekem nem volt tyúkom. De leraktam 126 tyúkólat, vettem 1500 tápot, meg most keveri a malom az első adag 1000 darabot. :D Pár napig nem leszek, de talán így is sikerül végig vinnem. Ha nem az sem hat meg különösebben. :D
Az tetszik amikor azt írják nagy fórumon, hogy jaj de jó event ez a kicsik is tudják tolni. :D 1 területen... na persze. Sosem lesz annyi tyúkja, ha meg tenyészteni akar akkor 1 területet eloszt a tyúkokra, a tenyészt telepekre, meg a szójára. Igen! Ezt tényleg a kicsik eventje is :DDDD -
#19584 viszont így már legalább be is fejeztem az eventet és már el is indítottam a paszulyban a megfelelő részt :D
jó gyors volt :D legalább nem kellett termelgetnem, meg a csatnit venni 16 óránként :D -
#19583 Volt 2000,de szerintem nem lehetetlen a maradékot összeszedni.Viszont ez így kritikán aluli amit megint kitaláltak:( -
Gólya #19582 ha össze tudsz kaparni több, mint 6000 tyúkot, akkor igen
ritka nagy baromság - szerintem -
#19581 Magyarán szólva,elég ha csak tyúkokat rakok le és akkor totál kész is az event? -
#19580 Ház ez mekkora gagyi!
Tényleg :D:D -
Gólya #19579 ha van 6375 tyúkod, becseréled és beadod - kb. 5-10 perc az egész - ahogy Wootan is írta -
hpelte #19578 event növény a tenyésztéshez kell: 15 szójabab = 1 matrjoska táp
1 szupertáp = 1 matrjoska táp -
Wootan #19577 Úgy, hogy akinek van 6000+ tyúkja, az beváltja 1es event tyúkra, beadja, és kész is.
Itt vagy nagyon elnéztek valamit a készítők, vagy arra mennek, hogy az emberek nagy részének nincs ennyi tyúkja, és majd a piacon elköltenek kb. 1millát. Így nézve jó kis "goldsink" event lesz ez.
Persze event indulásig még változtathatnak is valamit :) -
#19576 Egyébként nem értem minek az eventnövény amikor a leírásban nem is szerepel hogy bekell dobálni! -
#19575 Azt meg,hogy? -
#19574 Akkor nem bánom hogy már beészakáztam. Kitehető szarokat adnak állandóan amiknek már kb 2 éve nincs is hely hova rakni!
TP + CSP+ CSillag aminek értelme van szerintem! Bele se kezdek ebbe!