23542
-
gettobuxa #19653 jobbról balra arass 1x1-et, úgy még elviselhető. de szívesen megismertetném a cipőm talpával, aki ezt kitalálta... -
Altair5 #19652 Szerintem is nagyon rossz lett az új aratási mód.. Főleg a kézi 1x1 aratásnál..
Lehet, hogy ezzel akarják elérni azt, hogy az emberek ne 1x1-ezzenek vagy ha már azt teszik, akkor szenvedjenek, ha már nem vesznek aratógépet?! Mindenesetre hülyeség volt ezt bevezetni, ja.. -
#19651 Minden rosszindulat nélkül mondom,unalmukba már nem tudnak mit kitalálni.Ezek a full fölösleges dolgok:( -
ACE #19650 Én sem tudom felfogni hogy ezeknek a változtatásoknak mi értelme van... -
#19649 Ez aztán kellett.Valami ocsmány szar lett az új learatás ikon vagy hogy is mondjam mi ez.
Ennyi erővel az egész oldalt beteritő ikont is adhattak volna neki! -
gettobuxa #19648 mit sikerült kiköltened? én most vettem 4 ólat, remélem 2 borz és 2 medve lesz :D -
#19647 Inkább ne adtak volna ilyen csemetéket rakás szar mint szokott lenni -
Gólya #19646 jön az majd - a freemailesre nálam is csak ma délelőttre érkezett meg, pedig tegnap elküldtem a kódot
esetleg próbáld meg újra beírni a kódot és frissíteni utána - hitesnél így sikerült (ő is tegnap küldte a kódot és ma reggel még nem kapott bónuszt - a hivataloson írták, hogy érdemes így megpróbálni)
a spamek között nézted? most jut eszembe, hogy nekem is oda sorolta be:) -
Gólya #19645 nem verseny ez:) -
Gólya #19644 titokzatos csemetéből lehet -
#19643 LOL nem is kellett annyi pénzt az hittem a szilaj bikából is majd 3 kell de nem így már feljutottam.
Első 3 sort meg is töltöttem fosokkal + 1 kollekciót kiraktam a másik nincs meg 1 hiányzik a 3. meg nem éri meg . -
#19642 736000 TP + a sallangok... Valakinek biztos sikerül. Rengeteg lóvé kell hozzá. -
#19641 És? Itt is olyan vagyok mint a való életben amire nem visz rá a kényszer azt nem veszem meg! -
random001 #19640 700.000csp? Ne viccelj már. Én két és fél hónapja játszom de több cspm van.
És nincs csak ez az egy farmom. -
#19639 Azért nagyon ne éld bele magad,mert szabadon csak 3 sort tudsz kirakni,illetve ha veszel továbbiakat FA-ért.A túlnyomó része a paszulynak a tematikus sorokból áll,tehát az eventek alatt megszerzett cuccoknak van fenntartva. -
#19638 Az új eventbe a gránátalmát honnan lehet beszerezni vagy hányas szinttől? Mert érdekes sehol nemtudok venni olyan fát ,de azt sem jelzi hogy számomra nem elérhető. -
#19637 Na végre egy jó hír ,hogy az eleddig szemétnek hitt díszeknek is lesz értelme!Már csak fel kéne jutni de vagy 2 év vagy pedig 700.000CSP választ el tőle! -
#19636 Valahogy úgy. -
#19635 Tehát jól értelmezen a felhökre akármilyen szar 0 tulajdonsággal rendelkező cuccot kirakhatok és már jár az adott dolog pl 30 óránként 4100TP? -
#19634 ahol freemail-es címem van oda nem jött meg az ajándék kód :S -
#19633 Paszuly. -
#19632 Az égig érő paszújról hol tudnék olvasni?
Mert mintha olyan rémléne hogy a kitehető cuccaim pl legyen az 5 db ami 8 óránként ad 150TP alapból a kergén akkor a paszulyon elvesziti a tulajdonságát.
De milyen tulajdossága lesz akkor helyette vagy hogyvan ez? -
gettobuxa #19631 szeintem egy kicsit drága a 15 FA egy ólért, de azért veszek majd négyet, úgyis fán terem a pénz :) -
Gólya #19630 aktuális dolgok
- orosz csomag
- tenyésztési akciós csomagok
- mega-tp és titokzatos ól-akció
- új gazdaköri feladatsor
végül, de nem utolsó sorban elindult a bónuszkódot tartalmazó hírlevelek kiküldése - a kód beváltása 08.20.23.59-ig lehetséges -
Gólya #19629 csak az új gazdaköri miatt - megint mindenki fél óra alatt akarja megcsinálni (akinek nem inge, nem veszi magára) -
#19628 borznak elszaladt az ára -
#19627 Nekem már visszajött jócskán a befektetett 1 millio CSP, 340csp/db a tyuknak :D
Nemis rosz az event ennyire jól régen kaszáltam! -
#19626 Én úgy tudom, hogy valami koktélbár lesz... -
#19625 Na ha minden jól megy holnap kitermelődik az utolsó 600db tyúk és kész az event.És még lesz is 3 napom kis pénzt keresni a tyúkokkal! -
#19624 Ne csináld , most nyomtam be a paszulyba 2 szintre a csillagokat, az életbe nem lesz 200 még egyszer, pedig a fa teteje is kész, az meg 300 csillag volt. -
random001 #19623 A-a nem annyi. Valami szigethez kapcsolódó mesterség lesz. Nagy fórumon is irkálnak róla, meg 200 csillagról ami majd a kiváltásához kell.
Persze a fene tudja mi az igazság a találgatások közepette. -
Gólya #19622 azért szerintem hétköznap délben leginkább dolgozik a nép vagy iskolában (jó, nyáron nem) van
lehet olyan hiba, amit azonnal kell javítani - ha nem kezdenének hozzá, akkor meg azért ordítanák le a fejüket -
#19621 Köszi, mertem pedig azt hinni, hogy Modi vagy ott, is. :) -
#19620 Ugyan olyan mezei játékos vagyok mint te.Én se tudok többet.Érdeklődj a hivatoloson,hátha válaszolnak. -
#19619 Nem értem ha valami van a xerverekkel miért nem éccaka állnak neki javitani, nem délbe mikor mindenki nyomná?
Komolyan mondom, németek ide vagy oda, eléggé zsenge ez a felhozatal tudásügyben.
Góré ÚR!
Mi vanmá a xerverrel, te tudod! -
#19618 ezt nem mondjátok komolyan, hogy még 1 hétig megy az aktuális event -
#19617 Unatkoznak a grafikusok, röviden ennyi. -
random001 #19616 Lövésem nincs mi lesz a frissítés, de ezt a képet is ahhoz találtam. :)
A tyúk nálunk stabilan 300 + - 10 környékén megy még mindig. -
#19615 A 29 csp és a 400 között azért nagyobb a különbség! :( -
#19614 Töklekvárral is ez a helyzet muterom feltankolt 3900 -ért (hogy eventeknél majd 17 ezrekért szórja) én meg 5800 alatt nem láttam mindketten 82-esek vagyunk.