23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • gettobuxa
    jobbról balra arass 1x1-et, úgy még elviselhető. de szívesen megismertetném a cipőm talpával, aki ezt kitalálta...
  • Altair5
    Szerintem is nagyon rossz lett az új aratási mód.. Főleg a kézi 1x1 aratásnál..
    Lehet, hogy ezzel akarják elérni azt, hogy az emberek ne 1x1-ezzenek vagy ha már azt teszik, akkor szenvedjenek, ha már nem vesznek aratógépet?! Mindenesetre hülyeség volt ezt bevezetni, ja..
  • Maximus4
    Minden rosszindulat nélkül mondom,unalmukba már nem tudnak mit kitalálni.Ezek a full fölösleges dolgok:(
  • ACE
    Én sem tudom felfogni hogy ezeknek a változtatásoknak mi értelme van...
  • grebber
    Ez aztán kellett.Valami ocsmány szar lett az új learatás ikon vagy hogy is mondjam mi ez.
    Ennyi erővel az egész oldalt beteritő ikont is adhattak volna neki!
  • gettobuxa
    mit sikerült kiköltened? én most vettem 4 ólat, remélem 2 borz és 2 medve lesz :D
  • grebber
    Inkább ne adtak volna ilyen csemetéket rakás szar mint szokott lenni
  • Gólya #19646
    jön az majd - a freemailesre nálam is csak ma délelőttre érkezett meg, pedig tegnap elküldtem a kódot

esetleg próbáld meg újra beírni a kódot és frissíteni utána - hitesnél így sikerült (ő is tegnap küldte a kódot és ma reggel még nem kapott bónuszt - a hivataloson írták, hogy érdemes így megpróbálni)

a spamek között nézted? most jut eszembe, hogy nekem is oda sorolta be:)
  • Gólya #19645
    nem verseny ez:)
  • Gólya #19644
    titokzatos csemetéből lehet
  • grebber
    LOL nem is kellett annyi pénzt az hittem a szilaj bikából is majd 3 kell de nem így már feljutottam.

Első 3 sort meg is töltöttem fosokkal + 1 kollekciót kiraktam a másik nincs meg 1 hiányzik a 3. meg nem éri meg .
  • g1397k
    736000 TP + a sallangok... Valakinek biztos sikerül. Rengeteg lóvé kell hozzá.
  • grebber
    És? Itt is olyan vagyok mint a való életben amire nem visz rá a kényszer azt nem veszem meg!
  • random001
    700.000csp? Ne viccelj már. Én két és fél hónapja játszom de több cspm van.
    És nincs csak ez az egy farmom.
  • Maximus4
    Azért nagyon ne éld bele magad,mert szabadon csak 3 sort tudsz kirakni,illetve ha veszel továbbiakat FA-ért.A túlnyomó része a paszulynak a tematikus sorokból áll,tehát az eventek alatt megszerzett cuccoknak van fenntartva.
  • grebber
    Az új eventbe a gránátalmát honnan lehet beszerezni vagy hányas szinttől? Mert érdekes sehol nemtudok venni olyan fát ,de azt sem jelzi hogy számomra nem elérhető.
  • grebber
    Na végre egy jó hír ,hogy az eleddig szemétnek hitt díszeknek is lesz értelme!Már csak fel kéne jutni de vagy 2 év vagy pedig 700.000CSP választ el tőle!
  • Maximus4
    Valahogy úgy.
  • grebber
    Tehát jól értelmezen a felhökre akármilyen szar 0 tulajdonsággal rendelkező cuccot kirakhatok és már jár az adott dolog pl 30 óránként 4100TP?
  • SHADOWEYES7
    ahol freemail-es címem van oda nem jött meg az ajándék kód :S
  • Maximus4
    Paszuly.
  • grebber
    Az égig érő paszújról hol tudnék olvasni?

Mert mintha olyan rémléne hogy a kitehető cuccaim pl legyen az 5 db ami 8 óránként ad 150TP alapból a kergén akkor a paszulyon elvesziti a tulajdonságát.
    De milyen tulajdossága lesz akkor helyette vagy hogyvan ez?
  • gettobuxa
    szeintem egy kicsit drága a 15 FA egy ólért, de azért veszek majd négyet, úgyis fán terem a pénz :)
  • Gólya #19630
    aktuális dolgok

- orosz csomag
    - tenyésztési akciós csomagok
    - mega-tp és titokzatos ól-akció
    - új gazdaköri feladatsor

végül, de nem utolsó sorban elindult a bónuszkódot tartalmazó hírlevelek kiküldése - a kód beváltása 08.20.23.59-ig lehetséges
  • Gólya #19629
    csak az új gazdaköri miatt - megint mindenki fél óra alatt akarja megcsinálni (akinek nem inge, nem veszi magára)
  • SHADOWEYES7
    borznak elszaladt az ára
  • jojo
    Nekem már visszajött jócskán a befektetett 1 millio CSP, 340csp/db a tyuknak :D
    Nemis rosz az event ennyire jól régen kaszáltam!
  • zmeor
    Én úgy tudom, hogy valami koktélbár lesz...
  • grebber
    Na ha minden jól megy holnap kitermelődik az utolsó 600db tyúk és kész az event.És még lesz is 3 napom kis pénzt keresni a tyúkokkal!
  • jojo
    Ne csináld , most nyomtam be a paszulyba 2 szintre a csillagokat, az életbe nem lesz 200 még egyszer, pedig a fa teteje is kész, az meg 300 csillag volt.
  • random001
    A-a nem annyi. Valami szigethez kapcsolódó mesterség lesz. Nagy fórumon is irkálnak róla, meg 200 csillagról ami majd a kiváltásához kell.

Persze a fene tudja mi az igazság a találgatások közepette.
  • Gólya #19622
    azért szerintem hétköznap délben leginkább dolgozik a nép vagy iskolában (jó, nyáron nem) van
    lehet olyan hiba, amit azonnal kell javítani - ha nem kezdenének hozzá, akkor meg azért ordítanák le a fejüket
  • jojo
    Köszi, mertem pedig azt hinni, hogy Modi vagy ott, is. :)
  • Maximus4
    Ugyan olyan mezei játékos vagyok mint te.Én se tudok többet.Érdeklődj a hivatoloson,hátha válaszolnak.
  • jojo
    Nem értem ha valami van a xerverekkel miért nem éccaka állnak neki javitani, nem délbe mikor mindenki nyomná?
    Komolyan mondom, németek ide vagy oda, eléggé zsenge ez a felhozatal tudásügyben.

Góré ÚR!
    Mi vanmá a xerverrel, te tudod!
  • zmeor
    ezt nem mondjátok komolyan, hogy még 1 hétig megy az aktuális event
  • jojo
    Unatkoznak a grafikusok, röviden ennyi.
  • random001
    Lövésem nincs mi lesz a frissítés, de ezt a képet is ahhoz találtam. :)

A tyúk nálunk stabilan 300 + - 10 környékén megy még mindig.
  • jojo
    A 29 csp és a 400 között azért nagyobb a különbség! :(
  • grebber
    Töklekvárral is ez a helyzet muterom feltankolt 3900 -ért (hogy eventeknél majd 17 ezrekért szórja) én meg 5800 alatt nem láttam mindketten 82-esek vagyunk.