23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Ez.
  • grebber
    Milyen event hol mikor?
  • Gólya #19571
    hát ha azt veszed, hogy 5 perc alatt meg lehet csinálni, azért nem is olyan rossz:)

(vagy tedd ki a nyereményeket a kergére, szedegesd 6-12 stb. óránként és akkor lesz úgy 3 e fölött:DDDD)
  • zmeor
    nah, érdekes lesz ez az event! ilyen még nem volt

viszont a nyeremények az gyalázat..... felhősoron csak 1750 tp/nap
  • Gólya #19569
    nem - itt a lap alján van egy összefoglaló táblázat, ahol meg tudod nézni, mi hány pontot ér
    feljebb is görgess, mert ha van plusz dolgod, amit nem alapból kapunk, arról külön van infó, hány pontot ér
    (pl. egreslekvár, gülüszemzselé, stb.)
  • grebber
    Lehet hülyeséget kérdezek,de nem baj :D

A lekvárfőző üzembe minden cucc amit lehet gyártani ugyanannyi pontot ad?
  • random001
    Köszi.
  • Why
    Köszi :)
  • Gólya #19565
    igen, figyeld a gazdabolti akciókat - elég ritkán szokott lenni sajna
  • Gólya #19564
    meg kell szerezned magát a denevértenyésztés lehetőségét is - ezt egy korábbi event alkalmával lehetett vagy pedig ha akkor nem sikerült, akkor teliholdas eventekkor nézz szét Jack boltjában, mi kell a tenyésztéshez
  • Why
    denevér barlangom van
  • Why
    de mit
  • zmeor
    mert nem szerezted meg biztos horror eventnél
  • Why
    Sziasztok .megmondanátok nekem hogyan lehet denevért tenyészteni .mert nem értem miért nem lehet .elöre is köszi
  • random001
    Töklekvár recept szokott akciósan lenni, vagy ne is várjak ilyenre?
  • SHADOWEYES7
    Gazdanév: maximus4 Szint:83 / velociraptor4 Szint:77

Komolyan nem látod?
  • jojo
    A farmeramás neved mi, ott.
  • Maximus4
    Ki van írva itt a fejlécemben: maximus4
  • jojo
    Meg levelezgetni se a németekkel mi manapság a fórumba a menő, ha gubanc van, na.
  • jojo
    hali!
    Max, mi a modi neved a farmokon, meeert nem akarlak megbántani csak kérdeznék az egynevűű játékosokról, ha más a game.
  • Maximus4
    Gratula!
  • zmeor
    Maxi! 85 lettem! Írd át plz!
    köszi
  • Andrea770422
    Sziasztok!

Mindenkinek jól működik a játék? Mert nekem mikor betölti a főkertet semmilyen épület nem jelenik meg még a tábla sem amivel át tudnék lépni a többi kertbe.
  • grebber
    Jól jött ez a kecsketejes feladat legalább a következő eventre lesz aratógép meg minden!
  • Maximus4
    Ne viccelj,én reagáltam túl,úgyhogy elnézést!Ráadásul tényleg figyelmetlen voltam:(
  • zmeor
    Mielőtt bárkivel összevesznék, csak annyit megjegyeznék, hogy azért tessék illendően bánni Maxikával, mert nála többet senki sem válaszolt mások hülye és felesleges kérdésére.

• Gólya #19547
    az a hitesé - ő játszik szorgalmasan:)
  • Maximus4
    Karc a neve.Vagy tévedek?
  • Gólya #19545
    melyik másikra gondolsz? csak ez az egy volt ott...
  • Maximus4
    És a másik a tied?
  • Gólya #19543
    szarvasgomba-malacfarmhoz kell majd
  • Gólya #19542
    ezt nem tudom, mert egyelőre csak gyártok - viszont látom, felhomályosítottak

off-hoz: nem az enyém már
  • kill3r21
    van a pajtámban olyan hogy tölgyfacsemete, az mire jó? :D
  • Maximus4
    Igen,félrenéztem,elismerem.Még jó,hogy ez mással soha a büdös életbe nem fordul elő.
  • ACE
    Ez azért van, mert ha megnézed mire jó az illető cucc, akkor láthatod, hogy ha megeszed, akkor többet fejlődsz tőle, mintha a műhely fejlesztésébe fekteted, ezért az ilyen cuccokkal nem lehet fejleszteni, csak "enni". Úgy írsz hibának dolgokat hogy utána sem nézel...
  • Maximus4
    Ok,és a meglévő akármicsodát be tudod tenni a műhely fejlesztésébe?Mert nekem már tegnap óta szürke és ez nem egyedi probléma,hanem nagyon sok embernél van így.

OFF
    A fantasysban kiscsibével befejezted,mert elég rendesen piros vagy és most,hogy ott is elindult egy event,inkább keresek szomszédot akivel ajándékozhatok.
    /OFF
  • Gólya #19537
    hogyhogy nem lehet semmit csinálni?
    most kötök három csokrot...
  • zmeor
    én már el is végeztem a tejes feladatot :)))
  • Maximus4
    Az nem baj,hogy a meglévő dolgok sem működnek rendesen,például a virágkötőnél nem lehet semmit csinálni,de újabb hibalehetőséges dolgokat be kell rakni
  • csabika1982
    Adj'Isten Gazdák!

A várva várt pillanat megérkezett.
    Mostantól a kecske is nagykanállal eszik, így a mostantól tenyészthető állatként szerepel a játékban.

Ezzel egy időben természetesen megjelent a két új küldetés a gazdakörben, illetve a műhelyben mostantól fejleszthetőek a színes Kecskeólak és színes Kecsketejüzemek is.
    Bővebb leírást a fórum GYIK részében találtok.

Nosza rajta, kecsketenyésztésre fel!

Sikeres gazdálkodást kíván