Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Akkor köszi,de nem kell😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
ezek nincsenek tojásfa,tehéntejfa, medve,borz,,pisztácia,gránát alma

Maximus4
Milyen listát?Mond meg mi kell és meglátjuk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
listát kérnék érte😊

lett szentjanim is ha kell valakinek

Maximus4
Mormotáért mit kérnél?

Foxy0
vagy jávorszarvas ól

Foxy0
ykinek kell:
mormota vagy kenguru karám?

Maximus4
Ez állítólag azért van,mert a cserepartner nem online.

BuriP
Nem tudjátok mi lehet a gond: a raktáramban van a kért árú de nem engedi cserélni, ha rákattintok az ajánlatra piros 1-es van az én oldalamon a kép mellett.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

volt, hogy tíz perceket kellett várnom, míg beözönlött a rengeteg ajándék<#guluszem1>
mondjuk nekem "csak" oxigén jött a cukron, són, barkácson kívül, de ahogy olvasgattam máshol, még szülinapi képeslap, hópihe is elõfordult
ami meg duplán bosszantó, hogy volt, akinek pl. töklekvár is jött a mostani dömpinggel - mert mondjuk szüksége lett volna rá két héttel ezelõtt...hát erre nem lehet mit mondani (vagy esetleg csatni, almatorta...)

Maximus4
Ne is mondd!Én alig tudtam ma aratni a sok ajándéktól,még fakéregtakaró is jött.
Az listával gondok vannak(miért is ne lennének),majd javítják,gondolom ha vége az 'eventnek' 😄

amennyi oxigén meg cukor jött tegnap - többek között tõled -, az legalább háromheti adag volt
hol a túróban kóvályogtak ezek eddig?
még jó, hogy régebbi szomszédaim vannak, akikrõl tudom, hogy rendszeresen küldenek ajándékot

a borzot, pisztáciát, gránátalmát vajon mikor akarják berakni az ajándékozós listára?

Én mit csinálok? Semmit! Nem magamról írtam eszmefuttatást lentebb...

Tudod játszottam 6 évig egy mmorpg-vel. Lényegtelen melyikkel. Ott elég sûrûn elõfordult az ilyen. Ha mást nem is csináltak a karakterrel akkor mindent ki piacoztak róla. Ami meg átadható volt átadták. Magyarán lerámolták a karaktert. Azóta elég ború látó vagyok ilyen ügyekben. Nézd el nekem.

De off-ot be is fejeztem.

Amúgy itt pozitívum, hogy itt nem egy piac van. Tehát nem olyan egyszerû másik karit tápolni.

Maximus4
Még tegnap amikor írtam itt,akkor küldtem el.

elküldted már? mert én nem látom... de már valaki küldött tegnap, szóval ha még nem küldted, akkor nem aktuális már

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Én csak azt nem tudom,hogy most ezzel az új hír bevezetésével, megszûnt a farmszavazás és,hogy megnézhessem mások képeit?

Azért ez nem olyan egyszerû hogy csak valakinek küldesz egy keyloggert és ennyi... Másrészrõl meg mit csinálsz azzal a sok pénzzel? Kicseszel vele és veszel 1500 db villát? És mit érsz el vele?

steam, origin: ACE_hun

csarmy
Helló! Van valakinek 1 felesleges szentjanija?Az létszi írjon.

Bigpoint MMO most indult,akit érdekel- The Mummy Online.További részletek itt.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1338422835

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Foxy0
megvan már de tiszta szar amit kér megvan de piros lol

Ezt a kérdést biztos hogy nekem címezted ?
<#worship>
tonyr
elküldtem.. remélem meg is kapod.. jo farmozást... és persze szép estét mindenkinek (:

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Foxy0
vágom de ki a bal oldal ki a jobb oldal?

Ugyan az mint itt.
Foxy0
kösy megkaptam

hogy van ez a csere cuc nyíl ra vok kívácsi ki-kicsoda

én is köszi

tonyr
ugyan nem probléma, mi a farmneved ahova küldjem a szentjanit ? 😊

Foxy0
elküdtem

Hát különleges dolgokból hiányom van, szinte sose jön össze semmi a "titokzatos" ól és csemete akciókból.
Ahogy a Farmarany fás pörgetésnél is csak a sz..t pörgettem meg a dupla állatok valamelyikét.
Most jött össze egy medve az is a pót farmomon, szerencsére át tudtam küldeni.
Egyedül Mormotából van 5.
Foxy0
pm ment a játékban

Mimike87

Foxy0
rendben
egy nevet hogy mire menyen

bagolyért cserélünk?

tonyr
nem muszály adnod semmit de ha van felesleges cuccod akkor leirhatod és választhatok, de nem muszály 😊

Foxy0
ezek nincsenek tojásfa,tehéntejfa, medve,borz,bagoly,pisztácia,gránát alma

Szentjánosért mit kérnél cserébe?
tonyr
+ 1 kenguru... bocs hogy 3 üzibe telt 😊

tonyr
ill 1 mormotám is van 😊

tonyr
valakinek szentjani vagy mokus ? szivesen küldöm 😊

most nem fogok listát irogatni,csak tudod mit kérsz a jávorért és ha tudom akkor megadom érte

Foxy0
listát kérhetnék

sok minden mire van szükséged?

Ezen a toplistán kiakadtam. Lehet volt eddig is csak elkerülte a figyelmemet...?

Minden játékban utáltam ha a játékban levõ pénz szerint lehet rendezni a listát. Kinek mi köze a másik vagyoni helyzetéhez? Így legalább akik hajlamosak rá, tudják kiknek érdemes a bizalmába férkõzni, és egy kis keyloger-el megbombázni... Eh...

Azért szép hogy másfél milliárd a toplista vezetõ. Gondlom örül a nyilvánosságnak 😄

HoReSz1975
Elkelt!!!

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Foxy0
mik vanak

HoReSz1975
Ingyen átadó egy 68 szintû account, ha érdekel valakit, írjon rám prívátban!!!

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

borz ill. medvét tud valaki cserélni?

jávorért mit kérsz?

én is köszönöm