Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fészbúkon kirakták, hogy nemsokára jön a pókól!<#banplz>

Be yourself, no matter what they say...

Idióták nem jöttek még rá hogy lehet ha mûködne az email küldés, akkor nem frissítgetné mindenki az oldalt hogy mikor kezdõdik az event, hanem csak az Emailt várná...

steam, origin: ACE_hun

Csak az a vicc, minél többször frissíted, annál jobban leterheled 😄

Maximus4
De.Sokszor kell frissíteni az oldalt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
Srácok látom megy még a kereskedés, nincs valakinek felesleges tojásfája?
Nálad nem írja, hogy: "The server is too busy at the moment. Please try again later."?

Maximus4
Sziasztok Gazdák!

A Gyémánt jubileumi ünnepség kezdésére kis késéssel kerül sor.
Az új idõpont 14:30.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Teljesen lehalt az oldal.

Ez a hivatalos fórum régen is mindig így lefagyott? Mert eddig ezt nem vettem észre...

még nyugodtan futhatsz pár kört😊
majd egyszeris elkezdik, de akkor is csupa gubanc lesz az eleje, úgyhogy nem érdemes kapkodni

szép napot mindenkinek

mikor kezdõdik az event?
14,30 és nálam semmi még
Nem feltétlenül, a csalni vagy toklekvar nem ad plusz TP-t csak termést.

Maximus4
Igen,ez egy fontos kérdés😛

zmeor
Nem tudja valaki, hogy összesen hány csillag kell a bölcs tölgy 100%- os kiváltásához? 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nekem van 400 darabom,lesz egy kis + pénz😊
Nálam már pillangó sincs😊

Maximus4
Na arra nem vagyok hajlandó😄

17-es piacon egy árva kecske nincs😊

annyival kevesebb a területed

szerintem nem muszáj
van 5 nap rá, 1x1-essel megcsinálható szerintem

Az event teljesítési szintje: minimum 3. szint (a Bahama szigeten is)

Ez mit jelent? Akinek még nincs sziget annak felejtõs?

Maximus4
Majdnem 25 ezer gyöngyvesszõ kell😞
Megint szedhetek le mindent.

Ezek már hasznos infók köszönöm. Nekem egyenlõre a több termény elõbbre való, az eventeknél majd fõleg, + több termény több tp 😊 Aztán majd idõvel lesz pékség is.

hááát...
ki melyiket csinálja, azt favorizálja - szerintem😊

attól függõen, hogy mennyiségre vagy tp-re mész válogathatsz
ha az a fontosabb, hogy több terményed legyen, akkor lekvárfõzõ, ha inkább a tp-re hajtanál, akkor pékség
nekem mindkettõ van, használom is mindkettõbõl, amit lehet - nem nagyon tudnám egyiket sem a másik elé helyezni

Maximus4
Én azt mondom,ha van rá lehetõséged,váltsd ki mindkettõt.

Átolvastam már régen. Csak úgy gondoltam akik õsidõk óta játszanak azok nyilván tudják melyik a jobb, ezért szerettem volna tanácsot kérni.

olvasgasd addig át ezt és ezt

mindkettõben vannak használható dolgok

Mivel közeleg a 40-es szint érdeklõdnék elõre is a pékségrõl és a lekvár készítõrõl.

Nagyon nem vágom még a dolgot, de ahogy olvasgatom vagy pék, vagy lekvárfõzõ lehetek? Szóval melyik szakba a jobb? Érvek és ellenérvek?

Ha túl sokat irkálok szóljatok és visszafogom kicsit magam 😄

Maximus4
Nincs.A sziget és a tisztás a legésszerûbb.

Nem baj. 😊 De az is része a játéknak és kell minél hamarabb 😄 Vagy van ésszerûbb javaslatod a csillagaim leköltésére?

Maximus4
Csak szólok,hogy a szigeten baromi lassan lehet haladni😞

A pénzel nincs gondom. 😊 Zab bizniszt tolom tegnap óta, fõleg mert a gazdaköribe megkaptam az arató, vetõ, állat gondozót 84 órára. Bár az állatokat szedem is be ahogy megértek, minél több legyen a termõföldem az eventre. 😊

Ami jön pénz az a szintemen tökéletes szerintem. Ebbõl veszek mindent meg a gazdakörihez, még két nap kb. és meg lesz a 200 csillagom a Bahamra, úgy hogy már váltottam ki területet a tölgynél is meg kiszedtem a farmaranyat is. ( ebbõl lett FA-fam ) Úgyhogy én úgy érzem jól haladok 35-ös szinthez képest. Persze a profi játékosoknak ez nem nagy szám, de nekem kezdésnek megteszi.

Amúgy ha úgy érzem nem fog menni az event, az eventes terményt max betolom a kupás gazdaköribe. Bár már elég sok kell, mivel 16/20-nál tartok ott is.

csináld csak szorgalmasan, azért valameddig biztosan eljutsz
szintlépésben is szokott segíteni egy-egy ilyen event, mert van, hogy magasabb szintû növényt kell termelni, mint amilyet a szintednek megfelelõen tudnál ültetni és hát ugye az többet is hoz a konyhára
még azt sem tartom kizártnak, hogy akár végig megcsinálod az eventet

Maximus4
Mi az,hogy farmrendezés?

<#rinya>
farmrendezés volt<#wave>

Maximus4
Ez attól függ,hogy mi fog kelleni,és te mennyi idõ alatt tudod kitermelni ha esetleg nincs a raktáradban.Ez az összeg lehet,akár több 10,100 ezer,nagyobb szinten akár millió is.

Itt a játékban mennyi az a kicsi? 😄

Maximus4
Egyáltalán nem fölösleges.Még 5 szint,és tudnál venni minden termésbónuszos cuccot😊De én a helyedben megnézném mi kell majd a gazdaköribe az event alatt és inkább piacoznék az árukkal.Így össze tudnál szedni egy kis pénzt.

Nekem 35-ös szinten se töklekvár, se csatni természetesen 😄 Mivel ez lesz az elsõ eventem, akkor ezek hiányába esélyem sincs megcsinálni...? Van értelme egyáltalán belefognom?

Maximus4
Nem használom,talán eddig csak 2x.Sajnálom rá 170-180 ezer pénzt😊Hála istennek,eddig sikerült mindíg befejezni az eventeket nélküle is.Csal töklekvárt kajálok ilyenkor.

Volt róla szavazás, ott a legtöbben (elég jelentõs többséggel) arra szavaztak hogy minden maradjon a régiben... Ezek után nem tudom hogy mit "mernek" vele csinálni... Te használod?

Maximus4
Pedig tervbe van,hogy átalakítják.

Vagy töklekvárt, vagy a kettõt együtt 😄 Remélem nem szüntetik meg... most hogy fizettem 2 Eurót a lekvárfõzõért.

Maximus4
Az csak akkor éri meg,ha répás-almás csatnit használsz az aratáshoz.

Nézegettem ma farm képeket nagy fórumon a csere kapcsán ahol linkelik, hogy tényleg meg van az adott dolog. Ami szembetûnt az 1*1-es terület mûvelése.

Én tuti megbuknék matekból, de ahogy számoltam ugyan annyi a termés rajta mint a 2*2-esen. Vagy a felröppenõk miatt gazdaságosabb azon termelni? Mert ha igen akkor.... hülye voltam eddig a 2*2-esel 😄

Maximus4
Ma nem kapsz tõlem ajándékot.

csarmy
Van valakinek még 1 felesleges szentjani?
Megköszönném!
A nevem a játékba: csarmy

Bocs, medve már nincs, azt benne hagytam a listában véletlenül
Nincs valakinek egy 10-es market-en lévõ farmja? Elcserélném egy másikra.

kill3r21
nekem tojásfa kellene....
amit tudok érte adni,
szivárványfa
bagoly fája
bájitalfa....
😊
<#worship> Nem volt idõm se, meg kedvem se végigolvasni a régieket!

Be yourself, no matter what they say...