23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SHADOWEYES7
    Alig találtam meg.
  • Maximus4
    Elvileg igen.
  • SHADOWEYES7
    Ezt a szerencsefát mindenki megkapja?
  • Maximus4
    Eddigi tapasztalat a fákról: ahogy megérik (1 óra) és leszedem,pár perc és megjelenik a következő a városban.Most tettem le a harmadikat.
  • BestCompany67
    de jó
    hátha összejön valami:))
  • Gólya #19688
    na most találtam egyet:)
    pedig frissítgetek, ki-belépek, mert máshol is járok
    na akkor kicsit jobban figyelek:)
  • BestCompany67
    azt nem hiszem
    az összes kis farmon is ad nem csak azon amit rendesen művelek
  • BestCompany67
    Indul a nagy sport ünnep
  • Gólya #19685
    protkós vagy:D - nálam olyan kilenctől még nem volt:(
  • BestCompany67
    most is volt
    úgy tűnik óránként található
  • Gólya #19683
    hmm...akkor én is gyakrabban ránézek - egyelőre csak azt tudtam írni, ami a hivataloson van
  • BestCompany67
    szép napot

szerintem sűrűbben van mint 7 óra , reggel is találtam és most is találtam 1 db-t
    majd megfigyelem az időintervallumot is
  • Gólya #19681
    hát...azért vedd figyelembe, hogy most rövid idő alatt rengeteg új dolgot hoztak be...
    engem is kidob elég gyakran, de nem tud zavarni - visszamegyek úgyis:)
    ma reggel a csatni nálam sem jelent meg, kicsit meglepődtem, aztán jött a jól bevált frissítés:D

a nyereményjátékot nem "kell" csinálni:) - egyébként nálam két vagy három helyen is fenn volt a keréken ma reggel - persze a szokásos 3-6-9-12 óránál:) úgyhogy annyi esély erre is van, mint eddig az "értékesebb" keréknyereményekre

egyébként szerencsefa a városban is van 7 óránként...:)
  • Gólya #19680
    áruljátok el, a virágkötészethez kapcsolódó két új rúna mégis hol van?
    tételesen végignéztem a tölgyet - nincs:(

(virágkötészetem van, ha esetleg ehhez kapcsolódna)
  • Maximus4
    Tegnap kiváltottam 4 szintet paszulyos rúnából.
    Semmit sem tudtam kirakni a felhősorra ráfrissítés vagy éppen ki-be lépkedés nélkül.
    Ma reggel ettem töklekvárt,de az sem jelent meg,szintén rá kellet frissíteni,de miután ez megtörtént,rögtön kidobott.
    Eddig is idegesítő volt a felugró 500 millió ablak,de most ez a német nyelvű már kiborító.
    A városban ez a nyereményjáték,arra buzdít,hogy vegyél pénzér sorsjegyet a nyereményekhez vagy pörgesd ki a keréken(na persze).

Nem tudom meddig hanyatlik még a játék :((
  • tonyr #19678
    természetgyogyász elérhetö !
    ill van még utánna 2 runa
  • zmeor
    MAxi 23 lettem Bahamán!
  • Gólya #19676
    egy kis olvasnivaló:)

még nem aktív, figyeljétek a hivatalos közleményeket!
  • Gólya #19675
    majd lesz még:)
    mondjuk nekem nem igazán tetszett, amennyit láttam belőle
  • jojo
    Köszii akkor erről is lekéstem :(
  • Gólya #19673
    most lehetett a titokólakból szerezni - jávor:)
  • jojo
    Segitsen már valaki aaa CD lemez dolog az mi a termények közt?
    Lesegetem a fórumot de eddig nem találtam meg!
  • tonyr #19671
    + @gettobuxa
    na igen én is kb igy fák + alap olak... bakker tényleg jobb lenne egy egyszerübb rendszer, mármint gördülékenyebb megoldás arat-s/ültetésre, de ez nem álom :)
  • gettobuxa
    én mindig az xxl-es tyúknál kattintok félre, nem ám valami 48 órás ólnál :D
  • Maximus4
    Én a fáknál a turbótrágyával vagyok így.Azt a pár darabot amit összeszedtem feladatok teljesítésével,már el is kattintgattam,persze véletlenül.
  • tonyr #19668
    én meg kapcsolot szeretnék, hogy a szupertápot NE adhassak az állatoknak... ne legyen ott a táp ill a viz mellett !!! mm-el mellékattintok már adja is, és persze nem is mindig ugyanoda adja ki a kezelöfelületet és véletlenül mindig valamely állatomnak adok az értékes szupertápbol...
  • Gólya #19667
    nekem attól vannak kiütéseim, hogy ha belépek egy farmra, nem tudom csinálni, amit akarok, mert vagy az ajándékokról kapok százszor értesítést vagy mindenképpen híreket akarnak olvastatni velem vagy bármi más...
    miért nem lehet ezeket valahol a játékterületen kívül megoldani? ja vagy akkor nincs melléketty és kevesebb pénz jut?
    aki akar, úgyis áldoz rá pénzt, aki meg nem, az később sem fog, mert inkább abbahagyja a játékot, minthogy ezekkel a vackokkal idegesítse magát
    de ezt hiába írták már le milliószor nekik...
    ez a locsolás is...jó, ha a növényeket kell locsolni, de az állatoknál?
    komolyan, mintha a fejlesztőknek csak ki lenne adva utasításba, hogy ezt csináld meg és pont
    majd a sok hülye játékos teszteli, káromkodik és jól ki lehet tiltani őket:)
  • Maximus4
    Ha már itt tartunk,a fantasyrama-ban pont ma javították ki ezt a funkciót.Eddig aratáskor az alul lévő növényeknél az egekbe volt a gomb.De most már mindenhol szorosan mellette van és tökéletesen lehet aratni.És ugye ez is BP: játék.
    Komolyan nem értem ezeket,mintha valami tender lenne kiírva,hogy muszáj x időn belül valami 'fejlesztést' csinálniuk,különben....
  • Wootan
    Nem értem mit kínlódnak ezzel az arat/vető felülettel. Van a BP-nek egy másik játéka a Zoomumba, abban tökéletesen meg van ez oldva.

Kör alakban vannak elhelyezve a gombok, és jó nagy a kattintható felületük. Teljesen kényelmes a kezelése.
    Itt meg huzigálni kell össze-vissza az egeret, meg figyelni nehogy félre kattints, már ha sikerül eltalálni azt a bolhafingnyi területet ami kattintható.
  • Why
    Hu ezek a változtatások! Nem jönnek be.
    Ez a nagy kocka rákkatintás után csúnya kitakar sok részt.
  • tonyr #19663
    hátha valakinek müködik ez a kod:
    FA1S-H6UC-Y56K-L5UW
  • BestCompany67
    Jó reggelt
    gránátalmafát szeretnék cserenapon
    ha van valakinek felesleges és elcserélné
    előre is köszönet
    Best
  • gettobuxa
    az én piacomon 8000-be kerül egy darab, és nincs is összesen annyi, hogy a 600 teljesítendőt leszállítsam, szóval felejtős...

itatás: ha úgy forgatod, hogy a vizes vályú látszódjon, akkor létszik, hogy kék lesz, de én is leellenőrzöm utána :)
  • tonyr #19660
    szerintem is jo, csak kéne effekt hogy lássam tényleg ad az adott állatnak :)
  • jojo
    A locsolás változtatása tök jo!
  • tonyr #19658
    huu dejooo hogy a ritkább cumokbol kell beadni, persze 3. szint... gránátalmája mindenkinek van :D
  • tonyr #19657
    uj gazdaköri :)
  • Maximus4
    Arathatok akárhonnan,ez akkor is egy katasztrófa!Legalább kétszer annyi ideig tartott,mire leszedtem a fáimat.Megcsinálhatnák,hogy választható legyen ki melyiket akarja használni.
  • grebber
    Hála isten a sok eltunyult elkényelmesedett usernek akik nem képesek tyúkot tenyészteni szinte a nulláról már 1 millát szedtem össze tyúkokkal. Ezúton is köszönöm nekik!
  • Altair5
    Köszönöm a tippet.. Így valóban elviselhetőbb.. Eddig lentről-felfelé arattam, de most már úgy néz ki, hogy így kell..