Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Az nekem tökéletes,köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kitalálhatnának egy olyan kedvezményt, hogy akinek megvan mindkettõ mesterséges fabrikja, annak át lehetne váltani tetszõlegesen a sót cukorra és fordítva. Ejj be jó lenne!<#lookaround>

Be yourself, no matter what they say...

<#taps>

akkor napi 1 tökilekibe' kiegyezünk? jún. 15-ig, azután bizonytalan ideig nem leszek...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
5 nap alatt szereztem + 1 millát😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csarmy
Valaki küld szentjánosbogarat? Létszi <#worship><#szomoru1>

Maximus4
Ami a banner alatt van halloween naptár,az sajnos(köszönhetõ a BP.-nek)csak hozzávetõleges idõpont,mert eddig nem nagyon jött össze nekik akkor megrendezni amikor kellene😞

Ez köcsögség...

steam, origin: ACE_hun

kill3r21
most olvasom hogy aki május 26 után regelt, annak ez nem jár...😞
Hát ez gáz, pedig 5 nap alatt 20as szintü lettem, és 4X vettem aranyat....tehát akkor a kerék probléma szerintük már nem állt fenn mikor én regeltem...
nyertem még 1 varjúfát, ez mi a fszm?? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

volt 5 pörgetésem, elsõre 2 plusz pörgetést nyertem. ezt ugye nem tudta jóváírni, mert 6 pörgetésnek nincs helye. tehát az ég világon semmit nem nyertem

kill3r21
és te hogy tudtad meg hogy károsultál-e?? Én nagyon sokat pörgettem,és volt amit nem adott meg...
Sehol nem volt róla szó, hogy elsejével lesz, és az sem hogy mi lesz a változtatás. Volt egy szavazás fórumon, ott leszavazták a játékosok, de ennek ellenére lehet hogy nem hagyják meg. Mindenesetre konkrét idõpontról nem volt szó, csak hogy június elején lesz valami...

én a 20 pörgetésbõl most nyertem egy FA-fát 😛 amúgy a kompenzáció mindenkinek jár? mert én konkrétan megkárosultam, de nem biztos, h mindenki

kill3r21
teljesen lementem, semmi 😊 hidd el minden átkutattam
van egy lefele nyíl, lejjebb kell lapozni, ott lesz a kompenzáció

kill3r21
nekem még mindig semmi, szerintetek irjak a supportnak? mert csak 24oráig él a dolog...
hát engem ezek a jutalmak nem csigáztak fel...

kill3r21
juhuu kaptam tojásfát....😄
kill3r21
megörülök hogy nekem nincs kompenzáció, pedig szét frissitettem magam 😄
SHADOWEYES7
nekem is mûködik még

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

én még meg tudtam hosszabbítani ma délelõtt igen.

Nem tudom volt e már téma, a csatnit lehet még hosszabbítani töklekvárral ?
Úgy volt hogy elsejével megszûnik.
Amit leírtam azt próbálgasd, a híreket megnyitni többször is, és f5-tel frissíteni elõtte. Ott lesz.

kill3r21
hát nekem sehol a kerék kompenzáció...ki be léptem vagy 5x, semmi akkor várok még
Nem okoz ez nekik gondot, futott már 3 event is egyszerre...

Néztem a hallowen naptárat. 4.-én a mostani eventre még rárakják az is? 😮

Ha jobban belegondolok nincs a keréken se borz se medve, a farmaranyfát meg lehetetlen szinte kipörgetni, szóval lehet a csatni mégis többet ér, legalább el lehet adni a piacon.<#fejvakaras>

ha eléred a szintet, megtalálod a "spázodban"
a pajta jobb felsõ sarkában egy hörcsögfej lesz majd😊

Ahol nem jelenik meg, ott frissíteni kell, ha nem megy, kilépni-belépni, ha úgy sem akkor várni a híreknél, ha úgy sem akkor a híreket bezárni és csak a híreket nyitni újra. Elõbb-utóbb meg kell, hogy jelenjen!

Én is az elsõt választottam. Viszont amit nem találok az a répás almás csatni....
Gondolom nem vagyok 40-es azért nincs a termékek között a pajtában? Akkor hova lett...?

Lépjél ki, majd vissza.
kill3r21
nekem miért nincs kerekkerék kompenzáció?
Munkás az van a pörgetõsben is, a bagolyvár nekem nem kell már van, a csatninál meg nálam többet ért a pörgetés!😊

SHADOWEYES7
a csatni a bagolyvár na meg a munkások nekem most jobban jön

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
gratula 😊

Pedig lehet, hogy a több forgatás jobban bejön, én pl most nyertem:

SHADOWEYES7
szuper

elsõt választom 😊

itt megtalálod a leírást

lényeg: 40. szinttõl elérhetõ, egyet kapsz ingyen, ha kell a másik is, 2 euróért megveheted

kill3r21
hehe 😄
Általában a középiskolától/szakiskolától kezdve, olyan 14 éves kortól!

kill3r21
srácok, mesterségeket mikortól lehet tanulni vagy hogy is van ez?
Ezt az új egyenlõre zárt bétás Bigpointos játékot láttátok már? Ha igen akkor sory az off-ért. Trailert érdemes megnézni 😊

Gameglobe

45 perc és kész az elsõ adag, mindent raktam rá amit lehet, lassan el sem fér a sok kis táblácska. 😄

gondolod?<#wow2>
pedig most olyan lelkesen rendezgetem a farmomat...

kill3r21
xD
Az a farmeramafóbia elsõ jele!

kill3r21
énis, de jól néz ki 😄
arachnofóbiás vagyok<#szomoru1>