23542
-
Gólya #19773 jaja...ha valaki panaszkodik, egyből előveszik a sablon szöveget: frissíts, lépj ki-be, törölj, válts böngészőt....de ez már annyira unalmas
ja még mellé jön, hogy régebbi böngésző, régebbi flash...hát fel se engedi tenni...nehogy már hátrafelé menjünk, mint a rák, mert nem képesek egy normális fejlesztőcsapatot összehozni - vagy esetleg nem is szólnak nekik, hogy gubanc van?
egyáltalán vajon a fejlesztők tesztelik amit csinálnak? vagy csak megkapják a feladatot, hogy ezt így és így csináld meg és add ide de azonnal?
szerintem ha tesztelnének, nem lenne ennyi baromság egy-egy újítás után... -
#19772 Valami baromira nem stimmel a játékkal az biztos.Múltkor már írtam,hogy rengetegszer összeomlik a flash.4-5 ablak van folyamatosan nyitva nálam és egy idő után belassul minden.Pár napja gondoltam egyet és bezártam a farmot és csak akkor léptem be ha aratni kellett.Azóta se a flashel nincs bajom se lassulást nem tapasztaltam,szóval szét kellene nézniük a házuk táján,de erre esély sincs:( -
Gólya #19771 most jutott eszembe...hivataloson panaszolta valaki, hogy nem tud locsolni a szigeten - víz van, tehát elvileg menni kéne a dolognak...
modi válasza: a főfarmodon töltsd fel a víztartályt, hogy tudj a bahamán locsolni... - ez most volt a hét végén, szerintem megviselte a meleg kissé a modikat is -
Gólya #19770 dejóóóóóóóóó -
Gólya #19769 ja és nem kérek más vizuális hatást - különösebb gond nélkül működő játékot kérnék, ha nem túl nagy igény
a sorsjegyeimet nem tudom, hanyadik napja nem tudom feltenni, mert szétesik az egész, lefagyasztja a farmot - tele van a hivatalos vele, de konkrétan tojnak rá -
#19768 Ráviszed az egeret bármire és felvillan vagy mit csinál:) -
Gólya #19767 erről a vizuális hatásról olvastam, de nem látom...kellene egyáltalán valamit látni, vagy csak szívattak? -
#19766 Na erről nekem is van egy sztorim!A kisebbik farmon van egy szomszédom,aki már hosszú ideje csak barkácsot küld,de minden nap rendszeresen.Írtam neki kb. 1 hónapja,ha nem gond ezentúl zselécukrot kérek.Válasz nem jött,de ha hiszed ha nem,azóta mindent küldött már,de cukrot azt nem:)
Azóta ignoráltam,nem küldök neki semmit:P -
#19765 Én is csak azért néztem meg,mert kíváncsi voltam milyen és mennyire használható,de elég is volt belőle:P
De a legfontosabb újítás,hogy ha ráviszed az egeret valamire,akkor más a vizuális hatás mint eddig:D -
Gólya #19764 múltkorában kapok egy levelet egyik szomszédtól...
"Kezd fogyóba lenni a cukrom, úgy hogy ma küldök utoljára"
kérdésem erre: "komolyan gondoltad, hogy a napi ajándék a pajtakészletedből megy?"
válasza erre csak annyi volt, hogy vagy három hétig nem küldött semmit:P
aztán most újra rákérdeztem, mire: "Én még nagyon kezdő vagyok."
kedves szomszéd 76. szinten van - mint kezdő...:P -
Gólya #19763 én be se nézek - mióta újítgatnak, nyeklik-csuklik az egész játék:(
úgy kellett ez a chat is, mint sántának a púp...nekem legalábbis nagyon nem hiányzik, amit meg akartam beszélni a szomszédaimmal, baráti gazdákkal, eddig is megbeszéltem
bocs, de nagyon antiszoc. vagyok - fogjuk rá az időjárásra:) -
#19762 Van egy pár újítás:
- két új rúna a Bölcs tölgyön a Természetgyógyászok nagy örömére
- három új virágkötő kézikönyvvel gyarapodik mesterségünk kínálata
- chat funkció
Egészen addig nézelődtem a chat szobában,amíg meg nem láttam valakitől az egyik 'kedvenc' szavamat: lécci.
Részemről ennyi volt a chatelés:D -
Why #19761 Maximus a mili27-en 81es szintű vagyok :) -
Why #19760 jUj ez nagyon DURVA :D Grat! -
#19759 Így már értem,köszi. -
#19758 Javítva előzőt 36+36Csillag 5 nap alatt , de a 28 már így is megvan.... -
#19757 Én újrakezdtem, ugyanis 120 Csillagot simán sose fogok összelapátolni 5 nap alatt, de már a 90 meg is van :D
Mivel a lehetőség, hogy 35 FA aranyért újra kezdheted, nem került be az elvégzett feladatok közé, viszont az elgondolása az eventnek tetszik!.
-
#19756 Azoktól kérdezném akik befejezték az eventet,másnál sem került be az elintézett feladatok közé? -
ACE #19755 Csináld meg újra. -
#19754 Ez is kész.Még sok ilyen hurka eventet. -
ToMM23 #19753 Köszi a videót, megprobáltam aszerint ,de teljesen mások nekem pl az ajánlatok is. Meg azon az IP s oldalon is talán a negyede van ami neked.. :S -
#19752 Küldtem PM-et. -
ToMM23 #19751 Szia. Igen azt néztem ami ott van leirva, probáltam is de be se töltött semmiilyen oldalt a firefox... Proci meg 100% on pörög.. Eleve valami trial verziós a ip hyder vagy mi a neve.. :S És full angol -
#19750 Szia!
1: Azt termelj ami a piacon jobban megy.
2: Teljesen felesleges az ilyen kis érésű növényeket locsolni,annyival nem érik meg előbb,hogy megérje locsolni.
3: A városba bemész a bankba és ott kell kiválasztani a 4. ikont,a többi le van írva a banner alatt. -
ToMM23 #19749 Sziasztok! Csak ma kezdtem el gazdálkodni, így kérdeznék pár dolgot Tőletek :) Először is, mit éri meg legjobban termleni így az elején? Jelenleg minden területen búzát termelek.De a pénzem a víz vételével csak fogy folyamatosan :( Ja és mi ez az ingyen farmarany dolog?Hogy működik? Valaki le tudná írni nekem részletesen? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :) -
#19748 A tegnapi napon a nyereményjáték első sorsolása megtörtént.
A nyertesek listája hamarosan megjelenik a gazdaságokban a Hírek felületén, és a nyereményjáték ablakát megnyitva is.
A nyertesekkel a kapcsolatfelvétel e-mail útján történik meg, tájékoztatást kapnak nyereményükről és a további teendőikről.
-
#19747 köszi szépen !!! bocsi csak nem léptem be tegnap ... :D -
#19746 mikor lesz a nyeremény eredményhirdetés? -
Gólya #19745 egyvalamit nem értek ezeknél az új, eventekből visszamaradt növényeknél...jó magas szintre teszik őket, viszont tp-t alig adnak - ez mire jó?
ráadásul időben is rövidebbek, mint az eddigi magas szintűek... -
Gólya #19744 már megy - viszont most kétnapos
-
#19743 a teliholdas éj ma vagy holnap kezdődik srácok? -
#19742 A Babérlevél az event után is a játékban marad a következő feltételekkel:
Érési idő: 3 óra 30 perc
Amit ad: 27 TP
Szint: 95. szinttől
Egy mag ára a boltban: 72 CSP
Ültethető: minden területen, kivétel a Bahama és a Kerge Kert -
#19741 srácok aki lemaradt ez előző eventröl és megmaradt a babérlevele, az elveszik? -
#19740 Borsó miatt megint kell az 1x1-es terület :( Sosem lehet tőle szabadulni! -
#19739 Sportevent 2. rész :
13.500 borsó
110 tyúk
75 nyúl
70 disznó
65 ló
15 tojás
10 szarvasgomba
7 lovaglóóra
1000 orchidea
2650 burgonya
127.500 csp értékben növények és gyümölcsök
63.500 csp értékben állatok -
#19738 Boldog szülinapot tonyr! -
gettobuxa #19737 harmada, többi meg tp és csp, szinte teljesen arányosan -
#19736 nagyon mákos vagyok ma.....:D
-
#19735 OMFG :)
-
#19734 Remélem holnap jó sok tojást kell majd beadni.Mert akkor megint megszedem magam pénzzel :D