23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #19773
    jaja...ha valaki panaszkodik, egyből előveszik a sablon szöveget: frissíts, lépj ki-be, törölj, válts böngészőt....de ez már annyira unalmas
    ja még mellé jön, hogy régebbi böngésző, régebbi flash...hát fel se engedi tenni...nehogy már hátrafelé menjünk, mint a rák, mert nem képesek egy normális fejlesztőcsapatot összehozni - vagy esetleg nem is szólnak nekik, hogy gubanc van?
    egyáltalán vajon a fejlesztők tesztelik amit csinálnak? vagy csak megkapják a feladatot, hogy ezt így és így csináld meg és add ide de azonnal?
    szerintem ha tesztelnének, nem lenne ennyi baromság egy-egy újítás után...
  • Maximus4
    Valami baromira nem stimmel a játékkal az biztos.Múltkor már írtam,hogy rengetegszer összeomlik a flash.4-5 ablak van folyamatosan nyitva nálam és egy idő után belassul minden.Pár napja gondoltam egyet és bezártam a farmot és csak akkor léptem be ha aratni kellett.Azóta se a flashel nincs bajom se lassulást nem tapasztaltam,szóval szét kellene nézniük a házuk táján,de erre esély sincs:(
  • Gólya #19771
    most jutott eszembe...hivataloson panaszolta valaki, hogy nem tud locsolni a szigeten - víz van, tehát elvileg menni kéne a dolognak...
    modi válasza: a főfarmodon töltsd fel a víztartályt, hogy tudj a bahamán locsolni... - ez most volt a hét végén, szerintem megviselte a meleg kissé a modikat is
  • Gólya #19770
    dejóóóóóóóóó
  • Gólya #19769
    ja és nem kérek más vizuális hatást - különösebb gond nélkül működő játékot kérnék, ha nem túl nagy igény

a sorsjegyeimet nem tudom, hanyadik napja nem tudom feltenni, mert szétesik az egész, lefagyasztja a farmot - tele van a hivatalos vele, de konkrétan tojnak rá
  • Maximus4
    Ráviszed az egeret bármire és felvillan vagy mit csinál:)
  • Gólya #19767
    erről a vizuális hatásról olvastam, de nem látom...kellene egyáltalán valamit látni, vagy csak szívattak?
  • Maximus4
    Na erről nekem is van egy sztorim!A kisebbik farmon van egy szomszédom,aki már hosszú ideje csak barkácsot küld,de minden nap rendszeresen.Írtam neki kb. 1 hónapja,ha nem gond ezentúl zselécukrot kérek.Válasz nem jött,de ha hiszed ha nem,azóta mindent küldött már,de cukrot azt nem:)
    Azóta ignoráltam,nem küldök neki semmit:P
  • Maximus4
    Én is csak azért néztem meg,mert kíváncsi voltam milyen és mennyire használható,de elég is volt belőle:P
    De a legfontosabb újítás,hogy ha ráviszed az egeret valamire,akkor más a vizuális hatás mint eddig:D
  • Gólya #19764
    múltkorában kapok egy levelet egyik szomszédtól...
    "Kezd fogyóba lenni a cukrom, úgy hogy ma küldök utoljára"
    kérdésem erre: "komolyan gondoltad, hogy a napi ajándék a pajtakészletedből megy?"
    válasza erre csak annyi volt, hogy vagy három hétig nem küldött semmit:P

aztán most újra rákérdeztem, mire: "Én még nagyon kezdő vagyok."

kedves szomszéd 76. szinten van - mint kezdő...:P
  • Gólya #19763
    én be se nézek - mióta újítgatnak, nyeklik-csuklik az egész játék:(
    úgy kellett ez a chat is, mint sántának a púp...nekem legalábbis nagyon nem hiányzik, amit meg akartam beszélni a szomszédaimmal, baráti gazdákkal, eddig is megbeszéltem
    bocs, de nagyon antiszoc. vagyok - fogjuk rá az időjárásra:)
  • Maximus4
    Van egy pár újítás:

- két új rúna a Bölcs tölgyön a Természetgyógyászok nagy örömére
    - három új virágkötő kézikönyvvel gyarapodik mesterségünk kínálata
    - chat funkció

Egészen addig nézelődtem a chat szobában,amíg meg nem láttam valakitől az egyik 'kedvenc' szavamat: lécci.
    Részemről ennyi volt a chatelés:D
  • Why
    Maximus a mili27-en 81es szintű vagyok :)
  • Why
    jUj ez nagyon DURVA :D Grat!
  • Maximus4
    Így már értem,köszi.
  • jojo
    Javítva előzőt 36+36Csillag 5 nap alatt , de a 28 már így is megvan....
  • jojo
    Én újrakezdtem, ugyanis 120 Csillagot simán sose fogok összelapátolni 5 nap alatt, de már a 90 meg is van :D
    Mivel a lehetőség, hogy 35 FA aranyért újra kezdheted, nem került be az elvégzett feladatok közé, viszont az elgondolása az eventnek tetszik!.
  • Maximus4
    Azoktól kérdezném akik befejezték az eventet,másnál sem került be az elintézett feladatok közé?
  • ACE
    Csináld meg újra.
  • grebber
    Ez is kész.Még sok ilyen hurka eventet.
  • ToMM23
    Köszi a videót, megprobáltam aszerint ,de teljesen mások nekem pl az ajánlatok is. Meg azon az IP s oldalon is talán a negyede van ami neked.. :S
  • Maximus4
    Küldtem PM-et.
  • ToMM23
    Szia. Igen azt néztem ami ott van leirva, probáltam is de be se töltött semmiilyen oldalt a firefox... Proci meg 100% on pörög.. Eleve valami trial verziós a ip hyder vagy mi a neve.. :S És full angol
  • Maximus4
    Szia!

1: Azt termelj ami a piacon jobban megy.
    2: Teljesen felesleges az ilyen kis érésű növényeket locsolni,annyival nem érik meg előbb,hogy megérje locsolni.
    3: A városba bemész a bankba és ott kell kiválasztani a 4. ikont,a többi le van írva a banner alatt.
  • ToMM23
    Sziasztok! Csak ma kezdtem el gazdálkodni, így kérdeznék pár dolgot Tőletek :) Először is, mit éri meg legjobban termleni így az elején? Jelenleg minden területen búzát termelek.De a pénzem a víz vételével csak fogy folyamatosan :( Ja és mi ez az ingyen farmarany dolog?Hogy működik? Valaki le tudná írni nekem részletesen? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
  • Maximus4
    A tegnapi napon a nyereményjáték első sorsolása megtörtént.

A nyertesek listája hamarosan megjelenik a gazdaságokban a Hírek felületén, és a nyereményjáték ablakát megnyitva is.

A nyertesekkel a kapcsolatfelvétel e-mail útján történik meg, tájékoztatást kapnak nyereményükről és a további teendőikről.
  • tonyr #19747
    köszi szépen !!! bocsi csak nem léptem be tegnap ... :D
  • kill3r21
    mikor lesz a nyeremény eredményhirdetés?
  • Gólya #19745
    egyvalamit nem értek ezeknél az új, eventekből visszamaradt növényeknél...jó magas szintre teszik őket, viszont tp-t alig adnak - ez mire jó?
    ráadásul időben is rövidebbek, mint az eddigi magas szintűek...
  • Gólya #19744
    már megy - viszont most kétnapos
  • SHADOWEYES7
    a teliholdas éj ma vagy holnap kezdődik srácok?
  • Maximus4
    A Babérlevél az event után is a játékban marad a következő feltételekkel:
    Érési idő: 3 óra 30 perc
    Amit ad: 27 TP
    Szint: 95. szinttől
    Egy mag ára a boltban: 72 CSP
    Ültethető: minden területen, kivétel a Bahama és a Kerge Kert
  • kill3r21
    srácok aki lemaradt ez előző eventröl és megmaradt a babérlevele, az elveszik?
  • grebber
    Borsó miatt megint kell az 1x1-es terület :( Sosem lehet tőle szabadulni!
  • Maximus4
    Sportevent 2. rész :
    13.500 borsó
    110 tyúk
    75 nyúl
    70 disznó
    65 ló
    15 tojás
    10 szarvasgomba
    7 lovaglóóra
    1000 orchidea
    2650 burgonya
    127.500 csp értékben növények és gyümölcsök
    63.500 csp értékben állatok
  • Maximus4
    Boldog szülinapot tonyr!
  • gettobuxa
    harmada, többi meg tp és csp, szinte teljesen arányosan
  • kill3r21
    nagyon mákos vagyok ma.....:D
  • kill3r21
    OMFG :)
  • grebber
    Remélem holnap jó sok tojást kell majd beadni.Mert akkor megint megszedem magam pénzzel :D