Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Van napi ingyenes limit 5 vagy 7,azután mér csak FA-ért lehet küldeni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
gyerekek, hülyét kapok, hogy lettek az ajándékok fizetõsek? mindent farmaranyért lehet csak küldeni :S
tonyr
köszi, megjött 😊
barátnömnek kell mivel megtetszett a kis ufo ahogy szorja a csillagokat 😄
nagyon köszönöm, ha mégis kellene valamely felesleges olam irj 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kill3r21
ohh csak vigyék el a tarka tyúkomat...😄
Vannak akik elég fanatikusan tolják az eventet úgy látom.

Nagy fórumon olvastam:
"Az event reggelre kész lett maradt 19095 gyöngyvesszõm most ezzel mi lesz?"

Én még bele sem fogtam csak az orhideákkal kereskedek éjjel nappal. 😄 Elsõ körre való gyöngyvesszõt viszont le kellene termelnem legalább, mivel a többi hozzávalót még a kezdés elõtt megvettem.

Ezek az eventek nem a kicsik játéka úgy látom... Végig vitel kizárt kis szinten. Viszont ezek potya csillagok miatt úgymond csak meg kellene egy-két kört csinálni. :S

a tp-t, csp-t adó, nem termést, terményt hozó cuccokat tudod kitenni

kill3r21
srácok ez a kerge kert tulajdonképpen mire is jo? 😄
kill3r21
de az vicces mert nekem második kör tenyészertre adott, gyáva nyuszit 😄
alap esetben:
4 fehér nyúl = 1 Barna bak
4 Barna bak = 1 Puha nyuszi
4 Puha nyuszi = 1 Hamis tapsifüles
4 Hamis tapsifüles = 1 Gyáva nyúl
4 Gyáva nyúl = 1 Hótapsifüles
4 Hótapsifüles = 1 Varázsnyúl
4 Varázsnyúl = 1 Repülõs nyuszi
4 Repülõs nyuszi = 1 Húsvéti nyúl

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kill3r21
srácok, valahogy tenyésztettem gyáva nyuszi, és fogalmam sincs hogy, mien fajta nyulak kellenek hozzá tudja valaki?
elküldtem, zsutyesz nevezetû asszonyom farmjáról. mégis minek kell ez neked? 😊 ne küldj cserébe semmit 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
tonyr_hun
tudsz küldeni kék ufo-t ? remek lenne 😊
mit kérsz cserébe ?

Valószínûleg a sok pörgetés miatt. Akkor tud menni többletbe is. Nekem is 300 körül van de csak 200 a max.
De úgy látom elég drága hogy eladjam mind.
LOL.Hogyan lett 645 trágyám,mikor 200 a maximum?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mi a neved a farmerámán?

babyboom: ikertenyésztés...míg alaptenyésztésnél 4 állatért cserébe kapsz egy magasabb szintût, ikernapon minimum kettõ jön, egy a soron következõ magasabb szintû, a másik lutri

Maximus4
Mindegy,azért köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
egyébként miaz a babyboom?
kill3r21
nemtom xD
Tovább tudod ajándékozni, bár gondolom sokat nem ér 😄
Nem is kell megvenni,ritkán van baby boom olyankor meg egész jól lehet tenyészteni.

kill3r21
ámen 😄
Maximus4
Pulykaólat miért küldtél?

50-ért? még százért is😊

kill3r21
én azthittem hogy ez jó móka de kétlem hogy valaki 50ezerért nyulat vesz 😄
most szórtam el az összes pénzem én is ilyenekre😊

kill3r21
nekem most valami nyulam van ami 55ezer körüöl mozog :d
Nemrég volt Baby Boom , szerintem most mindenki el akarja adni. Olcsóbb is lett mind.
kill3r21
srácok a tenyészállatokat nem nagyon viszik mi?
spec. én ülök

Maximus4
Nekem talán estére kész lesz a 3. rész😛

Event kész ti hogy álltok?

kill3r21
megtörtént, köszi 😊
Maximus4
Igazolj vissza!

kill3r21
Aki akar legyen a szomszédom, kill3r2185
Köszi Gettobuxa 😄
tonyr
valaki tudna küldeni egy kék ufo-t ?
cserébe citromfát, mormotát, kengurut, mokust tudnék adni
köszi

SHADOWEYES7
Maxi

82 vagyok bahama meg 21

köszi 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nincs elég szomszédod, szerintem.
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kill3r21
srácok, most lett nekem elérhetõ. a szédült szántó, az irja az infotábla, hogy sok a gaz meg a szemét és hivjak barátokat segiteni eltakaritani...ezt most hogy?
ébresztõ!<#nevetes1>

jó lenne ez a "beépített" cserebere, de miért nem lehet adott dologra konkrétan rákérdezni?
akármennyire is abc-ben vannak a dolgok, mire az ember elér az m betûig, eljön karácsony😞 (több, mint 700 oldal...)

Maximus4
Majd biztos kompenzáció címszó alatt mindenki kap egy borzlakot <#idiota>

SHADOWEYES7
tényleg nem 😞

a medvét akkor miért lehet?

Sziasztok! Van 1 tehéntejem még mindig! 1 medvét keresek helyette! Ha valakinek van fölösben medvéje az írjon légyszíves!

We will never forget! WTC

Ha mégis tudsz küldeni, megköszönném 😊
Mit kérnél cserébe ?
nincs mindenem, medvét még hírbõl sem láttam, a többit priviben...

ne ajánlgasd a borzot, nem lehet küldeni😞

SHADOWEYES7
1 borzot tudok üzletelni valakivel

a napi 1 küldési lehetõségemnek hála

te valami hihetetlen vagy... mindened van? 😊 ajándákot ha akarnék se lehet küldeni, mert "ma már kaptál eleget" 😄 néha ha hajnalban kelek, 3-4 körül még tudok küldeni vmit 😊

há' nem bírsz szólni, hogy mi kéne?😄
mindjárt repül egy pillangó, ne küldj semmit, csak vigyázz rá, nehogy meglógjon😊

pillangóért mi kéne, ha vóna?