23542
-
Gólya #19813 hova kellene a tojáska? Mezőgazdászra? -
Gólya #19812 a bagolyfát - amennyiben ez a hiv. neve - én nem látom a listán...
ha tojásból kikelő, akkor tuti nem lehet cserélni, ajándékozni... -
#19811 szerintem a bagolyfát nem engedi küldeni -
#19810 bájitalfám van cserére 3 db kb, bagolyfát keresek asszonyomnak, ha valaki bennevan irjon :) -
#19809 remélem hétvégén aktívabban tudunk cserélgetni mert most szinte senki nem reagál.. -
#19808 jó ez a csere nap
mindjárt cseéltem is borzot bagolyra jó vétel volt :) -
#19807 bájitalfát adok tojásért
borzot medvéért -
Gólya #19806 pont most küldtem el:(
sajna nincs több -
BestCompany67 #19805 szia
gránátalmafát keresgélek
Neked esetleg akad 1 db amit cserélnél?
kösz
Best
-
Gólya #19804 most nem jelzi, ha így kapsz ajándékot - meg kell nézd a raktáradban
ha kell még valami visíts - akár "buxánénak" is:)
(mindenem nincs, de szétnézek...a gránátalma után nyomozok is egyet mindjárt:D) -
gettobuxa #19803 köszi!
majd küldök pár töklekvárt, ha kell :)
azt amúgy hol látom, hogy ki küldte? mert kaptam valamit, csak nem tudom, h kitől (bár lehet én küldtem asszony farmjáról:) ) -
Gólya #19802 hogy ezt a farmaranyfát miért nem lehet küldeni?
(tudom, persze akkor bevételkiesés lenne a BP-nál...) -
Gólya #19801 buxára ment egy bájital és egy bagoly - nem kell semmi érte -
gettobuxa #19800 bájitalfáért küldök őszi, ringló, xxl alma, xxl narancs fát -
bjutkaa #19799 cukkinis almatortáért, vagy kenguru karámért cserébe keresek medveodút, gránátalmát és pisztáciát. -
gettobuxa #19798 engem gránátalma fa érdekelne, cserébe ezek közül lehet választani kettő (egyet-egyet)t: aranylevelű, ginko, őszibarack, ringló, magnólia, bájitalfa, tojásfa, citromfa, xxl alma, xxl narancs, xxl mangó, xxl kakaó, xxl sárkánycsümölcs
vagy borzot tudok adni medvéért, bagolyért -
#19797 borzot cserélnék medvéért -
ACE #19796 jah, de ha nincs már helyed a kergén, akkor inkább berakod paszulyba, és a helyükre kergén tudsz rakni mást, akkor így összeadva már több jön össze... -
Gólya #19795 viszont a bundás bocs-hiú hiúz-bölény-farkas kollekciót nálam nem hozza fel az ajándékozós lista:( -
bjutkaa #19794 Gránátalma, pisztácia, maci barlang érdekelne!
Cserébe sok mindent tudok adni (kenguru karám, bájital fa, szülinapi juhakol, aranylevelű ... és még sok minden) -
Gólya #19793 meg is van:) -
Gólya #19792 nálam fent van az ajándékozásin - mindjárt megnézem, tényleg megy-e... -
ACE #19791 És a Borz vajon miért nem ajándékozható? -
Gólya #19790 nem ajándékozható/cserélhető - legalábbis a legutóbbi alkalommal nem volt az
ugyanígy a pisztáciafa, a borz, a farmaranyfa, az összes tojásból kikelő akármi...
ezt tessék tanulmányozni - hasznos!
-
#19789 Sejtése van valakinek a következő állat melyik lesz amiből lesz fejlesztés?
Ló,méh,strucc? Mert akkor haverom nem használt farmjáról azokat küldöm át magamnak! -
#19788 Ha megírjátok pontosan, hogy lehet cserélni én adnék két tojás fát két tej fáért. -
BestCompany67 #19787 hali
cserenapon szeretnék 2 db gránátalmafát
ha van valakinek felesleges kérlek írja meg ,hogy mit kér érte
előre is köszi
Best -
#19786 Én egy körben 711-et adok be.
12349DB-om hiányzik az 17,36 aratás de mivel utolsó körben 1422-öt tudok beadni így csak 16 egész valamennyi.
Ez olyan 53 óra az eventre van még 106 lazán meg lehet csinálni. -
Gólya #19785 holnaptól hétfőig csere-ajándékozás-kereskedelem
-
Wootan #19784 Nincs is értelme kirakni a mostani felhőt, 24 órára ad 3100TP-t. Simán kirakva meg majdnem 6000TP-t adnak összesen, ha rendszeresen letudja aratni az ember.
Egyébként megszerezni épp meglehet, mert cserenapon van esély a hiányzó darabok pótlására. -
Altair5 #19783 Köszi, akkor nem is próbálom megszerezni se.. -
#19782 Ha nincs meg az összes darabja,akkor teljesen fölösleges a felhősor. -
#19781 A növényt leszarom én nekem csak az aranyérmek kellenek az többet és értelmesebbet ad mint a paszuly! -
Altair5 #19780 Szerintetek, ha az 1. körben nem sikerült megszereznem a "Győzelmi fotót", akkor érdemes most megszerezni a felhősort? Esetleg már felesleges, mivel az az egy kitehető tárgy nincs meg nekem, ezáltal nem is tudnám teljes mértékben kihasználni a feldősort.. -
ACE #19779 Ezt is olyan ügyesen megcsinálták, hogy most ezt a buzi ablak áttűnést egyáltalán nem lehet kikapcsolni... -
Wootan #19778 18.000 növény kell. Mindehhez szépen kiszúrták a szemünket kemény 5 db kezdő csomaggal. Ez legalább +1 kört jelent. Lassan tényleg 1x1ezni kell egész napos gépnél üléskor is, hogy teljesíthető legyen egy event. -
#19777 Elvileg 30 perc múlva. -
#19776 Maxi ez ma indul? -
#19775 Event 3. rész!
17 000 menta
300 000 értékű zöldség
825 érem (felröppenő)
Zöldség:
Saláta
Répa
Kukorica
Zeller
Burgonya
Uborka
Rebarbara
Paradicsom
Káposzta
Gomba
Tök
Retek
Spárga
Rókagomba
Karalábé
Hagyma
Brokkoli
Fokhagyma
Vöröskáposzta
Spenót
Articsóka
Póréhagyma
Karfiol
-
#19774 Előszedtem a tesztoldalt a régi kinézettel,kíváncsi vagyok,hogy működik.