Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
barátnömnek kell mivel megtetszett a kis ufo ahogy szorja a csillagokat 😄
nagyon köszönöm, ha mégis kellene valamely felesleges olam irj 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nagy fórumon olvastam:
"Az event reggelre kész lett maradt 19095 gyöngyvesszõm most ezzel mi lesz?"
Én még bele sem fogtam csak az orhideákkal kereskedek éjjel nappal. 😄 Elsõ körre való gyöngyvesszõt viszont le kellene termelnem legalább, mivel a többi hozzávalót még a kezdés elõtt megvettem.
Ezek az eventek nem a kicsik játéka úgy látom... Végig vitel kizárt kis szinten. Viszont ezek potya csillagok miatt úgymond csak meg kellene egy-két kört csinálni. :S
4 fehér nyúl = 1 Barna bak
4 Barna bak = 1 Puha nyuszi
4 Puha nyuszi = 1 Hamis tapsifüles
4 Hamis tapsifüles = 1 Gyáva nyúl
4 Gyáva nyúl = 1 Hótapsifüles
4 Hótapsifüles = 1 Varázsnyúl
4 Varázsnyúl = 1 Repülõs nyuszi
4 Repülõs nyuszi = 1 Húsvéti nyúl
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
tudsz küldeni kék ufo-t ? remek lenne 😊
mit kérsz cserébe ?
De úgy látom elég drága hogy eladjam mind.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
cserébe citromfát, mormotát, kengurut, mokust tudnék adni
köszi
82 vagyok bahama meg 21
köszi 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jó lenne ez a "beépített" cserebere, de miért nem lehet adott dologra konkrétan rákérdezni?
akármennyire is abc-ben vannak a dolgok, mire az ember elér az m betûig, eljön karácsony😞 (több, mint 700 oldal...)
a medvét akkor miért lehet?
We will never forget! WTC
Mit kérnél cserébe ?
a napi 1 küldési lehetõségemnek hála
mindjárt repül egy pillangó, ne küldj semmit, csak vigyázz rá, nehogy meglógjon😊