Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Next PC upgrade: 2022
Még jó hogy nem ma van a horror event.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nekem nem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"A szabály viszont továbbra sem változott: tehát 10-nél több ajánlatot nem tudtok felkínálni, kivéve, ha legalább Arany prémium tagsággal rendelkeztek. Ebben az esetben 20 tételt tudtok kitenni."
így adtam el többezer zellert tegnap - mennyiség 100 db, a tételhez beírtam a tízet meg az árat és kész😊
Most ültettem még egy eresztést,30 perccel a vége elõtt leszek kész az eventtel
Be yourself, no matter what they say...
Más játékokban van globál chat ahova mindenki írhat. Na ez az amit ki kell kapcsolni, mert nyomon követhetetlen lesz a sok beirkálás miatt.
Aztán van a kisebb közösségi chat ami máshol ( klán, guild, hol minek nevezik ) ez már értelmes mert itt csak X számú ember irkálhat. Itt gondolom ezt az opciót a szomszédok töltik majd be.
Illetve van a privát chat ahol két ember beszélget. Ennek is van értelme ha online a másik pl. cserenapkor.
Szóval amit felsoroltam az elsõ kivételével hasznos is lehet hidd el. 😊
"Ti is imádtok cseverészni a szomszédokkal? Hamarosan új lehetõségetek lesz a kapcsolattartásra.
A Farmerama chat közösségi tesztje a mai napon indul Hollandiában, aztán természetesen megérkezik majd országunkba is.
Legyetek türelemmel, amint nálunk is online lesz, jelezni fogjuk Nektek itt a fórumon."
Az event 2012. június 7-én (csütörtök) 15:00 órakor kezdõdik és 2012. június 8-án (péntek) 15:00 órakor ér véget.
Jönnek a pókok 😄
<#puszi>#puszi>
igaz, 1x1-en, hosszabbított csatnival
elszórtam egy vagon pénzt narancs ólakhoz állatokra, tegnap du-tól meg piacozok orchideával, búzavirággal meg zellerrel😊
közben némileg mellõzve a virtuális parasztkodást, nekiestem a saját valós növénykéimnek és átültettem õket - szegények már nagyon el voltak anyátlanodva😊
arra a fejtegetésre, hogy tképpen nem a BP kezdte ezt a "termeljszázezernövénytkétnapalatt" mûsort
csináltak egy eventet egyszer, a játékosok nekiugrottak, mint bolond tehén az anyjának, összeszedték az érésgyorsítókat, plusz terményt adó dolgokat és az egyhetes eventet megcsinálták egy nap alatt, utána meg nyávogtak, hogy jajmostmicsinájjakkészazevent?
ezt látva a BP bolond lenne nem kihasználni, hogy ha ennyien megcsinálják ilyen gyorsan, akkor nosza, ugrasszuk meg a többieket is, hagy legyen minél több bevétel
és igen, tojnak az egyszeri emberre, mert az nem hoz pénzt a konyhára
bármilyen rosszul esik is, ez van😞
"Tegnap olvastam, hogy volt olyan, aki már tegnap reggel kész volt úgy az eventtel, hogy még marad 19 ezer gyöngyvesszõje (azon problémázott, hogy ezzel most mi lesz...).
Nem voltam rest és elkezdtem számolgatni.
Indult az event elõzõ nap du. fél háromkor. Most eltekintenék attól, hogy elsõ körben "csak" 10 maggal kezdhetünk.
A teljes farmon 1x1-es földdel, csatnival, szuper- és sima trágyával, vízzel, Kacsa Kata trágyával, ananászos sütivel (most más érésgyorsító és termésnövelõ nem ugrik be) 12 kör vetés körönként egy óra pár perces idõvel és géppel. Így tényleg meg lehet csinálni ennyi idõ alatt.
Ezt pedig a "játékosok" csinálják. Mármint azok egy része. Na most nyilvánvaló, hogy a Bigpoint erre alapoz. Ha meg tudják csinálni ennyi idõ alatt ezt a mennyiséget, akkor miért is ne tolná az arcunkba továbbra is az ilyen jellegû eventeket?
Õket nagyon nem érdekli, hogy ezt csak a "játékosok" egy része teheti meg, nekik ez pénz. Nem is kevés.
Így pedig - szerintem - egyáltalán nem a Bigpoint a "hibás" ebben, hisz õk azt látják, hogy a "játékosok" megcsinálják. Persze tisztában vannak õk is azzal, hogy ez csak anyagi befektetéssel megy, de hát gondolom, az õ dolgozóik is elvárják a fizetésüket.
S csak azért teszem idézõjelbe a játékos megnevezést, mert szerintem ez a fajta "játék" már nem az, ami nálam a játék kategóriába belefér. Ez valami borzasztó versengés, ami valószínûleg ezeknek az embereknek simán belefér, de én - és csakis és kizárólag magamról beszélek - képtelen lennék így játszani. És nagyon nem értem, ez a stílus mire jó?"
(idézet az nlc-rõl - teljes egyetértésem mellett)
Szerencsére most itt volt a kerék kompenzáció, amibõl lehetett gépeket szerezni 48 órára, amivel 1x1-en töklekvárral összejött annyi növény, hogy elérjem a 6ik feladatsort, ahol ismét ad gépet. Most várom az utolsó aratást, amivel meg lesz a növény.
Nekem az a gyanúm,hogy baromi gyorsan el fogják törölni ezt a csatni hosszabítós dolgot,hiába ellenkeznek a játékosok.
Én már végeztem tegnap reggel mindennel.
Sajnáltad a csatnit mi? 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Még jó hogy nem is akartam belefogni komolyabban. Így most tök nyugisan várom a végét. 😊
Azért elmennek a francba ezekkel az eventekkel😞
Hogyvan ez?
Nállam ha teli akkor teli, a HÓD! 😊
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
már rég nincs köszönõviszonyban a valós holdtölte és a játékbeli event
gondolom, a királynõi event és az eb-s közé beszúrják majd
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
1900 körül megy a piacomon, napi kb:100- elmegy 😊
steam, origin: ACE_hun