Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denevérszaporításhoz mit kell ültetni?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Nálam is ez van a bahamán vagy 2,5 órája. Hiába léptem ki be frissitek 4 féle böngészõvel probáltam ugyanaz 😞

Next PC upgrade: 2022

Event lejárta után jutottam gép elé, de a növényeket már nem tudom learatni mert minden növénynél a napraforgó pörög. Már vagy 15 perce, frissítettem is többször. <#gun>
Még jó hogy nem ma van a horror event.
Maximus4
Bocs mindenkitõl,de a célomat elértem,rögtön ugrottatok rá

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Holnap kezdõdik kiírás szerint, hogy-hogy megy ?
SHADOWEYES7
hogy-hogy megy?

nekem nem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Megy szépen a halloween😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Nálam most javult meg.

grebber
Nem tudok belépni 😞 Persze aratógépet nem adják vissza ami elmegy idõ.

Maximus4
Ma lesz szivarfa.

Maximus4
Nem tapasztalatból mondtam,hanem amit leírtak:

"A szabály viszont továbbra sem változott: tehát 10-nél több ajánlatot nem tudtok felkínálni, kivéve, ha legalább Arany prémium tagsággal rendelkeztek. Ebben az esetben 20 tételt tudtok kitenni."

miért nem?
így adtam el többezer zellert tegnap - mennyiség 100 db, a tételhez beírtam a tízet meg az árat és kész😊

Maximus4
Ez nem egészen így van,mert egy termékbõl egyszerre csak 10 ajánlatot lehet kitenni.

kill3r21
háthogyha 100asával akarod eladni a terményed, akkor nemkell minden 100 darabot egyenként megadni 😊
Maximus4
Kell még 3250 gyöngyvesszõ és van 3000-em😛
Most ültettem még egy eresztést,30 perccel a vége elõtt leszek kész az eventtel

Nem tudom volt e már linekelve, de : holnap horror event
grebber
Mi ez a piac újítás?

Arról nem is beszélve, hogy végre felbátorodhat bárki, és csevejt kezdeményezhet ama célból, hogy megismerje szomszédai lelki világát is, és ne csak a nickjét tudja kívülrõl (mert azt mindig látja ugye). Mostmár sokkal könnyebben köttetnek majd házasságok is, és mesélhetik az unokáknak a farmerek, hogy úgy kezdõdött az egész, hogy nagyanyáddal/apáddal szomszédok lettünk virtuális keretek között, és a drága jó BP pedig a kommunikációt elõsegítve bevezette az azonnali üzenetküldés funkciót. (nem elfogadható az az érv, hogy most is lehet beszélgetni belsõ levelezõn keresztül, mert az nemisolyanjómintmajdmostezleszna!)<#circling><#vigyor5>

Be yourself, no matter what they say...

kill3r21
komoly ez a piac újitás
Nem tudom, hogy akarják majd kivitelezni...

Más játékokban van globál chat ahova mindenki írhat. Na ez az amit ki kell kapcsolni, mert nyomon követhetetlen lesz a sok beirkálás miatt.

Aztán van a kisebb közösségi chat ami máshol ( klán, guild, hol minek nevezik ) ez már értelmes mert itt csak X számú ember irkálhat. Itt gondolom ezt az opciót a szomszédok töltik majd be.

Illetve van a privát chat ahol két ember beszélget. Ennek is van értelme ha online a másik pl. cserenapkor.

Szóval amit felsoroltam az elsõ kivételével hasznos is lehet hidd el. 😊

Maximus4
Ezt nem mondod komolyan.Ha lesz rá lehetõség én azonnal letiltom vagy kikapcsolom.

Végre egy értelmes ötlet is a mai újdonságok között:

"Ti is imádtok cseverészni a szomszédokkal? Hamarosan új lehetõségetek lesz a kapcsolattartásra.

A Farmerama chat közösségi tesztje a mai napon indul Hollandiában, aztán természetesen megérkezik majd országunkba is.

Legyetek türelemmel, amint nálunk is online lesz, jelezni fogjuk Nektek itt a fórumon."

Maximus4
Majdnem eltaláltam😄

Telihold event.

Az event 2012. június 7-én (csütörtök) 15:00 órakor kezdõdik és 2012. június 8-án (péntek) 15:00 órakor ér véget.

Jönnek a pókok 😄

nem Rózsi...Marika <#nevetes1>

<#puszi>

Maximus4
Menj le a boltba és vedd meg a munkásokat,hátha akciósak Rózsi néninél és hamar kész leszel a saját növényeiddel is <#banplz>

egyébként én is kész voltam tegnap délutánra😊
igaz, 1x1-en, hosszabbított csatnival

elszórtam egy vagon pénzt narancs ólakhoz állatokra, tegnap du-tól meg piacozok orchideával, búzavirággal meg zellerrel😊

közben némileg mellõzve a virtuális parasztkodást, nekiestem a saját valós növénykéimnek és átültettem õket - szegények már nagyon el voltak anyátlanodva😊

nem az irigységre gondoltam...

arra a fejtegetésre, hogy tképpen nem a BP kezdte ezt a "termeljszázezernövénytkétnapalatt" mûsort
csináltak egy eventet egyszer, a játékosok nekiugrottak, mint bolond tehén az anyjának, összeszedték az érésgyorsítókat, plusz terményt adó dolgokat és az egyhetes eventet megcsinálták egy nap alatt, utána meg nyávogtak, hogy jajmostmicsinájjakkészazevent?
ezt látva a BP bolond lenne nem kihasználni, hogy ha ennyien megcsinálják ilyen gyorsan, akkor nosza, ugrasszuk meg a többieket is, hagy legyen minél több bevétel

és igen, tojnak az egyszeri emberre, mert az nem hoz pénzt a konyhára
bármilyen rosszul esik is, ez van😞

Maximus4
Persze,ezzel nincs is gond,én nem vagyok irigy senkire,mert egy nap alatt befejezi az eventet,de azzal inkább,hogy a retkes BP. miért ezeket helyezi elõtérbe,és a sima mezei userekere miért sz@rik nagy ívbõl?Tudom,hogy a pénz miatt,de akkor is😞

ezt ma találtam...

"Tegnap olvastam, hogy volt olyan, aki már tegnap reggel kész volt úgy az eventtel, hogy még marad 19 ezer gyöngyvesszõje (azon problémázott, hogy ezzel most mi lesz...).
Nem voltam rest és elkezdtem számolgatni.
Indult az event elõzõ nap du. fél háromkor. Most eltekintenék attól, hogy elsõ körben "csak" 10 maggal kezdhetünk.
A teljes farmon 1x1-es földdel, csatnival, szuper- és sima trágyával, vízzel, Kacsa Kata trágyával, ananászos sütivel (most más érésgyorsító és termésnövelõ nem ugrik be) 12 kör vetés körönként egy óra pár perces idõvel és géppel. Így tényleg meg lehet csinálni ennyi idõ alatt.

Ezt pedig a "játékosok" csinálják. Mármint azok egy része. Na most nyilvánvaló, hogy a Bigpoint erre alapoz. Ha meg tudják csinálni ennyi idõ alatt ezt a mennyiséget, akkor miért is ne tolná az arcunkba továbbra is az ilyen jellegû eventeket?
Õket nagyon nem érdekli, hogy ezt csak a "játékosok" egy része teheti meg, nekik ez pénz. Nem is kevés.
Így pedig - szerintem - egyáltalán nem a Bigpoint a "hibás" ebben, hisz õk azt látják, hogy a "játékosok" megcsinálják. Persze tisztában vannak õk is azzal, hogy ez csak anyagi befektetéssel megy, de hát gondolom, az õ dolgozóik is elvárják a fizetésüket.

S csak azért teszem idézõjelbe a játékos megnevezést, mert szerintem ez a fajta "játék" már nem az, ami nálam a játék kategóriába belefér. Ez valami borzasztó versengés, ami valószínûleg ezeknek az embereknek simán belefér, de én - és csakis és kizárólag magamról beszélek - képtelen lennék így játszani. És nagyon nem értem, ez a stílus mire jó?"

(idézet az nlc-rõl - teljes egyetértésem mellett)

Maximus4
Félek,hogy el akarnak.Majd lehet,hogy megemelik a megnyerhetõ cuccok értékét és akkor bánhatja az aki nem tudja teljesíteni az eventeket.Sok 'hülye' játékos dolgozik,meg családdal foglakozik,kertben molyol,bevásárol stb.Ezentúl ne tegye,hanem vessen és arasson éjjel-nappal és ha lehet,ossza be a családtagok/barátok idejét is,ki,mikor kel föl éjszaka,hogy farmozhasson😞

Ez az event 2x2es területen, töklekvárral+öntözve csak akkor teljesíthetõ 5 nap alatt, ha kihagyás nélkül vetsz/aratsz. (értsd: még éjszaka is felkelsz emiatt) Remélem nem akarnak elmenni ebbe az irányba...

Szerencsére most itt volt a kerék kompenzáció, amibõl lehetett gépeket szerezni 48 órára, amivel 1x1-en töklekvárral összejött annyi növény, hogy elérjem a 6ik feladatsort, ahol ismét ad gépet. Most várom az utolsó aratást, amivel meg lesz a növény.
Maximus4
Azért ez egy kicsit nevetséges.A fantasyban már eleve így volt amikor bevezették a piacot,ezt átvették onnan.A fantasyba meg képtelenek betenni a gyorsvetést a farmosból.ehhh....na mindegy.

Azóta berakták fórumra a piacos újítást is, ami viszont határozottan értelmes. 😊 A béta alatt van 😊

Menü béta teszt

Íme egy, a közeljövõben várható fantörpikus újítások közül 😄

Maximus4
Nem sajnáltam,mert régóta volt egy a raktárba.Csak azon vagyok kiakadva,hogy ezt az eventet is úgy csináltam ahogy az eddigieket is,ugyan annyi föld,mindíg arattam amikor kellett(kivéve most egyszer) és rohadtul zavar,hogy csak így csatnival és 1x1-egyes területtel,vagy induló csomaggal (meg a nagy ló..szt!) lehet megcsinálni valamit!
Nekem az a gyanúm,hogy baromi gyorsan el fogják törölni ezt a csatni hosszabítós dolgot,hiába ellenkeznek a játékosok.

SHADOWEYES7
Már így kellett volna kezdened is.
Én már végeztem tegnap reggel mindennel.
Sajnáltad a csatnit mi? 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Persze,de ha egyszer már belekezdtem,nem hagyom abba a végénél.

Ismered a mondást. Nem kötelezõ ám csinálni. Vegyél példát rólam. Én jó magasról teszek rá 😄😄

Még jó hogy nem is akartam belefogni komolyabban. Így most tök nyugisan várom a végét. 😊

Maximus4
Át kellett állnom 1x1-es földekre meg csatnira és így is kb. 1órával az event vége elõtt leszek kész,úgy,hogy 1 aratás maradt csak ki😞
Azért elmennek a francba ezekkel az eventekkel😞

jojo
A mutkor elõtte jött meg, most meg késik?
Hogyvan ez?
Nállam ha teli akkor teli, a HÓD! 😊

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

majd amikor a BP jónak látja
már rég nincs köszönõviszonyban a valós holdtölte és a játékbeli event
gondolom, a királynõi event és az eb-s közé beszúrják majd

jojo
Nade mikor mert most Teli hold az van, event, az nincs, de hir se róla!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Horror event is hamarosan várható

SHADOWEYES7
jó üzlet a borz

1900 körül megy a piacomon, napi kb:100- elmegy 😊

Van valakinek arról tapasztalata, hogy a Gülüszemzselé (50%-os esély a cukor felröppenésre) mennyivel növeli meg a napi bejövõ cukor mennyiségét? Ezt akár vonatkoztathatjuk a Vénusz légycsapóra (ugyanez az 50% csak sóra), ha valaki használt már olyat. Köszi

steam, origin: ACE_hun

A tölgyön van egy lehetõség gyorsítani (10 óráról 9-re) , be kell adnod valamennyi csillagot hozzá.
kill3r21
Srácok a szupertáp keverést nem lehet valahogy felgyorsitani?
kill3r21
jah már rájöttem 😄