23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • kill3r21
    tehát akkor nagyon nem is jó :D
    3 mag kell hozzá, 3x annyit terem, tehát majdnem ugyanott van mint a simánál nem?
  • Maximus4
    Nem.

- a növény négyszer hosszabb ideig fejlődik benne;
    - aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
    - az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
    - a gazosodás a beéréstől számított 48 óra múlva következik be;
    - 3 vetőmag szükséges az ültetéshez.
    - ára: 100 CSP korlátlan ideig használható kihelyezés után.

Ennek a termőföld-területnek a törlése VÉGLEGES, tehát jól fontoljátok meg a törlést, mert nem kerül vissza a menübe, újra meg kell vásárolnotok.
  • kill3r21
    a komfort talajra csak egyszer lehet vetni?
  • Maximus4
    Szerintem aki kő keményen fizet bizonyos előnyökért,azt nem érdekli,mert gondolom nem minimálbéren él.
  • Gólya #19849
    egyszerűen azt nem értem, hogy a ténylegesen fizetős játékosoknak mit adnak be, hogy még nem borították rájuk az asztalt?
    mert ugye aki ingyenesként játszik, az tényleg fogadja el úgy, ahogy van, de ha egyszer fizet érte, akkor talán figyelembe vehetnék a panaszait - vagy ez túl nagy elvárás?

mondjuk én is csak morgok, aztán úgyis azzal játszom, amit tálalnak - de azért néha tényleg csinálhatnának valamit a szőrszálszámolgatáson kívül:)
  • Maximus4
    Én már próbálok nem panaszkodni és nem törődni a hibákkal.Szép csöndbe játszok és ennyi.Úgyis az lesz amit a BP. akar.
  • Gólya #19847
    ja igen...ez az új betakarítási lepedő sírba visz - pedig apuka azt mondja, nem egy nagy durranás megoldani azt a problémát, hogy "kevés szöveg - kis ablak, több szöveg - nagyobb ablak"
    lehet be kéne protezsálnom a BP-hoz...
  • Gólya #19846
    nálam a chrome megjegyezte az új beállítást - apukánál a foxi konkrétan letojja...minden belépésnél újra le kell tiltani animációt, hangot, zenét...
    a chrome nem tudja kezelni a nyereményjátékos ablakot, a foxi kell, hogy be tudjam nevezni a sorsjegyeket...
    ........................
    ........................
    .......................
    és így tovább, az idők végezetéig (vagy majdnem:D)
  • Maximus4
    Én minden bevezetett újításnál ezt mondom,meg kellene tartani a régi dolgokat,hogy választható legyen.De nem tudom mit is várok,ha az az egyszerű dolog sem működik,hogy kikapcsolom a zenét a beállításokba és mégis mindíg szól.
  • Gólya #19844
    fujj...ronda:( - nekem nem tetszik
    miért nem lehet választani, hogy maradjon a régi?

ja és a hibákat mégis mikor akarják javítani?
    (féképernyő-mértű buborékok fennragadása, chrome-hoz igazodás a többi böngészővel egyidőben...meg ilyen kis apróságok)
  • Maximus4
    Ja,és megint várható grafikai változás.
  • Maximus4
    17-18. környékén lesz cukorünnep event.
  • Gólya #19841
    ember...még ennek sincs vége

egyébként meg ajánlom az eventvadászok topicját és Jós Jónást a hivataloson (bármilyen nyelvűn)
  • mannarino
    Ezután az Event után, mikor jön a következő?
  • Gólya #19839
    egyébként nem feltétlenül a fák adnak több felröppenőt
    nálam most már ugyanúgy van a farm jó ideje -sima szántó: csak föld, szédült: állatok és fák, tisztás: a maradék ólak +föld, sziget: ólak, fák, föld vegyesen
    mondjuk az is igaz, hogy 1x1-ezek, de sztem a többi föld is ad közel annyit
    nem tudom tp vagy mennyiségfüggő, de érdemes esetleg bevetni egy kis tp vagy dbszámnövelőt is:)
    megéri...
  • SHADOWEYES7
    köszi :)
  • Gólya #19837
    meglesz az...ültess hosszú érésűt, vizezd, trágyázd - meg mindjárt felveszlek a kisfarmokra
    ....mert nem bírsz szólni....
  • SHADOWEYES7
    Nem lesznek meg az érmeim szerintem mert még 150 darab kellene és alig van már 28 óra körül a végéig.
    Mindennel kész vagyok és ráadásul már telepakoltam minden földet magas pontszámú fával de ma is csak 70 darab jött fel. :(
  • Foxy0
    ment pm
  • csarmy
    Hali! Ha nem gond a jávorszarvast elfogadnám
  • Foxy0
    vkinek kell:
    mormota
    mókusodú
    jávorszarvas
    ?
  • grebber
    Felhősor nem hiszem hogy meglesz,mert nagyon a felröppenőkre gyúrtam és estére meg néha napközben nem ültettem mentát. De azért megpróbálom. 2 nap alatt még 9-et kéne aratnom belőle és meglenni!
  • SHADOWEYES7
    Végig néztem de sajnos csak a fő farmon van ahol még várok a tökemelésre a paszulyon, hogy ki legyen a sor :S
  • zmeor
    első részben a CSP-s beadósnál asszem valami vadszeder termesztéséért lehetett megkapni
  • SHADOWEYES7
    szétnézek a farmokon hátha van...
  • zmeor
    valakinek esetleg egy felesleges " Győzelmi fotó" kitehetője van? Most lehetett megszerezni a sportevent alatt az első körben. Csak az hiányzik....

hm?
  • bjutkaa
    Gránátalmát keresek, sok mindent tudok érte adni!
  • gettobuxa
    biztos örül a supp, hogy a 81-es szintűek se vágják az alapokat :D
  • Gólya #19825
  • gettobuxa
    lál, ott van :D meá kulpá
  • gettobuxa
    tényleg,különben nem írnék nekik :)
  • Gólya #19822
    figyi: a szigetes cuccok között nézted? mert ott kell lennie...
  • Gólya #19821
    tényleg nincs meg?
    akkor írok én is nekik mindjárt, csak átfutok arra a farmra
  • gettobuxa
    lol, ezt írtam a suppnak: "xy felhasználó küldött nekem 1 gránátalmafát, amit nem kaptam meg. plz nézzetek utána"

erre kiírja, h minél részletesebb hibaleírást kérnek, min. 140 karaktert...
    nabazz, bekopiztam nekik 3x ua-t :D
  • Gólya #19819
    basszus...tőlem eltűnt

feltétlen írj majd, hogy mi van...ha lenyúlták útközben az ufók, rájuk borítom az asztalt...ahogy a levelet írtam, utána rögtön ment is...rá egy percre írtam itt is...
  • gettobuxa
    szerintem nem kaptam meg.. majd holnap józanul még szétnézek, aztán írok a supportnak :)
  • Gólya #19817
    ettől tartottam

egészségedre!
  • SHADOWEYES7
    Köszönöm szépen!
    Megkaptam, nem fejeltelek el. :)
  • Gólya #19815
    ment Lúdanyótól - ne küldj semmit:)

majd ha egyszer nagyon megszorulok, akkor szólok:)
  • SHADOWEYES7
    Mezőgazdász70 farmra jöhet te meg írd meg nyugodtan hová küldjem amit kérsz :)