Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
nemtom megéri-e 😄

elvileg igen, csak olyan sok az a 300 csillag érte

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én még nem,rád várok😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
ti kiváltottátok már a bölcs tölgyen a 300 csillagos kupás dolgot?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Már nem emlékszem,de az nem lehet,hogy elsõ nap nem lehet befektetni az üzembe?Amúgy naponta csak 5 terméket tudsz betenni,ami elég nagy baromság😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen persze. Már le is gyártottam a két elsõ lekvárt, hogy lássam melyik mennyi pontot ad.

Maximus4
Megcsináltad az 1-es szinthez tartozó feladatot?

Elértem a lekvárfõzõ 1-es szintet. Amit nem értek, hogy nem tudom az elkészített terméket berakni a termelésbe tp-ért cserébe. 1-es szinten ezt még nem lehet?

Maximus4
<#worship>

SHADOWEYES7
<#eljen><#taps> gratta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
😄

a hivatalos fórumot nézd meg event indulás után ott leírják mennyi minden kell

SHADOWEYES7
akkor leállok

33497 van és 533 mez

a mezbõl kell még gondolom...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

22500

SHADOWEYES7
mennyi köles kell összesen tudja valaki?

Kupákat mennyit dobtatok már be?

Alien69
Amúgy:
"Munkások féláron" akkkcijjóóóó van!
Akit érdekel esetleg, nehogy elkerülje a figyelmét, és ezáltal csökkenjenek a bevételek. <#zavart1>

grebber
Mivel az event kötelez más termesztésére így nincs idöm gyártani meg a zselécukor se áll hegyekba a farmon.Napi szinten ami zselécukor összejön az kb 2 töklekvárra elég magyarán szart se ér!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
<#fejvakaras>
Én naponta csak 4-et használok el,de max. 2 naponta ezt le is tudom gyártani.Neked nincs lekvárfõzõd?

nem tudom hogy számoltam 😊 kb még 350 kell 😊 mostanában napi 2x tudok menni, szóval nem is ültetem már a 3 órás növényt, szal a köles sem lesz meg, meg a mez sem 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Alien69
Nem olcsóbb elõállítani a töklekvárt, mint megvenni?<#idiota>

grebber
Csatnit azt egyszer kell megvenni azzal nincs gond! Csak fentartani hónapokon keresztül az a nagy gáz. Mivel 1 nap 6 db-ot kell venni ami ha a mostanában látott legolcsobbal számolom 6*15ezer (ami most majdnem 19ezer nálam) 90 ezer csp naponta.
És kiszámolhatod pl 3. hónapja fentartva mennyi csp is ez!
Pénz nincs de legalább az összes event mindig kész amik vannak.

zmeor
Én is eléggé megsínylem az eventet: 20,6 Milláról leestem 19,8 Millára 😞 <#duma>

leszarom a konfigod...

Maximus4
De mire költesz ennyit eventek alatt?Töklekvárra és csatnira?

grebber
Töklekvárok nélkül meg csatni nélkül nincs event viszont azt eventek fullos teljesitésével meg lenullázza magát az ember csp ügyileg.

Tök örültem kis ideig nem voltak eventek és feljöttem 1 milláig erre most event event hátán és éphogy van 2-300ezer csp-m.

összesen kell 725 - eddig nem kaptál szinte egyet sem?

most adtam el 20 töklekvárt egyenként 17.000-ért <#beka3>
lemondtam errõl az eventrõl, még kb 700 mez kéne 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

azért csak megvan a kód😊

soccerbonus

275 alma és 250 gesztenye jár érte

nekem most az idõ miatt isjobb a rózsa - most vetettem és reggel hat-hét körül le tudom szedni
a málnát vizezni carozni kéne, az nem oké
utána meg megy a tök ezerrel😊
igen szép ára van a piacon😊

Maximus4
Én meg málnát😄
El is felejtettem a kódot😛 De nem nagyon értem mit csodálkozol ezen😊

Szerda 16:30-ig bõven meglesz

nekem még 180 hiányzik, most éjszakára rózsát vetettem - eddig még ez bizonyult a legmegbízhatóbbnak felröppenõ szempontjából

mi van a bónuszkóddal? tud valaki valamit róla? nem igazán látom a hivataloson...meggondolták magukat?

Maximus4
Nekem is kell még 220😞
Gondold el,mi lesz akkor a 2. körben,ahol 2 felröppenõ lesz majd😞

grebber
Még 243 mez kell 😞 Hát ez szinte biztos hogy nem lesz meg! Pedig minden csp jól jönne mert tökleki viszi a pénzt izomból.

Viszont nekem a guanó gyáramhoz tökéletes lesz. 😊

Maximus4
Ezt buktad😄

Denevértenyésztõ kezdõcsomag (Nem a denevértenyésztés lehetõségét adja meg!):
20 denevér
20 bájital
10 szupertáp
1 egyes kifutó
Ára: 55 csillag

Frankó! Egy csapásra ki is tudom váltani a denevértenyésztést

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
Nah az ajándékos feladatokkal megvagyok teljesen.

És ha fullra be akarom fejezni, akkor még 200 mez kell...

leszarom a konfigod...

jojo
Megy ez mint az ágybaxarás!
Van uj szérialom!!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

SHADOWEYES7
ne búsulj halad az

én levettem mindent és ezért haladok talán jobban...

viszont a mezekkel gond lesz mert alig gyûlik eddig 388 van

lehet éjszakára rózsát ültetek locsolva így reggel 8 körül aratok ( gondolom így több reppen fel)

Maximus4
19000😞

SHADOWEYES7
24817 és fél óra múlva aratás

SHADOWEYES7
na ki mennyit termelt már?

Maximus4
Passz.Én virtualbox-ot használtam erre a célra egyszer.

jojo
Oszt mibül, 1 vasam sincs miota a bigpont letiltotta az IP váltásos progit.
Ha megveszed pénzzé, akkor lehet de nélküle megszünt a regelés.

jojo
Szia góré, virtual PC be nem vagy járatos?
Kéne egy kis segitség, hogy megy fel oda egy XP?

jaaaa...😄

olyan nyomott az idõ, ezzel együtt én is...nagyon készül a vihar megint...aha, mintha már "fotóznának"...

Maximus4
Ébresztõ!😄

meg az édesanyjuk már tényleg...
kicsit megerõltethetnék a fantáziájukat...valami másat is kitalálhatnának - persze nem olyan szépségszalon-színvonalú dologra gondolok, de valami érdekesebb is lehetne már
csak el kellene olvasni a játékosok ötleteit és biztos ki lehetne belõlük hozni változatosabb eventeket