Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Persze,fõleg,hogy ez még csak pletyka szinten megy.Én akkor kapok agybajt,ha tényleg ez a kettõ kell majd és fajtánként 20 ezer körül kell beadni😞
Azt is olvastam,hogy 2 féle felröppenõ is lesz,

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

azért szerintem nem árt egy keveset tartalékolni - nem lehet ezeknél már semmit sem tudni

milyen jó, hogy mindig a végére hagyom a "beadásokat", amikor már minden megvan hozzá - már ezzel is bajok vannak...

Maximus4
A 2. körben valószínûleg nem kell köles,hanem bambusz és réti perje.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4

steam, origin: ACE_hun

Akciós munkások:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3958827&postcount=18

Maximus4
Én még nem adtam be semmit sehova.Azt hittem,hogy annyi hiányzik neked csak az összeshez😊

Az összes megcsinálása után járó 5 csillag azért hívogató, és elég sok XP-t is ad... Ami tudom bizonyos szinten már édeskevés... Én most nyomatom a 60% XP, 50% só, 50% cukor, +2 termést már egy ideje, és sokkal jobban nem fejlõdök...

zmeor
ne csinálj hülyeséget 😄

van 1 ami nem ad ajándéktárgyat csak valami potom pénzt meg kacsakata szarjait.. ne legyél 'hülye' 200 mezt ezért beadni

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nekem az a gyanúm,hogy továbbra is fog kelleni a köles,mert kénytelen leszel a felröppenõk miatt mást ültetni,hogy meglegyen.Így viszont majdnem nulláról kell kezdeni ültetni a késõbbi körökben a kölest.Ki van ez találva😞

#19122: én nem tudom,hogy a rákba csinálod,de nekem még kell 450 mez és 10 ezer köles 😮

zmeor
már csak az egyik helyre kell beadnom cuccost... utána ültetek egy hosszú érésût, hogy a hiányzó 200 mez is meglegyen.

leszarom a konfigod...

grebber
A szaros felröppenökön múlik megint az event 😞

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Szerintem meg teljesen mindegy mit tesznek be,mert úgy is pénzre megy ki az egész,hogy valamennyi euróért válthatod csak ki õket😞

szépségszalon? a marháknak?
kérném azt a fõbelövõs smileyt!

Riska mikorra kap idõpontot? összevissza áll a tõgye...Kucu néninek visszafelé kunkorodik a farka...Mekk Elek szakálla hullani kezdett...

de nagy a Jóisten állatkertje...<#whatever>

zmeor
A virágkötészetre még azt mondom oké, mert a sok virág ami bent van valamire kell.

Viszont a szépségszalon sztem faszság úgy ahogy van....

inkább valami hentes üzemet raknának be. Kolbász, párizsi, szalámi, sonka készítésre állatokból.

leszarom a konfigod...

zmeor
jó sokat játszottunk már és rendeltünk is sok fát, és basztak eddig beválasztani 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Oda beválasztanak,ha sokat játszol és ami a lényeg,rendelsz sok FA-t!

grebber
Mi ez a club? Fizetõs?

Maximus4
Exkluzív elõzetes hír csak a TOP GAMERS CLUB tagjai számára! Ma bemutatjuk Neked pár elõzetes képen, milyen három vadonatúj mesterség érkezik a játékba.

Elsõként a kertész mesterség áll majd rendelkezésre. Egy csomó féle virágcsokrot és asztaldíszt köthetsz majd - amelyekkel természetesen szép bónuszokat szerezhetsz.
(Kerülnek be új növények is)

Amire szûkség lesz: Orgona,az új növények,Nárcisz,Liliom, és szerszámok (minimális mennyiségbe !)
Idõ: feltehetõen hónap vége.

Fõleg a tapasztaltabb játékosok nagy örömére kicsivel késõbb érkezik két vadonatúj játékmechanika is, amely ezelõtt soha nem állt rendelkezésre a játékban:

A szépségszalonban végre kipihenhetik magukat az állataid, és frissítõ uborkapakolástól kezdve a könnyû gyümölcskoktélokig élvezhetik a kényeztetést.

(Még nincs eléggé biztos forrásom ezért nem osztom meg ! különbözõ krémek összetevõire lesz szükség Bahamás dolgoknak lesz nagyobb szerepe)

Az alkimista pedig a mágikus erejét használja majd. Kis segítõtársai, a manók osztják szét elixírjét a földjeiden. Minél több kis manó áll a rendelkezésére, annál hatékonyabbak lesznek ezek a keverékek!

(Szintén nincs eléggé biztos és pontos információim, ami elég valószínû, hogy lesz hozzá gazdaköri feladat sor !)

Maximus4
Én inkább termelem tovább,mint,hogy pofára essek.De most tuti nem fog kelleni😄

zmeor
jaja ezt tényleg kéne tudni. meg ha nem is 2. ban, harmadik körben visszatér az elsõ kettõ növénye... mint legutóbb

leszarom a konfigod...

Maximus4
Jó lenne tudni,hogy kell-e még köles a többi fordulóba is,mert nem akarok úgy járni mint múltkor,hogy jóval elõbb befejeztem az eventet,aztán hanyagoltam az aktuális növényt.

grebber
De aki arató/vetõ géppel arcozik az nem ér. Only handmunka az az igazi farmer.

Maximus4
A fáimat én sosem szedem le,semmilyen event kedvéért.Most arattam és 1581 szedek le egy alkalommal.

zmeor
nekem is ez az elso csatnival és 1x1, de sok XXL-fát nem szedtem le..
eléggé le vagyok így maradva 😞

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
aratás után 6889 van most és el is van vetve

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4

grebber
Nekem annyi terület van hogy egy kör kb 1800 termést hoz.A többi hely kell a malacoknak amiböl a töklekvárt tudom finanszirozni.

ki mekkora területet vetett be a cél érdekében?

Maximus4
4829,akkor nem vagyok annyira lemaradva.Csak azért érdekelt,mert ez az elsõ event amit csatnival és a szigeten kezdtem.

és neked?

5185 a pajtában, egy és háromnegyed óra múlva aratok újra<#finom>

SHADOWEYES7
én nem adtam be

idáig ennyi gyûlt össze40 perc múlva aratok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
4897 a többi beültetve

Maximus4
És adtál már be?Az érdekel,hogy indulás óta ki mennyit szedett össze.

zmeor
4000 és a többi ültetve

leszarom a konfigod...

grebber
Nekem 2617 a többi el van ültetve.

Maximus4
Pusztán kíváncsiságból,kinek mennyi kölese van?

SHADOWEYES7
kitöröltem mindent és úgy próbáltam

nyilván nincs meg minden része neki

Maximus4
Ezt azért nem írtam,mert gondoltam,hogy ez annyira egyértelmû😊

zmeor
ki kell törölni kergébõl õket.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Azt,hogy miért nem tudod betenni õket nem tudom.Csak azokat lehet,amik a képen vannak és ha egy sorban bármelyik hiányzik.akkor sem lehet kitenni.Ha minden tárgyad megvan és mégse megy,akkor marad a support.És ha már arra jársz,írj a borzólak miatt is,hogy vegyék vissza <#eplus2>

nekem a büdös életben nem lesz meg 😞 mikor is, ha nem halloweenkor nem tudtam netezni a munkahelyemen...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Foci event nálam már kész is!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
Maxi!

Ma meglett a paszuly. (bár nem sok értelme van)

Ezek miért feketék és miért nem tudom betenni az ajándékokat oda?

Nem lenne meg a szint még hozzá?

Alien69
Látod? EZ a hülyeség! Mert ha NEM termesztek SEMMIT se, akkor több idõm lesz MÁSRA! Az pedig megfizethetetlen (már játékon belül). Ergo, a közgáz szart sem ér az ÉLETBEN. Ha NEM játszol a farmeramaban, azzal NEM veszítesz SEMMIT se! Ha belépsz, és nem vetsz/aratsz semmit se, akkor csak NYERSZ! <#vigyor5>
Idõt és akár pénzt is, mert mondjuk nem veszel semmit se a "Cég"-tõl, már ha azt feltételezzük, hogy amúgy költenél rá. <#vigyor1>

Van valahol lista ahol le van írva az EB event nyereményei? Nemcsak az elsõ rész nyereményei hanem az összeset.
SHADOWEYES7
én is még az event elején beletett csatnit használom töklekit meg csak hosszabításhoz használom

Maximus4
Persze,nem is szabad,azt a kicsit már kibírod😊
Kíváncsi vagyok,most végig 1x1 és csatnizom az eventet,mikorra leszek kész.