23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • zmeor
    mennyi CSP-t elcsesztem én erre :)
  • BestCompany67
    szép napot
    nem tudok belépni,az Adobe Flash player ablak nem akar eltünni hiába kattintok rá,hogy nem kérem
    valakinék ilyen hiba???
  • szjuca
    Sziasztoook! Nekem sem ment a vidámpark.

Itt van leírva mit kell tenni.
  • schara
    a sörfesztivál.mai napig felejthetetlen:)
  • kill3r21
    srácok, meglett ez a szivárványos tyúk tojása, hogy tudnám felgyorsitani?
    forum irja de lövésem sincs miaz...:/
  • Gólya #20009
    naaaaaaa...ne kötekedj kezdek antiszoc. hangulatba kerülni...
  • Maximus4
    Dehogy!Töröld a sütiket A:S?D_AS?:DA?::_SD
  • kill3r21
    ahol a vidámparkrol irnak, ott ezis levan irva :) de nekem mondjuk foxxal simán megy :)
  • Gólya #20006
    fene essen beléjük...most rakjam fel az összes böngészőt azt lesve, mikor melyikkel megy valami a játékból?
  • Gólya #20005
    hol van ez a fórumban?
  • kill3r21
    már exploreral is megy próbáld mweg :)
  • Gólya #20003
    ez az octoberfest már régi
  • Gólya #20002
    kockásra marom magam...chrome-mal nem műkszik a vidámpark, foxival meg minden egyes ütés után frissíteni kell - szerintetek van remény, hogy valaha simán fog ez a játék működni?
  • kill3r21
    srácok ez a valdemart csomagot hol lehet megvenni? mert irják a forumba hogy smsel is meglehet venni, de amit én találok az 1400pénz és nincs sms lehetőség
  • grebber
    Ez az októberfeszt mikor indul?
  • jojo
    Ha töröltem a fotós linkeket akkor a | #19998 hozzászólást is légyszíves!
  • SHADOWEYES7
    nektek megy a játék?
  • SHADOWEYES7
    köszi
  • jojo
    Akinek kell Easy Hide IP serial!
    Email: [email protected]
    Key: e66630f4-a0c6-4d2d-bc5a-39304e205c75
    Expires: Tuesday, August 28, 2012
    még jo
  • Jadis
  • Maximus4
    Októberfeszt.
  • SHADOWEYES7
    Azt én is nagyon várnám tényleg jó volt!
  • Jadis
    Volt egy event még régebben, asszem még tavaly volt, annak keresném a nevét.
    Az event lényege az volt, hogy egy ilyen muszklimacskával lehetett kiütögetni a cuccokat, kaphattál retro ++-os ólakat, xxl-es fákat, csillagokat, szupertápot-trágyát és minden ütés CSP-be került.
    Emlékszik valaki még ennek az eventnek a nevére?
    Előre is köszönöm
  • jojo
    Renzo Valdemár és vidámparkja újra meglátogat bennünket.

A vidámpark érkezése előre láthatóan
    2012.08.27-én Hétfőn 14:00-kor várható,
    és minden jel szerint velünk maradnak egészen 2012.09.03-án Hétfő 14:00-ig.
  • Maximus4
    Minden benne van a hírek menüben.
  • kill3r21
    a 4. nyereményjáték eredményeiről semmi hir?
  • jojo
    Tudom, sőt többször irtam azt a gondot hogy 3 óránként ugyanarra mindig másGB számú baklavát adott, DEE másik accomon is azt adta a legenda nélkül is..
    Irtam is CSALÁS az egész manapság.
  • Maximus4
    Ok,de én nem nagyon szeretek kérni:)
    Remélem a következő eventnél nem kell majd ennyi felröppenő
  • Gólya #19985
    tényleg nincs mit - tudod nekem nem a pajtából fogynak a napi ajándékok
    ha meg már úgyis ott vannak, miért ne adnám? csak szólni kell...
  • Maximus4
    Igen,köszönöm
  • Gólya #19983
    sikerült befejezned?
  • Maximus4
    Baby-boom

Kezdés várhatóan: szombat, azaz 2012.08.25, 10:00
    Vége várhatóan: hétfő, azaz 2012.08.27, 11:00
  • ACE
    Ugyanarról beszélünk csak visszaolvasva Te nem nagyon tudod értelmezni a mondatokat. Nekem is megvan a 30%-os élő legenda, de az megvolt az event elején, meg végén is, az elején még többet adott, most a végén meg már kevesebbet, és korábban egy kolléga ki is találta miért, fizess golddal a hiányzó baklaváért...
  • jojo
    Pont forditva, szerintem, nekem megvan az ÉLŐ LEGENDA, aminek az a lényege, hogy a felröppenőkből többet ad minden farmon, nem csak ahova a növényes vagy állatos kupa ki van téve.
    Na, szal semmivel nem adott többet sőt, teljes aratásnál hol 30-t hol 18 baklavát adott ugyanolyan paraméterekkel, de kérdezem, hát hogy?

Fa sehol sincs kitéve és semmi más se azaz ugyanazt aratom 10 kor mint 14 kor.
    De a baklava adása CSALÁS!
  • ACE
    Nekem azzal van ki a pöcsöm, hogy valóban észrevehető, hogy az event végére már nem dob annyi felröppenőt, mint az elején, és aki 35 Goldot szánt arra, hogy újra kezdje, az szerintem kissé átcseszve érezheti magát...
  • jojo
    HA valami akkor engem az bosszant, ezen a z érdekes piacon, ha valami olcsó akkor azt nem adja ide sokszor, hanem kiakad a piac eltelik 30mp, mig adja a listát természetesen drágábban
    De mire kell várni 30mp-ig?
    Nincs kiirja és ennyi, de hogy még frissitéssel se lehet moccantani má az rosz.
    Venném, haladnék és nem lehet, ha kell....
  • tonyr #19977
    na azt el is hiszem... nálam gyors azért, de igy sem tökölök a kis ajánlatokkal...
  • Maximus4
    Én is ezt szoktam,de mindezt csak azért írtam,mert Shedónál állandóan szarakszik a piac,forog a napraforgó és így elég idegesítő vásárolni ha ilyen ajánlatok vannak kint.
  • tonyr #19975
    hát igen... engem is zavar hogy olyan termék amiböl biztos nem egyet vennék, pl táp, állat, gyümölcs, növény, stb egyesével kerülnek ki, de ha ennyire buták, hát átlépek rajtuk oszt amikor már türhetö mennyiséget adnak azt veszem meg... szerencsére nem vág földhöz ha kicsivel drágább mivel végre elértem a 10milkás álomhatárt :D
  • Maximus4
    Persze,én is ilyenekre gondoltam,de most csak ezt találtam gyorsan a piacomon.