Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát lehet fogyatékkal élek de nem értem.Mi az gyorsítás? Volt eddig is ilyen ,mert nem tudok róla.
Gyorsítás pl a szupertrágya amire én gondolok itt elsõre. Volta más is? Jó még nemrég a fáknál is behozták.Ezenkivül?

Next PC upgrade: 2022

ezt nem is értem
valaki egy kicsit szájbarágósan elmagyarázná nekem?mit akarnak rekeszelni és miért???
fáj a fejem <#falbav>,lehet hogy azért?
<#falbav><#falbav>

ez az event nem nekem való
elkezdödõtt gyorsan a 3x érõ földbe ültettem
majd reggel a többit rendesen ,tök jó már termeltem 500-1000 között a 2 növénybõl(mert csak ültettem mint ...)
és most ,hogy már van mibõl leadni megnéztem a feladatot
és látom ám a meglepit: hogy idõkorlátos <#falbav> de jóóóó
"1. Mi történik az aktív bónuszokkal a változásokat követõen?

Technikailag sajnos nem megoldható, hogy mindkét bónusz rendszer egy idõben fusson, ezért a következõ elhatározásra jutottunk. Egy nappal a változások bevezetése elõtt, nem lesz lehetõség a termékbónuszok aktiválására.
A változás bevezetésének napján minden aktív bónuszt törlünk, és mindenki visszakapja a felhasznált termékeit (a már részben felhasznált bónuszok esetében is).
Ezzel a megoldással igyekszünk elkerülni a technikai problémákat, és zökkenõmentesen indítani az új rendszert mindenki számára.
Az így visszakapott termékek azonnal felhasználhatók lesznek az új szabályok szerint."

Teljes terjedelmében itt:

Gyorsítási rendszer

Illetve vannak új fizetõs szomszédok is akit érdekel. 😊

grebber
Elsõ kör nekem is sukár.Most csinálom a 2.ból az elsõ nyúlasat!

Maximus4
Ráadásul nekem annyi 'feleslegem' van már most a pajtába a 2 növénybõl,hogy abból egy fél event kijönne😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
én is bénázok, tiszta idegesítõ

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ültettem kukoricát és bambuszt a 2. feladathoz.A kukorica meg is ért jóval hamarabb mint a bambusz,de sikerült csont nélkül learatnom és ültetnem napraforgót,mondván,majd megérik mire a bambusz is.De természetesen az órát nem indítottam el,így várhatok megint mire megérik a kukorica😛 <#idiota>
Ez az event nem nekem való😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Én sorban haladok az ólak miatt.Eddig csak az elsõ feladatból van meg mind a három😞

grebber
Igen megvan az elsõ átdob a következõ oldalra. és ugyanúgy tudod folytatni az elsõt! Nekem 1/5 ezüst már megvan! De ebben nem sokáig fogok jutni nincs is annyi ólam!

SHADOWEYES7
Remélem tényleg így van, hogy a maradék a pajtába kerül.
Akkor jól értelmezem azt, hogy az elsõ feladat után átugorhatunk a következõ oldalra és ott is meg csinálhatjuk az ezüst feladatot?
Gondolom utána vissza lehet menni és csinálni tovább.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ha így akarod akkor kénytelen vagy egyenként learatni manuálisan, majd indítani a következõt. De a végefele már ez nem fog menni mert majd úgy kell idõzíteni hogy indítás után full aratni kell hogy legyen elég idõd, vagy csatni...

steam, origin: ACE_hun

zmeor
az oké, de én nem a pajátba akarom, hanem az aratás után elindítani kívánt következõ szintbe...tehát termelhetem meg újra

leszarom a konfigod...

Szerintem csak annyit rak oda, amennyi kell, a maradékot berakja a pajtába...

zmeor
igen...

sztem ez is hülyeség, csinálhatták volna hogy egy idõ egy egész szintre aztán kész. most itt 200 anként beadni nem valami jó..

pláne ha aratóval leszeded az egészet akkor a fele kárba veszik

leszarom a konfigod...

Maximus4
Például a banner alatt?Már el is indult.

#19216: elvileg úgy van,igen.

grebber
Ez az idõs cucc akkor ha jól értem pl elsõ 4 óra 20 perc ezüst szint.
Ha ez megvan akkor külön 4 óra x perc van az arany szintre is? Magyarán az elsõ kör fulloshoz összesen 12 óra 3x4?

SHADOWEYES7
ti hol látjátok a második kört?<#conf>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Minden esetre,baromi kíváncsi vagyok,hogy fog alakulni ez az event és mennyire lehet haladni vele.

zmeor
Én úgy szeretem õket, hogy mindig meg tudnak lepni <#csodalk>

leszarom a konfigod...

persze...mielõtt aratod az elsõ kört, elindítod az órát
de akkor is a ....

zmeor
most jut eszembe, csak learatni kell az idõn belül..... szal 1 kört lehet spórolni

leszarom a konfigod...

basszus...egész idõ alatt pakolgathatjuk az ólakat?

Maximus4
Én ezt nem nagyon akarom ám elhinni!Ezek normálisak?

zmeor
most pl pulykánál....

35 db-ot kérnek kitermelni. 6 óra alatt. Akkor ezt most ha nem akarsz 35 pulykaólat kitenni akkor csak szupertáppal csinálhatod meg...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én ezt olvastam a pletyka részlegen,de gondoltam,ez baromság,hát nem😞

elborult az agyam kissé😊

zmeor
épp ezt írom... kurvajó mondhatom

leszarom a konfigod...

azanyja...láttátok már a második fordulót?

zmeor
ááááh ez kész...

idõkorlátos feladatok.... minden szintet külön idõvel..... nah ez szép lesz...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én csak +5000-et csináltam,inkább felhoztam az elmaradt növényeimet.

zmeor
amugy tök gáz, hogy mióta kész az event, azóta nem hosszabbítom meg a csatnit, és szinte alig szedek be valamit 1x1-el a földekrõl... azóta is ültetem a kölest hátha kell 3. körben

leszarom a konfigod...

zmeor
hát nemtom, ezen én is agyaltam, de sztem csak a béna szöveg amit írtak..
aztán lehet, hogy kell beadandó a növények mellé pl állat

leszarom a konfigod...

Maximus4
Úgy néz ki,a 2. körbe kellenek lovak és tehenek!?

Maximus4
Szerintem ne legyél kíváncsi,fogunk még emiatt bosszankodni eleget😞
Ki lesz ez találva,hogy ne lehessen egy eventet végigcsinálni egy gyorsítóval és tuti,hogy megemelik majd a beadandó növények mennyiségét is.Errõl ennyit,hogy szavazás volt a csatnis hosszabbításról,hogy maradjon minden így,ahogy most.

Tuti hogy arannyal kell megvenni majd mindent...

zmeor
Hány fiók van a gyorsítások rendszerében?

Kezdetben mindenki három fiókot kap, amelyekben egy, két vagy három rekesz van.

Lesz a jövõben több fiók is?

Igen. A további fiókokat a Bölcs Tölgytõl lehet megszerezni, de késõbb talán még máshonnan is. A részleteket megtudjátok, még mielõtt bevezetnénk a játékba az új rendszert.

Maxikám itt a válasz, hogy hova dobjuk a csillagokat 😊))

Amugy, kiváncsi leszek, elvileg lesz olyan is ami 4x-es gyorsítást is ad.... hát meglátjuk hogy mennyire mennek rá FA-ra a recepteket illetõleg, ill. a fiókokat.

leszarom a konfigod...

Egyébként jellemzõ. Ezek szerint ha fizetsz semmi nem változik.

Amin bosszankodom, hogy lehet a lekvár fõzõt elkapkodtam és ki kellett volna várnom az új mesterségekben milyen lehetõségek rejlenek majd.

Gondolom a felröppenõknél nem mindegy, hogy egy vagy két mesterséget választottál. Ha kettõt akkor nyilván felezõdik...? Ez kérdés mert csak sejtem nem tudom 😄

"Milyen változásokat terveztek?

Azok a gyorsítások, amelyeket elhasználódó javakkal (mint például a répás-almás csatni) lehet aktiválni, jelentõsen eltérnek majd attól, mint amiket a kerekkeréken lehet nyerni vagy prémium tagsággal lehet aktiválni. Az utóbbiakon semmi sem változik."

"A répás-almás csatni hatását nem lehet más termékekkel meghosszabbítani."

Teljes terjedelmében olvassátok:

Az új gyorsítási rendszerrõl

zmeor
összeadódnak? az állatos 15% beleszámít a növényes 15% -ba?? szal akkor egy pl búzánál +30% jön? <#wow1>

leszarom a konfigod...

Mellesleg hasznosabb runat nem is nagyon találtam ehelyett...

Én kivaltottam a 300 csillagos cuccot és szerintem több felreppenõ jön, a mezek is hamar meglettek. Mondjuk 15+ 15% fullra megvolt úgyhogy most elvileg mindenhol 30% kell lennie.

Maximus4
<#eljen>

zmeor
Amugy, mondtam korábban, hogy lehet nem csinálom meg csak az ajándékos részeket az eventben, de annyi felesleges kölesem van, hogy ha a harmadik részben megint kérik, akkor sem lesz gond. És a mez is összejött, úgyhogy valszeg beadom, legyen fullos....

leszarom a konfigod...

grebber
Anyum kiváltotta de azota sokkal kevesebb cuccot kap mint azok nálkül kapott.Magyarán lószart sem ér csak elcseszed a kinkeservesen megszerzett csillagokat.

Ami viszont istenkirály lenne de ebben a szrban sosem fog megvalósulni hogy a fölterületeket is lehetne munkásokkal csináltatni magyarán nem kéne sok százat kattintani hogy leszeded a 2*2-es és kirakod az 1x1-es területet.Hanem mintha aratógép lenne 1 kattintás leszedés 1 lerakás.
Nem gyengén megkönnyitené az ember munkáját.

Maximus4
Akkor is 70 csillaggal több van neked😄
Én ma váltottam ki a "Barkácsolás mesterét".

zmeor
ez a 3345345 fölös csillag már csak 588. Kiváltottam a lekváros ágat

leszarom a konfigod...

Maximus4
Erre vagyok én is kiváncsi.Neked van 3256879 fölös csillagod velem ellentétben,ezért várok,hogy mit mondasz ha kiváltod😄

szép napot😊)

kód: soccerbonus

275x alma
250x gesztenye