Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsítás pl a szupertrágya amire én gondolok itt elsõre. Volta más is? Jó még nemrég a fáknál is behozták.Ezenkivül?
Next PC upgrade: 2022
valaki egy kicsit szájbarágósan elmagyarázná nekem?mit akarnak rekeszelni és miért???
fáj a fejem <#falbav>#falbav>,lehet hogy azért?
ez az event nem nekem való
elkezdödõtt gyorsan a 3x érõ földbe ültettem
majd reggel a többit rendesen ,tök jó már termeltem 500-1000 között a 2 növénybõl(mert csak ültettem mint ...)
és most ,hogy már van mibõl leadni megnéztem a feladatot
és látom ám a meglepit: hogy idõkorlátos <#falbav>#falbav> de jóóóó
Technikailag sajnos nem megoldható, hogy mindkét bónusz rendszer egy idõben fusson, ezért a következõ elhatározásra jutottunk. Egy nappal a változások bevezetése elõtt, nem lesz lehetõség a termékbónuszok aktiválására.
A változás bevezetésének napján minden aktív bónuszt törlünk, és mindenki visszakapja a felhasznált termékeit (a már részben felhasznált bónuszok esetében is).
Ezzel a megoldással igyekszünk elkerülni a technikai problémákat, és zökkenõmentesen indítani az új rendszert mindenki számára.
Az így visszakapott termékek azonnal felhasználhatók lesznek az új szabályok szerint."
Teljes terjedelmében itt:
Gyorsítási rendszer
Illetve vannak új fizetõs szomszédok is akit érdekel. 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez az event nem nekem való😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Akkor jól értelmezem azt, hogy az elsõ feladat után átugorhatunk a következõ oldalra és ott is meg csinálhatjuk az ezüst feladatot?
Gondolom utána vissza lehet menni és csinálni tovább.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
steam, origin: ACE_hun
leszarom a konfigod...
sztem ez is hülyeség, csinálhatták volna hogy egy idõ egy egész szintre aztán kész. most itt 200 anként beadni nem valami jó..
pláne ha aratóval leszeded az egészet akkor a fele kárba veszik
leszarom a konfigod...
#19216: elvileg úgy van,igen.
Ha ez megvan akkor külön 4 óra x perc van az arany szintre is? Magyarán az elsõ kör fulloshoz összesen 12 óra 3x4?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de akkor is a ....
leszarom a konfigod...
35 db-ot kérnek kitermelni. 6 óra alatt. Akkor ezt most ha nem akarsz 35 pulykaólat kitenni akkor csak szupertáppal csinálhatod meg...
leszarom a konfigod...
idõkorlátos feladatok.... minden szintet külön idõvel..... nah ez szép lesz...
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
aztán lehet, hogy kell beadandó a növények mellé pl állat
leszarom a konfigod...
Ki lesz ez találva,hogy ne lehessen egy eventet végigcsinálni egy gyorsítóval és tuti,hogy megemelik majd a beadandó növények mennyiségét is.Errõl ennyit,hogy szavazás volt a csatnis hosszabbításról,hogy maradjon minden így,ahogy most.
Kezdetben mindenki három fiókot kap, amelyekben egy, két vagy három rekesz van.
Lesz a jövõben több fiók is?
Igen. A további fiókokat a Bölcs Tölgytõl lehet megszerezni, de késõbb talán még máshonnan is. A részleteket megtudjátok, még mielõtt bevezetnénk a játékba az új rendszert.
Maxikám itt a válasz, hogy hova dobjuk a csillagokat 😊))
Amugy, kiváncsi leszek, elvileg lesz olyan is ami 4x-es gyorsítást is ad.... hát meglátjuk hogy mennyire mennek rá FA-ra a recepteket illetõleg, ill. a fiókokat.
leszarom a konfigod...
Amin bosszankodom, hogy lehet a lekvár fõzõt elkapkodtam és ki kellett volna várnom az új mesterségekben milyen lehetõségek rejlenek majd.
Gondolom a felröppenõknél nem mindegy, hogy egy vagy két mesterséget választottál. Ha kettõt akkor nyilván felezõdik...? Ez kérdés mert csak sejtem nem tudom 😄
Azok a gyorsítások, amelyeket elhasználódó javakkal (mint például a répás-almás csatni) lehet aktiválni, jelentõsen eltérnek majd attól, mint amiket a kerekkeréken lehet nyerni vagy prémium tagsággal lehet aktiválni. Az utóbbiakon semmi sem változik."
"A répás-almás csatni hatását nem lehet más termékekkel meghosszabbítani."
Teljes terjedelmében olvassátok:
Az új gyorsítási rendszerrõl
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
Ami viszont istenkirály lenne de ebben a szrban sosem fog megvalósulni hogy a fölterületeket is lehetne munkásokkal csináltatni magyarán nem kéne sok százat kattintani hogy leszeded a 2*2-es és kirakod az 1x1-es területet.Hanem mintha aratógép lenne 1 kattintás leszedés 1 lerakás.
Nem gyengén megkönnyitené az ember munkáját.
Én ma váltottam ki a "Barkácsolás mesterét".
kód: soccerbonus
275x alma
250x gesztenye