Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ne aggódj a végén annyi barkácscuccod lesz, hogy már a füleden jön ki.
leszarom a konfigod...
Átnéztem a gazdaköri feladatokat, és célirányosan azokat csináltam ami adott barkács cuccost. Így egy nap alatt meg is lett a lekifõzõ. Ajánlom neked is.
De amúgy nem sürgõs megépíteni, mivel ha csak a felröppenõ sóból kell majd gazdálkodnod mint pék akkor nem baj ha gyûlik mire felépül, mert 100-200 só mint darabszám az semmi. Ha ma felépíted az összes sód el tudod füstölni se perc alatt úgyis amit eddig összeszedtél. Persze más az ábra ha veszel sót FA-ért 😊
egy csemetére volt aranyam, bodza lett belõle😄
Elkezdtem a pék mesterséget és ez az utsó feladat 500 tégla, meg 500 cserép, de minden betakaritásnál csak egykét darabot ad, igy sosem lesz meg, 5letek?
Lett 1 bodza fám...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
steam, origin: ACE_hun
jó így már értem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azok a fák amik csp-ért is megvehetõk mind tüzifa 😄 De lehet a szóhasználat nem ismerõs neked. Más szóval tûzre való fa. 😄 Tudod amit a kandallóba raknak.
tüzifa
Amiket írt, hogy utolsó alkalommal lesznek ilyen fák azon kívül van valami újdonság?
Tudnék többet is de nem hat meg. A piacra termelek, mindig adott terméket, ha meg kell valamelyik fa termése akkor max megveszem. A gazdaköri feladatokhoz is mindig veszem a cuccost. Lehet nem jó taktika. 😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
de én már leálltam az feles ólas és felesleges fák vásárlásával. potom pénzért meg lehet venni a piacon õket
leszarom a konfigod...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfõ) 11:00 óráig tart.
A titokzatos csemetékbõl most egy újabb fa is kifejlõdhet. Ez nem más, mint a Bodzafa
----------------
A mostani hétvége is tartogat meglepetéseket hiszen újabb akciók érkeznek hozzátok.
MEGA TP nap
Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfõ) 11:00 óráig tart.
ezek közül az egyetlen értelmes, (bár nem kell sehova) a barackfa volt.
leszarom a konfigod...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A jelenlegi lesz azonban az utolsó alkalom arra, hogy néhány fát beszerezzetek, mert azok többé nem fejlõdnek már ki a titokzatos csemetékbõl.
Ezek a fák az alábbiak:
Barackfa,
Tavaszi fa,
Szivárványfa,
Ginkófa,
Magnóliafa.
azt hittem már sose lesz bevezetve.... multkor feltankoltam belõle jópárral, most kiegészítettem 770 db- ra 😄
miután bedobálom, eladom horroráron a maradékot <#eplus2>#eplus2>
leszarom a konfigod...
ez így ismétlõdik oldalakon át <#boxer>#boxer><#ejnye1>#ejnye1>
Este már le is rakom mind a 10 kecsketejüzemet,termelek a piacra gyorsan😊
Szarvasgombásat is így csináltam azzal azóta is eltartom magam mert mindig veszi a sok birka aki nem képes kitermelni magának!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Lehet,hogy egy ilyen pólóra beruháznék,kb. 1500 FT 😄
Beraktam minden meglévõt maximális áron, mire bezártam az "eladás" ablakot már el is vitték!
Mondjuk ez az event annak való aki ráér a gép mellett lenni mindig, irigylem a szabadidejét!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
leszarom a konfigod...
Amúgy nem volt olyan rossz,legalább nem egy sima bedobálós,csak,nehogy legyen késõbb olyan event,ahova például valami fa termése vagy esetleg málna kell majd😄
leszarom a konfigod...
Én 1 óra múlva fogom csak elkezdeni a harmadikat😞
ha két azonos cuccot be tudsz üzemelni egyszerre, akkor összeadódik a hatás - pl. van két +50 %-os tp-t adó dolgod és van helyed mindkettõt használni, akkor + 100%-ot kapsz
de a csatnit nem lehet majd hosszabbítani
meg kell várni szépen, amíg "tisztába teszik a gyereket", meg utána is még a nagyon igyekvõk próbálkozásait, tapasztalatait, aztán utána lehet gondolkodni, hogy lenne jó