Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
<#eljen>

leszarom a konfigod...

Amikor már kiválasztotta melyik mesterséget szeretné ûzni, onnantól kapja felröppenõben, függetlenül attól hogy szerszámok hiányában még az épületet nem tudja megépíteni.

zmeor
az a baj, ha nincs pésége akkor addig só sem repül fel szerintem..

amugy ne aggódj a végén annyi barkácscuccod lesz, hogy már a füleden jön ki.

leszarom a konfigod...

Hali. Nekem is ez volt a problémám mert kb 2 hónapja kezdtem a játékot, és amikor lekvárfõzõ építéséhez értem azt hittem sosem lesz meg amit kér.

Átnéztem a gazdaköri feladatokat, és célirányosan azokat csináltam ami adott barkács cuccost. Így egy nap alatt meg is lett a lekifõzõ. Ajánlom neked is.

De amúgy nem sürgõs megépíteni, mivel ha csak a felröppenõ sóból kell majd gazdálkodnod mint pék akkor nem baj ha gyûlik mire felépül, mert 100-200 só mint darabszám az semmi. Ha ma felépíted az összes sód el tudod füstölni se perc alatt úgyis amit eddig összeszedtél. Persze más az ábra ha veszel sót FA-ért 😊

kérd meg a szomszédaidat, hogy barkácscuccot küldjenek - vagy vegyél a gazdaboltban...😊

egy csemetére volt aranyam, bodza lett belõle😄

kill3r21
srácok, tetõcserepet meg tégláz hogy lehet gyorsan sokar szerezni??
Elkezdtem a pék mesterséget és ez az utsó feladat 500 tégla, meg 500 cserép, de minden betakaritásnál csak egykét darabot ad, igy sosem lesz meg, 5letek?
SHADOWEYES7
Event kész!

Lett 1 bodza fám...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Na vettem 40 db-ot, holnap megmondom mi az ami ért is valamit...

steam, origin: ACE_hun

SHADOWEYES7
😄

jó így már értem

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

XL-es diófa...

Azok a fák amik csp-ért is megvehetõk mind tüzifa 😄 De lehet a szóhasználat nem ismerõs neked. Más szóval tûzre való fa. 😄 Tudod amit a kandallóba raknak.

SHADOWEYES7
az mi?

tüzifa

Kettõbõl lett egy szivárványfa ( persze volt már egy... ) meg egy tüzifa.

Bodzafa, vagy mi, az az új fa.

SHADOWEYES7
Én berágtam a múltkor nagyon mert fos fákat adott, de azért most kezdetnek vettem 6-ot.

Amiket írt, hogy utolsó alkalommal lesznek ilyen fák azon kívül van valami újdonság?

Én kõ kemény 2 azaz kettõ darabot vettem 😄

Tudnék többet is de nem hat meg. A piacra termelek, mindig adott terméket, ha meg kell valamelyik fa termése akkor max megveszem. A gazdaköri feladatokhoz is mindig veszem a cuccost. Lehet nem jó taktika. 😄

Ti mennyi fát vesztek? Nagyon gáz ez az akció, hogy csak kacsa kata akármit adnak hozzá, ha többet veszel, legalább kevesebb goldot kellene értük adni, akkor meggondolnám a 60db fát, de így... sokat nem érek vele ha minden szomszédom kap trágyát...

hát én még 1 melót nem csináltam meg... indítsam el, aztán hátha ráérek jönni aratni? inkább bele se kezdek... holnap meg jóidõ, inkább a strandon sörözök 😊 max hajnalban v északa megcsinálok 1-2-t, de ahogy elnézem, az is necces lesz

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

zmeor
igen a fanatikusok, azok már csak az újdonság miatt veszik 😄

de én már leálltam az feles ólas és felesleges fák vásárlásával. potom pénzért meg lehet venni a piacon õket

leszarom a konfigod...

Maximus4
Mindegy,hogy bokor vagy sem,szerintem ismét egy fölösleges termék kerül be a játékba,de a lényeg,hogy költsd a pénzed😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
a bodza nem bokor? Egyébként a meggyet valahogy kihagyták eddig...

leszarom a konfigod...

Titokzatos csemete akció

Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfõ) 11:00 óráig tart.
A titokzatos csemetékbõl most egy újabb fa is kifejlõdhet. Ez nem más, mint a Bodzafa
----------------
A mostani hétvége is tartogat meglepetéseket hiszen újabb akciók érkeznek hozzátok.
MEGA TP nap
Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfõ) 11:00 óráig tart.

zmeor
jah nekem se...

ezek közül az egyetlen értelmes, (bár nem kell sehova) a barackfa volt.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ezekbõl pont nem kell semmi😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Bizonyára olvastátok már, hogy a hétvégén titokzatos csemete akció lesz. Ez annyira nem újdonság, hiszen idõközönként megrendezésre kerül ez az akció.

A jelenlegi lesz azonban az utolsó alkalom arra, hogy néhány fát beszerezzetek, mert azok többé nem fejlõdnek már ki a titokzatos csemetékbõl.

Ezek a fák az alábbiak:
Barackfa,
Tavaszi fa,
Szivárványfa,
Ginkófa,
Magnóliafa.

Maximus4
Kész az event😊

Maximus4
Az ilyeneket én is nagyon utálom.Le se sz@rják mennyi az utolsó ajánlat,õ kirakja amennyit felajánl neki alapba és kész.Volt már olyan,hogy csak egy hajszál választott el attól,hogy írjak egy ilyennek <#gun>

zmeor
kecsketejes feladatba, ami jön majd, mint mindig

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
hova dobálod be?

zmeor
nah végre!

azt hittem már sose lesz bevezetve.... multkor feltankoltam belõle jópárral, most kiegészítettem 770 db- ra 😄

miután bedobálom, eladom horroráron a maradékot <#eplus2>

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
annyira idegsít, hogy a sok marha egyesével teszi a piacon a termékét és totál leveri az árakat mert nem lapoz aki eladni akar hanem megnézi az elsõ oldalt és õ 10 egységgel kevesebbért teszi ki

ez így ismétlõdik oldalakon át <#boxer><#ejnye1>

Maximus4
Én most adtam el mind a kemény 40 darabomat😊
Este már le is rakom mind a 10 kecsketejüzemet,termelek a piacra gyorsan😊

grebber
Nem adom el ,csak ha majd a kecsketejes küldetés kész lesz.
Szarvasgombásat is így csináltam azzal azóta is eltartom magam mert mindig veszi a sok birka aki nem képes kitermelni magának!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Add el,és lesz egy csomó lóvéd a kecsketejbõl😊

grebber
Akkor ebben az eventben jól jött hogy vetem 10 kecske ólat! Mert kecském nem sok volt!Kecsketejem is csak 211db van!

Maximus4
Valószínûleg,jövõ héten jön a kecsketenyészet és azért nincs.

Lehet,hogy egy ilyen pólóra beruháznék,kb. 1500 FT 😄

BuriP
Milyen már hogy hiánycikk a piacomon a kecsketej! XD
Beraktam minden meglévõt maximális áron, mire bezártam az "eladás" ablakot már el is vitték!

Mondjuk ez az event annak való aki ráér a gép mellett lenni mindig, irigylem a szabadidejét!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

zmeor
nem az idõvel volt baj, hanem azzal hogy tagolt...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Pont ezért volt izgi😛

zmeor
amugy soha több ilyet sztem. Nagyon szar, hogy 1 szinthez 3 idõkorlát volt, ha lett volna 1 idõkorlát / szint, akkor oké, de így....

leszarom a konfigod...

zmeor
nekem kb éjfélre meg is van 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Legkésõbb holnap reggelre kész leszek az eventtel <#vigyor2>
Amúgy nem volt olyan rossz,legalább nem egy sima bedobálós,csak,nehogy legyen késõbb olyan event,ahova például valami fa termése vagy esetleg málna kell majd😄

Ugyanazt írtam amit Te...

grebber
1-2 kész 3.-4.-bõl csak az elsõ holnap folyt köv!

Alien69
Mondjuk, engem NEM zavar. Max nem csinálok eventet. <#zavart1> Mondjuk, csinálom majd a béby bummot, az is elégséges nekem. <#idiota>

zmeor
meglepõdtem egyébként, mert a köles mostmár nem 3:30 as hanem csak 1 óra érési idejû

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
ezt csak úgy lehet ha ott ülsz egész nap

Maximus4
Nem is vártam mást tõled😄
Én 1 óra múlva fogom csak elkezdeni a harmadikat😞

zmeor
22:30 ra kész lesz a 3. szint is. 😊

leszarom a konfigod...

nem fogja hosszabbítani - pont ezt magyarázzák, hogy nem lehet hosszabbítani
ha két azonos cuccot be tudsz üzemelni egyszerre, akkor összeadódik a hatás - pl. van két +50 %-os tp-t adó dolgod és van helyed mindkettõt használni, akkor + 100%-ot kapsz

de a csatnit nem lehet majd hosszabbítani

meg kell várni szépen, amíg "tisztába teszik a gyereket", meg utána is még a nagyon igyekvõk próbálkozásait, tapasztalatait, aztán utána lehet gondolkodni, hogy lenne jó

Termékekkel lehet különbözõ bónuszokat elérni, és terményeket gyorsítani. pl. egy aratásnál +1 vagy +2 termény jön be. Eddig megettél egy viszonylag drága répás-almás csatnit, ami +2 növény /terület, és azt a +1 növény/területes Töklekvárral meg tudtad hosszabbítani, maradt a csatni +2-es tulajdonsága. Most valószínûleg az lesz, hogy amennyiben együtt megy a csatni, meg a töklekvár (ha lesz elég polcod), akkor az már +3 terményt fog jelenteni... Én így értelmezem, de a véglegesrõl is biztos lesz infó.